A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Na, új oldal nyílt...Akkor ide is teszek egy táblát! :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Kivárhatjuk a jövő hetet! :lol:
Majd akkor lesz biztos! :roll:
Amúgy turot még mindig eszek, de ma még nem ettem, meg én inkább a 25 dkg turot kb. 2 nap alatt ettem meg.
Benszi evett sok turot, ha jól tudom!

Kép
Nefke
nefke

Jaj, Lányok!

Annyira jó ezt a táblát nézni, hogy hirtelen ilyen sokat lettek "alattam" :lol:
Kicsit belilult a pocim a szurkálástól, de úgy néz ki, babák jól vannak.
Legszivesebben elmennék valahova minden nap, hogy megnézzem őket UH-n :oops:
Legrosszabb ez a várakozás, rettegek, hogy mikor fog megcsörrenni a telefonom. Közben igyekszem pozitív maradni, sokat beszélgetek velük és elmondom, minden rendben lesz, csak legyenek erősek, tartsanak ki...

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Lányok

Segítsen valaki. előző oldalon kérdeztem az utiktg papirhoz jutást. Olvastam a törvényt, de nekem nem egyértelmű. Aki vidékről, főleg más megyéből jár be annak kiirják, és az a háziorvos?

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Erika!
nekem nem adott a házivarázslóm.....Felvettem a jó vastag bőrt a képemre, és mentem kunyizni....Nálunk van ilyen, hogy CSNT...Lehet azért adtak, mert Eü-s vagyok, de én szégyeltem....Remélem majd most is kapok!A beutaló nődokid nem tud adni???(már ha volt)

Juci!
Nem csörren az a telefon meg soha!!!!!Hacsak nem mi hívunk fel, és érdeklődünk!!!Látod milyen sokan követnek???És ez még csak a kezdet!!!Egyre többen leszünk!!!! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Hurrá! Alig másfél óra alatt sikerült belépnem. Nem tudom mi van mostanában!

Lukrécia
Mondjuk engem nem bántottál meg, csak nekem is van véleményem. Azt hiszem, amit írtál még érthető is lenne, ha mondjuk olyan valaki írta volna, akinek ez fájdalmat okoz. (Bár erre is van egy tök egyszerű megoldás, olvasson egy fogyókúrás fórumot, hiszen ott nincs szó gyerekről és babavárással kapcsolatos tünetekről) Nekem sokat jelentett, amikor leírták a tüneteket azok, akik éppen érezték, mert így tudtam magamon, hogy ez most jót jelent, mégha pl fáj is a hasam. Tulajdonképpen akkor miről írhatok ide? Arról ugye nem, hogy a kisbabám náthás, mert hát.... Ez igen, ez a babafórumba való, de úgy gondolom, hogy azok, akik a terhesség első heteiben vannak, azoknak itt a helyük. És mivel amúgy se lehet kitiltani senkit, csak az a megoldás, hogy ha nem szimpatikus bizonyos ember, annak nem olvasom el az üzenetét. (MOndjuk nálam nincs ilyen) Vagy akkor légy szíves rögzítsünk egy szabályzatot, hogy miről lehet és miről nem lehet itt írni. Ezúton kérek mindenkit, akit ez valójában érint (ma még nem kismami, de holnap már az lesz) jelezze, hogy írjunk-e a tünetekről, vagy ne.

Akkor én ma elmondanám, hogy az egyetlen info, ami talán senkinek nem okoz negatív érzést, az az, hogy megismertem Nikót. Ő is nagyon kedves lány. csak sajnos nem nagyon volt idő beszélgetni, így is elkéstem óráról.
Vendég

Lexi

Szeretném megosztani veled hogy én is ebbe a fórumba írok,mert úgy érzem itt a helyem.Amit én kértem egy kis tapintatosság a megfogalmazásban,de szeretném lezárni az ügyet.NEM ÉRDEKEL AZ EGÉSZ:És pont ez a lényeg,hogy nem magam miatt írtam.És örülök hogy leírtam,mert ez pedig az én véleményem.
ZÁRJUK LE A TÉMÁT,JÓ?Mindenki azt ír amit akar.

Jó éjt mindenkinek
lukrécia

Lexi
ugy látszik nem értetted mit irt Lukrécia,nem azt hogy a kismamáknak nem itt a helyük!!!!!!!!!!!!!!!!!hanem azt hogy azért gondoljatok azokra is akiknek még nem jött össze :oops: :oops: ez nem szimpátia kérdése,ahogy irod,és meglepődnél hányan irtak privit a Lukréciának hogy elmondják hogy egyetértenek vele...nem rossz szándékból irta!egyébként Chesti pont ezért nyitotta a másik topikot annó,majd kérdezd meg tőle hogy miért....mindenki örül a másik sikerének,nem arról van szó hogy ez fájna valakinek is.

bibar

Okés, majd ha kézzel fogható lesz a babám, akkor megyek a babásfórumba.

Timy
Még csak most olvastam vissza odáig, hogy Neked is óriási örömben volt ma részed!!! (Bár msn- beszélgetésünk közben azért gyanítottam, hogy így van) HIába a kis lóhere meghozta mindenkinek a szerencsét a héten. Ki kell találni valamit Gabinak is!!!

Nem semmi mennyiséget írtatok ma, még kb 2 oldal hátravan!
Vendég

Timy
Látom, hogy teszel-veszel, pedig vásárlás után pihenhetnél és msn-ezhetnél :)

jezsoerika
A törvényt sajnos nem ismerem, de én hála a saját nődokimnak kapok útiktg-es papírt. (Fejér Megyéből a BMC-be) nem tudom jár-e, vagy csak szerencsém volt. Úgy tudom, ha a lakóhelyen nincs, akkor a lakóhelyhez legközelebbi meddőségi centrumba kaphatsz útiktg papírt. Persze ez nem biztos, mert a mai egészségügyben már semmi nem biztos
Vendég

Kriszti

A nődokim csak megyén belül tud adni, az uj szabályok szerint. Csak egyet nem értek, ha nincs a megyében ilyen ellátás, akkor miért nem jár. Kedden probálkozok a házidokival, hátha adhat utiktges papirt, meg érdeklődők, hogy nem e kiirna tp-re, ha szükségem lesz rá.

Képzeljétek mikor hazjöttem örömhir fogadott, Maszat (cica) 3 cicát fialt. Tündériek. Lédi (kutya) jövőhonapban fial.
Remélem én meg a következő hónapban leszek..............
Nálunk 3 csajszi és egy férfi van a portán. Kell ide még egy féfi
Én képet róluk nem tudok küldeni, nincs hozzá cucc.

Bocsi ha untatalak benneteket.

Jóéjszakát mindenkinek! :oops: :oops:

Jerika

Kép
jezsoerika

Lexi

Neked akkor szerencséd volt. had kérdezem meg, hogy te még főiskolán tanulsz, vagy tanitasz?
Anyiszor emlegetted már az előadásokat.

Jerika

Kép
jezsoerika

Rékaróka
Uaígy gondolom a decemberi születést. Van egy barátnőm, aki dec. 25-én született és Viktóriának hívják. Ő szokott bosszankodni, hogy ez mekkora szívás. Legfeljebb megünnepeljük a kémcső-randevú napját is.

Benszi
Nekem csak május 3-án kell mennem uh-ra. Az több, mint két hét! Most akkor vajon mi van? (azt írtad egy hét múlva van petezsák ellenőrzés, ha jól értettem)

Elan
Köszönöm, hogy felhoztad Fábry Sándorunk egyik kedvelt témáját, az általa betyárkörtének titulált biológiai folyamat végét. Nem is gondoltam, hogy az Elevittől van, és már meg voltam ijedve. Most akkor már megnyugodtam, hogy ez végülis mellékhatása a vitaminnak. (a nagy zabálások mellett)

Kriszti
a világért se akadékoskodok, csak kérdezem: Nekem ez a 3. lombikom volt? A táblázatba már így kerül be? Azt hittem csak a stimu számít annak és ez nekem a 2. De maradhat, csak ezt soha nem értettem. Vagyis akkor ez 3. transzfer, 2.lombik?
Vendég

Jezsoerika
Biztos ciki, de én még csak tanulok. Mindig is akartam tanulni, csak a gyerek volt az első és ezért nem kezdtem el. Aztán két éve már annyira tehetetlennek éreztem magam, hgoy elkezdtem a sulit, hátha összejön a baba, ha nem arra koncentrálok. Sajna nem jött be, de örülök neki, hogy elkezdtem, csak annak nem, hogy ilyen sokat vártam vele.
A törvényt ezek szerint megkerested: küldd el és megnézetem egy jogásszal, bár nem ez a szakterülete, de hátha segíthet valamit
Vendég

Timy,
igen, jól emlékszik Babyke, nekem bizony még a tiédnél is alacsonyabb- 51-es volt a hcg-m, ami miatt picit én is aggódtam, de hamar úgy döntöttem, hogy mivel az orvos, és a biológus nem mondta, hogy aggódnom kéne, ezért hanyagolom a kérdést :D
Ugyhogy nyugi!

Lányok, muszáj leírnom.
Sokan vagyunk itt, nyilván különböző vérmérséklettel, különböző érzékenységgel.
Lukrécia-szerintem nem bántó-"megjegyzésével", csak arra szerette volna felhívni a figyelmet, hogy bizonyára vannak olyanok, akiknek nehezebb a szíve, hogy ő még nem írhat hányingerről, vagy egyéb, a terhességgel járó tünetekről, pedig már nagyon szeretne.
Ez nem jelenti azt, hogy ne örülhetnénk egymás sikerének, hiszen ez egyben előre jelzi, hogy holnap talán már másra is sor kerül.
De biztos mindenki érzett már olyat, hogy meglátott egy kismamát, és megsajdult a szíve.
Ettől még nem sajnáljuk, irigyeljük a másiktól, hisz jár ez mindenkinek.
De meggyőződésem, hogy Lukrécia csak ettől a sajgó érzéstől szerette volna megkímélni azt, aki még ( hangsúlyozom : MÉG ) nem lehet kismama.
És én egyetértek vele.

De nyilván nem azt akarta megszabni, hogy ki írhat ide, és ki nem.
Csak minimális tapintatra hívta fel a figyelmet.

És nem gondolom, hogy egy jószándékú felvetésre egy alapvetően nagyon jó hangulatú topicon ilyen negatívan kéne reagálni.

KépKép
naposoldal

Sziasztok!!!!!

Végre jó a gépem!!! :D Igaz sokminden törlődött, de azért legalább működik!!!! Nehezen tudtalak benneteket követni! :(

De nagy gartula a kismamások között akiknek ismét sikerült, és reméljük ez a baby eső tényleg nem szakad meg!!!

Hiányzott ez a kis csipet csapat!!!

Remélem mind jól vagytok!!!! Holnap jövök!!! Jó éjt lányok!!!

Kép
tini75

Lexi!
Ez a 3.transzfer.....Ebben igazad van , a nem babás táblában pontosan kiírom, hogy transzfer vagy lombik...Nem is tudom, a másikban miért nem így van..... :wink: :lol: Na, majd korrigálok!!! :lol: Igazad van...Úgy jobban áttekinthető! :lol:
Vendég

Erika!
Ez érdekes..MInt ahogy Lexi is írta,ha nincs a megyében ilyen központ, jár....Legalábbis nálunk ezt betartották, és adtak...Csak olyan ciki volt kérni!!!

Tini!
Végre!!!
Te is hiányoztál!!!De Benszi írt, hogy miért is nem jössz...Kissé megnyugtatott bennünket!!! :lol:
Vendég

Drága Kriszti
MIattam ne változtass, tényleg csak kérdeztem. A filmedet mikor tudom odaadni Neked? Már napok óta hordozom, csak elfelejtettem megkérdezni hova vigyem.
Vendég

Lexike!
28-án megyek a fősulihoz, az egyik lánytól veszem meg a deca-t...Oda jár, és elhozza...Te mikor vagy suliba??? Vagy bárhova...Mondjuk egy palacsintázással egybekötve..Bár arra várni kell, a jövőhetem káosz..... :lol:
Vendég

Kriszti
28-a szombat, akkor én nem megyek, de bármikor szakítok időt Rád, tudod. Hétvégén itthon vagyok. Elvileg a jövő hetem is laza. msn-en egyeztetünk, oké?
Vendég

Lexi!
OK, megnézem a határidőnaplóm, mikor van szabad órám..... :lol: :lol: Így még soha nem voltam elhavazva...Csak mindent meg akarok csinálni, mire jön a baby!!!!HOgy aztán csak itthon üljek!!! :wink: És menjünk sétálni, fagyizni!!! :lol: És persze Estrellát sem hagyjuk ki, és aki még csatlakozni akar!!!! :lol:
Vendég

Mindenkinek nagyon nagy gratula a friss babákhoz!!! :D Már nem jártam itt egy darabja és hirtelen kezdünk kicsordulni a táblázatból :)

Lukrécia én is egyetértek veled, hogy kismamák inkább a másik topikon örömködjenek. Én volt, hogy más üzenetet írtam ide meg oda ugyanarról a dologról, hogy itt ne bántsak senkit. Én is pont az a típus voltam, aki babára és terhes nőre ránézni sem tudott előtte... és nem is akartam hallani róla ki mit érez és hogy nő a pocakja. Persze attól nem kell örökre elhagyni a topikot, meg kell egy kis átállás amíg elhiszi az ember, hogy végre neki is sikerült és már biztonságban érzi a babát is, de tényleg kell egy kis tapintat.

Nefke! Nem tudom válaszolt-e valaki az előző oldalon a kérdésedre. A leszívás napjához képest számolj vissza 14 napot és azt vedd az utolsó menstruációd első napjának, ahhoz képest kell számolni a szülést.

Kép
gombahölgy

Na végre gépközelbe kerültem, alig győztem visszaolvasni.
Volt itt jó is rossz is minden látom.
Először is szeretnék gratulálni Timynek, bár már lehet megtettem, de azért inkább kétszer, mint egyszer sem. :)
Aztán látom történt itt valami kellemetlen dolog is, bár nem tudom kinek kellemetlen, nekem nem. :)
Lukrécia, csak azért írtam neked, hogy engem nem bánt a dolog, mert engem tényleg nem bánt, és én nem vagyok terhes sem.
Próbáltam visszaolvasni, hogy vajon kinek az írása vezethetett ehhez, de nem találtam semmi olyat amitől ezt kellett volna hogy érezd. Napok óta itt örömködünk, hogy valaki kismami lett, és ez olyan jó dolog. És én tényleg örülök mindenkinek, és drukkolok, meg gondolok mindig azokra akik várják az eredményt...stb.
És mindenki aki úgy érzi, hogy itt a helye az itt is van, és ez így van jól.
Ha már biztosabb a terhessége valakinek, akkor meg úgyis átmegy a babás topikba, senki sem fog megharagudni rá, mindenki meg fogja érteni.
De most komolyan, írt valaki valami olyat??? Én mindig olvasok itt mindent, nekem nem tünt fel semmi szokatlan, vagy én vagyok a hülye? :shock:
Na jó, persze hanyagolom ezt a témát, kár erről beszélni valóban, mivel nem is történt semmi. :)
Baby, Brumi:
Gondolok rátok :D
Kriszti, Lexi, Nikó, Brigi:
Jöhet a tali valamikor! :D
Jó éjt mindenkinek!
Estrella

Ui:
Tök jó, hogy Lucia benézett! :) Hát nem lehet könnyű az ikrekkel!
Vendég

Szia Lexi!

Megnéztem a filmet nagyon jó volt, szuper. Köszi nagyon örülök, hogy megismertelek.

Lányok mi ez a felháborodás??? Én csak annyit szólnék az egészhez, hogy 3 vetélésen vagyok túl és ha valaki hát én tudom milyen érzés meglátni egy kismamit megtudni valakiről, hogy igen neki sikerült. Nekem meg még nem miért? Mégis aztán amikor itt olvasom a lányokat, hogy igen megvan és képzeld ilyen és ilyen tüneteim vannak egy picit sem fáj a szivem. Sőt örülök és az sem rosz dolog ha tudjuk mik azok a jelek amik arra utalnak , hogy hurrá mi is megcsináltuk és kismamik vagyun. Szóvel csak annyit, hogy nem kell ezt ilyen érzékenyen venni szerintem!
Na megyek mert mennem kell dolgozni!
Kismamik vigyázzatok magatokra!!!!!!!
Mindenki másnak sok sikert és babásodást. :D
nikó

Sziasztok!!!!
Lexi!!!
Igaziból nekem az 5. héten volt a petezsák első ellenőrzése mint Benszinek, de nekem csak három hét múlva kell mennem a következő UH-ra, május 7-én! Tehát addig nem kell jelentkeznem, csak ha gondom lenne! Úgyhogy ez bizti emberre válogatja, és állapotra! Vagy dokikra! :)

Végre volt időm végig olvasni amiket írtatok! Igaziból amíg csak a kezdet kezdetén jártunk, és csak készültünk a beültire mi már akkor is büszkén olvastuk párommal mások tüneteit akiknek sikerült!
Tehát BÜSZKÉNEK kell lennünk , vagyis mi így vagyunk ezzel ,ha valakinek tünetei vannak, és panaszai!
Másik topikba nem szeretnék én sem menni, nekem ez a csapat nagyon szimpatikus lett, és szeretek ide feljönni és társalogni!
A megerősítő Hcg eredmények is boldogsággal töltenek el!
Biztos nehezebb annak aki már többször próbálkozott, de ez ne egy vitafórum legyen, hanem egy kellemes csevegés helye!
Akik már többedszerre próbálkoznak azoknak is ugyanúgy tudok szorítani és drukkolni, mint saját magunknak is változattlanul, mivel soha nem biztos mi lesz még 12 hétig!!!
Mindenki érzékenyebbé válik, ha akarja ha nem!

Kívánok mindenkinek kitartást, és sok sikert változattlanul!
Engem érdekel kivel mi van, ha még nem is tudok mindíg mindenkinek név szerint írni! Sőt úgy írom minket, mert a párom is érdeklődve figyel amikor elmondom neki amikor a munkából hazajön, hogy veletek mi van! / Nefke, Lexi, Benszi, Süni, Juci.... és persze mindenki másról is szoktam beszélni vele!/
Tehát röviden ennyit szerettem volna írni így kora reggel!
Szép napot!

Kép
tini75

Sziasztok!
Lexi!
Ahogy Tini leírta,mivel nekünk egíyütt volt a leszívás és a beültetés is,így az 5.hét elején mentünk UH-ra!Nekem csak azért kell mennem most hétfőn is,mert találtak egy vérömlenyt az egyik baba mellett!Azt ellenőrzik majd,hogy eltűnt-e!Amúgy csak a 7.héten kellett volna menni,ha nem lett volna gond!
De ezt gondolom dokija válogatja!
Vendég

Nikó
Nagyon szívesen. Én is örülök, hogy megismertelek és nagyon szeretném, ha tényleg összehoznánk egy városi találkozót, amire Te is eljönnél. (És persze a többi városi is)

Mindenkinek nagyon köszönöm a választ. A párom megtiltotta, hogy bármin is pánikoljak, úgyhogy megnyugtattam magam azzal, hogy addig jó, amíg nem uh-znak meg, hiszen addig se háborgatja semmi a kis fészket. Bár nekem még nem egyértelmű, hogy melyik az 5. hét, de ha az utolsó mensitől számít, akkor asszem én a 6. héten megyek. (Most jöttem rá, hogy azt se tudom mi volt az utolsó télapó első napja. De ciki)
Vendég

Sziasztok,

Nagyon szeretném megnézni a Sejtjeink dvd-ét. Tudnátok ez ügyben segiteni nekem?

Kép

csibe
csibe32

Nekem meg pont az 5. héten kell menni, bár én se tudom pontosan, hogy hogy is állok hét ügyben, de a 4. csütörtökön töltöttem ha minden igaz, bár ez olyan furi, mert még csak két hete vannak a pocimban, de akkor is. :lol:
Szóval nyugi Lexi én se tudom, hogy hogy állok, de nem azért mert nem tudom mikor volt a mensim. Majd a dokik megmondják.
De talán így állok! :roll:

Kép

nefke
nefke

Sziasztok

Lexi

Küldtem pü-t.

Kriszti

Egyet nem értek, hogy ami jár azért miért kell kuncsorogni?
Az én szakmámban ha a törvényt nem tartom be akkor keményen büntetnek. Az egészségügyben miért csak pénzre adnak valamit?
Szerencsés voltam idáig, ezekből kimaradtam.

Jerika

Kép
jezsoerika

Sziasztok!

Mindenkinek GRATULA, akinek sikerült, csak így tovább!:-)

Lukrécia, hogy vagy? Mikor kell menned megint Zekéhez? esetleg jövő héten? én szerdán megyek Szűcshöz.

Jön valaki szerdán BMC-be?Már szeretnék én is személyesen megismerni innen "valakit", mert hát múltkor találkoztam Lukréciával, de nem ismertük fel egymást,vagyis későn....

Kriszti, tiszta szívből örülök, hogy már ilyen közel vagy!!!!Nagyon jó!bevallom, én adtam 1-2 alkalommal pénzt, mindig olyan cikinek érzem....ha akarsz, írj privit:)

puszillak Titeket

numa

Kép
numato

Sziasztok!

Kriszti
Én tudok egy méhészt, akitől lehet rendelni méhpempőt utánvéttel, de nem olcsó, ha gondolod hívd fel, megadom a számát (még a Marytől kaptam, ja és a Szilva is szedte "megint megjött topic"-ból, anno én ott kezdtem a fórumozást, de már majd mihdenki bebabásodott): Árvai György 06-30/999-6695.
Ja, és én szedek (ez is a Marytől van) kétnaponta felváltva E-vitamint és folsavat, naponta C-vitamint és kb. három-négy naponta Elevitet, de ha elfogy át fogok váltani a Gravidára.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

manda

Sziasztok csajok!

Én most kb 2 hétig nem leszek gép közelbe!Vigyázzatok magatokra nagyon és szurkolok mindenkinek,remélem mire újra jövök csak jó eredményeket találok a táblázaton!Pusza mindenkinek!remélem jól vagytok! :D :D :D
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!

Végre van időm írni!!!!

Remélem még emlékeztek rám! Nagyon sokat dolgozom és minden este hulla fáradtan érek haza, ezért nem írok mostanában. Ennek ellenére sokat gondolok rátok és hiányoztok is!!!

Csak kapkodom a fejem, hogy mennyi minden történt, míg nem voltam! Ennyi új nevet és ennyi új szivecskét már régen láttam!
Üdv minden új versenyzőnek!!! Nefke, Benszi, Tini, Nikó sziasztok, remélem nem hagytam ki senkit!

Nefke, Benszi, Tini gratulálok!!! Elárulhatnátok, hogy hogyan lehet ilyen gyorsan szivecskéhez jutni!? Vevő vagyok a tuti receptre!

Lukrécia!

Annyira jó volt látni a szivet a neved mellett!!!!!
Nagyon örülök, hogy sikerült!!!! Remélem, hogy minden rendben van, pihenj sokat és ne izgulj!!!

Lexi!

Neked is külön gratulálok! Már annyira járt neked egy vagy két szivecske!!! Minden morgolódós hozzászólásod (sorbanállás, hülye reformok, ágika...) olyan volt, mintha én írtam volna. Gratulálok és vigyázz nagyon magadra!

Kriszti!

Jó, hogy Ti is nemsokára kezdhetitek! Már az is jó érzés, ha az időpont megvan, igaz?

Bibar!

Remélem mi sem maradunk sokáig!!!
sharon

Sziasztok!

Timyke! De jó hogy sikerült!!! Gratulálok!!!

Én meg tegnap voltam uh-n, elkezdtem a stimut, jövő hét pénteken megyek megint ultrahangra a Szűcs dokihoz, mivel a Zeke nem lesz pénteken. Kriszti, majd ha raksz fel új táblát, beírod? És akkor talán április 30-án, vagy május első napjaiban 2. inszem.

Most csak ennyi, szép hétvégét mindenkinek 8)
nellike

Szia Sharon!
Köszi a gratulációt. Hát nem igazán tudom, hogy mi volt most a jó taktika, de már ideje volt, közel négy éve szertnénk babát és több mint két éve lombikozunk. Ez volt a 4. beültetés, két lombik volt és két fagyis beültetés. A másodikra úgy néz ki, hogy sikerült is. remélem velünk maradnak, bár még nem tudni hány baba van, de majd jövő hét csütörtökön kiderül. Remélem Nektek is hamarosan összejön!

Kép
Nefke
nefke

Nefke!

Szorítok, hogy minden rendben legyen! Pihenj sokat és ne gondolj arra, hogy mi lesz, ha... Minden rendben lesz, élvezd a terhesség minden pillanatát!

Nellike!

Szorítok, hogy a második sikerüljön!

Kriszti!

Én most vettem méhpempőt, 10 mg 1040 Ft volt egy méhészeti boltban. Negyed kiló sima mézbe kellett belekeverni és ezt 10-15 napra elosztani. Önmagában nagyon savanyú az íze, ezért jobb mézbe keverni. Én két napja nyomom a pempőt, remélem mire eljutok a BMC-be már hatni fog! Én úgy gondolkodtam, hogy legalább egy hónapig eszem az inszem előtt, addigra hatnia kell.
sharon

Lexi
Megkaptam a pü-t.
Köszönöm, és nagyon egyet értek vele.

Jerika

Kép
jezsoerika

Gabi!

Mi van veled? Merre jársz, hogy nem írsz?
gil

Sharon!

Persze, hogy emlékszünk rád! akkor lassan félre a munkával és indul a sorbanállósdi? :wink:
gil

Elnézést, hogy megint ezzel fárasztalak Benneteket. A zárójelentésemen az van, hogy az embriótranszfert követő 21-23. napon végzik, ami április 27-re jön ki. Ehelyett nekem W. Isten május 3-át mondott. Biztos, hogy nem értettem félre, mert a párom is így emlékszik és még csodálkoztam is, hogy milyen későn kell mennem. Nem lehet, hogy egy héttel előrébb volt a naptára:)????

Baby
Remélem pihengetsz, és nem izgulsz túlzottan. Megpróbállak megkeresni msn-en, remélem sikerül.
Vendég

Sharon
Köszönöm szépen a gratulációt. Tényleg nagyon régen írtál. Muszáj ennyire sokat dolgoznod? Remélem, mire eljön a 2. inszem ideje, addigre nem kell ennyire hajtanod, mert ugye a stressz, az nem tesz jót. (Elméletben jó vagyok, mi?)

Jezsoerika
Megpróbálom rávenni a párom, hogy nézzen utána a törvénynek és megírom, hogy mi van, esetleg mire tudsz hivatkozni.
Vendég

Manda!
Köszönöm a telefonszámot!!!!!Felhívom!!!!

Lexi!
Mi végeznek az embriótranszfert követő 21-23. napon??UH-t? :roll:

Sharon!!
De jó hallani felőled is!!Azért ne vidd túlzásba a sok munkát!!! :wink: Mondom én! :oops: :oops: Nemsokára Ti is kezdetek!!!Egyébként nagyon jó, hogy megvan az időpont!!!Van egy cél, látom az alagút végét!!! :wink: :lol:
Vendég

Nellike!
Be is írtam..... :wink: :wink:

LÁnyok!
Köszike mindenkinek a méhpempős tanácsot!!!Lehet hülye kérdés, de nem lehet hízni a méhpempőtől???? :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Hűű hát Én se nagyon szeretnék beleszólni, de tudom, és átéltem ezt a helyzetet.
Anno páran lendítettük fel ezt topicot, voltunk talán 10-en,és nekem sikerült elsőre. Ezek a lányok a hónapok alatt szinte a családommá váltak. Nehezen szakadtam el, de éreztem már nem itt a helyem, és talán hamarabb meg kellett volna tegyem.
Vagyunk annyira intelligensek azt hiszem, hogy nem fogjuk egymás képébe vágni, "ne itt örömködjetek a hányingerrel, vagy hogy neked sikerült"....de belátom igenis ez pár embernek fájó lehet.
Persze, hogy jó kis csapat ez, de a szomszéd topicosok is azok, csak meg kéne ismerni minket is. Nem kell elhagyni ezt a topicot, senki nem mondta, de esetleg valaki nyithatna egy babavárós topicot, ami a kaálisoknál szuperül működik. Ott ki lehetne írni az ilyen olyan tüneteim vannak stb.
Persze ez csak az Én véleményem, de Én is az érzékenyebb fajták közé tartozom, aki nem akar senkit sem megbántani.

Ne ellenségeskedjetek, itt mind egy, vagy esetleg 2 valakiért/valakikért vagyunk itt. :)

chesti

Kriszti
Igen, megnéztem a beültetés után kapott papírt. Bár gondolom erre csak akkor kerül sor, ha valamit, vagy valakit meg akarnak nézni az uh-n. Eddig nekem se tünt fel, de most végigolvastam. Mondjuk nem értem miért kell egy héttel később mennem, de mindegy, biztos megvan az oka.
Vendég

Lexi!
Ezt én sem tudom....De biztos úgy kell, ha azt mondta....Lehet a doki is annyira tuti ebben a terhességben!!!De hisz ekkora HCG-vel, nem is csoda.... :wink: :lol:
Vendég

Kriszti
írtam privit
Vendég

Lexi!
Nem jött!!!! :( :(
Írd az emailomra!!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: