A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Réka!
Tudom butaság és nehéz,de próbálj lazítani és relaxálni,ha hiszel az ilyenben!vigyázz magadra!
Ne legyenek negatív gondolataid,mert annak teremtő ereje van.Sajnos!
Csak pozitívan
Vendég

ok, köszi, tényleg megpróbálok optimista lenni....hívő vígyok, hiszem, ha Isten akarja, megmarad a baba és minden redben lesz...estére már megint jó pozitív leszek, csak kell egy pici idő...
Köszi!!!!! :lol:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka, nagyon szorítok Nektek! Nekünk is vannak cicáink... bele sem gondoltam eddig, hogy bármi gond lehet ebből :(
elan

Nefke tiszta szívből gratulálok :D :D :D !!!Már tegnap sejtettem,amikor nem szóltál semmit a tesztről :lol: :wink: !

Timy Te másik kis titokzatos szorítok nagyon holnapra!

Réka szorítok,hogy minden rendben legyen,tényleg nem lehetsz ennyire peches!!!!

Baby most látom,hogy 25-én kell menned vérvételre és 25 éves vagy.Szerintem ez most szerencsét hoz :wink: !

Tök jó,hogy mindennap lehet v.kinek gratulálni :D !

Lippa

lippa

Manda örülök,hogy minden ok. és kezdhetitek jövő hónapban :D !

Krisztike kitartás,szorítok hogy holnap sikerüljön telefonálni :wink: !

Puszi

Lippa

lippa

Réka

Hát ez nem igaz,nagyon drukkolok holnapra!!!!!!

Gica

Végre hallani rólad,pont ma kérdeztem Napcsitól priviben,hogy tud-e vmit a haskeményedésed megszűnt-e.Örülök,hogy minden ok.
lukrécia

Timi,
na mégegyszer mondom, hogy szorítok holnapra és sikerülni fog:)
Réka,
ez egyrészt jó hír, hogy valószínűleg van baba és minden rendben lesz! Mi az a toxo....? A macskától lehet, hogy most kaptál el valamit? Szorítok holnapra, hogy ne legyen a véredbe az a fránya toxo...valami!
Lippa,
köszönöm szépen, ebbe még bele sem gondoltam, jó, hogy mondod, de én elég pesszimista vagyok ez ügyben! De azért, persze még reménykedek:)
baby.81

Nefke!!!!! HUrrá, hurrá! Ugye milyen jó érzés? Bár Te tegnap már tudtad, úgyhogy akkor egy napon tudtuk meg. Bár így minden napra jut egy kismami. Ugye Timy???

Timy! még egyet kell aludni és eljött a Te napod! Nekem jól telt az éjszaka, meg az egész nap, de még nem merem elhinni. Sokszor eszembe jut(nak), de annyira hihetetlen, pedig egész életemben erre vágytam.

Volt már valaha ilyen sikerszéria? én még nem olyan régóta vagyok fórumlakó.

Kriszti
Égi jel, ha nem tudtok menni nyaralni. Nem gondolod?

Nikó
Holnap 3-ra megyek a fősuliba. Neked a suli előtt 3/4 3-kor megfelelne? Ez az egy biztos pont van a holnapi napomban. Picit dolgozom, de főleg pihenni szeretnék. Valószínű, hogy fekete szoknya lesz rajtam (a nadrágok nem jönnek rám :) ) farmerkabát, aminek a vállrésze fekete szőrmével van dekorálva és valószínű, hogy rajtam lesz a fekete keretes szemüvegem, de ez még nem biztos. Csak azért írtam le, hogy nehogy mástól kérd el a cd-t. Többiektől bocsi, hogy nem priviben, de abban már nem bízom. Nekem sose jön össze.

Réka
Nem lehet, hogy kapsz valamit, amit ilyen hamar elvesznek tőled. Kizárt, hogy baj legyen. Lenne egy kérésem. Lefoglaltunk májusra Sárvárra szállást, de még nem voltunk ott. Ha hazajössz mesélsz nekem a tapasztalataidról?

Juci
Nagyon erős és bátor vagy! Remélem, hogy ez csak egy próbatétel volt (újabb, mert nekünk sok jut) és megmutattad mennyire erős vagy, úgyhogy nem lesz baj. Drukkolok Neked, nagyon! :lol:
Vendég

Lexi!
Nekem is olyan hihetetlen, pedig mi is már elég régóta vártunk erre az érzésre, és most mégis hihetetlen. Tegnap mikor megcsináltam a esztet, nem akartam elhinni, csak potyogtak a könnyeim és a páromat is felkeltettem (hajnali 5-kor) és utána már egyáltalán nem tudtunk aludni.
Ma szintén korán felébredtem és hiába próbáltam még aludni nem sikerült, szóval most elég álmos vagyok, de remélem éjszaka már fogok tudni aludni, már tudom az eredményt és nem kell idegeskedni miatta.
Nagyon szurkolok, hogy minél többen tudjátok meg milyen érzés, bár még nem igazán tudok vele mit kezdeni, de azért nagyon jó!
:lol:
Timy próbál meg pihizni és meglátod holnap minden rendben lesz és Te is ilyen csodás eredménnyel fogsz jönni!
Lexi! Neked mikor kell menni uh-ra?
Nefke
nefke

Lukrécia!
Köszi az érdeklődést. Aranyos vagy! Most jól érezzük magunkat. :)
REmélem veletek is minden rendben, és a rutascorbin megtette a hatását. Mikor kell visszamenned? Vagy már Titeket is kiraktak a BMC-ből?

Gabi!
Veled mi újság? Mikor jön a következő és egyben utolsó sikeres inszem? Szorítok nagyon!

Puszi
Gica
gica1

Mi van itt csajok? :shock: :shock: :shock:
Babaeső, vagy mi???
Küldjétek már ide hozzám is azt a gólyát, köszike! :D
MINDENKINEK MENNEK A DRUKKOK!
Puszi
Estrella
Kép
Vendég

Sziasztok!

HURRÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Gratulálok az összes új kismaminak! Ez igen! :) :) :)

Csajok! Szerintetek van valaki szombaton a BMC-be? Merthogy elvileg munkanap ugye. Nekem meg az lenne a legjobb, ha akkor mennék. Megy valaki akkor?
nellike

Nefke!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát, hihetetlen klassz ez a széria! Hogy bírtad a tesztet eltitkolni????

Timi!
Nagyon drukkolok holnapra! Sikerülnie kell!!

Estrella, Gabi!

Írtátok, hogy árválkodtok majd itt, de szerintem én is maradok még jó ideig :( :( Mikor jövünk már mi is????

Bár én most ebben a hónapban pihizek, és hétfő óta fogyókúrázom!!! Drukkoljatok, legalább az emberi formámat vissza tudjam szerezni, ha már gömbölyödni képtelen vagyok.... Ma volt bent egy kolléganőm a három hónapos babájával, olyan édi volt! Másik kolléganő három hónapos terhes, és mindenki engem izélget, mikor fogok szülni, és nem vagyok-e terhes!!!
Elegem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Erre is hajtsátok már a gólyát, lányok!!!!

Réka!
Remélem, minden rendben lesz! Drukkolok, kollegina! :D

Gica!
Örülök, hogy jól vagytok!!!

Juci!
Én mindig csak attól félek, nehogy egészséges babát nézzenek betegnek! Remélem, csak valami elszámolás volt ez az ijesztgetés, és minden rendben lesz mindkét babóval!

Puszi Mindenkinek!
Sajnos mostanában nem érek rá többet irogatni, de azért az eredményekért mindig bekukkantok, és sokat gondolok rátok! Meg hát sajna most nincs is velem semmi újság...
Jó éjt!
gil

Sziasztok!
Én is vagyok, csak most van időm ideülni...de hogy meddig lesz, azt nem tudom!!! :wink:

Gica!
örülök, hogy jól vagy!!!!Vagytok!!!

Réka!
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi baj!!!!!Bízni kell!!!!

Lexi!
Azt mondod??? :roll: Hiszek az égi jelekben....Jajj, majd csak kialakul valahogy...Lehet nem is kapok holnap időpontot már júniusra...Csak júliusra...vagy később!!! :(

Nefke!
Azt hiszem az én könnyeim is potyogtak volna.....És remélem fognak is, majd 3 hónap múlva...De csakis örömömben!!! :lol:

Estrella!
Nemsokára minket is megkeres a gólya..:Nem hagyjuk egyedül Lexit, és Brigit!!!! :lol: :lol:

És végül, de nem utoljára!Timy!
nagyon szorítok holnap!!!remélem Te is ilyen jó hírekkel jössz, mint napokban a lányok!!!!És holnap dobok egy táblát!MIhelyst tudom az eredményed!!!Hogy a megérdemelt szivecskét ki tudjam osztani Lexinek, Nefkének, és Neked!!!!

Na, most ennyire futotta, mindenkinek szép álmokat!!!
Vendég

Lexi!

Ott leszek! Kék farosba és kék farmerkabátba!
nikó

Sziasztok!

Tényleg jó kis széria ez az április.Remélem,a május is hasonló lesz!
Mindenkinek gratulálok akinek sikerült,akinek még van egy kis izgalom,annak kitartást!

Hallottatok valami újdonságról,gyógyszer,injekció...bármi,ami segíthet beültetés után?

lippa!
remélem már sikerül találkozni!

kita
kita

Szia Kita!
Hát én az egyik csajszi (Mary) ajánlása alapján szedek méhpempőt, most elkezdtem folsavat, E-vitamit, C-vitamint szedni és Elevitet is bár attól sajnos hízni tudok. Felváltva fogom szedni őket nem mindennap, kivéve méhpempő és C-vitamin.

manda

Jó reggelt Lányok!

Lexi, gratulálok, kiváncsian várom a további híreket! :)

Juci, nagyon drukkolok, kitartást kívánok, és pihenj sokat :!:

Nefke, én is vettem egy tesztet, de azután, hogy a BMC-ben megmondták, hogy sikerült.Tudom, tiszta hülye vagyok, de előtte nem teszteltem, és annyira vágytam látni a két csíkot, és hát nekem is potyogtak a könnyeim....tehát csak azt akartam mondani, hogy tudom miről beszélsz :wink:

Kép
numato

Nefke
Nekem május 3-án kell mennem, (csütörtök) csak eddig elfelejtettem válaszolni.

Timy
Annyira izgulok érted!

Kita és a Babonás Lányok (BL magyar módra) Én szedtem méhpempő kapszulát. Bár 4mm-el volt vékonyabb a méhnyálkahártya, de úgy látszik jobb minőségű, vagy mittomén, de a párom is azt mondta, hogy semmin ne változtassak, amiket eddig csináltam. Olyan aranyos! Minden reggel ciciellenőrzést tart. Tetszik neki a változás, mert eddig nem nagyon voltam eleresztve.

Nikó
Oké, várlak
Vendég

Nikó
be akartam írni a telefonszámodat a telcsimbe, de takarítottam a postafiókom és véletlenül kitöröltem. Mindegy tuti, hogy ott leszek.

Lányok!
én nem akarok átköltözni a másik topikba. Nekem itt jó! Ott nem nagyon ismerek senkit sem. Itt érzem jól magam!

Baby
Pihizzél, már nemsokára jön a Te napod! Nem vagy fent msn-en?
Vendég

Kép
Én beültetés napjától napi 25dkg túrót ettem minden formában!
Eddig ezt nem tettem ,de most kétszeresen is meglátogatott a gólya!Hogy a túrótól-e nem tudom...De sikerült! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Timy szorítok!
Nefke gratulálok nagyon!/lehet,hogy már írtam/ :lol:
Vendég

Sziasztok!

Manda!
Hát az Elevitről ne is beszéljünk!Egyfolytában kajálok,olyan étvágyat csinál.A méhpempőt már én is próbáltam,a múltkori beültetés előtt szedtem,úgy tűnt jót tett a méhnyálkahártyának.Vagy csak én gondolom...most megint próbálkozom vele.Hallottam,hogy a méz is jó.

Numato!
nem vagy egyedül,az egyik beülteés után,mikor azt mondta a doki,hogy úgy néz ki sikerült,én is vettem tesztet,csak hogy én is lássak már végre két csíkot!Tök jó volt,remélem most is így lesz,és meg is marad a baba.

Lexi!
valami lehet abban a méhpempőben....

Benszi!
napi 25 dkg túró? Kipróbálom.

kita
kita

Kita!
Engem túlstimuláltak és lehet,hogy ezért kellett a 25dkg túró!A 4.napon már a fülemen jött ki!Ettem sósan ,édesen,de a végén már sehogy se jó!De a kényszer nagyúr :wink: :wink: :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Timi,
annyira szorítok!!!! Remélem neked is sikerült!!!!!
Aztán jön Brumi hétfőn és végül én:) Jaj, én úgy félek:(
Lexi,
igen fennt vagyok az msn-en:) Ma délután már otthon leszek és akkor felveszlek vagy te engem? Majd beszélünk este, vagy ha hazaértél!
Látom ma talizol talán a Nikóval?! Jól vagy egyébként?
Nefke,
hogy aludtál?
Lányok, én olyan szarul aludtam, fennt voltam sokat és nem bírtam sokáig visszaludni. Most meg úgy fáj a fejem, úgyhogy nem tudom mi volt éjszaka, biztos azért mert már nagyon hiányzik a férjem!!!
Málna,
te azóta már sütkérezel a napon:)
Kriszti,
sikerült már felhívni őket? Mármint a BMC-t?
baby.81

Mindenkinek szép Kép -ot!

Timy
Szurkolunk neked,bár te már úgy is tudod az eredményt :D
Azért küldöm ami jár,mert a héten eddíg mindenkinek bejött
Kép
gabicsibe

Lexi! a ciciellenőrzés nálunk is megvan, bár nálunk ebédlőnek és konyhának hívja, mert a gyerekek abból fognak kajálni! :lol:
De én még a mellemen semmi változást nem érzek, többet kell pisilnem ezt észrevettem, de már kedden is ez volt, főleg reggel és este!
Képzeld nekem jövő héten kell mennem uh-ra, kicsit korainak találtam, de biztos tudják, mit csinálnak.
Amúgy méhpempőt és e-vitamint, c-vitamint, és béres gravidát én is szedek, meg majd még folsavat akarok pluszban. Ja és iszok aloe vera berry-s gélt. tényleg tudja valaki, hogy ezt a gélt most is lehet inni, hogy sikerült, nem okoz gondot?!
Ja és persze crinone-gél és utrogestan. Nálam ez volt a nyerő koktél! Párom mikor meglátta, hogy mennyi mindent kapkodok kicsit hülyének nézett, de megérte és mi sem akarunk változtatni semmin sem!

Baby!
Kicsit jobban aludtam, bár elég korán lefeküdtünk, és hajnali kettőkor ébredtem először utána már nem igazán tudtam aludni, de nyugodtabban, mint az előző két éjszaka és reggel 6-kor már fel is kelltem. Szoritok minden rendben lesz, meglátod!
Nefke
nefke

nefke!

Szia,nálunk jövőhéten lesz a leszívás.Ez a crinone gél új nekem.Tudsz nekem ezzel kapcsolatban valamit mondani?A méhpempő forever livinges,vagy lehet kapni patikában is sima mezeit?

szia
kita
kita

Jaj lányok remélem nem bántok meg senkit........ :?
Néha nem bírom visszatartani magam és leírom amit érzek,utána meg jól megbánom.....
MINDEGY!
Elhiszem hogy ide tartozunk(én is így érzem) de nem lehetne -a többiekre való tekintettel-a terhességi tüneteket inkább a másikban tárgyalni?
Mindenki örül a másik sikerének és boldogságának,de szerintem van egy egészséges határ..... :roll:
És bocsi mégegyszer,így érzem.Más meg biztos másképp érzi.

Timy

Nagyon várunk a jó hírekkel!!!! :lol:

Réka!

Nagyon szorítok neked,kérlek mielőbb írj!!!!!

Nefke

most nem tudom visszanézni a táblát,a Zeke a dokid?Mert jövő hét csütitől nem lesz,meg az utána köv héten sem,ugyhogy lehet azért rendelt vissza egy hét múlvára.
lukrécia

Lukrécia!
Nem, nekem Konc a dokim.

Kita!
Én sima méhpempőt vettem, de lehet kapni állítólag a dm-ben is, bár én nem ott találtam. Újpesti vagyok (hátha segít ha leírom én hol vettem) és a Jókai patikában működik egy drogéria is és ott vettem. Mivel még van tartalékom is, így nem akarok rendelni, de lehet, hogy ha elfogy majd akkor én is forever-t veszek, de az még messze van.
Nem tudod véletlenül, hogy az kb. milyen árban van?
Nefke
nefke

Lányok, még egy olyat szeretnék kérdezni, hogy tudom vannak ezek a kiszámolós dolgok, hogy mikorra várható a szülés, stb. de akkor ha valakinek nem a középidőben, hanem kicsit később volt, a beültetés és így csúszik 3-4 napot, akkor azt hogy számítják.
Az utolsó mensim első napja márc 19. volt. ennek alapján dec. 24. lenne, de a beültetés április 8. volt és 3 napos embriókat kaptunk vissza. Tudna ebben valaki segíteni.
Bocs, hogy ilyen hülyeség érdekel.
Remélem nem bántok meg vele senkit sem!
nefke
nefke

Nefke!

Köszi az infot! Majd megnézem a dm-ben is,hátha kapok.Utoljára tavaly vettem forever méhpempőt,úgy emlékszem akkor kb.4-5 ezer magasságában volt egy 60 db-os kiszerelés.Gondolom ennél olcsóbb amit patikában lehet kapni.
kita
kita

Kita!
Vita-Caps méhpempőt vettem és ebben 45 db van és kb. 1100,- Ft volt. de patikában nincs, csak ilyen drogéria jellegű helyeken, én a Westendben próbáltam venni a dm-ben, de ott nem találtam, ez kb. két hete volt. Nekem is forumon ajánlották, de tesom (orvos) azt mondta, hogy húst-hússal egyek és akkor nem kell méhpempő. Amúgy ő is foglalkozik foreveres dolgokkal, csak tőlünk 200 km-re. Szóval kikérem a véleményét, de nem rendeltem még tőle, mert úgy voltam vele, hogy "sürgősen" kellett (ma bontottam meg amit két hete vettem) és biztosami biztos alapon megvettem amit nagy nehezen találtam. Amúgy két kapszulát veszek be egy nap!
Remélem tudtam segíteni!
Nefke
nefke

SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!

HCG: 88

Most le kell feküdnöm, mert az éjjel semmit nem aludtam, de később jövök!!

Teszteltem egyébként Én is, de mivel halvány lett a csík, nem akartam beleélni magam!:)

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A RÁNKGONDOLÁST!

Puszi!!
timy28

Sziasztok!

Nefke írtam privit!

Kita küldtem mail-t millió puszi :D !

Timy,Réka nagyon szorítok!

Krisztike remélem megkapod a júniusi időpontot :wink: !

Puszi Mindenkinek

Lippa

lippa

Timy,Gratulálok! :lol: :lol: :lol:

Kép
taptau

Gratulálok Timy :-)

Kép

csibe
csibe32

Timy!

GRATULÁLOK!!!!! :lol: :lol: :lol: Bár szerintem senki sincs meglepve.... :lol: :lol: :lol:

Nefke!

Szerintem ugyanúgy számold,mint bárki,a mensid első napjától.Aki normálisan esik teherbe az sem mindig pont középidőben teszi.
lukrécia

Timy! Nagyon örülök és gratulálok!
Annyira boldog vagyok, hogy ilyen jó hetünk volt!
Pihizzél és vigyázz magatokra!
nefke
nefke

Timy,
Gratulálok!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D
Szuper ilyen hírekre benézni :wink:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

lippa!
Nem kaptam privit!
nefke
nefke

Timy, gratulálok, és szép álmokat :)

Lányok, a méhpempő és a túró mire, mikor segít?

1 hónapja szedem az Elevitet, nekem nem csinál nagy étvágyat (amúgy is van sajnos, ez a sporttal jár :), ezenkívül több hónapja a Gynex nevű cseppeket... Szerintetek az első vizsgálatok előtt le kell velük állni? Vagy szedhetem nyugodtan? Esetleg mást is érdemes lenne?
elan

Sziaztok!
TImiy:
Gratulálok!!Tényleg babaeső van!! :lol:
Nővérem lány 8:51-kor megszületett 3kg, 56 cm.kicsit mindketten elfáradtak, mert farosan született a lelkem, de jól vannak!
Én meg leadtam a vérem, bár ismét nem volt könnyű helyzetű, nem találták a vénámat, végül a kézfejből szívtak le 1,5 ml, de mindegy, csak jó legyen az eredmény....amit csak 1,5 múlva lesz meg!!
Ezen jól felhúztam magam, hogy mi van akkor ha ezen múik a baba élete, stb, de a barátnőm megnyugtatott, szerinte ha március eleji vérvételen magas volt, ez az érték akkor ha netalántán tényleg akkor lett vona bennem a vírus az hét alatt lezajlott...tehát mire megfogant addigra csak az ellenanyag volt bennem...hát remélem naaaaaaagyon igaza lesz!!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

ja, nem is mondtam, hogy jól lebuktattam magam, ugynis hajnalban felébresztettek a szüleim mindet, hogy tesómnál beindult a szülés, én felpattantam, lerohantam a lépcsőn és elájultam.... :oops: szegény anyukám majd szívrohamot kapott, kivizsgálatokra akart küldeni, mondván, hogy ő csak a terhessége alatt ájuldozott...hogy megnyugodjon kénytelen voltam megmondani, hogy ne aggódjon én is ugyanez miatt ájulhattam el... :lol: :lol:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok csajszik!!

Hű, micsoda babaeső!! Nefke, Timi, Lexi gratulálok!!! :) :) Az a 180-as és a 300-as hcg eléggé ikergyanús. Hú lányok, most aludjátok ki magatokat, később úgyse lesz rá időtök. Igaz, Lippa? Te hogy állsz a fagyival? Írtam neked hetekkel ezelőtt privit, de úgy látszik nem kaptad meg ,el se küldte a rendszer. :( :(

Kriszti, Manda, Estrella, titeket is lassan a másik topicban szeretnélek látni. Szerintem hamarosan így is lesz. :) :)

Kérdeztétek a szülés kiszámítását, mi pontosan tudjuk mikor volt a fogantatás. :) :) Ezért úgy kell kiszámolni, hogy
PUNKCIÓ - 2 HÉT = A MENSTRUÁCIÓ ELSŐ NAPJA
Így a punkciókor valójában két hetes terhesek vagyunk. A többit bármelyik gép kiszámolja, a Babanet kalulátora is.

Puszi nektek, ide ritkán jövök és írok, úgyhogy gyertek lassan minél többen a másik rórumra!

Lucia

Kép
lucia1

Réka, drukkolok Neked!

Kép
lucia1

Timy28!

Gratulálok. Vigyáz magatokra. :D :D :D

Lányok!
Ebben a hónapban, hány kismami lett? Mert nekem ugy tünik, hogy minden napra lett egy. ÉLJEN.
Remélem majd juniusban nekünk is elsőre.

Segitsetek!

Ma voltam a helyi nőgyogyimnál. Kértem volna utiktges papirt tőle, de azt mondta, hogy csak a megyébe adhat. De hát Heves megyébe nincs meddőségi ellátás.
Környékezem meg a háziorvosomat? Lehe, hogy ő tud adni?
Mert ha nem, ugy huzos lesz. Kettőnknek egy ut 10.000,-ft.
Akkor miért fizetem 17 éve az egészségbiztositást.
Nem értem ezeket a változásokat.

Köszönöm

Erika

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Zsókuci, millió puszi!!!! Válaszoltam. :)

Kép
lucia1

Timy nagy-nagy gratula :D :D :D :D :D!!!!!!!!!!!
Bár ahogy Lukrécia mondja sejtettük ám :wink: !

Baby,Brumi Nektek is mennek a drukkok!

Kívánom,hogy a jövőhét is ilyen jó legyen :wink: !

Lippa

lippa

Lucia igaz bizony :roll: :shock: :D !
Tényleg nem kaptam privit :cry: ,nem küldöd el újból :wink: ?

Nefke bocsi,csak most küldtem el,szerintem már meg kellett kapnod!

Lippa

lippa

Timy28!
Üdv közöttünk!!!!
Réka!
Édesanyádnak nagyon jó napot szereztetek a tesóddal!ne aggódj,minden rendben lesz!

A vérvétel után egy héttel mindenkinek kell mennie UH-ra,mert ott kimutatható a petezsák,hogy hány db van belőle!

A túró a betapadást elősegíti és megtartja!Ezért kell fehérjedúsan táplálkozni!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: