A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Köszi-köszi-köszi!

Elmeséltem neki, h már mindenki tudja, h milyen ügyes apukám van. Erre ő elpirult és azt mondta: "ne csináld már..." :lol:
Olyan édes volt! :lol:

babszika

Babszika,
Nem tudom de valóban nem egy szép görbe. Most neked amúgy hogyan tovább? Ha megjön mész dokihoz? Hsg-n gondolkodtál?
Vendég

Panda: Te tudsz már valamit??? :lol: 8) 8) 8)

(tartom a szám)
vedresandi

Panda!
Igen, megyek dokihoz. És igen, gondolkodtam.... bele kellene vágni...
Megemlítem neki, h túl akarok rajta esni, mert ez így nem állapot!

Amúgy ma megint megtudtam, h egy volt oszt.társam babát vár....

babszika

Andi!
mit jelentsen ez????????????????

babszika

Babszika,
Támogatlak ebben a döntésben sajnos ti se tegnap óta próbálkoztok itt lenne az ideje a hsg-nek és ha rendben van akkor szerintem az inszemenek is. Persze ez csak az én véleményem bocsi :oops:

Andi,
Hát... :wink:
Vendég

Babszika,
Milyen vizsgálatokon vagytok már túl?
Vendég

Pandus: én csendben figyelek.... :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Én is figyelek vagyis figyellek hihi :lol:
Vendég

Milyeneken?
apát vizsgálták, én most voltam vérvételen... mi kéne még?

amúgy most el kell mennem a házidokihoz, h vizsgáljanak ki, mert most nagyon vérzékeny vagyok (a vérvétel után önlik a vér a kezemből) :shock:

babszika

Na, én is a háttérből kukkolok. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Babszika! Az nem jó. :(

Kép
hanna30

Babszika,
Hát ugye Hsg esetleg Pct vizsgálat. Te mit szeretnél hogyan legyen tovább? Csak nem lettél vérzékeny? :shock:
Vendég

Hát, tényleg nem Hanna!
Egész életemben már annyi vért vettek tőlem és soha nem volt ilyen.... most meg... horror! 8)

babszika

Hanna,
Rajtad most a világ szeme te meg csak kuksizol? :lol:
Vendég

Panda! Mi is a Pct? :oops:

Én azt szeretném, ha pozitív tesztem lenne a hónap végén.... :lol:
A HSG tuti kell. Én ezt szorgalmazni fogom.
Inszemet nem szeretnék egyenlőre.

A vérzékenységhez meg annyit: valószínűleg az lettem.... :shock:

babszika

Pct: Postcoitalis teszt ez egy immunológiai vizsgálat ahol spermium ellenes anyagokat kimutatását nézik. Huncutkodtok és gyorsan mész a dokihoz ő mintát vesz és megnézi hogy van e benned élő jól mozgó spermium.
Vendég

Pandus! Én elvanyok itt sunyiban. :lol:

Kép
hanna30

Hanna!

El vagy sunyiban? Csak nem a + tesztedet szorongatod a kezedben? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Ditke! Nem. :lol:
Kakaót iszom és hozzá paradicsomot eszem. :oops:

Kép
hanna30

Ditke,
Azt nem hiszem szerintem Hanna már szétkiabálta volna ha úgy lenne :lol:
Vendég

Na, ilyenünk még nem volt.... de majd kiderül, h mi lesz...

babszika

Pandus! hihi

Kép
hanna30

SZia Kia!

Kép
hanna30

Kia,
Hány hónap alatt estél teherbe és teljesen spontán?

Babszika,
Ez a pct azért lehet jó mert ugye a pozitív tehát nincs élő fickó akkor nem jut a méhbe se fel elvileg bár azért nem egy olyan esetett ismerek ahol így is spontán lett baba.
Vendég

Hanna: te kis sunyi :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Hanna!

Kakaó és paradicsom? :roll: :shock: :roll: :shock:
Vendég

Ditke! aha, én nagyon jól bírom az ilyen kaját.
tejfölöskenyér+görögdinye. :lol:

Jó éjt Mindenkinek!!!

Kép
hanna30

Na mire elmentünk csicsikálni megjavult a bananet! Lányok nagyon jó volt az msn :lol: :wink:
Vendég

Végre tudok írni......... nem jött be ez az oldal.
Pandácska, szóval lehet úgy is számolni, hogy a méhen kívüli után, gyógyszerekkel így 1 év, vagy novembertől számolva 4 hónap, ez spontán.
Jó éjt MINDENKINEK!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Szia Kia!

Gratulálok a pocaklakódhoz!
Vendég

Jó reggelt,

Kia ,

Én még nem is gratuláltam a kis pocaklakódhoz. Sok boldogságot kívánok, és vigyázzatok magatokra. :D

Pandi,

Hányra mentek??? Majd gyere a hírekkel. :D

Hanna,

Hallod neked aztán jó gyomrod van. Én már a kávétól is a wc-re rohangálok. :wink:

Andi,

Remélem még minden ok. Rajtad a topic szeme most. :wink:

Ma reggel olyan hugyhólyag görccsel ébredtem, és állandóan pisilni járok. Remélem nem valami hülye felfázás. Most az nagyon nem hiányozna.Beleültem egy kád forró vízbe, vagy használt vagy még roszabb lett.

Ma nem dolgozok. Bazsit viszem terheléses légzésfunkcióra. Ettől az eredménytől függ az, hogy szükséges-e még a tartósan betegség vagy nem. Remélem jók lesznek az eredmények.

Na majd még jövök napközben.

Mindenkinek szép napot. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt! Kép

Panda! Gondolok ma rád!

Andi hogy áll a hőd? Remélem visszaurgott Kép

Kia! Én is gratulálok! :D Hogy érted azt, hogy gyógyszerekkel egy év?novembertől 4 hónap?spontán? Gyogyiztál és novembertől nem szeded és úgy lettél babós? Bocsi, ha mindenki másnak egyértelmű, nekem reggel van! :oops: :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Áhá! Andi! Visszaolvastam egy kicsit :D így nem kérdezem, hanem mondom: visszaugrott az az ébredési hő :D :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Jó reggelt!
Csak délután megyeünk 15.30-ra szóval még mindig várni kell egy picit de legalább ma már ma van :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt!!!!

babszika

Panda!
Gondolok rátok én is!!!!!!
És ne izgulj, mert majd mi izgulunk helyetted! :wink:

babszika

Már izgizek :lol:
Köszi lányok :lol:

Kép

EZ A 3000. ÜZENETEM :lol: :lol:

Kép
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Judy: Kamillás fürdő jó a felfázásra. Ha enyhe. Nem forró víz, csak meleg és kell hozzá vagy 10 filter (vagy annak megfelelő mennyiségű teafű). Elfelejtettem gratulálálni tegnap a P2-höz. :oops: Gratulálok!!!! Mindent bele!

Hanna: Mi újság?

Andi: Dobsz egy görbét?

A szombat estét 8 hónapos terhes barátnőmmel töltöttem. Hát a végére egészen leszívta az energiám, mert dőőőőlt belőle a panasz. Hogy a gyerek folyton rugdos, alig várja, hogy kibújjon, hogy fog ő állást találni pár év múlva....A végére már csak hallgattam, hagytam, hogy beszéljen....Brrrr.... Annyit azért mondtam neki, hogy ha nem a 2. hónapban jött volna össze, kicsit jobban értékelné az állapotát, de megsértődött. Na mindegy...

Szóval, lányok, szép napot mindenkinek!!

Heni: Hol vagy?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jó reggelt,sziasztok!!!

Pandus: DRukkolok. (tényleg jó volt az MSN)

Jamiee: igen,dobok egy görbét....(attól,mert nem tesztelek még,azért ám gombóc van a gyomromban)

Kép
vedresandi

Andi!
Nagyon jó ez a görbe!!!!!!!!!!!!! :wink:

babszika

Andi,
Akkor pontosan mikor tesztelsz pozitívat? beírnám a táblába...

Jaimee,
Mikor mész dokihoz?
Vendég

Andi: Elhiszem, hogy van... :D :D Azt kell mondanom, hogy eddig (kopp-kopp-kopp - lekopogtam) a hőfenntartó energiám bámulatosan működik. Még két-három nap.... :wink: Gyönyörű a görbéd különben...

Panda: Természetesen én is veled leszek lelkiekben 4 körül! :wink:

jaimee

Judy:nekem egyszer volt ilyen görcsöm,és én főztem egy fazék kamillateát,beleöntöttem a fördővízbe,és abba ültem bele.Használt!

Jamiee:nem értem a barátnődet mit nyavajog,küld egy kicsit ide a fórumra....hátha olvasás után nem fog nyafogni,és megérti hogy inkább örülnie kéne!

Babszika:jobban vagy?Kialudtad magad?
vedresandi

Andi: És úgy nyavalyog, hogy 2-3 hónap émelygésen kívül semmi baja, minta terhessége van és még nem is majrés...Isten őrizz, hogy feljusson ide, még rámismer!!!!!!!!!! :D Amikor intem, hogy hátrébb az agarakkal, mindig azt mondja, hogy ő mindig is tudta, hogy piszok termékeny, neki ez természetes...MOndta ezt úgy, hogy tudja, én mit kínlódom október óta....

Panda: Szerdán! Szerintetek mit fog látni? 5+5 leszek addigra.

jaimee

Andi!
Mire gondolsz azzal, h jobban?
Kialudtam magam, bár hülyeségeket álmodtam.... :?
Arról nem is beszélve, h már megitn itt ülök a cégnél.... :x

babszika

Panda: sztem,ha addig nem jönne piri,akkor szerintem pénteken 27-én. (este lefekvés előtt 37,5 volt,kíváncsi voltam reggelre mennyit esik)

Jamiee: köszönöm a hőfenntartó energiát...(megsúgom,azt hittem ennél lejjebb fog mára menni)

Amúgy jól vagyok, a cicimen kívül (ami nagyon fáj,a megszokottnál jobban),semmi extra.Inkább ne tudnám a hőm alapján,hogy mire számíthatok.Ez az egy rossz van a mérésben,hogy a hő alapján a szöszi agyam már kombinál :lol: .
vedresandi

Jaimee,
Petezsákot fog látni :lol:

Andi,
Időpont?
Vendég

Babszika: a hazafelé úton végig sütő napocsak kellemetlen hatásaira gondoltam :lol:
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: