A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Esztora
Nem is volt ott a Csetényi? Engem is az ő hozzáállása idegesített, a szülinéni (amikor már kiment a dokker) aranyos volt..Csak nem tudom szüléskor mennyire félnek a dokiktól?? Mert az nálunk kiderült, hogy a főorvostól rettegnek!

KépKép

KépKép
szivvi

Rózsa is bicajozott?
Nem Hencsi az?
Vagy én már annyira terhes vagyok, hogy ennyire felejtek?

Kép
kissmanó

Szivvi. Ezennel leveleink számát átgördítetted a gazdagabb kategóriába. Ettől kezdve már a felső tízezer. :lol: :lol: :lol:

Kép
kissmanó

Fú, kérek ovációt :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Rózsa, szurkolok, h minden rendben legyen!

A bébikomp tehát olyan szerkentyű, amibe beteszem a gyereket, h ellegyen magában? Közben mindenféle mozgást is végezhet benne?

Mi is mindent venni fogunk, a kocsit meg a bútort anyuék veszik.

A köldökzsinórvér-témán én is gondolkodtam, de úgy gondolom, h még nagyon az elején járnak a kutatásk és jó a PR, illetve nem két Ft-ba kerül. Lehet, h ezt durva így leírni, hiszen a gyerekért mindent megtesz az ember, de bízom abban, h egészséges lesz Picurka. Ha jól olvastam, 2-300 000 Ft minimum, és egyszerűen nekünk erre nincs pénzünk. :cry: Ez van!

Most nézem, hogy ezt a barom exállamtitkár nőcit akarják miniszternek :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
szivvi

Rózsa, Drága! Vigyázz magadra, és a Picire. Pihenj sokat, feküdj, amennyit mondanak! Ha majd nem fáj, kicsit sétálgass, hogy azért maradjon erőd.
És a szex tényleg felejtős így...

Ná! A bébikomp legjobban egy kerekes etetőszékre hasonlít, ami olyan alacsony, hogy ahogy berakod a kölköt (egy bugyi formájú tartó tartja), leér a földre a lába, és így tudja magát hajtani, gurul a kerekeken. Körben ki van képezve egy műanyag polc, ami ütközőként működik a gyerek, és a világ között. Pár oldallal ezelőtt asszem vki képet is felrakott róla. A Brendon honlapján tuti találsz.
A gyerekek fejlődésével foglalkozók (mint olvashattad) nagyon ellenzik, sok tényező miatt. :evil:

Szivvi! OVÁCIÓ! :wink:

Körözés kiterjesztve Mütyürkére és Szücsire is! :twisted:
Jovi némi felmentést kap, de a körözés áll. :wink:

Brigi! Már sokszor mondtam: respect a napi teljesítményedért. 3,5 gyerek, új lakás, éjszaka dolgozó férj, plusz most a mosolyszünet... Én nem bírnám a felét sem. Sztem egy kis idegesség belefér, főleg ilyen hirtelen változó időjárás esetén. 8)

Állandóan ellógom a pakolást. Mindig feketepontokat adok magamnak (képzeletben), de ez sem segít.
Viszont eddig összesen 1 csipet sót, és némi füstölt sajtot ettem csak a tilos listáról. Kicsit lejjebb ment a bokám, de még mindig elefántos :(

Ádám szó szerint kopog!!!!
Vendég

Juj, lehet, hogy én kavarok a bicajjal :oops: bocsika :lol:

Köszi az érdeklődést, jelenleg csend van! Próbálok megbizni a férjemben, de nagyon nehéz :oops: Nem tehetek róla, de ha nincs itthon állandóan kombinálok, hogy vajon tényleg oda ment e ahova mondta vagy nem! Hogy ez mikor fog elmúlni nem tudom :roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi
Sztem ne agyalj! Kár a energiáért! Próbálj megint bízni..
Bocs, nem akarok észt osztani!!
Maszatka ma annyira viháncol, hogy már hányingerem van :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

Brigi: Én abszolút megértelek, de ezt a harcot saját magadban kell megvívni! Meg kell tanulni újra megbízni benne. Egyszer kétszer lecsekkolod (mert lecsekkolod) tényleg ott van-e ahol mondja, és utána könnyebb lesz... itt is az idő a kulcsszó! :wink: Nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++

Rózsa: Neked is nagyon drukkolok holnapra. Nekem a Violával a 16 héttől volt ennyi a méhszájam, és azért egész jól kihúztam vele, úgyhogy nem kell becarni :wink: csak pihizz sokat! Gondolok rád holnap++++++++++++++++++

Ná: Nekem az ugrott be ezzel az őssejtes dologgal kapcsolatban, hogy ha most le is vetetjük, és kifizetjük azt a rengeteg pénzt, akkor mi lesz ha szükség lesz rá?? Magyarországon nem végeznek őssejtbeültetést vagy minek is nevezik ezt. Vagy Kínába kéne kiutazni vagy Moszkvába... az is többmillió ft. Hogy utána erre a pénzt honnan szednénk össze???? :shock: Úgyhogy úgy döntöttem egészséges lesz mind3 gyerekem és mi is, és ilyesmire nem lesz szükségünk és kész passz! :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő ezzel az őssejt beültetéssel én is így vagyok. Múltkor hallottam a Czeizelt nyilatkozni erről és neki is ez volt a véleménye, hogy most jelenleg nem éri meg. Ja és a 300e forint az 20 év tárolás, tehát még nem is akár meddig. :x

Rózsa, drukkjaim ezerrel száguldoznak felétek, hogy ne legyen semmi gond!!!

Bori, mi van tiltó listán pontosan? Mert az enyém boka is dagad, igaz nem vészesen.

Ma megyek a laboreredményemért. Remélem cukker jó lesz és a vizelet is.

kispiskóta

Sziasztok!

Rózsa ne ijedj meg nekem az ilyen vizsgálatokról az a véleményem hogy természetesen komolyan kell venni de ha belegondolsz átlagban 4 hetente megyünk dokihoz.lehet hogy az a méhszáj már akár 3 hete így nyitva van.
vigyázz magadra és a kis Lurkódra.

Szivvi nem ért rá a főorvos.amúgy nekem is ugy tünt hogy ő itt az atyauristen.irt valami könyvet ami a vertikális szülésről(1000 ft-ért meg is veheted) szól ha jól emlékszem és ez a szent írás.
én szeretném megtanulni a légzést a nővédelmiben tart a csaj órákat kedden és pénteken elmegyek párszor hozzá.

gátvédelemre a mandulaolajat mondta meg ugy tudom a Weleda -nak van ilyen olaja.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Csajok!

Brigi! Örülök, hogy már jobb nálatok a helyzet és azt hiszem, teljesen normális, hogy még nem tudsz benne megbízni. Egy kis idööbe fog telni és ezt neki is meg kell érteni.

Öössejt! Èn is soknak tartom ezt az összeget. Megkérdeztünk egy orvost németországban és egyet Veszprémben. Mindketten azt mondták, hogy nincs értelme, mert az egész egy üzleti fogás és mire azt hasznosítani tudnák, addigra már más technikával is tudnak elööálítani öössejtet. Pl a gerincvelööben is van. Nem igazán értek hozzá, de ez engem megnyugtatott és meggyöözött. Mi nem vetettjük le.

Szegény Picurka nagyon sokat csuklik. Èjjel is felébredtem rá. Sokszor már idegesíti is, mert nagyokat rúg, ha sokáig tart. Persze, azzal nem múlik el neki és minden alkalom legalább 5 perc.
molkata

Én még sosem éreztem, hogy csuklik. Ez azt jelenti, hogy még nem gyakorolja a légzőmozdulatokat. Lehet, hogy nem fejlett eléggé a tüdeje? Kép

kétfiús anyuka
babdorka

sziasztok!

Szerintem csak próbálgatja a légzőmozdulatokat. Nem hiszem, hogy a csuklás fejletlenségre utalna. Csak próbálkozik... :)

Kép
zsuzsi**

Kata, Marci is rentgeteget csuklik, napjában 3* biztos. És ő is olyan, hogy ha sokáig tart akkor beidegeli magát, és elkezd hisztizni. Ilyenkor mindig simizem és elmúlik. :lol:

Csináltunk 28 hetes pocakfotót(107cm) ! Íme Kép

kispiskóta

Sziasztok!

Hát tegnap totál kész voltam...
Úgy fájt a fejem, hogy azt hittem már a falat fogom kaparni, de annyira úúútálom a gyógyszert, hogy nem volt kedvem bevenni...
Biztosan a hidegfront volt...
Viszont babócám kíméletes volt tegnap velem, csak fészkelődött picit, nagyokat nem rúgott ami egész fura is volt már... :lol:
Az én Bogim is szokott csuklani, de ő csak 3-4-et, aztán abbamarad, de nekem nagyon sokszor naponta kb vagy 10-szer, és már azt is megfigyeltem, hogy hajnalban mikor felkelek pisilni, olyankor is csuklik 1-2-őt.

Manó!
Igen én vok a biciklizős.... :oops:
De sajna muszály, mert sem autó sem motor, de még jogsi sem, szal marad a binyigli, mert gyalogolni már nem birok sokat, olyankor úgy érzem, hogy ki akar szakadni a belsőm, szal inkább a bicikli, az nekem tök kényelmes, mert olyan mamis biciklim van... :lol:

Zsú!
Szép pocakod van, nem is látszik rajata a 107cm!
Én ma mértem meg reggel wc után, 102cm.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Újra itt :lol:
Nagyon jól telt ez az elmúlt egy hónap, remélem Nektek is!
Sajnos még visszaolvasni nem tudtam, de majd szépen lassan :wink:

Rózsa! Pihenj sokat, s remélem nem lesz semmi nagy gond!

Zsú: szép nagy pocid van! :D

Velünk is minden rendben, hétfőn mentem kórházban, ahol szülni fogok. Megvizsgáltak, meg láttam Kisbabát. Igaz, hogy ezelőtt két hete láttam utoljára, de most nagyon szépen kivehető volt az arca is . Ez a doktornő azt mondta, hogy ő még nem mondaná száz százalékra, hogy fiú, node már csak pár hónap, s tuti kiderül :wink:
A huszonhatodik hét elején voltam, akkor volt egy kilós, úgyhogy a doki szerint nagy baba lesz :lol:
Már csak kicsit több mint másfél hónapot leszek itthon, aztán mennem kell férjem szüleihez. Persze csak ha nem akar hamarabb kibújni a baba, mert akkor még korábban. Olyan furcsa, hogy már ennyire elszaladt az idő!!!!
Gondolom mennyire izgatottak lehetnek itt azok, akik júniusban szülnek majd!
Megyek tornázni egy kicsit, kaptam otthonról dvdt, aztan vacsikészítés...
(Már csak hét óra eltolódás van köztünk)
pussz
Vendég

Helló Mindenkinek!

Mary
De jó, hogy újra köztünk vagy!! Örülök, hogy jól telt a látogatás és hogy minden rendben!

Zsú
Szép nagy poci!!

KépKép

KépKép
szivvi

Zsú! Szép a pocakod! Szép nagy! :D

Mary! Jó, hogy itt vagy és jó föözöcskézést. Most én is azt fogom csinálni, de én az ebédet. :D

Megnéztem a neten: a babák azért csuklanak, mert még nem egészen fejlett a rekeszizmuk. Ez még cscsemöökorban sem lesz teljesen kifejlett, ezért olyankor is sokat csuklanak majd. Teljesen ártalmatlan.
Van ahol azt írják, hogy ez a babának nem rossz. Az ilyet nem szeretem, mert nem tudhatják, hogy mi a rossz a babának. Picurkát különösen idegesíti, ha sokáig eltart. Èn végig simizem, még éjszaka is próbálom nyugtatni olyankor, de ez nem befolyásolja a csuklást. :?
molkata

Zsú :D
nagyon csini kismama vagy! :D

Zsuzsi és intimtornás csajok :D
Tornacucc bekészítve, még a beutalóért el kell mennem. Ismertetőjelem: hajat nem mostam, ezért barna hajpánttal takarom a fejem nagy részét :D Kit hogy ismerek fel?

Kép
Kép
emma1976

Emma, BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!! (ha ma ünnepled)

Tegnap meg Andi-nap volt, és van egy Andink, ugye? Neki is boldog névnapot!

Mary, üdv újra itt. Mesélje, merre jártál, miket csináltál! (csak kicsinyítsd le a betűt "kicsi" méretre, mert abban egyeztünk meg a sof off topic írás miatt, hogy ami nem közvetlenül baba-téma, azt lekicsinyítjük, így aki ritkán jár, csak a fontosat olvassa.

Zsuzsi, szép nagy pocid van, és a blúzod is nagyon menő! :lol:

Kép
nenoke

sziasztok,

üdv mindenkinek!

ezt tegnap este irtam, még jó hogy elmentettem, mert persze, hogy elszállt az egész... :evil: :evil:

nem tűntem el... :oops: :oops:
itt vagyok, csak ha nem tudok itt ülni rendszeresen, akkor képtelen vagyok felvenni a fonal végét :? :lol:
de azért olvasgatok szorgalmasan :D :D :D
köszi a körözést :oops: :lol:

rózsa: nyugi, nekem is c2000, igaz tök zárt. nem is mondott semmi a doki... :roll:
egy barátnőmnek viszont ua. volt mint neked, pihennie kellett ill. kilátásba helyezték az összevarrást, amiből aztán nem lett semmi, mert tök nyitott méhszájjal kihordta az egészséges babáját. mondjuk idő előtt 2héttel szült. de semmi gáz nem volt.
fel a fejjel, biztos nálad sem lesz semmi gond!! :wink:

orrszívó: szerintem a kézi, elemes, elektromos szinte sz*rt sem ér, csak a porszívós változat hatékony.

légzésfigyelő: elsőnél nem volt, másodiknál volt. sokkal nyugodtabban aludtam, pihentem. bébiőr is volt mind2-nél. ahhoz elég nagy a lakásunk, hogy nem hallottam volna, ha gond van. nem beszélve a zuhanyzásról, főzésről, kert... stb.
most olyat vettem ami 2in1, angelcare légzésfigyelő bébiőrrel kombinálva.

komp: én is komp ellenes voltam, hasonló okokból érvekből mint bori és kata. viszont a második lánykámat remekül tudtam "korlátozni" egy kicsit, amikor már teljesen jól járt. pl. konyhában a főzésnél. az enyém játszótálcás volt, elmatatott benne és mozogni is tudott vmennyit, de nem fért hozzá semmihez.

tetra pelus, kifogó: pelust szinte mindenhez használtam: feje alá, büfiztetés, szoptatás...stb. kifogót viszont nem. jobban bevált a frottír kapucnis verzió.

mellszívó: medela "ipari" kölcsönözhető változat. ez maga csak a motor, a rávalókat meg kell venni, teljesen steril, csak azzal érintkezik a melled ill. a tej. az a sajátod. amúgy u.a. mint amit az elektromoshoz adnak ill. a kézihez is hasonló asszem.
szóval össze sem lehet hasonlítani az ipari-t és az elektromost. az ipari tökéletesen kiszívja, mintha a gyerek tenné (normál esetben :) ), fokozatokat is állíthatsz, több menetben.. az elektromos szivogatja..., a kézi... hát nem tom.
na de persze ez nagyon szubjektív, én az iparira esküszöm.
egyszer próbáld ki... :lol:

hétvégét rapid utazással töltöttük, baseli órakiállítás oda-vissza :)
tök jól bírtam, csak az epém fájt néha... ill. nem tudom mert orvosnál még nem voltam vele, de többen állítják, hogy az lehet a baj, amit írtam régebben is, hogy a jobb mellem alatt fáj tompán-erősen-szúr és kisugárzik pont ua.oda a hátamon, mintha egy dárdával döftek volna át.. :roll:
ja és hát történt egy kis baleset is... lezúgtam egy lépcsőn, de mint az ólajtó, akkorát vágódtam. hihetetlen a természet: a térdem, a kezem, az arcom placccsant egy óriásit, de a hasam semmihez sem ért! 10 pontos mutatvány volt, bár a lábujjközti papucson kívül nem nagyon fér a lábam semmibe.. de még szerencse, hogy csak ennyi... :wink:

KépKépKép
mütyürke

Volna egy kérdésem!
Kitárgyaltunk már lassan mindent, de van még egy.
A lázmérő!
Anyukák melyik lázmérő a legjobb, és hogyan mérjük?
Mármint a hagyományosnál értve a kis popiban?

Valaki tényleg össze írhatná mi az amit fontos megvenni, mert én azért felslegesen nem akarok bevásárolni.

Ja és még egy kérdés.
Én teljesen elszörnyedtem mikor olvastam a porszívós orrszívóról.
Igaz még nem láttam soha, de az nem szív tulságosan?
Meg nem fél a baba a porszívó hangjától?
Vendég

Szia Mütyürke! Jó, hogy jelentkeztél végre és kösz a tapasztalatokat a mellszívóval. Hát, az az esés!!! Te, szegény!

Lynia! Eltüntél? Voltál tegnap szülésfelkészítöön?
molkata

Sziaztok!!

Rózsa!!
Vigyázz magadra, remélem minden rendben lesz!
Velem ugyanez a szitu, C 2000, elvileg a méhszáj zárt. (holnap UH-n megmondja majd Győrfi, hogy a belső méhszáj is zárt-e, nagyon bízom benne)

Nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!!!!! (meg magamnak is)

Zsu!!!
Simánszki fogunk Marcival és Samuval együtt sétálgatni, még egy darabig maradunk Újpalkón. (pont most festik a fürdőt+a konyhát)
Szép nagy a pocód!! Cupp rá :P

Manóóó!
MI Zsuzsival tapasztalatlanok vagyunk Tetra és frottír kifogó ügyben.. :roll: majd kitapasztaljuk, hogy melyik a jobb a babuciknak, nem igaz?!
Szép lassan mindenbe belejövünk majd.. :lol:
torolve_20131003125716

Köszike mindenkinek a drukkokat, hasznos volt, arik vagytok, rendesen meghatódtam...KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!!

Éjjel szinte semmit nem aludtunk babóval az idegtől, na de a lényeg:
Hülye ez a körzeti nőgyógyász, mert ma a klinikán volt hüvelyi uh+ vizsgálat:eredmény:tök zárt c 2000 méhszáj.
A dokkerem azt mondta, hogy mivel vad alkatom van (ugyi 140cm vagyok) nem is lehet 3000 méhszájam.
Úgyhogy minden marad a régiben, csak szex nulla a 35. hétig.
A súlyommal is elégedett volt nagyon, hogy idáig csak 4,5kg-ot híztam.
Asszonta, hogy nem lesz 4-5 kilós gyerekem, de nem is lesz kicsi szerinte.
3hét múlva lesz kontroll csak, meg uh is.

Kép
Kép
christine

Köszönöm macika megy mindenkinek: Kép

Kép
Kép
christine

hencsi: olyan az porszívós változat kiképzése, hogy lecsökkenti a szívó hatást. nem szívja le az agyad is... :D :D :D viszont valóban a leghatásosabb.
az egyik gyerekemet csecsemőkorában kellett kissé lefogni és később már ő maga tartotta oda és szívja, a másik pont fordítva... :roll: de amikor tüszősmandulával, tömény zöldszínű trutyival van tele a gyerek, nem igen gondolkoztam a készülék humanus voltán.. örültem, hogy kijött :( :wink:

gurgi: nekem 1+ érvem van a frottír változat mellett, a kapucni. jobban bele tudtam bugyolálni a gyereket :lol:

lázmérőről már ítunk korábban uxival.. de majd megkeresem.

csak érdekesség képp, nálam a lista az első gyerekhez képest nem mennyiségben, hanem összetételben változott! ebben teljesen igaz van tapasztalatlan borinak :lol: :lol: :lol:
neked kell rájönni, hogy mi az amire szükséged van és mi az ami tök felesleges. nagyon külömbözőek vagyunk, más szokásokkal, életszituációkkal... és nem utolsó sorban egyedi gyerekekkel! :wink: :lol:

KépKépKép
mütyürke

Nenoke:
Köszi, Eszter vagyok, csak itt Emma :D azért kedves tőled :D

Rózsa :D
Hát logikus, hogy 140 cm-hez rövidebb méhszáj jár :D

Zsuzsi
Jaj, ez a beutaló sem egyszerű! Nektek mit írt rá a doki?

Kép
Kép
emma1976

Rózsa: Nagyszerű hír :) Mondtam, hogy nem kell becarni :lol:

Én is felhívtam ma a dokimat, hogy extra sokat keményedik a hasam és fájdogál is, meg a magnéziumom is el fog fogyni... És megyek este 6 után hozzá. Nem bírom ki keddig, érdekel mi van, sajna nem látok magamba :lol:
Nagyon kíváncsi vagyok a méhszájamra :roll:
A lányaim beteg áááááááááááááááá rohadt vírusok monnyanak le! :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Emma , sok boldog névnapot neked!!!
Boginak, meg Violának jobbulást és vigyázz, el ne kapd te is, jó?
Gurgika, nagyon megkedveltelek ám...persze,vigyáz rátok is a Jóisten.
Nekem is volt méhszájműtétem varratokkal, de rendben van, meglátod a tiéd is ok lesz...
Nekünk porszívós orrszívónk van, azt ajánlotta a védőnő...
Tetra anyagú kifogó is megvan véve...
Mellszívó ügyben még tanácstalan vagyok..
:roll:

Kép
Kép
christine

Szia Rózsa!!

Nagyon örülök a jó hírnek!!!!!!! hurrá, minden oké! :lol: :lol:

Nagyon aranyos vagy!! Köszönöm amit írtál nagyon jól esik de már pityergek is..én ilyen kis érzékenyke vagyok, voltam és lettem :lol:

Imádom ezt a kis lurkót a pocakban, annyira cuki és kis intelligens emberke, olyan szépen reagál arra amit mondok neki,egyem meg. Kép

Mütyürke!!
Én örülök, hogy ezeket megírjátok mert nagyon szép 2 törcsije van más Samunak..egy kis nyulas vajszínű (kisnyúl a kapucninál) és egy szép zöld színű, sárga szélű kis oroszlános. :lol:

Szal én a tapasztalt mamiktól szívesen veszek minden infot!!
torolve_20131003125716

Rózsa
Jaj de jó, hogy minden ok!!!

Könyvelő és egyéb okos csajok!
Nov 13-tól vagyok táppénzen, erre most nem kaptam meg a kajajegyet a cégtől.. :evil: Szerintetek patáliázzak, vagy ez egyéni, hogy mikor ad a cég??

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi!

Én nemtom de kérdezz rá sztem.
Elvileg az jár.
torolve_20131003125716

Rózsa! Nagyon örülök a jó hírnek! Mostmár nyugodj meg, minden rendben van és lesz.

Szilvi! Èn kaptam egy levelet a munkahelyemrööl, amiben értesítenek, h a hosszabb ideig táppénzen lévöö kollégák nem kapnak kajajegyet. Azért kérdezz rá. Èn kb fél évig kaptam táppénz alatt.
molkata

Ők azt mondják, hogy csak 3 hónapig jár..Á kaptyák be :twisted:

KépKép

KépKép
szivvi

A topic tali amúgy kilőve??

KépKép

KépKép
szivvi

ááá fel kell áldozzam az utolsó nyulat, teljesen a béka segge alatt van az endorfin szintem :?

KépKép

KépKép
szivvi

Csá csajok!

Emma: Elmentem én is a beutalóért. Pfff, nekem az van ráírva, hogy intimtorna kérelem :D

Majd kereslek a barna hajpántodban, de mikorra érsz oda nagyjából? Én bármikorra tudok menni. Szerintem talizni kéne a kórház előtt, mert még nem tom, hogl van a rendelő bejárata (a rendelőben van a torna a harmadikon).
Esetleg priviben adj telcsiszámot!

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi
Privi ment :D

Kép
Kép
emma1976

Grrr. Egyre többet fagy a babanet. Nálatok is?

Körözés visszavonva Mütyürke és Mary ellen. Jovika még mindig határesetes (és lassan f.tükör Orsi, Baba, Ckat és Times is az lesz), Blur és Szücsi körözve. Meg persze a nagyon eltűntek is!
Uxi! Mi volt a lakástárgyalásokon?

Zsu! Nagyon csinos vagy!!!

Mütyür! Ne potyogjál! Még akkor sem, ha a reflexeid ilyen tökéletesen óvják a kölköt! Bocs, de kicsit nevettem, ahogy írtad: placcsantam... :) Tudsz azért járni, meg létezni?

Bébiőr. Nekünk sem nagy a lakás, én is a főzés/fürdés -- erkély/kisszoba távolságokat szeretném átívelni a rádióval.

Fú, Rózsa, azért ez megkönnyebbülés! Azért pihizz, mert a Te pici testednek tényleg sokkal megterhelőbb lehet!

Bokadagadás tiltólista nem hosszú: SÓ, nátrium-glutamát, és ugyanezek miatt minden konzerv és műkaja, és felvágott (mert azokba nagyon sok sót, meg még ki tudja, miket kevernek!).
Nagyon rossz a só nélküli krumplipüré... Asszem most pár napig áttérek az édességekre, azokat jobban meg tudom enni só nélkül… A kövérséget jobban el tudom viselni, mint a dagadt bokát, engem eddig ez frusztrál a legjobban. De tegnap sokat volt felpolcolva, meg tényleg egész nap csak egy csipet sót ettem, plusz fújogatom terhesmamis lábdagadás elleni sprayval, plusz csalántea, így ma reggel már felsejlettek a bokacsontjaim a puffadás alatt.
Csak nehéz felpolcolt lábakkal dobozolni :D

A neten azt találtam, hogy vízhajtó hatásúak: hagyma, spárga, kapor, őszibarack, cseresznye, meggy. Csalántea, gyermekláncfű tea.
Vendég

Megjöttem leletestül!!!!

6 a vércukrom, tehát tökéletes. És egyetlen csillagos értékem sincs, a vizelet is rendben. Úgyhogy most megint megnyugodtam!!! Vasárnap meg Marci kukk!!!!

Gurgula, már össze kéne hozni azt a talit! Köszönjük a cupp-ot!

Nektek, mikor lesz a következő nagy uh?

Rózs, ez fantasztikus hír!!! Mármint, hogy zárt vagy!!!! :D

Szivvi én benne lennék egyben!

kispiskóta

ÁÁÁÁÁÁÁÁ, ez így nem ér. Nem tom kb. ezelőtt 2 órával mit is akartam írnya. Nem elszállt, hanem ismételten nem bírtam elérni a babanetet. Pedig óvastam, oszt mire írni kellett volna, huss.

Ja, a lázmérős téma télleg van az archívumban, de ennek ellenére löketem, hogy milyet vegyek. Mert venni KELL. Az tény, hisz ami vót, azt eltörtem. Bár lehet úgy járok, hogy mikor kelleni fog (bármelyikünknek), akkor rohanok.

Amúgy télleg az a tuti kifogó amelyiknek az egyik sarkában kapucni van kialakítva. A zanyaga meg gyártótól függ. Mett elviekben a frotírnak jobb nedvszívóképességgel kellene rendelkeznie (hisz azokba a kis hurkocskákban kellene a víznek meghúzódni), ellenben ha a csalafinta gyártók műszálat is belekevernek, akkor gáz, mett máris nem jó. Ja, s azért nem mindig felülni s hinni a cédulán látható összetételnek. Eljutottam addig a szintig, hogy oké, azt megnézem, de utána még összedörzsöléses alapon is megnézem, s ha picit is csikorgó gyanús, akkor sztem műszál is van benne. Onnan tovább meg.....

Csajok, tegnap már aszittem, hogy meggajdulok. Egész du meg este ment a benti fitnessz program. Végén már kaptam magam, s lefeküdtem. Há kisasszony asszem erre várt, mert onnan tovább csend lett.

Hallott még valaki olyanról, hogy a magas pulzusszám a vashiány jele lehet? Ugyanis megérdeklődte nekem valaki egy dokitól, s ez jött le belőle. Ugyanis nekem múlt csütörtökön a pulzusom 111 volt, amitől szinte hátast vágtam. Igen, de az este teljes nyugis állapotomban (leszámítva a Grétus edését) is 98 volt. Vérnyóval semmi gond, hacsak azt nem veszem, hogy nekem az alsó érték magasabb szok lenni mint amit mértem. Na, de majd csak kibírom ilyen kérdésekkel jövő szerdáig.

Képzeljétek, ma elmentünk a füles dokihoz, fülmosásra. Na, nem mosni akarta, hanem kiszippantyúzni. Ellenben egyik kölöknek sem volt kellőképp fellazulva a fülsárdugó a fülében, így jövő pénteken ismét mehetünk. Ráadásul akkor jövő héten nem lesz ovi, mert napi 6-szor fülkezelés másképp nem oldható meg, csak itthon. Szal szórakozunk a javából.

Kép
kissmanó

ÁÁÁÁÁÁÁÁ, ez így nem ér. Nem tom kb. ezelőtt 2 órával mit is akartam írnya. Nem elszállt, hanem ismételten nem bírtam elérni a babanetet. Pedig óvastam, oszt mire írni kellett volna, huss.

Ja, a lázmérős téma télleg van az archívumban, de ennek ellenére löketem, hogy milyet vegyek. Mert venni KELL. Az tény, hisz ami vót, azt eltörtem. Bár lehet úgy járok, hogy mikor kelleni fog (bármelyikünknek), akkor rohanok.

Amúgy télleg az a tuti kifogó amelyiknek az egyik sarkában kapucni van kialakítva. A zanyaga meg gyártótól függ. Mett elviekben a frotírnak jobb nedvszívóképességgel kellene rendelkeznie (hisz azokba a kis hurkocskákban kellene a víznek meghúzódni), ellenben ha a csalafinta gyártók műszálat is belekevernek, akkor gáz, mett máris nem jó. Ja, s azért nem mindig felülni s hinni a cédulán látható összetételnek. Eljutottam addig a szintig, hogy oké, azt megnézem, de utána még összedörzsöléses alapon is megnézem, s ha picit is csikorgó gyanús, akkor sztem műszál is van benne. Onnan tovább meg.....

Csajok, tegnap már aszittem, hogy meggajdulok. Egész du meg este ment a benti fitnessz program. Végén már kaptam magam, s lefeküdtem. Há kisasszony asszem erre várt, mert onnan tovább csend lett.

Hallott még valaki olyanról, hogy a magas pulzusszám a vashiány jele lehet? Ugyanis megérdeklődte nekem valaki egy dokitól, s ez jött le belőle. Ugyanis nekem múlt csütörtökön a pulzusom 111 volt, amitől szinte hátast vágtam. Igen, de az este teljes nyugis állapotomban (leszámítva a Grétus edését) is 98 volt. Vérnyóval semmi gond, hacsak azt nem veszem, hogy nekem az alsó érték magasabb szok lenni mint amit mértem. Na, de majd csak kibírom ilyen kérdésekkel jövő szerdáig.

Képzeljétek, ma elmentünk a füles dokihoz, fülmosásra. Na, nem mosni akarta, hanem kiszippantyúzni. Ellenben egyik kölöknek sem volt kellőképp fellazulva a fülsárdugó a fülében, így jövő pénteken ismét mehetünk. Ráadásul akkor jövő héten nem lesz ovi, mert napi 6-szor fülkezelés másképp nem oldható meg, csak itthon. Szal szórakozunk a javából.

Kép
kissmanó

Na, tessék. Hun befagyizik, hun meg dupláz.
Babanet, babanet.....

Kép
kissmanó

Zsu!!

Mi holnap megyünk 4D-re, ami egyben egy szűrő vizsgálat is de a kórházba majd a 32ik héten kell.
Ja hétfőn megyek védőnőhöz!

Szupi a cukkered meg a többi lelet..

Bori!
A főtt burgonya, a túró és az uborkasaláta is vízhajtó hatásúúú (bába válaszol c. köny)
torolve_20131003125716

Nekem most a 28. héten kell mennem. Vagy lehet ez csak grátisz a dokimtól? Pedig a szülészetre hívott, no majd vasárnap eldől, a lényeg a Marci kukk... :lol:

Az eper is vízhajtó!

kispiskóta

Nem akarja elküldeni. Kivagyok ettől a babanettől.
Azt akartam közölni, hogy pulzus részemről nem bírja, ha árulkodtam.
Lennebb ment, most mértem, mán csak 85

Kép
kissmanó

Kissmanó!

Én erről nem hallottam..de nekem is néha magas a pulzusom és vashiányom is van pedig szedem a vasat..
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: