A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Az a k..... nyuszi nem hozta a zebrást...pedig még időt is adtam neki plusszba :?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty,
Ezt a piridnek:
Kép
Vendég

Köszi Pandus!
Pedig most próbáltam neked átküldeni, hisz te kérted, de úgy látszik itt maradt nálam... :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Az aljas de figyu MÁJUS A MIÉNK MINDENKI BABÁS LESZ!! :wink:
Vendég

Betty!

Ez az aljas, hogy köszöntött be? Előzetes bejelentkezés nélkül? Vagy a hő már kezdett esni?
Vendég

Hanna, Andi most meg hol vagytok?
Vendég

Szia Betty! :?
Nagyon szép hónap a május!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Pandus! Itt vagyok!

Kép
hanna30

Szia Betty!!!!

Elűzöm a piridet:
Kép
vedresandi

Hanna most már látom :lol:
Hú mennyien fogunk februárban szülni :lol: szegény dokik :lol: én nem szeretem a februárt de most már fogom!
Vendég

Lányok!

A kisfiam matek leckéjét próbálom megoldani!!!!
Emelt szinte oktatják nekik a matekot....a maradék hajam bebarnul,annyira okos vagyok.Derengett valami :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Nemtudom, már nagyon reménykedni sem merek, ott tartok....
Májusban mindenki babás lesz, csak én nem....
Most mondjuk nagyon bízom ebben a maca vibében, mert a párom szedi, és majd mostanában éri el a hatásfokát....sok jót hallottam erről a készítményről...majd meglátjuk mennyire hatásos :roll:

betty615

Hé Betty hány hónap után mondod ezt? Nem szabad ilyen negatív lenni mert igen is te is babás leszel májusban. Miért ne lennél?

Andi,
Tudod mi a barna csík a szőke nőnek a hajában? :wink:
Vendég

Szia Csajok!
Ditke! Egyszer csak itt volt, és kész....alhasi görcs, s megjött... :?
A hőm ma 36,8 volt reggel egyébként :roll:

betty615

A remény Pandus, a remény..... :lol:

betty615

Betty! Ne idegelj már ki. Akkor én mit mondjak?
Nem szabad negatívan állni a dolgokhoz!!!

Kép
hanna30

Pandus! Msn...

Kép
hanna30

Betty!

A kis sunyi! :evil: :evil: :evil:
Na most lássad utóljára!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bocsi csajok, csak ma van ez a rosszkedv remélem...
Még sokkhatás alatt állok :lol:
Na és persze ma egész nap majdnem bőgtem, hogy hogy lehetek ilyen szerencsétlen....
És bármerre néztem kismamák, babák, kismamák, babák.....

betty615

Ditke: :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty,
Megértjük ilyenkor rossz de azért ne vonj le ilyen dolgokat ebből hogy szerencsétlen vagy meg nem fog sikerülni. Pozitív gondolkodás az erőt nyújt mindig.
Vendég

Oké Pandácska, próbálom betartani.....

betty615

Betty: ha jól emlékszem február óta próbálkoztok....hát ez még nagyon rövid iső,Normál állapotban is 3 hónap után lehet élesben mondjuk gyógyer után.Ergo: próbálj nyugodt maradni!!!

Jelenléti ív a mai napom kicsir hézagos.a hiányzók a következők:
Gyabi,Chris,Kamilla,Nemen (Babszika igazoltan távol,mert úton van)
vedresandi

Gyabi,
Voltál vérvételen?

Betyy,
Gondolj arra hogy kb 14 nap múlva már babás is lehetsz :wink:
Vendég

Oké Andi, oké Pandi....NYUGODT LESZEK.....
próbálok inkább...

betty615

Betty: nekünk is ez a második hónap,az első kudarc engem is szarul érintett,de felálltam,csússz tovább.Egy nap alatt lemúlt!!! :lol: :lol: :lol: HAJRÁ!
vedresandi

Ma megnéztem egy oldalon ahol kiszámolták hogy milyen protokolnál hány szurit kapsz lombik alatt és azt írták az enyémre hogy kb 21. Szép lila lesz a hasam a végére :lol: de így is várom.
Vendég

Mostanában alig jön valaki este vagy csak én látom így? Mindenki pasizik mi? :lol:
Vendég

21 szuri??
Pandus, előtted tényleg le a kalappal!!!
Én nyökörgök itt sz.rságokon, mikor te már mennyi mindenen keresztülmentél....

betty615

Én meg mindig csak este tudok...a munkahelyen még nem találták fel a számítógépet :lol: :lol:
Ez vidék, mi még az őskorban élünk :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty,
Nem olyan vészes a szuri csak az hogy lila lesz a hasam azt hiszik majd valami elvetemült drogos vagyok akinek már a karján nincs vénája és a hasába adja :lol: Ezt elöbb elhiszik rólam ha rám néznek mint azt hogy lombikozok :oops: :lol: Amúgy mindenkinek a saját problémája a legnagyobb :wink:
Vendég

:lol: :lol: :lol:

betty615

Ellépek fürödni, de visszatérek.....ahogy a terminátor mondaná :lol: :lol:

betty615

Én is itt,csak csináltam magamnak vacsit,éhrs vagyok,fázika gyomrom a fagyitól!
vedresandi

Andi? te is eltüntél... Hanna eszik de a többiek hol vannak? Gyabi itt voltál láttam de nem írtál remélem nem bántódtál meg se Hanna se én nem akartunk a lelkedbe gázolni csak jót akartunk neked de ez persze a te dolgod. Kamilla? Betsy? Ninike? Tényleg Betsy ma volt uh-on írt már ide? Bikka totál eltünt Nemen is..
Vendég

Megyek én is fürödni, mert holnap munkanap! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Jó éjszakát mindenkinek!!!!
Vendég

Neked is jó éjt Ditke!
vedresandi

Jó éjt Ditke!

Na, vacsiztam. :lol:

Kép
hanna30

Sziasztok!

Igen Panda itt volta, de nem volt kedvem írni! Nem bántottatok meg, ti csak elmondtátok a véleményeteket, aztán mindenkinek szíve joga, hogy mit fogad meg belőle. Voltam vérvételen, amjd az eredménnyel hívnom kell a dokit. Röviden ennyi.

Betty: sajnálom a pirit, de fel a fejjel...

Kép
Kép
gyablonka

Szia Gyabi!

Kép
hanna30

Szia Hanna!

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Akkor jó. Mikorra várható eredmény?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Betty!
Sajnálom pirit. Tudom min mész keresztül. Én is ezt éltem át pár napja. Fel a fejjel!

Csajok!
Milyen gyakran lehet próbálkozni? Mennyi idő kell a kiskatonáknak, hogy megérjenek?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Teljes hormonpanel, így 1 hét kb.

Kép
Kép
gyablonka

Szia Chris!

Kép
hanna30

Szia Gyabi,Chris!
vedresandi

Szia Hanna, Andi!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Helló ANdi! Hol a többi kép????

Kép
Kép
gyablonka

Chris,
2-3 nap.
Vendég

spermiumok 60%-a még 24 óra után is életképes, de a maximum élettartamuk akár a 48 órát is elérheti, viszont a szeretkezés és a fogantatás között eltelt időt nem lehet előre tudni.
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: