A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szabolcs megyei anyukákkal ismerkednék

SZiasztok!

beírattam ma Petit a bölcsibe!!
Üdv köztünk andrea!
nincs valami felelmelő idő!! :(
Egyenlőre ennyi, majd még jövök..

Kép
dora1980

Dorkamama és Andi!
Elküldtem privibe, de ha nem kaptáttok volna meg szóljatok, mert az elküldött üzenetben még nincs benne.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Dóra, hova íratad Petit? Szeptemberben, akkor suli? Nem akrtok tesót?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

JOlka, Neked keresem már egy ideje a tel.számot, de csak a Bp-i AFP labor számát találom, de rémlik, mintha ők adták volna meg a DOTE labor számát. Mindenesetre még keresgélek, de addig is, ha gondolod egy telefont lehet megér: 06/1/476-4458, de ilyet is találtam, h. 476-4400/156 mellék. Nekem anno igy ugye sokkal hamarabb meglett az eredmény, a kiskönyvre rá is ragasztottam egy cetlire, doki meg nézett, h. honnan vettem, de ő is mondta, h. igy ennek fényében már sokkal jobb volt a genetikai uh-t csinálnia. AMugy Debiben meg nagyon kedves volt a hölgy, ha sikerül mind a négy markert ird fel, ne csak az AFP-t, mert asszem az országban csak Debiben (ahova a nyh-iakat is viszik) csinálnak egyedül négymarkeres tesztet, ami sokkal jobb, mint csak az AFP. Rémlik, h. pl. itt még azt is nézik, h. az AFP és az HCG között ne legyen nagy eltérés, mert az is utalha v.mire .... Akkor most én is kérjek elnézést, h. hosszú voltam? Mert mostanában sokan ezt teszik, holott azért járunk ide, h. legyen mit olvasnunk a kupleráj eltakaritása, a pelenkacsere, gyereketetés stb. közepette.

Andi, Üdv és boldog névnapot kivánok!

Dóra, Melyik bölcsi, engem is érdekel. Mikor kezdtek? Mi szept. 15.

KépKép
tuzal

mi a malom utcai bölcsibe fogunk járni. aug. 6-tól szoktatás, mert 20-tól kezdődik a tanév, ha sikerül visszamennem... tesót kicsit később szeretnénk.még jövök ma...

Kép
dora1980

Sziasztok!

Szülészethez még annyit, hogy másfél hónapja szült egy ismerősünk itt, Nyíregyen. Anyucinak nem indult be a tejcsi, és NEM tápizták a gyereket. Sokat fogyott a bébike, 10 napig benn voltak, hátha beindul a tejcsi, de sajnos nem indult. Az utolsó két nap már az anyuka etette bevitt tápival...
Egyébként én is más tapasztaltam, mikor az egy naposomat nyakába belefojt, rászáradt tápival megláttam, majd sírógörcsöt kaptam. Állítólag őt egyébként muszáj volt megetetni, mert nagyon éhes volt, míg én az örzőben voltam. (ezen jó lenne, ha tudna a kórház változtatni, hogy a csaszisok is mihamarbb megszopiztathassák a bébikéjüket) Azt viszont nem is csodálom, hogy inkább megetették, amilyen kis vércse tud lenni, gondolom, nem bírták hallgatni :lol:

Andi, üdv itt. És valóban boldog névnapot! :)

Dóra, bölcsi engem is érdekel.

Mi ma köröztünk a Tőke utca környékén, (Tünde, csak utólag jutottatok eszembe :oops:), be akartam menni érdeklődni, hogy mennyi a várakozás, mikor kell érdeklődni... stb. Nem biztos, hogy megyünk egyáltalán bölcsibe (bár ovi előtt lehet nem lenne rossz, tekintve fiam vérmérsékletét :D), ha igen, akkor is csak jövő tavasszal (talán), addig még sok idő van, csak úgy kíváncsiskodni akartam. Ha pedig egy év a várakozás, akkor lassan be kell iratni. Azt hallottam egyébként, hogy ha nem fontos a bölcsi, akkor csak úgyis szept-ben tudnak érdemben informálni, mikor mennek a nagyok oviba.

Várom, hogy ébredjen a fiam, megyünk kullancs elleni oltásra. Annamari, nagy nehezen kaptunk a Korona-patikában. Nem nézel ki túl jól.... már bocsi :( , Ádám még mindig édeske. Remélem, pénteken talizunk, és mesélsz, mi pedig tudunk vmicskét segíteni, ha más nem, hogy kibeszéled magadból! :wink: (Találkoztunk ma futólag Annamariékkal - a szerk :D)

AFP, tényleg itt a legjobb. Viszont az enyém elkeveredett (23-24 hetesen érdeklődtek utána, mikor a patológián feküdtem, előtte nem nagyon törődtek vele, hogy miért is késik), így mi ezért is voltunk anno Debiben 4D-n már a 19. héten is...

Fúúú, de jó hosszú mondatokat írtam, látszik, hogy ömlik belőlem a szó :D Felébredt, megyek :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Jolka! A db-i AFP labor száma, ha még aktuális:52/411-717 54056 mellék. Legalábbis a nem egészen egy éves leletemen ez van rajta.

Andi! Üdv neked, legalább nem én vagyok a legfrisebb :)

Mindenkinek köszönöm az infokat a szülészetről, már nem idegenkedek tőle annyira! :)

Nem tudom, hogy az idő teszi vagy mi, de Dorka ma reggel 7 óta csak kétszer fél órát aludt. Kezdek lefáradni :?

Üdv mindenkinek!
Dorkamama

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Jolka! Eljött a privi, majd válaszolok ha Dorka hajlandó lesz ismét elaludni :)

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Anita! Semmi baj, tudom...
Mi is beugrottunk még a dokinénihez, rákérdeztem a kullancs ellenire, azt mondta, majd egy hónappal a 18 hós után adjuk be.
Boti nagyon édi volt, a tesómnak is tetszett :)

Andi, Dorkamama! Üdv köztünk! Jó, hogy gyarapszunk. :)

Timi! Kérdezted a Tiszát. Remélem, meg tudjuk majd Ádámnak magyarázni, hogy veszélyes. Rá akarjuk szoktatni, hogy mellény nélkül nem közelítheti meg. Nem tudom, mennyire fog sikerülni... Egyébként nem a kert végében van, hanem az utca végén, tőlünk kb 100 m-re. Jól vagytok amúgy? Én is remélem, hogy rendbe jön az ismerősötök.

Petra! Remélem nekünk is ilyen könnyen fog menni az elválasztás...
Nagyon ügyik vagytok. Megkaptátok az oltást?
Tünde! És ti? Remélem mindenki megússza utóhatás nélkül!! Ez az elázás már nagyon gáz. :( Gondolom, már ki vagy készülve. A sapikról ne is beszéljünk. Mi is elhagytuk tavaly a görögből ajándékba kapott sapit az amerikai bababoltban, de olyan rendesek voltak, hogy félretették, és meglett.

Tündi! Nagyon aranyosak a gyerekek, szép volt Dórika tortája!

Ági! Szerintem ne izgulj, Ádám is csámpázott eleinte, de mostmár szépen lép. Cuki a kép! :)

Jolka! Örülök, hogy minden oké a vérképpel. Jók a képek, nagyon tetszik a traktor! Milyen komolyan nézi a tüzijátékot! :) Szerintem még nem késett el a mozgolódással a picuri. A barátnőmnek már mocorog, igaz, ő már a 22. hétben van, a harmadikkal. :)
Háziorvosnál minden rendben volt?

Nusi! Interjú? Nagyon drukkolok!

Na, mostmár ideje odafigyelnem a tanárra. :)

Üdv lányok!

Ádimama

Sziasztok! Köszönöm Jolka privit,megkaptam.Holnap végig olvasom,mert most harc van a gépért,itthol. :)Férjem,csak 10 percre,lányom,anya kész a házi....szóval lejár az időm. :D Köszönöm a jókívánságokat,mindenki nagyon aranyos!!Lenne egy kérdésem,megcsináltam a vonalzót,de sehogyse tudom felrakni.Légyszi segítsetek nekem ebben.Mindenkinek szép estét ebben a ronda időben,puszi,,Andi..
andrea9

Sziasztok!

Andi, Sok boldog névnapot!!!

Háziorvosnál minden rendben volt, vagyis nem mondta, hogy gond lenne.
Szerencsére nem tapogatott végig, az ismerős csinálta az EKG-t. A doki pedig a papírokat írta alá. Nagyon visszafogott volt ma. :)

Anita!
De jó, hogy jöttél, olyan rég írtál magatokról. Kullancs elleni, még mindig 3 szuriból áll. Menniy most? Mit olvastattok, vagy hallotattok róla, érdemes beadatni?

Dorkamama!
Neked is köszönöm a számot, holnap majd próbálkozok. :)

Szép estét mindenkinek!

SZiasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Lányok akkor a tali péntek délelőtt 10 óra? Petra nem tudom tudja-e, ugyhogy holnap felhivom, ha eldől.

Annamari, mi jövő szerdán megyünk oltásra.

Anita, de ezek szerint nem láttatok bennünket, pedig 10-12-ig lent voltunk, pár cseppel megusztuk.

Dóra, mint már korábban is irtam, Malom utca nagyon jó, sőt talán a városban a legjobb, de nekünk az napi plusz fél óra lenne, de annyira nektek sem esik utba, vagy tévedek?

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Jolka!
Márkónak mi is sok boldog szülinapot kívánunk!!!

Andi!
Sok boldog návnapot, és üdv itt!!

Anita Dorkamama!
Privi ment...

Tünde!
Huhh, az a fürdőbeázás... :? én biztos kifizettetném a felújítást a szomszéddal...legalábbis, ami ráfogható...

Simsiék voltak nálunk, Kristóf fiam "nem ért rá" játszani Bencével, mert elmondása szerint dolgoznia kellett az udvaron. Viszont ahogy kitették Ildiék a lábukat a kapun, Kristóf telefonálni akart Bencének, hogy jöjjön vissza, mostmár ráér :lol:

Jövök még, csak nálunk is sorbanállás van a gépért...

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!
Tünde örülök h. te szerinted is jó bölcsi!! hát útba most nem esik, de ha tanítani fogok, akkor az én sulima turulháznál van... így egyszerűbb ide vini petit, mint pl. a jósába...
na, megyek varrni, az Uram honfoglalózni akar.. :?

Kép
dora1980

Sziasztok!

NEkünk jó a holnapi nap.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Tünde, kár, pedig mi is a tájban köröztünk arra..

Jolka, örülök, hogy örülsz nekem :D Kullancs elleni 1600 volt tegnap, az emlékeztetők nem tudom, ugyanannyibe kerülnek -e. Nekünk végülis azt mondták, hogy ha nem vagyunk oltás-ellenesek, nem árt beadatni. Azért járogatunk kirándulgatni, meg itt lakunk az erdő mellett (na, jó itt egyelőre nincs kullancsveszély), de dokinő is megerősített, hogy szerinte jobb az oltás, mint az első kullancsnál pánikba esni.... Hááát, nem tudom, úgy tűnik, én nagyon prevenció-párti lettem :lol:

Ági, írj és mondd, hogy nem haragszol!!! :roll:

Holnap nekünk is oké (eddig...) :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Dóra, és nem tudod megmondani, hogy a Malom utcán mennyi a várakozási idő? Mármint érdemes már most érdeklődnöm, vagy ráér még? Köszi!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita!
nem tudom mennyi a várakozás, de már 2008 szeptemberére is vannak beírva jópáran...

Kép
dora1980

Sziasztok,

Akkor holnap csak Jolkáékkal ketten leszünk? Ha valakinek jó még a holnap délelőtt akkor mikor, mert szerintem Petrát már ideje lenne hivnom, de amig nem konkrét nem hivom.

Anita, Talán te is irtad, h. számitotok, de időpontban mi jó nektek? 10? A mi dokink, aki szintén oltásokat előszeretettel ajánlja a kullancs ellenit nem, de a jövő héten még egyszer rákérdek.
Amugy a Malom utcára a barátnőm jan. eleje körül szólt, h. mennének és nekik sürgős volt, de rá egy hónapra meg már jártak, szóval nem feltételnül kell hosszú sorba beállni.

Jolka, Hivtad az AFP labort? Manó jól van már? Nagyon tuti az pótkocsi (vagy utánfutós?) traktor. Papáknak azzal már sokat lehet segiteni a kertben.

Szép napot.
Tünde

Zsuzsi, Gyertek talira, mert az e-bay-t máskülönben sosem tudom meg, h. hogyan müxi. Amióta meg ilyen nagyban elkezdtük a sapikat elhagyni ruhás oldalakon böngészek sapit, bár tavaszit és nyárit nem találtam jót, de a mi idei téli sapinkat megtaláltam, amit még Sp.o-ban vettünk és épp a jövö évi méretünket árulja egy lány a kisfiáról (mellesleg ő Belgiumban vette). A cipök Angliából neked megjöttek? Ha igen elégedett vagy?
Szal csak azt akartam mondani, ha ráérne az ember, meg tudnám, h. mely oldalakra érdemes felmenni be se kellene menni egy boltba se. Amugy tapasztalok érdekes dolgokat is, néha a hajam égnek áll ..... de majd szóban.

KépKép
tuzal

Szép napot. Elvileg a végén volt, de a héten valahogy nincs velem jóban a babanet.

KépKép
tuzal

Sziasztok!!

Jolka!!

Nagyon jók a képek a kislányom nagyon irigykedve nézte a katicás tortát.Azt mondta, hogy leközelebb Ő is olyat kér. :lol:

Andi!!
Én is boldog névnapot kivánok és üdvözöllek !! :D
Én is sokat bénáztam a vonalzóval. Babafalvásat csináltál?Akkor itt a babaneten is változtas a profilodon és látszani fog. :wink:

Mi is beadatuk Dórinak a kullancs ellenit most emlékesztetőre fogunk menni. Én is azért döntöttem az oltás mellet mert az ovival is járnak kirándulni, meg mi is eléggé a város szélén lakunk.

Dóra!!
A bölcsis téma engem is érdekel, mi kell ahoz, hogy bölcsis lehessen a gyerek. De én az örökösföldire gondoltam nekünk az lenne a legközelebb. Hallottál róla valamit??

Ma már egy kicsit jobb az idő Dórának nyílt nap volt az oviba és bent voltunk a bujtosi tónál a játszótéren, én okos a gépet nem vittem. :roll:

minden jót később még benézek

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok,üdvözlök mindenkit.Még mindig köszönöm a jó kívánságokat,és mindent. :) szép napot mindenkinek! :)
andrea9

Sziasztok!

Tünde!
Köszi, el is felejtettem!
Most hívtam őket, de pár perc múlva vissza kell hívni őket. :?

5 perc és jövök.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Meg van!

AFP:1,03; Hcg: 1,1; Papp-a:1,1; SP1: 1,4

Tökéletes. :)
Manó jól van. Csak nagyon hisztis. :? Vagy inkább akaratos. Sokszor az is bj, hogy kézzel lábbal magyaráz, de nem mindig értem, és ilynekor mérges lesz.

Anita!
Ági, haragszik? Miért? CSak nem az én megjegyzésem miatt? :oops:

Andi!
Ha van időd, írja magatokról. Otthon vagy, vagy még dolgozzol?Ti merre laktok?

Na most már tényleg megyek.

17-kor dokihoz megyek mozizni.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Jolka! Most van egy kis időm, :) apa elment a nagy lányomért a suliba,mert ő még napközis.4 éve Tiszalökön lakunk,27 év Nyíregyházi panelután elég furi volt.Meg különösen az hogy kisváros,itt mindenki ismer mindenkit,mindenki tud mindenkiről. :)Szóval nagyon szokatlan,mai napig.Már nemdolgozom,16hetes állapotom óta ,mert veszélyeztetett terhes vagyok.Császárral fogok szülni,mint ahogy 9 évvel ezelőtt is.Az APEH-nál dolgoztam,de hállistennek,voltak olyan édesek hogy felmondtak,mikor kiderült hogy nem dolgozhatok egyenlőre. :x ez van,,,
andrea9

Sziasztok!

Zsuzsi! Köszi a privit, érdekes volt, ez a családi szoba tök jó dolog! Csak a dokid nevét nem írtad meg :) Tomi fiad mit eszik? Próbáltok kóstolgatni szilárd kajákat?

Jut eszembe: most készülünk etetőszéket venni. Van valakinek hasznos ötlete, hogy mit kell tudjon egy ilyen szék, és mi az abszolut felesleges?

Jolka! Ürülök, hogy a pocaklakóval minden OK! Akkor ma megtudjátok, hogy fiú vagy kislány? De izgi!
Kérdezted, hogy milyen volt a szülésem: nekem kellemes élmény maradt, ha a többiek is kíváncsiak akkor leírom ide, ha nem akkor majd privi megy.

Éppen olvasom vissza a topicot, és a sok pocakos hozzászólástol tisztára nosztalgiám támadt! Annyira hihetetlen számomra, hogy Dorka mindjárt 6 hónapos! Még csak most született

Andi! Boldog névnapt, így utólag is!

Ha nem bánjátok, lehet holnap mi is elnéznénk a talira!
:oops:

Tényleg közületek nem jár valaki babaúszásra? Lehet hogy már volt téma, de odáig még nem jutottam.
Mi szombatonként járunk Sóstóra az élményfürdőbe, Dorka nagyon imádja és mi is :) A jövő héten talán lesznek képek is.

Szép napot mindenkinek!
Dorkamama

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Jolka, Ez szuper eredmény! Jajjjjj de kiváncsi vagyok, irj, ahogy gépet látsz rögtön, mert kilyukad az oldalam. Zalust ekkor már tutira mondta a doki.
Ne is mondd, Zalus is motogat egész nap, mint egy turista. Megörülök, amikor mutat valahova, ahol van min. 20 dolog v. még több, ami őt érdekelheti és mérges, ha nem találom el rögtön.
A tortával kapcs-ban el is felejtettem megkérdezni (mert valóban nagyon jól nézett ki) h. hol van a Kismandula? A Mandulát tudom, de ezt nem.

KépKép
tuzal

Andi, És miért épp Tiszalökre költöztetek? Épp Nagykállót emlegettük Jolkával a héten, hát ami engem illet most nem lennék képes kisebb helyre költözni, de ez mág változhat, mert egyszer már megtettem, de Nyh. mégiscsak nagyváros. Én anno amikor végülis Debiből végérvényesen ide költöztem már Budapest felé kacsingattam/tunk. De eddig nem bántam meg a döntésünket.

Dorkamama, Nemhogy nem bánjuk, hanem különösen örülünk, ha megismerhetünk benneteket is.

KépKép
tuzal

Köszi csajok!

Dorkamama!
Babauszásra, Anitáék járnak (de jártak Csilláék és Petráék is), talán csütörtökönként u.o. :) De majd , holnap a talin kitárgyalhatjátok a témát. :)

Tünde!
Felhívlak, ha van eredmény. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Csináltam egy albumot, akit érdekel itt megnézheti: (remélem műkszik)
https://www.babanet.hu/album/main.php?ow ... 883&page=1

Üdv,
Dorkamama

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Eddig úgy tűnik, hogy mi is megyünk holnap. Erdei játszótér?

Anita! Akkor legalább személyesen megbeszélhetünk mindent!!!

Tünde!Megpróbálok segíteni, megérkezett az angol cipő, szenzációsan jó!

Jolka????? Mizu?

Annamari! Jössz holnap? Elvinném az Avent-es cumit akkor...

Benézek még :D

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Megvagyok!

Először is megkésve, de annál nagyobb szeretettel,
Márkónak nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!!

Nem haragszok senkire!!!!!!!!!! De nem is értem miért kellene haragudnom! :shock: Már nem is tudtam rendesen visszaolvasni, mert csak azt olvastam, hogy kire haragszok!
Nincs gond, 2 napig nem jött be nekem a babanet! Akkor csak nekem nem, vagy rossz időben kapcsoltam be a gépet!
Na, meg Dóra mellett van mit csinálni!
Köszönöm mindenkinek a megnyugtató szavakat! Kedd reggel csak felvittük Dórát dokihoz, nézze meg, szerencsére minden rendben! A lábával sincs gond! :lol: A párom rákérdezett, mivel ez még csak lépegetés, kacsázás, nem kell izgulni! :lol:

Dóra! Írj, ha megvan az eredmény! A családban nálatok volt allergiás?

Annamari! Olyan ügyes vagy, hogy megállod, hogy nem adsz Ádámnak rudit! Én már adtam! :oops: Bár a gyógyszerészünk azt mondta, hogy mértékkel, és ha megvan benne az az enzim ami lebontja a fehérjét, akkor nincs gond! Remélem nem írtam hülyeséget! És tudjátok mit olvastam valamelyik nap a neten? Hogy a tejpéptől is kaphat uu allergiát!

Anita! Nem haragszom!!!!! :wink: Írom! Állatok a Vadasban kint voltak, padokat keveseltük, nincs pihenő, csak a kajáldáknál! Dóra nagyon élvezte! A kakas hangjára rögtön reagált, addig magyarázott, míg oda nem értünk! Nagyon édes volt!
Kérdezném, hogy mennyi volt a pneumoc. , ugye te már beadattad? Nekem a doki 2*16-ot mondott! Tényleg? Aztán valami menjugate vakcinát ajánlott!

Jolka! Én is kiváncsi vagyok az eredményre!!! Köszi, nem fogyok én! Tudod mennyit eszek? Szülés előtt is gizda voltam! Bár most nem akarok az lenni!!!! Márkó nagyon édes a képeken, és nagyon guszta a tortája!!! Lassan én is nézelődhetek, hogy hol rendeljem a csajszinak a tortáját!!!

Tünde! Beázás :twisted: , sapi :twisted: !!! Nem semmi! Sajnálom! Érdekes lenne, ha találkoznál a sapival! Mit szólna az anyuka!

Andi! Üdv a topicon! Boldog névnapot neked is utólag!!!

Tejcsire reagálva, sajnos nekem is nehezen indult meg, és Dórát megetették táppal, úgy engedtek haza! :twisted: Ez engem is nagyon elszomorított!!! Aztán hála Istennek, még a mai napig szopizik!
Tali? Még nem tudom, autó itt van, mehetnék, de a kicsivel kettecskén félek elindulni! NA, meg akkor alszik! Még apát fűzöm, hátha el tud vinni! VAgy mégis erőt veszek magamon, és autóba pattanok! :wink:
Szép napot!
Ági
Kép
ágimanó1

Nem csörög a telefonom. :( JOlka, Mizu?????

Beszéltem Petrával, nem tudott eddig a taliról, de tudnak jönni. Ugyhogy mivel már neki is 10 órát mondtam a tornapályán (Zsuzsi igen oda gyertek), eldőlt a tali.

Zsuzsi, Ne már, hihetetlen és tényleg annyi, mint mondtad, vagyis 1ł?

KépKép
tuzal

Jön JOlka is és elmondja, h. mizu, de :lol: :lol: :lol: .

KépKép
tuzal

Sziasztok! :lol: :lol: :lol:

MÉg nem 100%, de a doki kislánynak látta. Nem terpesztett be. :D De mintha ott lett volna a nagyajak. :) Happyk vagyunk, apa még repül is, hogy Ő megmondta. De majd a 18 hetes Uh-n megerősítik.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Jolka!!!

Ez szuper!!! Gratulálunk! Nekünk is ezt látta a dokinéni anno! :wink: :lol:

Zsuzsi! Milyen cipőt rendeltél? És honnan? Kinek és mennyi volt?

Szép estét!
Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Jolka! ÉLJEN!! Ez nagyon jó hír!! :D

Zsuzsi! Igen, úgy néz ki, megyünk mi is.

Ági! Hát igen, nehéz megállni, volt már olyan, amivel nem tudtam, a túró rudit eddig megúsztuk :D

Andi! Mi is T.lökön lakunk. :)

Dorkamama! Nyugodtan oszd meg velünk az élményeidet, én is kíváncsi vagyok rá. És a talira is gyertek!!

Most megyek pihenni, elég fáradt vagyok, ezt láthatta rajtam Anita is tegnap. Holnapra megpróbálom összekaparni magam. :)
Jó éjt mindenkinek!

Ádimama

Tünde, azért nem írtam időpontot, mert helyben hagytam a döntéseteket :wink: HOLNAP 10 óra!!!!

Ági, akkor jó :wink: Gyertek holnap!!! Dórát segítünk átteni a babakocsiba, és alhat tovább :wink: :D

Jolka, szuuuuuper, és gratula! Drukk, hogy így is maradjon! :wink:

Na, e-bay-es vásárlás engem is érdekel, mert uram hiába buzuzza, nem magyarázza el (biztos, mert már nem is nyaggatom vele :wink:)

Na, akkor holnap REMÉLEM beszélünk.... (annyira nem merem már 100%-ra ígérni, de eddig úgy tűnik, eltántoríthatatlanok vagyunk)

Jó éjt!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ahogy már korábban is írtam mi is megyünk holnap.
A többire majd később reagálok, most fáradt vagyok.
Jó éjszakát!
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

De jo kicsit a szülésről beszélni :D . Nos nekem is vannak tapasztalataim, mivel már én is szültem (ma ilyen dili napom van, pedig az idő nagyon rossz) :lol:
Ahogy Anitát meg Nusit engem is császároztak, őrző ...stb. Alapítványi szobában (1 ágyas) voltam. Vegyesek ezzel kapcsolatban az érzéseim, élményeim. Hátránya, hogy (legalábbis nálam) senki meg sem kérdezi, hogy miben kellene segítség. Szégyen nem szégyen, én megkértem egy nővérkét, hogy mutassa már meg a pelenkázást, köldökápolást ugyanis, nem volt még szerencsém ilyen csöppséghez. Ő pedig úgy nézett rám, mintha nem is ember lennék… na mindegy. Igaz azt sem kérdezte meg senki, hogy tudok e szoptatni, vagy egyáltalán mutassa-e meg hogyan kell! Igazából ebbe beletörődtem, hiszen hallottam már róla, hogy az alapítványi szobásokkal nem úgy törődnek, mint mással csak azt nem tudom miért. Ettől függetlenül nagyon meg voltam elégedve a szülészettel, hiszen valóban nagyon tiszta, viszonylag nagy, és a nemkívánatos látogatók elkerülnek bennünket! Nekem nem adtak enni Dodonak még akkor sem amikor kértem. Úgy tett a dokinő, hogy miért kérem, mert lefogyott? megmérte a súlyát (3 naposan) és 30 dekát veszitett
ez szerintem nagyon sok! És aztán hála istennek megjött rendesen a tejcsi.

Andi: Sok boldog névnapot kívánok!

Tünde: Nahát ez nem semmi teljesitmény: két hét alatt három sapi! :cry:

Jolka: Hurrá!!!! Én is így szeretném összehozni! Ti tudtok valamit :wink: . Habár a lényeg az egészség!

Nem tudok mindenkit visszaolvasni, de azt még leírom, hogy nekünk is jó a holnap délelőtti tali. Azonban van egy kis gond. Reggel viszem Dodot orvoshoz igazolásért. Már nem beteg, csak a legzi miatt nem vittem nehogy visszaessen. Azonban, ha valaki úgy gondolja, hogy nem szeretné, hogy menjünk, mert esetleg elkaphat valamit Dodo-tól, akkor légyszi irjátok meg! Nekem nem gond, csak nem szeretnék kellemetlenséget senkinek!!

Szép estét mindenkinek!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Köszi csajok, nagyon aranyosak vagytok!!!

Viszont, ne haragudjatok, mi, csak nem megyünk a talira. :( :cry: :cry: :cry: Pedig most olyan sokan összejöttünk. Képeket mindenképen csináljatok. Manó már nem beteg, nagyon jó a közérzete, éppen most szedi szét a lakás. Megitatta az állatait, úgy, hogy az asztalra öntötte az almalevet :? . Már csak az orra folyik. Inkább majd jövő héten is összehozzunk egyet.
Nusi, ugye akkor még lesztek?
Ja pletyiket nekem is tartogassatok. :)

Balkonnövények? Kiraktátok már? Honnan lehet most szép egészséges növényeket venni, jó áron? Mi eddig a Metró melletti kertészetből vettük, jó is volt, de tavaly nem jött be. Lehet a sok eső miatt is pusztultak ki.

Hát... Szép délelőttöt mindenkinek és szép napot!

Jók legyetek!!!

D.u-n még jövök!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja, Dorkamama, a link sajnos nem jó.
De megtaláltam. :)
CSak egy kicsit kellett a linkbe javítani. Na és segített a középkoris kép, a felismerésbe. :)Ügye ez a Ti albumotok?

Kis vigyori a kiscsaj. :) Sajnos fénykép alapján nem ismerlek.

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=12883 csajok itt a link Dorka babáról.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó reggelt ,mindenkinek!! :) Nagyon köszönöm mindenkinek a szülinapi üdviket.Nagyon aranyosak vagytok.Jolka szuper az AFP eredményed,örülök neki. A kislányhoz küllön gratula,,nekem is lányom lesz,valószínüleg,,, :) ádimama,,ez szuper,hol T.lökön??Látásból lehet ismerjük egymást, :)
andrea9

Jolka!
Köszi a javítást! Igen ezek mi vagyunk :) Kár hogy nem tudtok jönni, mi asszem kimegyünk egy kicsit, bár a szél fújdogál, de kíváncsiak vagyunk a csapatra :)

Minden jót!
Dorkamama

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Jolka!!!

Nagyon örülök, hogy örülsz. :lol: ÉN szoritottam, hogy kislányotok legyen.

Többiek!

Jó szórakozást a talihoz. Már én is nagyon szeretnék találkozni veletek, de ma du-nos apa és most van ithol, és szereti ha ilyenkor nem csavargunk.De ha a korházi játszin lesz valamikor oda mi is megyunk. :P

Dorkamama!!

Megnéztem az albumot szép család vagytok!! :lol: Ha érdekel nekem is van albumom. DÓRA és DÁVID albuma "testvérek fotoi a mindennapokról" ez a címe.

na most mennem kell de várom az élménybeszámolót a taliról.

Sziasztok
Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok,

Tali, mint mindig szerintem most is nagyon jó volt. Timi miért nem jöttetek? Én fényképezőt vittem, de elfelejtettem elővenni, ugyhogy szerintem kép most nem készült, de jó sokan voltunk és miénk volt a játszótér, alig voltak rajtunk kivül. Aki meg volt, azt Nusi Gergője sajnos megemlegeti, de biztos bőven érik hasonló dolgok a gyerekinket, ahogy közösségbe kerülnek, csak mégis anyaként rossz az ilyet végignézni. Ádi, Bence és Gergő olyan igazi jó kisfiúk, Botondvasgyúró is kis harcos, mint az én fiam. Örülök, h. gyarapodunk és Dóramamáék is eljöttek, remélem nem riasztottuk őket el és máskor is jönnek. Kell is az utánpótlás, ha ősztől többen is megyünk dolgozni, Jolka is biztos el lesz pár hétig foglalva :D . Arról meg nem is beszélve, h. nagyon kevés a lány, de már Jolkáék is javitják a fiú-lány arányt. Én ma kivételesen mindenkivel tudtam beszélni, ha nem is fejeztem be minden mondatot, amibe belekezdtem, mert a kisfiamat épp már a játszótér végéből kellett előszednem v. valaki motorját kellett eltrükközni tőle, de mégis sikerült pár témát megvitatni.
Ja, a játszótér baromi jó helyen lehet, mert oda és visszafelé is nagyon fújt a szél, ott meg szinte semmi.

Szép napot mindekinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Biztos furcsállottátok, h. a talira semmit nem reagáltam, de engem ismerve ez nem szokatlan. nem akartam ígérni semmit, mint tudjátok nálunk mindig közbejöhet vmi... :? . Gondoltam, ha tuduk mindenképp megyünk, de sajna nem jött össze. több okból sem.
1. ügyintézni kellett menni a férjemmel,bank, önkormányzat stb.
2. peti reggelre lázas lett. már tegnap sem volt százas, de mára kiteljesedett a múlt heti oltás! :( Reggel negyed 6kor kelt, lázasan- kapot tápszert+ gyógyszert, de már nem akart aludni. a kedve jó volt, játszott.De 7kor megpróbáltam betenni a kiságyba, mert látszott h. még fáradt. el is aludt... nekünk 9-re kellett mennünk, tegnap lebeszéltem a szomszéd kiscsajjal (fősulis), h. vigyáz rá. bár ilyen még nem volt, de most senkire nem tudtam hagyni, ha meg velünk jön... :roll: de így h. reggel még visszaaludt nem is tudtam volna vinni, mert még alva hagytuk itt. 3/4 10 ig aludt. de most megint alszik...
Na megint sok voltam magunkból!

JOLKA! Grat.a kiscsajhoz!! Ti miért nem mentetek a talira??

Várjuk a beszámolókat!!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Tünde!

Mi volt, nem értem. Mit emleget meg Nusi Gergője?
Nálunk nagyon fúj a szél, jó, hogy a játszin nem volt.

Dóra!
Manó most gyógyult meg, köhögött, de már csak taknyos, de ez sem vészes, ezért hagytuk ki a talit.
Ti állandóan ügyintéztek. Pedig már kérdeztem, költöztök? Építkeztek?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

nem költözünk, nem építkezünk sajna... :cry: új vállalkozásba kezd az Uram, amihez kell egy kis hitel. ezt intézzük. :shock:

én sem értem mit emleget meg Nusi kisfia?? :roll:

Kép
dora1980

Lehet rosszul fogalmaztam, szóval nem ugy értettem, h. hú de nagy dolog történt, de mégsem hiányzott Gergőnek, mert annyi volt "csak", h. egy idegen kisfiú lelökte a motorrol és szegénynek nyilván az esésen kivül zokon esett az is, h. szándékosan lökték le. Szóval ezek és hasonl dolgok nyilván milliószor elő fognak furdulni, a bölcsiben és oviban, de mikor szemünk láttára rosszindultaból nekimegy a gyerekünknek egy másik azt rossz végignézni.

Dóra, Petinek jobbulást, bár ez tényleg az oltás miatt lehet.

Az idő meg itt a városban a házak között tök szeles, de ott meg a végén már főttünk meg.

KépKép
tuzal

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: