A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Sziasztok!

Doo, en nem tudtam megnyitni, pedig annyira megorultem nekik, jajj de jo lenne, ha valahogy fel tudnad tenni ide. :D

Ahogy a szavaidbol kiveszem, nagyon ugyes vagy a babocaval egyutt, remelem en is majd ilyen nyugodtan tudok nyilatkozni. Gratula sokadszorra!!! :D :D :D

Riella, kerestelek az iwiw-en, sok Pal Gabriellat talaltam, de tuti en benazok, mert latom azota tobben is bejeloltek.
Segits! :shock: Meg akarlak keresni.
Vagy bejelolnel inkabb Te? Laszlone Horvath Ildiko a becses nevem.

Cici temarol annyit, hogy en elegedett voltam veluk, olyan se nem nagy, se nem kicsik nem voltak, es kerek formasak - legalabbis a parom szerint, de en hiszek neki :D
Most egy szammal nagyobbak kb. es meg nagyobbak lesznek, hat azt eldontottem, hogy mellnagyobbito mutet nem vegeztetnek, szerettem a regi mereteimet.
Remelem nem fognak megereszkedni - de ez biztos genetikai dolog is nem???

Telszam csere - en is megadnam valakinek, illetve cserelnek, ki vallalkozik.
Hogyan kell uzenni egymas kozott , a privi amit szoktatok emlegetni, az az?????????

KépKép
horilda

Horilda, nekem megadhatod :). Ird meg a vadsonja@freemail.hu/ra.

Kép
elizabeth25

Ja lanyok, az Auchanba olyan szupi szopis melltartot vettem 2500 Ft/ert, hogy csak na! :) Most mar van ketto, eleg az :)

Kép
elizabeth25

sziasztok!

Hát hogy itt mik nem történnek, ha az ember egy kicsit lusta fórumozni!! De én gondoltam, hogy Dóri eltűnésének 3kg-t nyomós oka van! :)

Dóri! Sok-sok boldogságot az egész nagy-nagy családnak!

Ma voltunk autót nézni, meg vendégeink is voltak. Sajnos Gergő magatartása miatt az állatkert elmaradt, majd a jövőhéten bepótoljuk!

Doo! Nagyon kis szépek vagytok, és hogy mekkora ez a Vikibaba! :shock:

Már annyira várom a nyaralást... itt a jó idő, mennék a strandra, de már nem merek, félek a fertőzésektől. Mondjuk soha nem kaptam el semmit, mármint nemileg.... de nem is szeretnék. Így inkább nem megyek már fürdőbe.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem valami brutális lett az étvágyam az elmúlt napokban... jóformán egésznap eszem. Most is épp isteni sós kiflit majszolok teavajjal!
Még 4-5 hét és akkora leszek hogy már csak ateher liften mehetek fel a szülőszobáig....

Lorci! Tök tutkó a babaszoba, nagyon dizájnos tényleg.

Riella! A hetedik kerültebne laktam két évig, az egyik este arra ébredtem, hogy három kisebbségi mászkál a lakásomban.... azóta én is parázok a betörőktől, úgyhogy megértelek teljesen.

Nah megyek is emészteni... aztán rágyúrok a vacsira, azt gondoltam kalácsot eszek kakóval! :) Hétfőn védőnőhöz megyek, le fog fordulnia székről, ha bediktálom neki a súlyom. És én meg a mérlegről ha meglátom...

KépKépKép
bogyra

Doo, meg tudtam am nyitni a kepeket! Csak turelmetlen voltam, de most kivartam, mig betolti, es megerte.
Hat ez a baba tunemenyes! Gyonyoru! A szopis kep a kedvencem.

KépKép
horilda

Sziasztok :D ,

tegnap este már nem volt erőm írni, jó sokat sétálgattunk, nézelődtünk tegnap. Apa vett magának néhány pólót és egy cipőt, én mondjuk semmit, mert most csak XXL-es cuccok jönnek csak rám és abból nem szeretnék hosszú távra betankolni.....Nagy reményeket fűzök hozzá, hogy legalább a régi alakomat megközelítő méretet érek el valamikor a szülés után, remélem nem fogok csalódni :lol:

Doo, nekem tegnap este fél óra volt, mire az első képet behozta, ma reggel megpróbáltam megint és 2mp alatt megnyitotta. Nem tudom mi lehetett az oka, de ma szuper gyorsan nyitotta őket és gyönyörű kislányod van.
Nekem az apás kép a kedvencem, az utolsó, olyan aranyosak :wink:

Csajok, főleg az első babósok, azért nem semmi, hogy mi hogy aggódunk, gondoljátok el mi játszódhat le a párjainkban :lol: ?

Bogyra, én is észrevettem magamon, hogy többet eszem, kb. 2-3 napja.
Apa meg is jegyezte tegnap, hogy "elég sokat ettél most, nem?" a vacsi után, miután beburkoltam 3 szilvásgombócot, meg egy nagy tányér sóskát, főtt burgonyával....... :shock:
Mától tényleg visszafogok, bár már 35 hete ezt mondom.........Tegnap ahogy az üzleteket jártunk nézegettem magam a tükrökben és rájöttem, hogy már akkora hasam van.....ezt mondjuk megerősítette az utcánkbeli lány, aki bekiabált az udvarunkba, hogy "Úristen, már mekkora lett a pocid"........ :oops: :roll: :shock:

A védőnő és a szülésznő azt mondta, hogy tök normális méretű pocim van, de alapban magas is vagyok (180cm) és nem egy vékony termet, úgyhogy el tudom képzelni hogy sokkolhatom az embereket :lol: .

Cici téma, nekem sem változott a méret vészesen, csak a kosárméretem B-ről C-re, de az egész átalakult olyan szopisra. Előtte nem ilyen volt.

Bringababa, sajna nem találtam meg elektronikusan a diplomamunkámat, aztán rájöttem, hogy miért.... :D Annak már jó 6 éve volt, hogy írtam és akkor még kemény lemezre mentettem....az őskövület gépemmel, azokat meg nem tudom hová tettem.
De ha gondolod van belőle egy plusz példányom, azt szívesen elküldöm neked, postán a tesztes cd-vel :wink:
Egyébként én is meglestelek iwiw-en :wink: Én is a szőke rövidre szavazok :wink: .

Puszi mindenkinek
Melcsi

Kép
melcsi6

Pussz!

Doo, ma nekem is hamar megnyitotta a képeket, és én gonosz módon irigyke lettem, hohy nekem még 5 htetem van, mire így magamhozölelhetem a kisfiam:) Annyira aranyos az a babuci! (bár melyik nem az?)

Melcsi: Nálunk apa nem izgulós nagyon, inkább most a büszkeséget érzem, folyton a poci körül lebzsel, simizi, meg érezni akarja, ahogy rugdos a gyerkőc:)

Huhh, tegnap nagyon fáradt voltam már este! Délelőtt takarítottam meg mostam, délután meg azokkal a srácokkal mentünk bulizni, akikkel lassan 4 éve írogatunk egy fórumon. 19-en voltunk, állati jól sikerült, jól éreztük magunkat nagyon:)

Nah, megyk vissza ágyiba, párom igért egy kis hátmaszírt, kiverem belőle!
:lol: :lol: :lol:

Pussz!

Márti

Kép
horpika

Sziasztok lanyok...meg vagyok...., de nemsokra indulunk, hogy hova...az meg kiderul...vagy a korhazba...vagy anyumekhoz? :shock:

Ejfel ota marha eros mensis gorcseim vannak, rendszertelenek, gondoltam a front, de mivel az ma egyaltalan nincs, attol nem lehet...kisugarzik, mint allat a derekamba, meg a labamba is.
A cinkes meg az, hogy ejszaka marhara fajt a medence/csipo csontom, es a csipomon, mind a ket oldalon,reggelre olyan lila striak jottek ki mint allat...pedig hala Istennek, eddig nekem nem nagyon voltak....valami tortent vagy tortenik. A pocakom lejebb!
Drukkoljatok! Ha lesz valami uzizek!

Kép
elizabeth25

Bocsi, Viki :oops: :lol: :lol:

Kép

Legi

Kép
leglesscat

Mondta parom, hogy mivel holnap betoltom a 37.et es kedden kezdem a 38.at, ezert ne izguljak, nem lesz mar koraszulott baba!
Jo/jo, de meg csak kb. 2700 gramm...azert a 3000/et megvarhatnank! :(

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Melinda nyugiiiii.....néha azt érzem, hogy kicsit sürgeted a dolgot. Jön Domi ha akar.
A fájások pedig természetes jósló fájások, hát igen.....

Doo, annyira szép kis családias a hangulat a képeken. Nagyon helyesek vagytok!
Én is irigykedek picit!
:oops:

Kép
niki30

Képzeljétek ma megint Emmával álmodtam. Szüleimnél voltunk lenn Tatabányán, amikor megszületett. Már csak arra emlékszem, hogy ott tartom a kezemben a szüleim lakásában és szoptatom. De csak a bal mellemből volt hajlandó szopni.
Aztán jött a pánik, mert a 35. betöltött héten született, tehát tegnap és még nem voltak meg a receptre felírt babaápolószerek, nem voltak ugye kimosva a ruhácskái és még pelusa sem volt. Úgyhogy riadóztattam páromat, hogy mindezt beszerezze.
Nagyon izgalmas volt.

Kép
niki30

Köszönöm szépen a gratulációkat! először én könnyen meg tudtam nyitni őket, aztán tegnap vmi gáz lehetett, mert soxor nekem sem sikerült. nemtom, mi az oka az ilyesféle gubancoknak. :shock:
nekem is az apás fotók a kedvenceim ;)

asszem májusban tényleg ki fog ürülni egy időre a fórum :) h aztán gondolom ezerrel kérdezősködjünk megint mindenkitől h mit hogyan... ;)

Niki, vicces lenne, ha te is Tatabányán szülnél ;) a receptes szereket az én családom is pénteken váltotta ki - mi meg szombaton mentünk haza ;) a lázcsillapítót ráadásul csak keddre tudta meghozatni a patika :shock: :roll: de azért bíztam benne h nem lesz rá szükség! :oops: szerencsére nem is volt - és még sokáig ne is legyen!

hm, nekem bal mellem rakoncátlankodik kicsit - úgy veszem észre, mintha azon az oldalon kevesebb lenne a tejem, nem feszül annyira és méretre is kisebb kb péntek óta :( :roll: :evil: más is tapasztalt már ilyet előző gyereknél?

szép napot nektek!
Vendég

Sziasztok,szép napot!

Végre én is meg tudtalak nézni Titeket Doo!Olyan,de olyan ideges voltam tegnap este,hogy nem nyílik meg :twisted: :evil: :twisted: !De ma már nekem is oké volt,és tündériek vagytok és én is irigykedem picit,és Viki viszont 1általán nem is pici :lol: :wink:
pocakod hogy van?gyógyulgat szápen?Ér kérni,hogy adj egy puszát a ma már 14naposnak a nevembem? :lol:
Kérdésedre,hogy anno volt-e különbség a két cici között a válaszom:fogalmam sincs :oops: .De elképzelhetőnek tartom,hogy van egy domináns felünk,így a cicire is igaz lehet.Talán. :roll: .

Niki!sűrüsödnek az álmaid Emmával,biztosan nagyon várod már őt!

Eliza!szerintem is no para,no sietség,de úgy veszem észre Te már jobb szeretnéd kicsi Domit itt kint,pedig tényleg jó volna azt a három kilót elérni.Bár a párodnak abban totál igaza van,hogy már nem lenne koraszülött.Én azért azt mondom várjunk még egy pöttyet,Te pedig relax! :wink:

Bogyra!Farkasétvágyad van?nekem dettó,úgy egy hete megint,de már írtam is.ráadásul hiszti van,ha nem jutok elemózsiához.én répa rágással védekezem ellene.már nincsenek metsző fogaim,annyit rágcsáltam.a hűtőben mindig van egy előre megpucolt,hogy ki ne törjön a parasztgyalázat,amint rámjön(?)az éhség.tehát folyton.
mit vétett Gergő,hogy elmaradt a Zoo?

Melcsi!apa nálunk is izgulós volt,az elején megvolt mind2nél a nagy para jelenet,de most már inkább ő is a büszke,a céltudatos,a jövőjét gondosan megtervező,az APA! :wink:
Vagy csak annak akar tűnni?!? :lol:
Szerintem sok benne a megfelelni akarás,annak meg tudjuk,hogy nyögés vége :?
Szóval ő is szokja a szerepét.Időnként arra gondolk,hogy nekik talán még nehezebb,mint nekünk,hiszen bennünk itt a bébi,a hormonok,amik mind segítenek átalakulni,de nekik hiába a látvány,meg a mocorgás,nekik szerintem csak akkor lesz ez az egész valóságos,ha már megvan a bébi.
A címem fent van az iwiw-en,ha elküdöd megköszönöm,a tesztről pedig majd értesítelek :wink: :lol: :wink:
Te is fönt vagy?Kéretik jelölni!Vagy már megtörtént,csak én nem tudok róla,vagy mivaaaaaaaaaaan? :shock:

Lorci!Hol bandázol egész álló nap??? 8)

Ebéd megvolt,nagyon kis fincsit főztem,büszke vagyok magamra! :wink:
Igaz diétásat akartam,a salátát meg is csináltam,de aztán végül egy jó kis citromos-vajas pulykamell lett belőle rizzsel.Na ennyit a diátáról :roll: :lol:
Mindegymert a sali jó lesz vacsira,legalábbis ez a terv most :wink:

Na puszi mindenkinek!

Kép
bringababa

Sziasztok!

Eliza, gondolok Ratok! Most hogy alakul a helyzet? Hogy erzed?
Elkuldtem e-mailben a szamom, meg nem kuldted vissza a Tiedet, csak azert szolok, hogy en is tudjak infozni, ha valami velunk is van, bar meg egy kicsit raerunk.

Bringababa szamat a multkor felirtam, mikor beirta ide a forumba.
Ha mas nem, arra kuldok majd sms-t, ha nem gond, oks?

Szuper jot ebedeltem, cukorborso leves, sult csirkecomb rizzsel, eper...hmm ennyit a dietarol, de ez most nagyon jol esett.
Mintha nekem is jobb etvagyam lenne par napja.
Jajj mi lesz a vege??? :oops:

KépKép
horilda

Sziasztok Lányok!

MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNÖM A DRUKKOKAT ÉS GRATULÁCIÓKAT!!!!

Jelentem, hazajöttünk. :) Majd jövök, ha tudok. Sajnos szülési depi kőkeményem rajtam van. :( Pánikhangulat minden. Oka, hogy a hormonjam iszonyat felbolydultak. 1 perces fájásokkla mentem be férjjel szülni, 2 tolófájásra jött ki a baba, és már van tejem. :)

Teszek fel képeket majd. :) Vikivel még nem találkoztam, mert aludt anyuéknál. Gergőnek nagyon tetszik a tesó. Ő most anyuéknál fog lenni, mert egyrészt taknyos nagyon, meg másrészt suli, összerázódunk.

Jövök majd élménybeszámolóval meg képekkel majd. :)

Puszi,
Vendég

szülőszobai :) Kép
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Dóri! Olyan szépek vagytok! És hát az a kis batyu ott melletted! :)

Szegénykém, biztos hiányzik a "többi" gyermeked nagyon! :cry:
Hát nem sokat töltöttél kórházban, hogy hogy ilyen hamar hazajöttél?
És nem kell visszamenni majd valamiért Marcikával, mármint oltás, szűrések??

Még jó hogy megbeszéltük, hogy nappal szeretnénk szülni! :shock: :lol:

Én is haza szeretnék jönni 2 nap után a kórházból, de azért még megvárom a válaszod!

És ne depizzzzzzzz!!!!! Az olyan rossz! Nagy családos kisanyuka lettél! :)

És úúgy de úgy irigyellek, én is akarom már ide a kezembe a töltelékemet! :)

És mindenkinek is szépnapot kívánok! De most rozsaszín ködben vagyok... úúúúgy akarom már a kis bocikámat, és olyan hosszú ez az utolsó hónap. Hüpp-hüpp.

KépKépKép
bogyra

Bogyra,

Kedden de. kell oltásra+anyagcserevizsg.-ra vinnem vissza (akkor adják oda a záróját is), de mindenki (csecsemősök, dokik, szülészem, kórházi védőnő) mondta, hogy jöjjek. Mindnekinke jobb így ez bevett a MÁV-ban. :) Eddig én is mindig 4. nap jöttem haza az Uzsokiból. :)
A gyerekorvos főorvosnő levizitelt reggel és azt mondta mehetünk. :)
Vendég

Dóri!Ti már itthon :?: :?: :?:
Mondom én,hogy nálam Te vagy a best :!: :lol: :!:
Amikor megláttam a neved,kirázott a hideg,libabőrös lettem :)
Annyira örülök,hogy minden rendben Veletek,kívánok minden szépet és jót amit csak a kislegény szíve elbír!
Persze Nektek,apával egyetemben még1szer hatalmas gratula!
De azért tesóknak is jár egy pusszantás!
Hamar túl leszel ezen a depin,tudom! :wink:
Vigyázz magatokra nagyon,millió csók!

Ilda!persze,hogy ír6sz,sőőőőőőőőőőőőőőőőőt:kötelező!Csak arra ügyelj,hogy be tudjalak azonosítani és akkor ország-világ tudni fogja mi történik Veletek!Gondoskodom róla :wink: :lol: :!:

Kép
bringababa

Dóri!gratula!még százszor!hallottam,hogy mostanában hamar hazaengednek a kórházból,tök jó,hogy már otthon vagytok.remélem,minket is haza fognak engedni korán.megőrülnék 2 nap alatt is a nagy kisfiam hiányától,gondolom,te is igy voltál vele.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Dóri én is szívből gratulálok Nektek!
Fantasztikusan formás ez a kislegény!
Édes, ahogy ott együtt fekszetek, de jó nézni titeket!
Egyébként most mindenhol ez a trend, hogy két nap után hazaengedik az embert?
Azért gondolom jó otthon.
Küldök egy depit elűző puszit Neked! Tarts ki!!!!

Itt gyülekeznek az irigy kismamák kérem szépen!

Kép
niki30

Csajok, fantasztikusan jól érzem magam. Hogy miért?
Apával ma megvettük az álomszép kisszekrénykét Emmának, épp most szereli. Úgyhogy akár ma már nyomathatom is a mosást...bár jelenleg tele a ruhaszárító:(
Már csak egy szivacs/matrac hiányzik a kiságyból. El sem hiszem.

Kép
niki30

niki!az tök jóóóóóó!!!mossál csak.az még ok,de én is egyszerre mostam ki mindent ami baba,és egy hétig vasaltam.a vége felé kicsit untam,de már rendben vagyunk! :wink:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Repes az az édes jó kismama szív,ugyi Niki?! :wink:
Örülök,hogy boldog vagy,pusszantás! :lol:

Kép
bringababa

Dóri,
most h már olvasod, még egyszer Gratula és Isten hozta Marcit evilágon!

fú, de furcsa h ilyen hamar kidobnak a kórházból! lassan már be se kell menni :D mondjuk, én mindig is ennek (mármint az otthonszülésnek) voltam a híve - mondjuk így a csaszi után már nemtom...

hát, a depi nem hinném h döntés kérdése :( én szerencsére megúsztam, pedig attól viszont kicsit tartottam. az a furcsa h igazából nem is volt furcsa h a baba már kint van és nem bent :oops: :shock: pedig előtte el sem tudtam képzelni h milyen lesz majd a mostani helyzet.

képzeljétek! ma voltunk először "sétálni" - vagyis kb negyedórát töltöttünk jól bebugyolálva a babakocsiban, amíg átsétáltunk egy saroknyira nagymamáékhoz az ebédért és ebéddel vissza. alig várom h egyre több időt tölthessünk a parkban!!! :D persze ezt a nagy eseményt is megörökítettük és ha tudnám h hogyan kell, fel is tenném a fotókat! nagyon édi bébi :D
Vendég

fúú, ez a ruhavasalás muszáj? én ilyent nem csináltam... :oops: soha semmit nem vasalok, csak ha nagyon muszáj. férjem is kénytelen saját magára vasalni az ingjeit :roll: :oops:
Vendég

Hello!

Millio puszi Dorinak es a kis babucinak! GRATULA!!!!!!!!!!!!!!! :D

Emlitette a parom, hogy az ismeroset is 2 nap utan hazaengedtek, nem akartam elhinni neki, mert nalunk az 5. napon, es ez mindig igy volt.
A lenyeg, hogy jol vagytok, es vegulis a legjobb otthon.

Bringababa kosszke, akkor beirtam a telomba a szamodat! :D

Vasalas - en meg a masik veglet vagyok, mindent vasalok, igy szoktuk meg, szoval gondolhatjatok mennyi van most ami, hatra van... :?

Niki, orulok, hogy Ti is alakultak babaszobailag. :D

Doo, az elso ket hetben nem lehet vinni meg sehova?

KépKép
horilda

dóri, olyan szépek vagytok :lol: :lol: :lol: :lol:

doo, csodás a kisleány :)
remélem végre elment a képfeltöltős segédletem. Ma egész nap szaraxik a netem :?

niki, úgy örülök, hogy ilyen jól álltok (talán lassan mi is... csak elég lassan :shock: )

horilda, a hozzászólások alsó keretén van midnenkinél 1 PÜ (privát üzenet) nevű gomb, akinél rákattintasz, annak küldesz üzenetet. :)

Legi

Kép
leglesscat

Doo, akkor ma megvolt az első sétátok!
:lol:

Vasalás: tul.képpen fertőtlenítésképpen szokták a babák ruhácskáig az első egy-két hónapban. De ha nem teszed, akkor sem lesz semmi gond szerintem.
Nekem van még időm, meg szeretek vasalni (na most gondolom mindenki csak les). :oops: :oops: :oops:

Kép
niki30

Legi koszi!!! Vegulis nem bonyolult...az igaz...

Niki, van olyan aki szeret vasalni??? Mi????? Irigyellek!

KépKép
horilda

Köszi Lányok, hogy együtt örültök velem! Köszi, köszi:)

Tudom, hülyeség, de én tényleg szeretek vasalni. Na jó, nem 35 fokban azért.

Kép
niki30

Sziasztok!

Ma eleg suru napunk volt. Szuloknel voltunk, aztan a baratainkhoz mentunk, ahol bogracsoztunk, pasztor tarhonyat foztek a fiuk. Nagyon nagyon fini lett!! Aztan elmentunk fagyizni (4 gomboc, tejsiznhab, csokiontet :D), majd most ertunk haza. Ja vettunk 4 bokrot is meg delelott, de csak holnap ulteti el parom, mert most hullak vagyunk! :)

Nahat Dori, hogy mar otthon vagytok!! :) Nagyon gratulalok a kis legenyhez, jol neztek kis nagyon, nagyon cuki a babuci!! :) :)

Doo tesom mondta, hogy neki is az egyik melle "rosszabb" volt mint a masik. Es hat neki is megereszkedett utana, pedig 2 honapot szoptathatott csak es azt mondja az amelyik rosszabb volt, az jobban megereszkedett!!! :shock: :shock:
Nem tudom Ilda, de lehet hogy ez nem alkati kerdes...en szinte minden anyukatol azt hallom, hogy nem nagyon all visssza az eredeti formajara! :( :( De hatha kivetelek leszunk...en speciel nem akarok foldig ero lenni!!!! :shock: :oops: :roll:

Bringa draga!! Nem irtam le multkor a telszamodat! :( :( Leirnad ide meg egyszer vagy privibe? En nem tudok privit kuldeni, mar parszor probaltam!!! :(

Kajalas az utobbi idoben?? Hmmmm...haaat igen...izeee......en is eszrevettem, hogy azert tudok burkolni mostanaban!!!! :shock: :oops: :D Azert probalom visszafogni magam...de vannak napok, amikor nem sikerul!!! :lol: :lol:

Lanyok hulla vagyok, a labam vizenyo :(..ugyhogy valami olyan allapotba helyezem magam, ami kenyelmes.
Azert meg jovok!

Pusz mindnekinek az uj emberkeknek plane!! :) :)

Kép

Kép
lorcika

Niki orulok, hogy alakul a szobacska! :)
En is szerettem vasalni..de valahogy mostanaban nem..plane miota fenyegetoen ott varakozik a szobaban a halom agynemu!!!!! :shock: :D
Meg amugyse szoktam surun, ferjem hala az egnek nem minden nap hord inget....polokat minek, en meg torekszem vasalas-mentes ruhakat vasarolni magamnak!!! :wink: :lol:

Kép

Kép
lorcika

lorcika!ágyneműt azért nem vasalok,beszereztem jó kis krepp ágyneműket,azokat nem kell!
a babaruhát most átvasaltam,nem tudom,meddig lesz ez igy,én utálooook vasalni. :roll:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Ti milyen mosószert vettetek?
Öblítő?
Én ma vettem egy Dreft Baby Sensivite folyékony mosószert. Sajnos csak egyféle illat volt belőle. Akartam Gabi öblitőt, az olyan fincsi babás, de ez alapból illatos mosószer, úgyhogy öblítőt már feleslegesnek tartottam. Nem tudom beválik e. Kipróbálom aztán majd meglátjuk.
A Gabinak van mosószere, de az sajna nem folyékony.
Meg a Persilből láttam sensitive-t., csak az k....va drága.

Kép
niki30

Hello Csajok,

nem tudtam jönni a hétvégén, mert itt volt a 11 éves unokaöcsim, meg anyum is, és telejesen lekötöttek :) unokaöcsi igazi tinédzser, egyszer édes bújós cica, aztán meg legszívesebben lepofoznám a színről :roll: szóval kicsit előrefutottunk a párommal de gyakoroltunk rajta :wink:
Meg összeraktuk a pelenkázót ami egyben komód is, úgyhogy kezdhetem a mosást :) Szégyellem magam csajok, de hozzánk jár egy néni két hetente nagytakarítani, és ő vasal is, merthogy én úúúttttálok :roll: de azért a babaholmikat én fogom vasalni, az tök más :) Kiságy összerakás keddre lett halasztva :cry: apa besokkalt :wink:

Ma volt itt Fehérváron bababörze, vettünk még 1-2 cumót, csereágynemüt, meg Liberót, van olyan is ami kifejezetten újszülöttekre van , és van rajta köldökcsonk védő izé-bigyusz is :roll: mik nem vannak??? na olyat is vettünk :) meg egy csuklyás törölközőt, amibe majd jól be lehet bugyolálni a gyereket.

Most olvastam végig az elmúlt 3 nap eseményeit, hát Dóri!!!! nagy nagy gratula nektek, és hogy már otthon is vagytok??? nem semmi.
Remélem pár nap alatt elmúlik a depid, sőt biztos vagyok benne, hogy a kis Marci elfújja minden depid néhány nap alatt :) Na meg arra gondolj nem is engedheted meg magadnak, ott van a 3 gyerkőc, és mind mind a mama szeretetére ácsingózik :D

Doo, én nem tudtam megnyitni a képeket pedig ÚÚÚÚÚGGGGYYYY szeretném látni, azt írja ki a kép nem elérhető, Csajok, ti csak ráklikkeltetek a linkre, vagy kimásoltátok?
Én is olvasgatom a suttogót, szerintem is nagyon jó dolgok vannak benne, remélem tudom majd hasznosítani :roll:

Még reagálnék néhány korábbi topikra, kicsit lemaradva:

Riella, minálunk is az volt az első amikor házba költöztünk, hogy riasztót szereltünk be, és az alsó szintet külön be lehet riasztani, tehát amikor fent alszunk, és alul bejön valaki iszonyatosan vonyít a riasztó (onnan tudjuk, hogy egyszer a pincében nyitva hagytuk éjszaka az ablakot és bemászott egy macska, a riasztó meg felkeltette az egész környéket :D ) én azóta nyugodtan alszom :)

Lorcika, én is pályáztam a szülőszékre, de sajnos farosan nem lehet úgy szülni :cry: mindenesetre a felkészítőn azt mondták, ott másképp kell lélegezni A szülőszék lényege, hogy nem kell nyomni, mert a gravitáció lehúzza a gyereket. Ha nyomsz, szétszakadsz
:shock: Szóval a tolófájásoknál gyors pihegő légzést kell végezni, egy mély beszívás a a fájás elején, aztán másodpercenként ki-be, ki-be a fájás végéig, ugyanannyit beszívva amennyit kifújsz. Ugyanis amíg így pihegsz, nem tudsz nyomni. Ez a lényege, nem tom érted-e? :roll:

Asszem nem írtam még, én is fent vagyok iwiwen:
Csillik Enikő
Bejelölnétek? Lécci, lécci lécci :)
pici76

niki, én is bevásároltam Dreftet. Mostam is már vele (igaz kézzel), de nekem nagyon bejött. Ha a mosógépben is OK, lesz, akkor szavam sincs :D

Vasalni nem nagyon szeretek :roll: csak soxor muszáj. Utálom nézni a tiszta friss ámde vasalatlan ruhahalmaimat. :?

lorcika, de irigyellek a kertipartiért :oops: úgy szeretek bográcsozni/grillezni/szalonnasütni! Na majd a jövő hétvégére én is szervezek 1et :P :P :P :P :P :P

Legi

Kép
leglesscat

Pici bejeloltelek. :)

En Gabi mosoport es oblitot vettem es mar most babaillata van az osszes rucinak!!! :)) Olyan jo. Allitolag egyszer az ember kivasalja a ruhakat..aztan utana tobbet sosem!! :D :D Meg azt mondjak sima mosopor is jo, meg oblito, csak mindig kulon kell mosni a babaholmit. Tesom nem vett specko mosoport es nem votl soha probelma.

Kép

Kép
lorcika

Legi, Lorcika, visszajelöltelek benneteket! Köszi!!!
pici76

Pici, bejelöltelek én is:)

Kép
niki30

Sziasztok!

Nagyjából mi is kész vagyunk a babaszobával már csak a szőnyeg hiányzik azt holnap megvesszük. 1-2 héten belül én is elkezdem kimosni-vasalni a ruhákat. Én is szeretek vasalni mindent ki is szoktam. Bár nem tudom mennyi türelmem lesz most mert nagyon sok ruha van.

Kép
rena10

pici, próbáld meg később a képeket.

horilda, a védőnéni azt mondta h két hetesen már vihetjük, addig csak ablakban "szellőztessük" fokozatosan. végülis sokkal korábban én sem akartam volna, meg szeles napok is voltak, ami nem tesz jót a kisbabáknak.

lorcika,
sztem az én melleim nem tudnak megereszkedni, mert alig látható méretűek ;) a szivacs meg úgyis mindent eltakar ;) szerencsére, a férjem nem egy mell-központú pasi :)

legi,
egyelőre azt írja ki h nincs privim :(
Vendég

legi,
persze, mert nem is priviben küldted :oops: :roll: a mail az megérkezett :) majd veszek egy mély levegőt és nekifutok :roll:
Vendég

Pici bejeloltelek en is iwiw-en! :D

Doo, koszi, gondolom az en vedonom is igy fogja mondani.

En nem mostam specko mososzerrel a babaruhakat, viszont teljesen kulon, es mindet atvasaltam/vasalom.
Remelem nem lesz gond.

Most kicsit szar hangulatom van, Apucinak is egesz nap, biztos azert.
Remelem holnapra elmulik, inkabb most le is lepek.

Jo ejt Mindenkinek!

KépKép
horilda

Doo, sikerült megnéznem a képeket, nagyon jók!!! Mi is pont ilyen ágyneműt vettünk :D nagyon édi :) apa milyen finoman fogja Vikit, nagyon cuki :)
pici76

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóó Reggggggelt! 8)

drága Doo!Küldtem neked privit,remélem segít!

Ilda!A számodat elmentettem,küldtem is Neked üzit,remélem megkaptad?! :lol: Jobb kedved van mára?nálunk is apa van befordulva kicsit,alig aludt az éjjel,szemétkedik a főnöke,úgyhogy önmegvalósításon töri a fejét,mert ez már a másidik olyan hónap,amikor a félretett pénzünkhöz kell nyúlnuk,mert alig akar munkát adni neki,így a pénze sem elég! :cry: Nekem meg táppénz még az abalkban,nem úgy,mint Nikinek! :wink:

Lorcika!a tegnapi mulasztásod igazoltnak tekintve,annyira tudlak irigyelni a kerti bandázásaid miatt! :lol: Gondolom Rielláéknak is jól sikeredett a tegnapi sütögetés.........De jó nekik is!
A számom:06-30/492-20-59,kéretik üzit küldeni rá,ha elmentetted! :wink:
A vasalás témával kapcsolatban ugyanúgy vagyok,mint te,idáig nagyon is szerettem,de mostanában valahogy nem visz rá a lélek,már több,mint egy hete ott állnak a ruhák,direkt szem előtt,hátha majd nagyon zavar,de az emberi természet alkalmazkodó képessége frenetikus,mert már egyáltalán nem is érdekel a nagy halom! :roll:

Mindenkinek szép napot!

Kép
bringababa

Szép jó reggelt!

Sajnos egész hétvégén rossz volt a netem, alig győzök visszaolvasni.

Dóri: hatalmas gratula a kislegényhez!
Doo: nagyon szépek vagytok!
Lorci: katalógusba illő lett a babaszoba.

Puszi mindenkinek!

Kép
anido

Hello!

Hat a kedvem nem sokkal jobb, de talan majd elmulik... :(

Kosszke Bringababa!!!!!!!!!!!!! :D

Majd meg jelentkezem, most nagytakaritunk+vasalas!

Szep napot!

KépKép
horilda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: