Szép reggelt!
steffi,
tegnap már nem volt erőm visszalapozni, csak ma, így ma olvastam a full sztorit a reggeli "csatáról". Megdöbbentő! Az a baj, hogy tudjuk, hogy nemtörődömök az emberek, de szembetalálkozni ezzel a közönnyel megrázó..
Mi Vácott laktunk 1 évet, aztán miután mindkettőnk kocsiját jobb oldalon az összes elemben vasig végighúzták kulccsal, úgy döntöttünk, hogy nem szeretnénk sok szomszédot..
Így most nyeles telken lakunk, a nyélszomszédok a figyelőink, mi meg biztonságban. De nem normális, hogy faluba kell költözni, hogy ne féljek a szomszédoktól. Meg a szolistúdióba abarátnőkért jövő vastag nyakú pasiktól..
Az utcán meg járunk a PocMikivel, sőt BKV-zunk is, természetesen nem ritkán állva. Inkább nem veszik észre a hasam, amit kicsit nehéz.
De ez van.
Tigri apuka dicséretet érdemel, amiért ennyire rendesen tartja a kapcsolatot velünk.
néha a párom is beleolvas, ő csak mosolyog, hogy függő vagyok.
De már megígérte, hogy követi Tigri Aput és tájékoztatja a "csajokat", ha esetleg történik majd valami.
Ránéztem az esküvői fotókra, nagyon szép a pár!
Mi is poccal költöztünk, bár akkor még csak 15 hetes volt, de már a 8. héttől kifelé nőtt és mutogatta magát.
24 hetesen meg esküdtünk..
Snowwhite/Dori,
nagyon szép Tündér! mennyire jól látszik az arcocskája!
Ancsaboszi,
egészen pici kortól lehet a fürcsimaciban fürdetni a babát? Könnyebbnek tűnik a pancsit megoldani az első napokban a macival, úgyis mindenki izgul (első gyerkőc), segítség, ha tartani nem kell.
Vékonyka Lányok Anyukái meg ne aggódjanak, még egy gyerek sem olvasta ezeket a hülye grafikonokat, hogy hogyan kell nekik nőni.. ha tudnának olvasni már kicsi korban, biztos nem hoznák a frászt Anyára és a védőnő/gyerekorvos kombinációra a most van kedvem enni-most meg nincs akciókkal!
Szép napot mIndenkinek!
Mi a költözés, esküvőszervezés, munka miatt lecsúsztunk a 4D-ről, úgyhogy várjuk, milyen lesz Miki arca.
Emano,
drukk, drukk, küldjük a frontokat, hátha..
Masni,
én is szeretnék nálatok "nagyfiu" lenni, ha ilyen szuper esernyőkocsival ralizhatok utána!