A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet :) Mindenkiből ittt van egy: - én megsértődtem, mert nem ragáltál rám, így nem is írok neked :mrgreen: Meg akkor már másnak se, mert baromira meg vagyok sértődve :mrgreen:

indianyo

Nítisztem,
hát az amit most csinálsz :mrgreen: már csak 1egy ;)

Kép

Kép

:D
szrekuc

Gabi :) Viszont azt feltétlenül meg kell jegyeznem, hogy Dorka újdonsült barátjának szomorú a története - remélem, hogy hepiend lesz!!!

Mi meg annyira megszerettük a fogzós időket, hgoy már hiányoltuk, úgyhogy most újra van. Részletezést nem igényel az ügy, végül is még sok nem ősz hajszálam van...

Zsanci :) azért legalább a kuponos dologra reagálj: hogyan juttatom el hozzátok? Kérek címet!

indianyo

Neet,
Kép

Kép

Kép

szrekuc

Szrek :) Írtama néninek jegy ügyében, msot mi a következő ennivaló? Várni, hgoy válaszoljon, mert ha nem, akkor ne menjünk? (RJ)

indianyo

Indi,
pedig azt tuti írtam, h tökjó, h jobbak az éjszakáitok (nappalaitok?) és még más is volt, amit akartam, nem jött át? És most utálsz? Azt se írtam még, h jó a cappuccino-s avatarod? Csorog a nyálam, ha meglátom. De apa eltiltott az "igaziitól" (3 in 1 meg ilyenek) a hidr. növ. zsír miatt. Pedig szerettem. Azért néha iszom... :wink:
neet
neet

Indi,
fogzás, neeee, hát épp most örömködtem neked! ++

Szrek,
köszi, szép! :)
neet
neet

Indi,
én is csak írtam a néninek, ő meg visszaválaszolt, hogy oké; utána írtam neki mégegyet, h mehetünk-e ketten, arra is válaszolt h igen, sztem neked is fog, nekem is úgy válaszolt h reggel írtam a válasz meg éjjel jött

Kép

Kép

szrekuc

Akkor egy kis képes beszámoló, ha nem bánjátok. :)

Nincsen tömeg a strandon.
Kép

Hajnali kacsaetetés. (6os kelések után 7kor már a parton.)
Kép

Hazafelé, óra 35kor.
Kép

...és óra 41kor.
Kép

Hiányoztál Marci, ugye én is neked? :lol:

Kép
neet
neet

Neet :) Sajnos utálás képessége gyárilag hiányosan lett telepítve, úgyhoy csak kicsit :lol: Megsértődés se megy mostanában elég jól :lol: No meg időm sincs gyakorolni, mert van egy 1 éves csatolmányom, aki naphosszat rajtam lóg, így géphez jutás esélytelen - persze tök igaza van, ez a dolga.

Szép képek! Marcipán biztos nagyon örült a gazdinak!
Kappuccsínó meg isteni finom ám eredeti formájában: egy adag kávé forró habos tejjel (üvegben jól összeráz és máris tuti) felöntbe. Garantáltan növényi zsíroktól és e-vitamintól mentes :wink:

Egyébként meg volt egy szinte teljes tökéletes hónapunk, nem panaszkodom. Azért két nap alatt behoztuk :evil:

Szrek :) Én még tegnap írtam, azóta se jött válasz, no sebaj, várok én még. Legfeljebb majd mesélsz.

indianyo

Neet!
Egy hős vagy, hogy ilyen klasszul visszaolvastál és reagáltál! És akkor ezek szerint engem bírsz :mrgreen:
Képek tutik. A vonatos kép: az orromban érzem a MÁV szagát is :lol:

Votiv!
Első kiruccanás :D

Barbi!
Tökl jó, hogy így is el tudod altatni Angit! És Panuson az csak egy sima kötött sapi, csak mindig elcsúszik a fején :D

MA szülinapi zsúrban voltunk, és olyan jó volt, mert úgy készültem, hogy max fél órát leszünk, aztán, miután B mindenkit levert, hazajövünk. De nem így volt. Szerencsére volt egy verekedősebb kisfiú is! OLyan jó volt :lol: :roll: 8) Így csak most értünk haza.

Indi!
fogzás :cry: :cry: :cry:

Fibi!
Múltkor írtad, hogy RJ-nek van valami okossága (B agressziójával kapcs). Ha lesz időd, leírod?
Szeplők az én monitoromon sincsenek :wink:
zuzmo1

Zuz! :lol:

Neet! ügyi vagy hogy így visszaolvasol. én már feladtam hogy uptodate legyek. :oops:
Képek :lol: :lol: :lol:

Votív! Bevallom jobban örülnék ha Isti mögött motorozna :D Húúúú azt hiszem ez egy saját para, amit illene gyorsan kidobnom :roll:
Emlékszem én mennyire izgultam az első kiruccnál. Ügyi vagy! :lol:

Szrek! csak úgy: :lol:
gödibarbi

Neet,
engem is kihagytál, de az nem újdonság, hogy engem nem birsz :lol: :lol:
amúgy Deninek és Manókának szinte egyszerre kell drukkolni, mert elvileg 2 nap van köztük kiirásban. Aztán jön majd Zsanci, és aztán elvileg Fibi :lol:

Barbi,
okés :lol: 8) :lol:
fibi

Napközben még nem merek próbálkozni az ilyesfajta altatással. Úgy döntöttem, azt majd akkor ha egyszer fog csak aludni napjában. Oszt megláttyuk mi lesz :lol: 8)

Anyukámmal kicsit rendbehoztuk a kertet, s Kiscicát is már kiengedem. A kutya mindig feldöntené szeretetből :lol: :roll: Angi pedig szedi össze a kutyajátékokat és cipeli a kutyának. S megtanult virágot szagolni. Olyan édes! :lol:

Kérdés azokhoz akinek kertje van: én vagyok túlhigi vagy normális hogy cserélek a gyereken minden ruhát kinti játék után? ( s ne felejtsétek itt kutya is van :mrgreen: )
gödibarbi

Zuz,
oks, majd leirom :) és mai mélem átment?
fibi

úgyis sok itt az angolos, gondoltam nevessetek :lol:

Learn Chinese in Five (5) minutes. BUT....You MUST read them aloud!

English

Chinese

That's not right

Sum Ting Wong

Are you harboring a fugitive?

Hu Yu Hai Ding

See me ASAP

Kum Hia Nao

Stupid Man

Dum Fuk

Small Horse

Tai Ni Po Ni

Did you go to the beach?

Wai Yu So Tan

I bumped into a coffee table

Ai Bang Mai Fu Kin Ni

I think you need a face lift

Chin Tu Fat

It's very dark in here

Wai So Dim

I thought you were on a diet

Wai Yu Mun Ching

This is a tow away zone

No Pah King

Our meeting is scheduled for next week

Wai Yu Kum Nao

Staying out of sight

Lei Ying Lo

He's cleaning his automobile

Wa Shing Ka

Your body odor is offensive

Yu Stin Ki Pu

Great

Fa Kin Su Pa
gödibarbi

Fíbsz,
akkor jó, tudtam, valaki kimaradt, és valahol éreztem, h te köztük voltál. :lol: De már megszoktad, ugye? :) Még Den lett volna, de ő most benne volt a szórásban, ugye Denem? :wink:

Barbi,
ruhacsere nem normális, de eleinte én is ezt csináltam. Most már csak kirázom a nagyja homokot, jó lesz az még felkiáltással. :D

Indi,
majd egyszer jól talizunk, és csinálsz nekem olyat, mint az avatarod jó? :D

Barbi,
ezek jóók! :D Kedvencem a Fu Kin Ni :mrgreen:
neet
neet

Barb,
nem tudom, ki számit normálisnak :lol: , de én sosem cserélek ruhát Bálinton kerti játszás után (mondjuk, itt nincs kutya, csak néha kóbor macska kaki :lol: ) És én fiam meg amúgyis "érdekes", mert szinte sosem lesz koszos a ruhája :roll: :P :)
fibi

Neet,
tényleg azt akarod, hogy szokjam meg? :mrgreen: mert csak akkor :lol:
fibi

Neet! nekem is az tetszett :lol:
ja és olyan zavarba jöttem a beírásodtól :oops: hogy elfelejtettem írni, hogy csatlakozhatsz a : www.mimindimádjukvagycsodáljukbarbitfunclub.hu -hoz :mrgreen:

Indi! olyan kapucsit éééééééééééén is kérek! :lol:
gödibarbi

Gabi,
Nagyon jó a Dorkás-kutyás kép :D És tényleg lehet, h a kutyival tennétek jót, ha megszabadítanátok a régi gazditól :roll: Bilizéshez gratula :D

Móni,
Sátras ötlet :lol:

Votiv,
Sony :evil: Varratszedés :shock: Én nagyon besz@ri vagyok ilyen téren :oops: :lol: És annyira de annyira édes Lilikéd :D Álmában mosolyog, de jó :D Isti és a motor :shock: :lol:

Neet,
Szia :D Gyors voltál a visszaolvasással :lol: És hát tényleg tudtam ilyen gerendás dolgokat, tornásznak készültem vagy mifene, csak aztán anyám megvétózta :evil:
Tali ügyben majd írjál vmit, h mikor jó, nekem egyedül hétfő és csüt nem jó.
Képek rulez, főleg a bealvós :D Egyébként ilyenkor ti Marcipánt hol helyezitek el?

Fibi,
De jó, h elmúlt az aranyér :D Szeplőket én sem látok :wink:

Rylie,
Képek nagyon jók!!! :D Kamilla :lol:

Minden pocakos és nem pocakos milyen helyes :D és hát a dedek, annyira édesek de Pannustól totál elolvadtam, kis helyes csomag :D

Indi,
Fogakhoz sok +++!!!!

Zuzi,
Verekedősebb kisfiú :lol:

Barbi,
Szerintem tök jó, h cseréled a ruhát, én is így fogok tenni. Mondjuk mi apával is cseréljük a kinti és benti ruhát, már csak a kutya is és a macska miatt is, mióta Adél megvan.

Kép Kép
curse

Fibi! akkor majd megkérem B-t mutassa meg Anginak hogy kell :wink: :lol:
gödibarbi

Indi,
2jegyet kértem egyiket apjuknak de 90%-ra teszem h nem jön el ha nem ír vissza a csaj neked mehetnénk együtt

Curse,
fogok válaszolni pü-re bocs :oops:

Kép

Kép

szrekuc

Angi,
Ábel ugyan mérsékelten szokott kutyázni de pl macskázni egy csomót meg homokozó meg bogarászás meg mindehol földön mászás és én eléggé laza vagyok átöltözés ügyben - ha vizes akkor egyértelmű, h muszáj meg ha tényleg-tényleg mocskos de egyébként meg nem szoktam ebből ügyet csinálni - kezet meg arcot mosunk aztán csókolom jöhet a következő kaland :lol:

Kép

Kép

szrekuc

kínai meg tök jó! :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Annyira gáz, de a legfontosabbat nem is meséltem nektek. Szóval Adél csüt-ön megfordult hátról hasra :D Elsőre nem láttam, csak a végeredményt, de azért gondoltam meggyőződök róla, h jól emlékeztem-e arra, h tényleg háttal tettem le a csajt. Újra hátra vágtam és kb. 2 másodperc alatt megfordult :shock: :lol: Szóval nem kell egyenlőre cavington :lol:

Kép Kép
curse

Ábel kedves! :mrgreen: köszi neked is a hsz-t :D
gödibarbi

Barbi,
Kínai nagyon jó :lol:

Szrek,
Okay :D

Kép Kép
curse

mi a gatyát cseréljük Istit homokozás után - na ezt most szándékosan így hagytam, hogy lássátok miféle szellemi magaslaton állok :lol:

huhuHujber Feri megvillantotta dávidi mellkasát, nyáú :D ÉÉÉÉÉS NYERT! :D

votiv 8)
votiv

Barbi,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: bocsíííííííííííííííííííííí :mrgreen:

Neet,
király képek!!!! :D főleg Marci kutya arckifejezése jó, leginkább szomorú beletörődés a nyúzbálásba ;) :lol: :mrgreen:

Zuz,
verekedős kisfiún nagyon jót röhögtem :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

bírom a floodolásotokat :D :D :D

Neet, szóval ha nekünk akkor lesz hármaska, mikor nektek ketteske, akkor ez vagy a piros hó esik kategória vagy egyikünk nagyon meg fog lepődni? :wink:

Barbi, ez Fa Kin Su Pa Du Pa volt :D

leesett Lili csonkja! egész szép kis köldöke van. vmiért hirtelen arra gondoltam, vajon hogy reagálnék, ha egyszer csak hazajönne egy köldökpírszinggel :shock: ez már Woody Alleni szintű para, nem? :roll: de olyan hamar nőnek ezek a mai gyerekek...
votiv

Vot,
Lilinek pírszing Istinek meg motor egy napon :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

ja és mielőtt azt hinnétek hogy paraanyu vagyok, a párom - aki igazi férfiből van (szerintem tudjátok mire gondolok :roll: :D ) - is megkérdezte, hogy ugye átöltözteted a gyereket? :mrgreen:

Votív! mi kb. LiliRóza korában már megbeszéltük apjukkal hogyan vélekedünk majd gyerkőcnek tetkó, piercing, s hasonló ügyekben :mrgreen: Woody Barbi
gödibarbi

Curse,
grat Adélnak!!!!!!!!!!!!!!!444 :D :D :D :D :D

Kép

Kép

szrekuc

Curse! nagy gratula a forduláshoz! :lol:
gödibarbi

Vot,
mi a baj a köldökpirszinggel? :D nekem volt, és csak elsö terhességem elött vettem ki :lol: érdekes módón BS csak a mostani pocakomnál vette észre a helyét, és olyan édesen nevetett rajta, hogy megmaradt a helye, és felismerte 8) :lol:
fibi

Jó éjt mindenkinek! :lol:
gödibarbi

és piercing-röl jut eszembe: én mint fiús anyuka meg attól "rettegek", hogy majd derékig érö haja lesz a gyereknek, és esetleg copfot is fog viselni :lol: pedig volt copfos expasim egyszer (vagy kétszer 8) ), és Zsoló is mutatott magáról hosszúhajas képet, hát szegénykém hogy nézett ki, nem birtam ki röhögés nélkül :lol:
fibi

Fíbsz,
múltkor jött apa-fia jáccóra - mindkettőnek egyforma hosszú haja volt :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Tegnap valamit elkeféltem a billentyűzettel, már azt se tudom, mit akartam, úgyhgoy csak címszavasan: Votivnak a varratszedéshez és Fibinek az aranyér elmulasztásához gratula!

Barbi:) Nálunk van eb és cic is, ded mindkettőt bőszen abajgatja - meg a tányérjukat is, ha nem vagyok résen - homok és sár is akad bőven. Ruhacsere csak besározódás esetén, ha bemegyünka homokozásból, akkor külső réteg le, babát jó leőporol, mert ilyenkor még a pelus is recseg a homoktól, majd újra fel, amikor épp egy kis udvarozásra támad kedve az úrficskának. Persze bent első a kézmosás, de ezen kívül nem aggódunk.

Szrek :) Oksa, akkor majd bezéljünk még a dologról!

És Emmának szép álmokat is kívántam első otthoni éjszakájához - gondolom, ma is helyénvaló még.

28-án a Fő téren Szent György-napi mulatság az Óbudai Waldorf Isi szervezésében, van benne mese óriásbábokkal, móka, kacagás, gyertek!

Szép napot!

indianyo

Ruzicsky :) Boldog névnapot!

indianyo

http://index.hu/velvet/celeb/bochkor/

ti el tudjátok képzelni, ahogy B.G. áll V. A. felnyitott hasa fölött és elvágja a köldökzsinórt? :shock: :roll: Itt már megint költöttek valamit :?

Ruz!
Boldog névnapot! :D
zuzmo1

Zuz, koszi! rola en is jokat hallottam! persze remelem, nem lesz ra szukseg :D

kepek nagyon joook! :D

Fibi, pocak-formad alapjan le sem tagadhatnad, h fiad lesz ;) :lol:
Deni es Manoka csikos szerkoja nagyon ott van :D
Zanzaekat jo ujra latni :D
Emma hatalmasat nott, kesz kis holgy mar :)
Balintok es Abel gyonyoru kispasik! :)
Panna nagyon aranyos (kar, h a cumitol alig latszik belole vmi ;) Zuz, meg ne haragudj ezert!!! :D)
Bazso meg nagyon vagany a kis jarganyon! :)
ja es hat Kamilla-vigyor... :D :D :D

Neet, en orulok, h az elsok kozott vagyok, akikhez hozzaszoltal :D :mrgreen: csak nem ertem :oops: :oops: :oops:
kepes beszamolo rulez :)

Szrek, kicsit(?) szemtelen leszek, de ha Indi kap visszajelzest, es a parod nem akar veletek menni, palyazhatok a belepore? :roll:

Barbi, en le szoktam cserelni B ruhajat (nadrag, pulcsi), amikor bejon, mert kulonben pillanatok alatt homokozova valna az agyunk...:lol:

Indi, en tervezem, h megyek szombaton ;) :)

Ruz, boldog nevnapot! :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ruz,
boldog névnapot Neked! Hogy vagytok, Bendi teljesen beszokott a bölcsibe?

Recca,
ugye hogy ugye? :D teljesen elöreáll, tolatok vele rendesen :lol:

KépKép
fibi

Recca!
küldtem mélben egy cumitlan képet. :lol: Sajna béna vagyok, ide nem tudom feltenni :wink:
zuzmo1

Rylie: szerdán reggel oltásra megyünk, de ez az egyetlen programom a héten. Vagyis hétfő este se jó, mert jön a barinőm hozzánk. De asszem tényleg ennyi. És az újhegyi-ltp. a Kökinél van nagyjából.

Kép
Kép
tinu

Recca,
azt nem érted, AMIÉRT írtam neked, vagy AMIT írtam neked? :D

Fibi,
csak neked: bajai buláj elmarad, helyette hétfőn Tatán ugyanaz. :lol:
neet
neet

De szép-szépséges baba és gyerek és kismama képek voltak a hétvégén.
És ahogy Liliróza mosolygott!!

Zuzmó,
Játszótéren szoptatás ok, de én kirándulni akarok meg világot látni :lol: (pl eljutni a piacra, ami 30 perc járóföld.

Móni
Kép
Kép
monisa

Kérdés Pécset jól ismeröknek:
mit érdemes megnézni ott, melyik múzeumba érdemes menni, és hol érdemes sétálni, stb.? :)
fibi

Curse,
gratula a forgolódáshoz! :)

Vot,
nem tudom, ki lepődne meg jobban. :lol: :lol:

Fibi,
Pécsett egymillió dolog van. Vagy nézz egy netes útikönyvet, vagy csak vágjatok neki a városnak, minden sarkon lesz érdekesség. Lakatot vigyetek, ugye tudod, miért? :)

Ki kérdezte, h mit csinálunk a kutyával, amikor elutazunk? Bocsi, de csak arra emlékszem, h valaki írta, de már nem találom a hsz-t. Szal Marci természetesen midnenhova jön velünk. Nincs összehasonlítási alapom, de elég jól viseli a többórás utakat is (sose hányt vagy randalírozott a kocsiban/vonaton, ellenben nyüszít az elején rendesen pár percig).
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: