A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Először is LExinek szeretnék gratulálni,fantasztikus érzés lehet 8)

Másodsorban Boldog névnapot kívánok az Andreáknak :)

Én ma reggel voltam az aneszteziologusnál, minden eredményem szuper így mehet a műtét.
NAgyon kis aranyos doki :wink:
Feltettem a butábbnál butább kérdéseim, de szépen elmagyarázott mindent:) Olyan furcsa volt hoyg nem két perce volt rám :shock:
madrin

Lexi!
ÉLJEN-ÉLJEN!!!!
brumi_30

Lexi!
Tiszta szívemből gratulálok!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok,

Egy darabig csak olvasgattalak Benneteket, részben időhiány miatt, részben mert az első vizsgálatig nem nagyon tudok újdonságokkal szolgálni... De együtt aggódtam, örültem mindenkivel, gratulálok az új babákhoz :) Lexi, ma többször is idenéztem munka közben, hogy mizujs veled, nagyon boldog vagyok, hogy sikerült :)

Szóval velem az van, hogy kicsit előrébb tudtam hozni a kivizsgálások kezdetét (június 5-re kaptam csak időpontot a BMC-be), bejelentkeztem Wiegandt doki magánrendelésére. Május 2-án megyek.

Igaz, hogy fizetős, de úgy voltam vele, hogy így legalább az első alkalommal nyugodtan tudunk beszélni, talán nem lesz annyira "futószalag"-jellege a dolognak...

Szóval, Kriszti, beírnál engem is a táblázatba? Elan, 31, Bp, dr. Wiegandt P, kivizsgálás kezdete: május 2.

Köszi :)
elan

Lexi!

Gratulálok a babához vagy babákhoz.Jó egészséget, jó pocakosodást. Vigyáz magatokra.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Lexi gratulálok :-). Ma próbáltalak megtalálni a BMC-be az iwiw-es képeid alapján, de nem láttalak, igaz én 9 után érkeztem.

Kép

csibe
csibe32

Lexi

Kép

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Látod téged is utolért a csoda :D
gabicsibe

Lexi hurrá,hurrá,hurrá :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D !!!!!!!!
Írtam privit.

Nefke neked is nagyon szorítok holnapra :wink: !

Hát lányok ez az április.... :D ,csak így tovább :wink: !

Puszi Mindenkinek

Lippa

lippa

Lexi!!!!!!!!!!!!!!!

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/ Te kis pesszimista!!!!! De jóóóóóóóóó!!!!

Manda, Taptau!

Nagyon boldog névnapot!!!!
Ugyan nem tudtam hogy Andik vagytok, de ezek szerint igen.

Lányok!
De szuper, hogy így beindult a babaeső!!!!!! Hajrá!!! A hét további tesztelőinek is nagyon drukkolok!!
gil

Lexi
Éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tiszta szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Köszönöm mindenkinek a köszöntést!!!

Taptau Andi, Neked is nagyon sok boldogságot!!!

manda

Lexi!
Egésznap Te jártál a fejemben, és annyira tudtam :D :D
SZÍVBŐL ÖRÜLÖK!!!! Hármas ikrek miatt meg ne aggódj, ha nekünk csak egy lenne, egyet átveszek :D :D :D
Jah, és irigylem a HCG-d :wink:

Most mennem kell, később még jövök, többiek ne hari!!!
timy28

Sziasztok Lányok és kismamik!
Lexi,
akkor megint gratulálok:)
Majdnem sírok, de komolyan, annyira fantasztikus érzés lehet megtudni, hogy sikerült!!!!!!!! Én is szeretném:) Mint -gondolom- mindenki más is itt!!
Nefke,
holnapra neked is pont ilyen eredményeket kívánok, vagy hasonlókat, a lényeg, hogy legyen hcg-d:) Szorítok neked is!!!!!
baby.81

Sziazstok!
Én is hazaértem!!

Lexi!
Itt is gratulálok!!!Ugye megmondtam én tegnap este, hogy ez most sikerült???Tudom, boszi vagyok!!!! :lol: :lol: Nagyon örülök neked!!!!!Hurrrrrrrrrrráááááááááááááá!!!

Pihizz, és ne foglalkozz a gondokkal!!!!!!Ok???Keresünk rá valami megoldást!!!! :lol:

Hááát, lányok, legszivesebben én is azonnal kezdeném.....Kedvet kaptam hozzá, hogy máris szurkáljam magam!!!

Csibe!
nagyon köszönöma pripvit!!Boldoggá tettél!!!Azt hiszem holnap telefonálok én is, és amint lehet kezdünk!!!! :wink: :lol: Érzem, hogy a második sikerülni fog nekünk is!!!! :lol:

Még most nem dobok táblát, mert babonából nem szabad... :wink: Majd a végén megírom, miért is nem!!!De Lexikém hamarosan megkapod a szivecskédet, és 9 hónapíg őrizheted.....

Elan!
Persze hogy beírlak!!!!Köszi az adatokat!
Nem is tudtam, hogya Wiegandt doktornak is van magánrendelője...És a Szűcs dokinak vajon nincs???? :roll: Nem tudja valaki????
Vendég

Lippa!
Még mindig nem jött pü....Lehetne hogy az emailomra küldd????Taptautól, és Csibétől megkaptam, tőled nem akar jönni!!!!! :roll: :roll: Pedig várom!!!!! :lol:
Vendég

Sziasztok,

Gyors bekukk, mert dolgozom (a héten délutános vagyok).

Lexi,
NAGYON GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

Manda drága, és minden inkognitóban lévő Andi :D :
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Na, megjöttem a suliból, de ott senkinek nem mondtam semmit. MOndjuk eddig is csak két lánnyal beszélgettem a dologról, de nekik még nem akartam mondani.
Látjátok! Vannak emberek, akik fordítva vannak bekötve (én). Nekik a pesszimista gondolkodásmód jön be. Nem volt kérdés számomra, mert nem is reménykedtem tegnap este óta. Tegnap egész délután sírtam, mert addig éreztem a tipikus tüneteket, de akkor minden megszünt.
Én meg összeomlottam és tessék. Úgy látszik nekem ez működik. Annyira jó kellemesen csalódni.
Vendég

Lexi,
ott is voltál, te jó ég! Elhiszem, hogy jó kellemesen csalódni, én is szeretnék:)
Na, jó legyél és most már lassan fogd fel, hogy SIKERÜLT!!!!!
Jó éjt!
baby.81

Zsókuci
Köszönöm szépen neked is!

manda

Nah, itt vagyok!

Nefke? Te végül nem teszteltél?
Kívánom, hogy holnap Te is pont ilyen hírekkel érkezz, mint Lexi!

baby! Hidd el elindul most a jó széria, és TE sem maradsz ki belőle!!!
Kiürítjük a fránya táblánk alsó részét :D

Manda és minden Andrea! Boldog névnapot!
timy28

Bocsi, csak most jutottam gépközelbe.
LEXI:
VÉGRE VÉGRE ÉLJEN ÉLJEN!!! Kép Kép Kép
Látod-látod nem kell itt aggódni. A pocakod meg mindent elárult a múltkor. :D

Kriszti:
Én is mennék, de nagyon úgy néz ki, hogy augusztus tolódik és szeptember lesz. :? A nyaralás előtt meg nem akarok menni.
Nefke:
Mennek a drukkok neked is!
Vendég

Lexi!

Hát ez nagyon szuper! Gratulálok!
Sajnálom, hogy nem jött össze a tali múlt héten, már nem is nagyon merem kérdezni, hogy holnap du. 2-óra utánn jó lenne neked valamikor? Ki tudok menni a békeváros részbe is nem gond!

Juci!

Ezek nagyon jó hírek! Pihizz sokat és nyugi! Már amenyire nyugodt lehet ilyenkor az ember. Szeretném megkérdezni, hogy hol csinálták neked ezt a vizsgálatot és pontosan ki csinálta ,illetve hogy zajlik ez a vizsgálat? Mert annyit biztosra tudok, hogyha nálunk sikerül a lombik akkor kell egy ilyen vizsgálat, hogy 100% -osan biztos legyen hogy egészséges a baba vagy babák. :D
Megirnád pü-be? Előre is köszönöm. Nagyon szorítok nektek!
nikó

Drága Lexi! GRATULÁLOK!!!!!!! :D :D Áruld már el, mi történt tegnap este, hogy mégis elkezdtél reménykedni???

Nefke, szurkolok nagyon holnapra. És persze mindenkinek :) Kezd hiányozni nekem is a sorbanállás, az injekciók, a dokim, a nővérkék... :) De majd augusztus-szeptemberben...

Nekünk folytatódik a jó szériánk. A férjem kapott egy állásajánlatot, amit el is fogadott, így végre sok-sok év után ismét nappal fog dolgozni és nem lesz fordított az életünk. Nagyon örülünk neki. Azt hiszem, ez is egy fontos lépés lehet a sikeres lombikunk felé.
süni76

Mindenkinek drukkolok és köszönöm szépen mégegyszer a köszöntéseket!!!!

Babatapik, tüszőnövelők, babanövesztők mennek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nefke drukkolok holnapra!!!!!

manda

Ja még annyit, az előbb köszöntött meg a keresztlányom. Olyan édes volt, 3,5 (jaj aug.-ban lesz 4) éves, hallottam hogy somolyog a kagyló túloldalán.
Imádom őt is és az öccsikéjét is, aki már lassan 2 éves! Őt még lehet babusgatni, de a növérkét már nem. :wink:

manda

Süni!
Lehet, hogy megint félreérthetően fogalmaztam? Elnézést. Pont azt akartam leírni, hogy tegnap már feladtam minden reményt és biztos voltam benne, hogy nem sikerült.
Vendég

Sebaj, lényeg, hogy SIKERÜLT!!! Aztán ne idegeskedj!!! Pihizz sokat! (legalábbis amennyi Tőled telik :D )
Én sejtem ám, mikor döntött úgy a baba, hogy veletek marad ...:wink:
süni76

Nefke
Te holnap mész, ugye? Sok sikert kívánok Neked! Ez az április tényleg sok nyertest tartogat! És még nincs vége!

Mindenkinek köszönöm még egyszer a drukkokat és a gratulációkat. Én is szorítok tovább a héten, hiszen még van néhány "versenyző" :lol:
Vendég

Süni!!
Áruld el nekem is. Lécci, lécci!

Nikó
Semmi baj, ne viccelj, hiszen bárkinek, bármi közbe jöhet. Holnap kettő után azért nem jó, mert ugyan lyukas órám lenne, de egy elmaradt előadást akkor pótolnak, viszont pénteken fél 3-ig jó. Akkor legalább megismerhetjük egymást. (már ha eddig nem ismertük , hiszen még az is lehet ebben a pici városban :lol: ) Estrellát is ezer éve nem láttam, amikor a BMC-ben összfutottunk.

Drága Estrella
Tudom, hogy most mit érzel, de ne feledd, hogy még nem volt lombikot. Úgyhogy siess, mert nem akarom egyedül tologatni a babakocsit. :lol: Sikerülni fog, csak próbáld meg. Tényleg nem szabad feladni. Tegnap, mikor elkeseredtem, akkor már tudtam, hogy megyek a következőre, pedig előtte komolyan gondoltam, hogy már nem csinálom. Nincs mese! Azért szuper, hogy már nem kell.

Van ismét egy telóriám, persze lehet vitatkozni: jó, hogy ilyen sikeres az április, mert a háromszoros gyógyszerár, amit fizettünk különben nagyon bosszantó lenne. Jó ez hülyeség :oops:
Vendég

Lexi, Niko, Kriszti:
Sajnos a héten már nem tudok találkozni veletek, mert minden napon programom van. De majd legközelebb összehozunk valamit. Mondtam Briginek is, hogy jöjjön ő is.
Lexi:
Persze nem szeretnék elkapkodni semmit, és tudom, hogy még nem volt lombikom se, és még reménykedek is, na ez is valami. És a múltkor írtam, hogy érzem hogy nekünk is sikerülni fog (akkor Rád, Krisztire, Magamra, és a Többiekre gondoltam).
Legalább fél év korkülönbség lesz a gyerekeink között, de nem bánom, ha lesz egy jóképű fiatok, udvarolhat a mi gyönyörű lányunknak. :D
Vendég

Háát, azt gondolom, hogy sikeresen "átvészelte" a férjeddel készített problémás interjút :D :D Az lehetett a vízválasztóóóó :D
süni76

Süni
Ez nagyon jó!! Ide kellene Kriszti röhögéstől fetrengő figurája, de nem akarom lenyúlni a védjegyét, de képzeld ide.

Estrella
Dunaújvárosi talit szervezünk??? az nagyon jó lenne, mert akkor Briginek is, Nikónak is és Krisztinek is odaadhatnám amivel tartozom. Ha esetleg fiad lesz, akkor sincs gond, mert ugye nálunk most egy fiú, egy lány az állás :lol: Bár tegnap Krisztivel msn-en beszéltük azt az álomképet, amikor hárman sétálunk és három ikerbabakocsit tolunk. Azért az feltűnő lenne :lol:
Vendég

Lexi
gratulálok!!!!!!!!!!bár én is sejtettem már az eredményt mikor irtátok hogy nagy a pocid :lol: :lol:

Manda
boldog névnapot :lol: :lol: :lol:

Nefke
drukkolok holnapra!!!!!!!!!!!!!

bibar

Kriszti küldtem mail-t,remélem ezt már megkapod :roll: :wink: !

Mindenkinek,jó éjszakát!

Lippa

lippa

Csibe
Pedig 9-kor már ott voltam, úgyhogy jó lett volna, ha megtalálsz :lol:
A párom a kép alapján könnyebben felismerhető. Talán nyáron össze tudunk hozni egy topiktalit. Jó lenne!!

Kriszti
A gólyát elküldtem a Rómaira, úgyhogy készülj. Sokáig nem maradhat, mert a Technikum városrészt is meg kell látogatnia.

Nefke
Drukkolok!

Timy
Holnap Te jössz.
Vendég

Bibar
Neked is nagyon köszönöm!!! :D

manda

Lexi:
Jöhetnek a gólyák, várom!!! :D
Vendég

Lexi! Szuper hírek! Nagyon-nagyon örülök Nektek! Vigyázz Magatokra!

Nikó!

Leírom ide, hátha mást is érdekel esetleg, ha nem lapozzatok tovább :arrow:
Szóval a Szabolcs utcában csinálták nekem( 10 épület), minden kedden vannak a beavatkozások délután kettőtől.
11-re kell menni az alagsorba UH-ra, a hőközpont mellett, kb. 35 fok, voltunk vagy harmincan, mindenki 11-re :lol: és kb. fél óra után jött ki a nővérke, hogy nem kell beadni semmi papírt, érkezési sorrendben történik a vizsgálat. Na persze ekkorra már fogalmad sincs, hogy ki volt előtted és ki utánad :twisted:
Megnézi a Hajdú doktornő UH-on, hogy mi a helyzet, adnak egy papírt, amit ki kell tölteni és át kell ballagni pár szobával arrébb a genetikushoz. Aki egy paraszt :roll: . Tőlünk megkérdezte, igazán bunkó hangnemben, hogy miért szúratjuk meg mindkét lepényt, mikor sokkal nagyobb a vetélsi kockázat :!: :?:
Majd elkezdett a gépében bogarászni és kinyomtatott egy papírt, hogy két százalék kockázata van, hogy elveszítjük a babákat, vállaljuk-e + hogy mivel a kromószomák alapján meg tudják mondani a babák nemét, nyilatkozzunk, hogy akarjuk-e, hogy közöljék. Majd kijelentette, hogy részéről ennyi :shock:
Roppant empatikus lény :cry:
A doktornő mondta, hogy utána nyugodtan :!: menjünk el ebédelni és kettőkor kellett jelentkezni a 2. emeleti nővérszobában.
A 237-es szobába kellett menni átöltözni, ugyanaz a kb. 30 nő, öt ágyra, szóval akkor már láttam, hogy itt fekvés utána nem lesz.
Aztán fél három körül szóltak, hogy lehet felmenni a harmadikra a műtő elé. Kijött a Bátorfi doktor és megkérdezte, hogy ki akar az első lenni :?
Ötödiknek mentem be, mert direkt mondta délelőtt a Hajdú Krisztina, hogy nem szeretne ikrekkel kezdeni.
Fel kell feküdni egy asztalra, UH-al megnézik újra a babókat, hogy tudja, hová kell szúrni és jóddal lefertőtlenítik a hasad, csak fel kell hajtani a hálóinget, kéz összekulcsolva a mellkason, mindent letakarnak. A Bátorfi doktor csinálja a beavatkozást, doktornő adogat mindent a kezébe, végig mondanak mindent, hogy mi fog történni, szóval annak ellenére, hogy elég futószalag dolog, nagyon emberi és profi az egész.
Én négy szurit kaptam, először a beteg babát nézték, kaptam egy érzéstelenítést, aztán rögtön szúrja a biopsziás tűt :oops: a vastagságáról nem tudok nyilatkozni, mert bevallom inkább a doki arcát figyeltem, a tűn aztán bevezetik a mintavételi eszközt, leginkább egy drótra hasonlít és elkezdi ki-be húzkodni, mig a fecskendőbe nem kerül a cucc. Megnézik mikroszkóp alatt, hogy elég lesz-e a minta, aztán húzzák csak ki a tűt. Nekem ezt megcsinálták még egyszer, aztán le lehet szállni.
Odaadnak egy papírt, amin igazolják, hogy megtörtént a beavatkozás, + én kaptam még egy doboz szurit, mert RH neg vagyok és azt még lent be kellett adatni a nővérkével. A műtő előtt ülni kell 20+30 percet aztán lehet menni. Egy hétig kímélő életmód, no szex.
És rettegés az eredményért.
Összeségében én rosszabbra számítottam, nem kellemes a vizsgálat, de túl lehet élni.

Puszi!

Judit

jucicuki

20-30

jucicuki

Jucicuki!
Reméljük minden rendben lesz!
Tényleg nagyon pihizz most!!!
Vendég

Lányok!

TIMI75 azt üzeni,hogy azért nincs fenn,mert elromlott a gépe és lehet,hogy az e-maileket sem fogja megkapni!Ha kész lesz a gép,azonnal jön!Lexinek gratulál és Nefkének szurkol!

Nefke!
Én is szorítok!
Vendég

Sziasztok!

Judit,
Nem semmi lehetett ez a vizsgálat! Nagyon reméljük, hogy minden rendben lesz!!! Pihenj sokat és vigyázz magadra! Szorítok:)
Nefke,
már biztosan ott vagy és szegénykém állsz a sorban, remélem te is jó hírekkel jössz:) Nagyon-nagyon szorítok:) Ezek szerint nem csináltál tesztet? Akkor mostmár lehet én sem csinálok, mert Lexi sem csinált te sem, és mindkettőtöknek sikerült:) Olyan babonás lettem, amióta lombikozunk!!!
Timi,
köszike, hogy vígasztalsz:) A proféta szoljon belőled!!!! Annyira szeretném:)
Drukkolok neked is:)
baby.81

Húúúú Jucicuki!Pihizz sokat, és drukkolok ezerrel!!

Lányok!Ugye én ma megyek délre Zekéhez...a múltkori ciklusom 26 napos volt, de normálisan 30...ma vagyok a 30.nap....reggel gondoltam egyet és csináltam egy tesztet, hogy tutira tudjam mondani a dokinak, hogy nem vagyok terhes.....DEEEEEEEEEE kicsit elbizonytalanodtam...ugyanis megjelenet egy második csík is!! :D húúúúúúúúú remeg kezem lábam, remélem tényleg igaz és megarad ha ez baba teszi...
Szerintetek hcg szintet néznem vérből du.is?mert én holnap hajnalbna elutazom (kötelező tantestületi kirándulás) és hétfőn kisérettségiztetek, így reggelre csak kedden tudok menni..félek, ha alacsony a progiszintem akkor baj lehet....
bocsánat, hogy ennyit parázok de hihetetlen! :roll:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka!

Hát ez nem semmi:) Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!! És ez akkor természetesen sikerült? Most mentél volna kivizsgálásra nem?
Persze mond a dokinak és gondolom csinálnak egy vérvételt:) Szerintem!
Vagy, lehet az is jobb lenne, ha felhívnád a BMC-t elmondanád mi van, és Irénke pl. biztos megmondja mi legyen a teendő!!! Hát ez szuper!!!!!!!!!!
baby.81

jaj köszi, megpróbálom őket elérni....a kivizsgálások már megvoltak, ma megyek a 2. konzira, hogy hogyan is tovább...de erre nem számítottam! :lol:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Rékaróka!!
Most menj be gyorsan vérvételre!!!Ne várd meg a delet!!
Nagyon gratulálok!!!!!! :lol:
Vendég

Rékaróka!
Megadjam a Zeke mobilját?
Vendég

sajnos már itt vagyok a suliban és tanítok...nem tudok elmenni, csak délre...köszi aranyos vagy,de nincs érteme szerintem felhívnom, mert úgyse tudok hamarabb bemenni...remélem nem lesz ez baj...majd sietek és Irénkének mondom, hogy mi van,hátha gyorsan bejuttat Zekéhez....
vagy szerintetek mit csináljak??

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Irénke a kulcs a Zekéhez!Délután azonnal gyere a gépre és írj le mindent!
Vendég

ok, jövök, remélem jó hírekkel...jaj Istenem bárcsak igaz lenne.... :oops:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Jó reggelt :)

Na milyen volt az első éjszakád így kismamiként lexi?
Tudtál nyugodtan aludni? :)

rékaróka ez szuper! Várjuk a fejleményeket!

Nefke! Ma rajtad a világ szeme. Járj előttem Te is jó példával.
Nagyon szorítok!!!!

baby! Hisz ez csak természetes! Meglátod babaesőfelhő van felettünk, és marad is jó sokáig :)

jucicuki! Te egy hős vagy! Remélem minden jól alakul!!!

Huhh, ma már Én is rendesen parázok, jó lenne ezt a napot végig aludni!
timy28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: