A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

vhencsi halk gratula!
Vendég

Snufi, tettem fel tegnap egy csomó képet, még van egy pár, amit már nem volt időm feltenni, kb. 10, azokat majd talán ma felteszem.

Nem lehet, hogy attól volt a hasmenés meg a rosszullét, a beágyazódás miatt??? áááááááááááááááááááá nemtudom

Kép
szilcsi

Szilcsi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem kövezünk meg nyugi! Inkább drukkjainkat egyesítjük értetek! :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Kép
bettike
Eger

Szilcsi! DE LEHET!!!!!! Csak egyet kérek nyugi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ülj le és tessék nagy levegőt venni és lazulni! Ezt a kedvemért fél óránként ismételd meg! :D

Kép
bettike
Eger

SZILCSI!!!
Kép
Vendég

szilcsi halk gratula!!!!!
Vendég

De nagyon örülök!!!
Húzzatok bele szegediek!!!
Katica, és Gaby is, mert ő is volt 2 napot Szegeden!
Jövő hónapban majd más város lesz kijelölve!
Épp tegnap este újságoltam el apának Macsi sztoriját, ma este folytathatom Szilcsiével! Én nem értem mit panaszkodunk, szapora topik ez! :D
Vendég

szilcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii meg nem gratulalok.

Kép
monyo83

Köszi nektek, sokat segít a támogatásotok. :lol: :lol: Nem akarom magam beleélni, lehet, csak rossz a teszt... Majd ha holnap reggel is + lesz, akkor majd örülök én is. Mondtam apának, erre ő: akkor vigyázz magadra! Na kösz,mintha csak ezen múlna.
Olyan furi, megérzés volt, hogy muszáj tesztelnem... És bejött. Na nem akarom elkiabálni, görbébe se írtam be, majd...

Kép
szilcsi

[quote="szilcsi"]C írta:szilcsisajok, most úgy elkezdtem én is reménykedni, hogy az "anovus" ciklusomnak mégis lehet baba a vége! Ez a ti hibátok!!! :lol:
Hna, ha addig nem jön meg, akkor egy hét múlva nyomatok egy tesztet, az lenne a 14. dpo, ha minden igaz... :shock:
Szezso, ha ezek után igazad lesz és még babás is maradok, akkor... akkor... akkor... nemtom, de nagyon hálás leszek neked!!! 8) :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

oaoaoaoaoaoa,megszulettem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(08:50)

Kép
monyo83

Sziasztok!!!!

Rég voltam. Hétfőn voltunk dokinál, minden rendben volt. Vasárnap megyünk genetikai uhra (ez lesz a 28 hetes). Legközelebb meg május 14-én kell menni Marci kukkra. :lol:

Boni én drukkolok ezerrel neked!!!! Úgymint Katának is!!! :wink:

Bettike sajnálom pirit, de a köv. hónap bizti jobb lesz!

SzilcsiKép
Én még olyan rossz tesztről nem hallottam, ami pozitívat mutatott volna. A kis dögök inkább nem mutatnak semmit!!!
Képet a tesztről nem szeretnél rakni, úgy szeretem nézegetni!!! :lol:

És ha nem gáz akkor rakok egy 28 hetes pocakfotót: Kép :lol:

kispiskóta

Hahó!

Szilcsi :lol: :lol: :lol: :lol:

(csak halkan, és nem ünneprontásként: nem kéne a dokidra rácsörögnöd? Hátha kéne egy kis progipótlás? )

Monyó! Boldog szülinapot! :lol:

Vhencsi! Gratula! :D

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szezso, igazad lett, na. Remélem, nem járok úgy, mint januárban - illetve február elején. Be vagyok tojva rendesen...
Ennyit az anovus ciklusról... :lol:

Monyo, boldog szülinapot!
Ha most ez sikerülne nekünk, apájával együtt tarthatnánk a szülinapját (január 2.). :lol:

Kép
szilcsi

Monyó,
HAPPY BIRTHDAY!!!
Kép

Szilcsi lóg Szezsonak egy extra nagy szupermogyorós csokival :D
Vendég

Szilcsi nálam is ilyen megérzés volt, és ez a 26. napon délután jött rám!!! :wink: Azóta hiszek a női megérzésben!

Monyó Kép Boldog Születésnapot!!!

kispiskóta

Hi csajok! Micsoda jó hírekre jövök!!
Szilcsi! De Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nem is csúnya a görbéd, tele van beágyazódási eséssel!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem tennéd fel a teszted hogy gyönyörködhessünk benne?
Áfi , :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bettiek, Jövő hét pénteken délelőtt 10-re megyek első babaleső uh-ra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Bár nagfyon izgulok, mert úgy érzem magam, mint aki menses után van, no hasfájás és még alig alig van tünetem...

Kép
macspacs

Majd akkor kap Szezso extranagy mogyorós csokit, ha egy hét múlva is + lesz az a teszt, én már azzal is boldog lennék, ha holnap is + lenne.
Piskóta, de majd rakok fel képet, le is fotóztam reggel, csak otthonfelejtettem a gépet én marha... :oops: :oops: De ha holnap reggel is + lesz, akkor két képet is kaptok, jó? :lol:

Kép
szilcsi

Én marha itt nézegetem 5 percenként a tesztet, behoztam :oops: , hogy ott van-e még a csíkom. :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Szezso a jósnő! Áfi nál is előre megjósoltad! :wink:

Monyó BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
Vendég

Sziasztok!

Szilcsi, úgy jársz mint én :lol: :lol: :lol: Nagyon drukkolok! Egyébként osztom Piskóta véleményét, nincs álpozitív eredmény! Képet és holnap ismétlés!

Sajnálom a sok mensit, de mindenkinek ez legyen az utolsó ciklusa!

Monyóka, boldog szülinapot!

Melcsi, köszi az infót!

Ma kérek időpontot 4D-s uhra. Jövő héten hétfő védőnő, doki is valamikor a jövő héten, vérvétel, szóval nem fogok unatkozni.

Lányok Réka meg van bolondulva az Opel Meriváért :roll: Eddig csak a reklám tetszett neki (mindig mondja a reklám alatt, hogy Rékáé), de tegnap bedobtak egy szórólapot és kapásból arra mutatott rá az összes kocsi közül, hogy ez Rékáé. Már csak szponzort kéne találni, aki telesíti az aprócska vágyát :lol:

Zsú, nagyon csecse a pocid :D

Sonjus, drukk a konzultációhoz és majd gyere a beszámolóval!

Kata?

Boni, te mióta hőmérőzöl? Volt már olyan, hogy mensi előtt visszament a hőd? Én drukkolok, mert elég ha csak egy katona volt talpon :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Szilcsi én ugyanezt csináltam :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
macspacs

szilcsi,itt mosolygok amiota bejelenteted,ennek most sikerulnie kell es kesz.

macspacs drukolok a dokihoz.

kispiskota nagyon szep kismami vagy.

lanyok koszi a szulinapi koszonteseket:)

kerdesem is van.apaval nem voltunk egyutt ket hete mar :oops: nos ti mit gondoltok,kedden megyek uh-ra addig kene egy egyutlet ugye?
szerintetek ilyen hosszu ido utan mar nem jo a spermaja?

Kép
monyo83

szilcsi élvezd a látványt nyugodtan! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nem lesz itt semmi probléma! várjuk a képet!

monyoka, neked is nyugalmat kívánok!
Vendég

BOLDOG SZÜÜÜÜLÍÍÍÍÍÍÍNAPOT MONYÓKA!!!!!!!!!!!!!!
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG, FÜLED ÉRJEN BOKÁIG :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
macspacs

Macspacs, elvileg hány hetes leszel a jövő heti uh-kor? Minden ok lesz, még 1-2 hét és meg fognak jönni a tünetek is ne aggódj (hacsak nem olyan rendes gyereked lesz, hogy megkímél minden kellemetlenségtől :lol: )

Kép
Kép
robcsi03

robcsi átnéztem a görbéimet és eddig még nem. de hát minden percben azt érzem, hogy meg akar jönni, csak éppen még nem ért ide :?
Vendég

hűű, mennyit írtatok, most csak ennyire telik:

Szilcsi
Kép

Monyó
Kép

Kép
gaby25

ja, és még egy kérdés:
azt írta egy leányzó a másik topikban, hogy van egy rendelet, ami védi a lombikozókat, hogy nem rúghatják ki :roll: ti tudtok eről????
most ekresem, de még nem találtam

Kép
gaby25

Gabi, ezt én is hallottam már, de semmi konkrétumot nem tudok róla.

Kép
Kép
robcsi03

Gaby,
a lombikozókat pont ugyanazok a jogok illetik meg, mint a már terheseket, tehát felmondási tilalom alatt állnak, nem lehet őket kirúgni. DE ha határozott idejű a szerződésed, és lejár, azt megteheti hogy nem hosszabbítja meg a munkáltató. Ám ha határozatlan, vagy határozott de nem jár le, akkor nem mondhat fel neked a lombik ideje alatt.
Vendég

Határozatlan idejű, és csak az átszervezés miatt érdekel a dolog, viszont a törvény azt írja, rendes felmondás nem lehet, ha átszervezés miatt leépítés van, az nem rendes felmondás asszem :roll:

Kép
gaby25

Robcsi, az uccsó menszim március 15-én volt, a randi meg 15.cn-en, március 29-én. Igazából nem tudom hogy lombiknál hogy számolják, de úgy 6 hét körül. Ha a uccsó menszi dátumát nézzük, akkor pont aznap lépek a hetedik hétbe.......
Gaby,
Ezt a védelmet én is olvastam, azt hiszem úgy szól hogy ugyanaz a védelem illeti meg a lombikosokat, mint a terhes kismamáklat. El kell engedbiük minden vizsgálatra, és nem rughatnak ki. Azt viszont nem tudom hogy mikortól kezdődik a védelem, és meddig tart...........
Vhencsi, Nagyon szép a pocid
Bonikó, Tedd fel a görbéd légyszi! Mensi még mindíg sehol ? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Hátha meg sem jön!!
Szilcsi, a megérzésről:
Én beülti után meg voltam róla győződve hogy nem sikerült.. Azután éjszaka a Kaális dokival álmodtam, egy kocsiban utaztunk. Megkérdeztem tőle hogy sikerült-e ? Erre Ő visszakérdezett hogy szereti a kisbabáját? Én azt válaszoltam hogy igen, nagyon.
Erre Ő, Akkor sikerülni fog. ÉS reggel olyan nyugalommal és boldogsággal ébredtem............

Kép
macspacs

Monyo, szerintem azoknak a spermáknak semmi baja nincsen!!!! Mi abban a hónapban, amikor Marci "sikerült" 5*, ha együtt voltunk, mert Apa sokat dolgozott!!!

Boniko, szeretem az ilyen mindjárt megjön érzéseket, mert majdnem minden kismama ezt érzi, azt poz. tesztel. Szerintem az a hő nem véletlen mászott vissza!!! :lol: remélem jó jósnő leszek!!! :lol:

kispiskóta

Monyóka. Jobbulást kívánok, hátha fokozatosan elmúlnak majd ezek a fránya mellékhatások :wink: !
Katica, Drukk a mai Főnök-beosztott "találkozóhoz". Reméléem csupa jó dolgokat frogsz majd hallani!++++++++++++++++++
Zöldi, Jó ez a muskátlis akció! :lol: :lol: :lol: Nekem nagyon tetszik a muskátli, de sajna az illatától rosszul vagyok :cry: :cry:

Kép
macspacs

monyoka, kispiskota és mindenki!

édesek vagytok, ahogy biztattok, de én nem tudok reménykedni! 12 dpon azért csak kellett volna valaminek látszani.lsd szilcsi akinke a 10 dpo n már pozitív a tesztje! hipp hipp hurrá!

görbémet azért este felteszem!
:mrgreen:
Vendég

Bonika,
én is negatívat teszteltem a 12. DPOn!!! Csak mondom... :roll:
Vendég

Boni, sose abból indulj ki, hogy másnak mikor lett pozitív a tesztje. Minden ember más és más. A jómúltkor láttam 1 babás műsort és a Benkő Nóra volt benne, ő mondta, hogy neki még 2 hét késés után sem mutatta ki a teszt a terhességét, holott ikrei lettek.

Amikor Rékával terhes lettem én is teljesen meg voltam győződve róla, hogy meg fog jönni, mert ugyanaz az érzés volt. (meg első próbálkozás :oops: )

Kép
Kép
robcsi03

Boni, lehet, az én példám nem is követendő példa... Remélem, most másképp lesz, és megmarad. szóval akkor nem lehet tévesen +? Ezek szerint valami biztosan elindult.
Boni ha továbbra is fent van a hőd, akkor amíg nem jön meg, tesztelj! Bár ez sem márvadó, az én mai hőmet nézve... Nektek még mensikor sincs ilyen alacsony, mint nekem most a + tesztnél. :shock: :roll:

Kép
szilcsi

Szilcsi, ez milyen erősségű teszt volt?

Kép
Kép
robcsi03

OFF: mit szóltok, hogy ez a hülye p.csa lesz az egészségügyi miniszter? Azt hiszem ennél rosszabb már nagyon nem jöhet :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Jaj Robcsi, tegnap mikor láttam az esti híradóban, én olyan szinten felbosszantottam magam ezen.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Hülye picsa tényleg, nagyon idegesít az a nő!!!!!!!! Bele tudnék rugni!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

A teszt erősségét nem tudom, Boni légyszíves nyilatkozz ezügyben! (Tőle vettem ugyanis...)

Kép
szilcsi

Szilcsi
25-ös érzékenységű :wink:

Kép
gaby25

Gaby, az jó vagy rossz? Mit jelentenek az érzékenységek? :oops:

Kép
szilcsi

szerintem szilcsi elobb volt ped.

Kép
monyo83

SZILCSI LÁTOD, MÉGIS VOLT KÖZTE POZITÍV TESZT, NEM MIND SELEJTES! :lol:
Vendég

Sziasztok!!

Szilcsi: :D +++++++++++++++++++

Boniko: Szerencsehozó + teszt árús Boni leszel ezentúl.... :lol:

Monyó: ha gyereket akartok miért nem kekszeltek apával? :roll: Vagy most tilalom van valamiért? Valamiről lemaradtam?

Kispiskóta: Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűű a pocakod :wink:

A csajaim betegek, most voltunk dokinál, Viola hétfő óta lázas+híg széklet+hányt+be van rekedve, Bogi köhög és gyanús a torka+híg gyakori széklet....vírus, most épp ez a járvány van. Kaptunk rakás receptet.....Fasza! :roll: :shock:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hja Monyó boldog szülinapot :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

szilcsi, az jó, mert minél nagyobb a szám, annál több HCGnek kell lennie, hogy kimutassa. :wink:

Áfi tényleg :lol:

robcsi, akkor biztos ikreim lesznek :lol:
Vendég

Boni, úgy legyen!

Bettike, bevésnéd a táblába, hogy a szülinapomon, május 12-én 10.20-ra megyek 4D-s uh-ra? Köszi

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: