Hahó!
Csak gyors bekukk. Ma hosszú napom volt eddig és fárasztó, de lassan vége

Reggel elhoztam Szentendréről a véreredményemet, tök jó, csak egyetlen érték tér el, de minimálisan. Viszont nem hittem volna, hogy a teljes vérképben nincs benne a vércukor, de nincs. Namindegy. Aztán megint be kellett mennem értekezletre (el vagyok szokva a parkolási mizériától meg a sok bunkó sofőrtől), aztán meg voltam C und A-ban, felpróbáltam vagy 10 gatyát (ezt se az uram, se Miksa nem bírta volna ki), abból kettő állt viszonylag normálisan, de csak az uram kártyája volt nálam basszus, a dunakeszi Buy Way-ban meg nincs automata, így nem bírtam pénzt kivenni, úgyhogy vagy holnap reggel veszem meg valamelyiket, vagy majd a jövő héten. Azért elég gáz, hogy egyetlen szoknyám van, meg egy viseltes vakondnadrágom

A szoknyával viszont nem lehet az övleszorítót használni, pedig én szeretem, attól vagyok nyugodt.
Áfi! ha nézed a gatyókat, akkor tapasztalatból azt mondom, hogy amelyikek keresztben vannak derék alatt elvágva és betoldva pamut anyaggal, rémesen állnak (rajtam). Én speciel kétszer akkora vagyok bennük, mint egyébként, pedig egyébként se vagyok kicsi...

Szóval a teljesen egybeszabottak (sehol egy vágás, toldás) álltak egészen jól, farmerból egy ilyen volt, és a sima feketéből is egy. Általában én 44-est veszek, de volt farmer, amiből 46-ost kellett próbálnom, a feketéből meg simán elég a 42-es

De az csak azért, mert szerintem el van számozva

És még azt akartam neked már írni, hogy még amikor Miksával voltam babás, akkor vettem nagyon normális, lenge, jó anyagú blúzokat egy indiai boltban, ha ilyemibe szaladsz, akkor érdemes körülnézni indiaiban. Bp-en az Astoria üzletházban volt az alagsorban, és elég olcsón vásároltam. Lehet, el is nézek.
Altatás: Áfival értek egyet. Mi azonnal felvettük Miksát, ha megnyekkent, ennek az lett az eredménye, hogy nem nyekergett sose feleslegesen, mert úgyis tudta, hogy mi ott vagyunk neki, ha szól. Kéthónaposan megkérdezte a doki, hogy jönnek-e rendesen a könnyei (mert picinek volt gond könnycsatornájával), és akkor jöttünk rá, hogy még nem sírt sose annyira, hogy könnyezett volna. Ez nem túlzás, eskü, így volt

Aztán rögtön megkapta a kéthós szurit, és akkor megláttuk a könnyeit
Ő az első perctől átaludta az éjszakát, másfél éves koráig szopival altattam el, mondjuk utána volt egy kemény félévünk, mert nem akart aludni magától az istennek se. Akkor mellé feküdtem (a kiságy mellé), és 1-1,5 órát altattam volt mese, ének, vers, aztán csak feküdtem mellette, míg el nem szunnyadt. Vagy néha én. Aztán spuri az uramhoz.
És egy tévhitet szeretnék eloszlatni: hogy egyévesen már illik átaludni az éjszakát. Illik, át is tudják, csak féléves kor után jönnek sorban a fogacskák, és azok bántják a kismukikat, úgyhogy Miksát épp nagyobb korában kellett éjjel dédelgetni, meg ecsetelni, sőt, néha fájdalomcsillapítózni.
Naszóval ennyi volt a bekukk
Holnap 11-re megyek uh-ra, aztán 2 körül kezdenek szúrni. Köszi, ha szurkoltok