A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Pandus: írtam,hogy 27-én.(az lesz a 16 DPO)
vedresandi

Panda: De az még nem jelent semmit, nem?

Andi: Természetes, hogy kombinál, mindig csak egy napra nézz előre, nekem bevált. Ripsz-ropsz a 16. dpo-n voltam, hő fenn....

Babszi: Én is hülyeséget álmodtam, de nálam ez tök normális.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Andi,
Nem esett semmit estéhez képest hiszen akkor nem mérünk :wink: Jó ez a hő :lol:
Vendég

Jaimee,
Szeretnék én egy petezsákot látni a pocimba :lol: azért az nem semmi ilyenkor természetes hogy még csak ez van persze majd a szívhangnál lesz tuti a terhesség de majd az is lesz meglátod :wink:
Vendég

Pandus: tudom,hogy este nem mérünk, csak kíváncsi voltam,mekkora a kölünbség!

Jamiee: ha továbbra is így viselkedik a barátnőd,kölcsön adom neki Danit :lol: :lol: :lol: (hétvégén kiosztották az ellenőrzőjét,beírák a hiányzó jegyeket.Nem sok kellett,hogy Fótra küldjem a gyermekvárosba,mint árvagyerket)
vedresandi

Ja, köszi Andi!
Mára már nem is érzem. Szerintem még színem sem maradt. :(

babszika

Panda: Jól van, :oops: :oops: csak azért mondom, mert az a rémálmom, hogy üres a petezsák......Asszem túl sok rémséget olvastam. Attól, hogy teherbeestem, még nekem is lehetnek félelmeim...Főleg, hogy továbbra is premens vagyok.

jaimee

Jaimee,Andi,

Azt hiszem kipróbálom a kamillás fürdőt, mert nem nagyon akar javulni, és 5 percenként pisilnem kell.
Amugy Jaimee, nem igazán értem a barátnődet. Szerintem a legszebb dolog az életben babát várni, és annyira nem vészes amikor rugdalózik. Kellemetlen a végén amikor már nagyon nagy a baba, de semmiesetre sem nyafofni való. Én élveztem amíg bent volt, szerintem egy csoda. :D

Andi,

Nagyon drukkolok, hogy fent maradjon a hőd, nagyon szuperul néz ki. :D

Szia Babszika,

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi: Szegény, Dani....Vagy szegény Andi? :D :D

jaimee

Jaimee,
Ne idegeskedj ezen ennyit mert a babád megérzi. Azt mondják ha fiatalon esik teherbe az ember akkor természetes neki és nincsen annyi félelme szóval tessék ezt követni :wink: Hála a jó égnek nem volt még rossz tapasztalatod(és nem is lesz!!!) ne gondolj ilyenekre okés?? Sokan drukkolunk neked és már írtam hogy ennek bizony ereje van :wink:
Vendég

Judy: És fáj is ha pisilsz?

jaimee

Andi,

Úgy látom, hogy nem csak az én fejemben fordulnak meg ilyen gondolatok a gyermeknevelés rögös útján. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Judy!

babszika

Jamiee: kiskamasz,nem érdekli a tanulás.közölte: most a link korszakát éli....na akkor ki a szegény :?: :twisted: :lol:

Jusy: Csatlakoznék a véleményedhez,a világ legnagyobb csodája a baba!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
vedresandi

Jaimee,

Nem is tudom milyen érzés. Amikor pisilek inkább csak fura feszítő érzés. Olyan mint amikor a gyerekek nyomták a hólyagomat amíg bent voltak.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hanna hol vagy?????
vedresandi

Pandus: Értettem! Nem gondolok semmi negatívra! Legalábbis igyekszem! Egyébként jövő hétre terveztem a dokit, de van valami szokatlan folyásom...Nem tetszik.

jaimee

Jamiee:a folyás normális.Én is Pandus véleményén vagyok:ne olvass semmi marhaságot,és tessék pozitív lenni.Nem történhet semmi!!!Baba ott van, és gőzerővel növekszik!!!! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Judy: Akkor olyan nagy baj nem lehet...Kamillás fürdő, kamilla tea, aztán jobban leszel.

Hol van ez a Gyabi lány????????????

És Hannna? Hannaaaaaaaaaaaaaaaa!

jaimee

Jaimee,
Terhesség alatt bő folyása lesz az embernek. Miért szokatlan esetleg valami kellemetlen tünete van? Amúgy emiatt ne aggódj nővéremnek az előző terhességénél szinte végig kúpoznia kellett mert mindig volt valami baja sajnos ilyenkor fogékony az ember meg fogitabi mellett is. Tényleg hol fogsz szülni?
Ma megy nővérem genetikai uh-ra szóval érte is izgizek :roll:
Vendég

Andi: Link korszakát éli....Jó ég! Aranyos lehet! :D :D

Normális??? Hogyhogy normális?

jaimee

Jaimee,

Remélem igazad van.
A folyásról annyit, hogy nekem lánykoromban sem, meg később sem volt, max ha fel voltam fázva egy kicsit, de a terhességeimet végig kísérték. Szóval ilyenen ne aggódj, meg amugy se aggódj semmit. A baba már jó helyen van, csak egyél fincsi egészséges kajákat, hogy szép és egészséges legyen. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee,
A hormonok hatására pl most magas a progid ilyenkor sok a folyás és kellemetlenül nagy a mennyisége ez természetes.
Vendég

Panda: Na, ezt nem tudtam... :oops: :oops: Olykor viszketek is, de nem jellemző. Ennyi egyéb tünet van még. Ja, és a múltkor az urológus azt mondta, hogy a jobb petefészkem nagyon a normálisnál, nézessem meg! :shock: :shock: Akkor voltam kb. 10 napos terhes, csak még persze nem tudtam.

Hol fogok szülni? :shock: :shock: :shock: Na, még erre sem gondoltam. De talán mert nincs választásom, itt csak a megyei kórházban lehet, ott van a dokim is.

Gondolok a nővéredre is! :wink:

jaimee

Jamiee:Terhesség alatt is gyakori a folyás, mert ilyenkor is a hüvely pH tartománya eltolódik a lúgos tartományba és ez is elindíthatja a folyás kialakulását...
vedresandi

nagyon= nagyobb

Hogy ti milyen okosok vagytok... :D Mi lenne velem nélkületek....

jaimee

Lányok,

Most lelépek, mert Bazsi veri az asztalt, hogy netezni akar egy kicsit mielőtt ekmegyünk a dokihoz.

Később benézek. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hajrá Bazsi!!!! :lol:
vedresandi

Judy!
Nektek is szurkolok!!!!!

babszika

Andi,

Köszi, most aztán kinek az oldalán állsz is?? :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee,
A petefészek a hormonok hatására nagyobb lesz lehet ezért volt neked nagyobb csak ugye akkor még nem tudtad meg a doki se hogy baba van. Amúgy az 1ik fészek általában nagyobb mint a másik ezt olvastam biosz könyvben és nekem is nagyobb pont a jobb oldali de nem tudom mennyivel :roll: Ez olyan lehet mint hogy az 1ik mellünk is nagyobb mint a másik :lol:
Vendég

Judy: ismerem ezt a szitut... :lol: nem tudom kinek az oldalán állok,mert ismerem mindkét oldalt :lol: :lol:
vedresandi

Panda: Köszi! Akkor eléggé csodálkoztam, mert november óta soha senki nem talált kifogásolnivalót a pici fészkecskéimben, most meg egy urológus kiszúr valamit...

Na, megjött a főnököm.... :( :( :(

jaimee

Jó reggelt Lányok!

Pandácska: nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani a doki!!!Aztán részletes beszámolót kérnénk!!

Jaimee: hányszor kell Téged megkérni, hogy végre tedd vissza a BABÁS vonalzódat, Kedves Kismama????? :D :D íNekem 5+6-on a babám 3 mm-es volt!!A petezsákon kívül már látni fognak babókát, ha minden igaz, csak még szívhangot nem...

Andi: húú, most már tesztközeli idő van!! Tegnap voltunk fagyizni a férjemmel és Rád gondoltam! Mint fő fagyi evő!!

Ninike, Omnia, Betsy? Hol vagytok??

Kia: nem tudom, hogy gratuláltam-e, de nagyon kellemes pocakos hónapokat kívánok Neked!!! Hogy vagy???

Judy: sajnálom a gyulladást! A kamilla tényleg csodákra képes, illetve DM-ben lehet kapni olyan tapaszt, ami melegít (Menstruációs napokra) , de ezt nyugodtan ragaszthatod és egész nap melegen tart!!

Bocsánat, nem tudom ki írta az Utros félelmet! Én kapom most folyamatosan, de a bővebb folyáson kívül én nem vettem észre semmi rosszat magamon....Az arcom tiszta pötty, de szerintem ez nem attól van,hanem alapból a terhességtől!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni,
Én írtam mert Hannának van baja tőle bőven persze ez is egyéni hogy kinek milyen mellékhatása van az utrótól de egy picit azért tartok tőle :roll: te mennyit szedsz? Hüvelyi vagy szájon át szedhető?
Vendég

Kép
Vendég

Panda: gyomoridegem van ettől a táblázattól,mármint az én soromtól leginkább.Azt nem lehet,hogy mindenkiért én szorítok... :lol: :lol: :lol: ???
vedresandi

Pandácska: én kúpot kapok, mert azt mondta a doki, hogy a szájon át szedhető tabletta nagyon ingerli a gyomrot :shock: Napi 2x1-et (2x 100 mg) egyet reggel, egyet este... Nekem ezek az első tapasztalataim az utroval....4. héttől kell használnom a 13.ig...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Csajok!
Érzékeny búcsút veszek..... sziasztok!

babszika

Andi,
:lol: :lol: látod a tábla tetején a pozitív tesztet? Na tessék szugerálni naponta többször 2 percet és közben ezeket mondani: nekem is ilyenem lesz csak erősebb csíkkal, megtudom csinálni, hamarosan tesztelek egy pozitívat :wink: ez egy új terápia idegességre :lol:
Vendég

Hanna: most látom, hogy ma HCG-t néznek nálad!!! Szorítok!!!

Pandácska: Te hányra mész?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szia Babszi! Jó munkát!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Köszi Heni!!

babszika

nekem is ilyenem lesz csak erősebb csíkkal, megtudom csinálni, hamarosan tesztelek egy pozitívat

nekem is ilyenem lesz csak erősebb csíkkal, megtudom csinálni, hamarosan tesztelek egy pozitívat

Ez olyan,mint amikor Móricka rossz fát tesz a tűzre, és 50szer fel kell írnia a táblára,hogy rossz voltam! :lol: :lol:
vedresandi

Heni,
Köszi :D Nekem valószínű 3*2 lesz majd kúp formájában.
Vendég

Babszika: ne dolgozz sokat...este folyt.köv...pusza
vedresandi

Főnök látótéren kívül.

Heni: Jó, jó, mindjárt visszateszem. :D :D
Különben én is tiszta pötty vagyok, Tibi szerint második kamaszkoromat élem. :D :D :D
ÉS sima UH-n is látja vagy csak hüvelyin?

jaimee

JAJJJ elrontottam Hannának holnap van vérvétel :oops:

Babszika JÓ munkát!

Heni,
15.30-ra megyek!

Andi,
Látod ügyi vagy dícséretben részesítelek a jutalmat majd 27-én osztom ki :wink:
Vendég

Sziasztok!

Pandus, gondolunk rád délután!

Andi hajrá, szerintem még nincs semmi veszve.

Hőmérőzés: hajnalban felkeltett a macska, hogy ki akar menni, gondoltam megmérem a hőm, ki tudja, lehet nem tudok már visszaaludni, nézem 36,6, aztán mégis visszaaludtam és a szokott időben 36,9 volt... ehhez képest azt mondta a doki, hogy 1-2 óra ide vagy oda nem számít, lényeg, hogy ébredési hő legyen. Amúgy már 3. napja ennyi, kíváncsi vagyok, a múlt hónapban a 4. napon lezuhant

Kép
mercure

Jaimee,
A 12. hétig általában csak hüvelyi uh van utánna meg hasi.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: