Kanga-mama! Ne hülyéskedj mááár:))) Én úgy szeretem olvasni a hozzászólásaidat, el ne tűnj nekem
Az én kisfiam is titkolt terhességből született......
Háááát! Régebben azért én is kételkedtem....
De tudod a saját környezetemben is volt 2 olyan személy aki titkolta terhességét valamilyen oknál fogva... (Az egyik egy nagyon távoli uncsitesóm... 16 éves volt, tudom hogy nagyon jó kapcsolat volt ő és az anyukája között, és még a nővérével is jól kijött... Mi több 1 szobában aludtak... gyakorlatra járt, több kilós sörös rekeszt cipelt stb... Majd 1 hajnalban szólt az anyukájának hoyg nagyon nagyon fáj a hasa... ő mentőt hívott... A mentősök közölték az anyukájával hogy unokája születik... A másik pedig a saját kolléganőm volt... Bár én csak ülve láttam, mégis feltűnt mindenkinek a gyarapodás... Hízásra fogták... Olyan ruhákban kezdett el járni amiben nem annyira feltünő, hogy hová is hízott... Aztán a 7. hónap körül már nem akartuk elhinni a "csak híztam" magyarázatot.. Illetve a főnökünk is rákérdezett, szemébe mondta hogy nem terhes... Dehogy:) Mindezt vidáman stb... Közben pedig félt attól, hogy kiderül és összeteszik a munkatársak, hogy akkoriban mással is látták stb... De ez már egy másik történet...)
Szóval mindkét eset kapcsán arra jöttem rá, hogy létezhet titkolt terhesség... De szerintem a legtöbb esetben észreveszik azért közeli ismerősök, barátok vagy rokonok... De ha a titkolt terhes csak "hárít", úgy nagyon nehéz, ill. nem is szeretne senki a másik magánéletébe vájkálni... Ill. mi van ha mégis csak meghízott, senki nem akarja a másikat így megbántani... És mire látszódik és valaki segíteni is tudna(ha kell egyáltalán..), akkorra már meg is születik a kisbaba...
Uncsitesómnál kiderült sokan sejtették, de ő tagadta, anyukája pedig magánéleti problémái miatt nem tudott kellően odafigyelni, ill. ő tett is érte, hogy ne vegyék észre... Apukája külföldön dolgozott azopkban a hónapokban... De senki nem bántotta őt ezért, örültek az unokának stb... Ma már 13 éves nagyfiú:)))
Engem is elszomorított ez a mostani eset...
De nem hinném, hogy a mai világban ne tudnák, hogy létezik segítség... Inkább azt nem tudják, hogy ez anonym módon is történhet... Azt gyanítom, hogy mindenféle más elképzelésük van az örökbeadás folyamatáról...
Biztos vagyok benne, ha kellően tájékozottak lennének, nem történne soha ilyen borzalom

[/

Kicsinek kisfotel...