Sziasztok!
Lányok!!
Már érdemes volt felébredni!!!!
Lexi kismami!!
Mégegyszer gratula, és vegyél vissza magadból!!!!!!
Nekem jó a héten a tali, jövőhét nem annyira, vasárnap kedden csütörtök péntek dolgozom nappal....Hétfőn szerdán spinning,szombaton edzés, és péntek este valami buliba megyünk párom által!De beiktatjuk....Nekem szombat délután és vasárnap jó....
Én kaptam még egy hónapot, hogy fogyjak tovább! Valahol örülök neki, de nemsokára mi is megyünk vissza...ha sikerül elérni a BMC-t, azonnal írok!!!!
A smile jeleket pedig nyugodtan mentsd el, azért írtam meg a múltkor a honpalot, hogy legyen mindenkinek!Leírom mégegyszer!www.kiscsilli.try.hu Csemegézz kedvedre!!!
Szóval 3-as ikrek....Tényleg lenne feltünés!
Estrella!
Úgy néz ki nyaralás nem jö össze, mert a barátnőm, és párja(pont a főszervezők) jún. első 2 hetére kaptak szabit, ez pedig utolsó 2 hetében lenne....De még megpróbálnak valamit alkotni!Ha nem, akkor Bécsbe átruccanunk pár napra, és onnan még valamerre....
És ha a Szűcs dokinál még van hely, akkor június 12-én kezdenénk....

Lesz pár hónap agyerekeink között, de annyi kell!!!
Réka!!!!
Ez szuper!!!!!!!Kívánom, hogy így legyen!!!Nagyon szerencsés vagy!!!!Nagyon várunk vissza!!!Ha tudsz valamit azonnal jelentkezz...Persze a családnak való közlés után..
Juci!
HIhetetlen erős vagy!!!Meglásd, nem lesz semmi baj!!!!!
Timy!
remélem a babaeső júliusra is kiterjed...Nekem kb. akkorra lenne...

Ez a teszt dolog sokat sejtettő!!!!Remélem holnap jó híreket hozol!!!!Te kis 4.!!!!
Nefke!
Reméljük hamarosan jó hírekkel jössz!!!!!! Igaz én csak később olvasom el, mert megyed edzeni!!!De gondolatban melletted vagyunk!!!!