Na, vagyok!!
Igaz, felére nem emlékszem, mit is olvastam, még nem vagyok képben.....
Lucia!
Rohanunk!!!!!

Már csak pár hónap választ el, és le sem tudtok vakarni magatokról bennünket a sok aggodalmunkkal!!!
Timy!
Sejtettük, és be is igazolódott!!!!Akkor ma új tábla készül!!!
Hisz Timy valami oknál fogva a 4. lett a sorban, (kicsit elnéztem, 3.-nak kellett volna lennie), és mivel a 4 a szerencseszáma,, ezért nem tettem napok óta táblát, hogy hozzon neki szerencsét!!!!Így is lett!!!
nekem a 2 a szerencseszámom, és a 2. prpóbálkozás lesz...Ezért bízom benne....(ezt csak úgy mellékesen)
Réka!
Ez az ájulás tényleg nagyon gyanús!!!!!

Remélem nem mutat semmit a laborod....

Semmi rosszat!!!
Benszi!
Transzferemnél alíg ettem túrót....Most meg a fogyi előtt nem volt olyan nap, hogy ne egyek meg egy 25 dekásat...Cukorral....Remélem fogyi után is megmarad e jószokásom!!!
Ez a méhpempő dolog nagyon kezd izgatni...csak nem tudom, errefelé hol is lehet venni!!!Majd utánajárok!
Valaki írta az előző oldalon, hogy szedi az E és C vitamint...Azt nem csak a pasinak kell????Ki ajánlotta?(bocsi, azt hiszem Nefke volt....)
Estrella!
Akkor nyaralásra fel....Ha tudsz valamit még intézni, légyszi!!!!!!!!!
Lukrécia!
Még nem tartok ott én sem, hogy rosszul essenek a beszélgetéseitek!!(akkor már nagyon elkeseredett lennék, ha irigykednék...)

Bár való igaz, állandóan átmászkálok a babás topikba is, és szedem a hasznosabbnál hasznosabb tanácsokat!!! Elvégre azért alapította Chesti!!!
Szeretünk benneteket, de ha úgy érzitek, minket zavar, elengedünk, de kérünk néha helyzetjelentést!!!
Aki maradni akar, maradjon....Még egy kis ideíg!
Na, most ennyire emlékszem....
Nemsokára dobok egy új táblát!!Azt hiszem ezek a lányok nagyon megérdemlik a kis szivecskét!!!!