A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Sziasztok,

Szepek a poci kepek! :)

Ma eleg szarul indul a reggelem! :twisted: Gondoltam gyorsan osszedobok egy madartejet, igy estere jol lehul..multkor annyira jol esett, meg ferjemnek is a kedvence (en meg ra vagyok kattanva minden hidegre mostanaban, madartej, fagyi johet minden). Na a tojasfeherjebe kerutl sargaja, igy nagyon nehezen tudtam folverni, mikor kifoztem osszeplottyedt az egesz, a lotty meg nem surusodott be, ugyhogy most van tok hig sargas, edes lottyom, osszeplottyed galuskakkal!!!! Kiraly!!! :? :oops: :roll: Majd osszeturmixolom oket, aztan este felszivjuk szivoszallal apjukkal!!!! :lol: :lol:
Kozben babazenet hallgatok, amit egy baratnom adott. Haaaat..jesszus!! Andalito zene es kozben pici baba mondja, hogy mama, papa, meg gugyoges. Kicsit hulyen hangzik az egesz. Remelem arra esetleg jo lesz, mig babszi alszik vagy mittomen elvan menjen. Mert ez igy eleg kemeny!!! :D :D Mondjuk nem tudtam mire kell szamitani, ezert is hallgattam meg! :)

Gabibaba miert faj a sejhaj? Mert ha aranyer, akkor arra akacmezet kenjel de izibe! Nekem bevalt nagyon!!!!! Komoooooly!!!! :)

En sem vettem szoptatos parnat, de mar kerdezni akartam , hogy jo-e...ugyanis az ejszakaim kezdenek kicsit kinszenvedesek lenni! Na meggondolom meg. Amugy en is csak egy nagy parnara gondoltam szoptatashoz.

Na asszem eleg votl nekem mara a babazenebol. :shock: :oops:

Kiporszivozok, aztan delutan beugrom a baratnomhoz.

pusz nektek.

Kép

Kép
lorcika

Legi, koszi megint a tablazatot, olyan jo vegig nezni. :D

Rena, Dori jol neztek ki! Tudom mindig megdicserjuk egymast, de en tenyleg azt mondom, hogy itt mindenki szuperul nez ki.
Dori nem semmi a pocakod, de hat ha jol latom, Te vagy a rangidos!

Na leptem, jon a vedono!

KépKép
horilda

Sziasztok!

Először is Dóri leakalappal a pocakod előtt :) Igazi babalak! :) már vagy háromszor megnéztem és minidg mosolyt csalt az arcomra...

És Rena te is nagyon csinibini vagy! :)

Gabi elefántnak titulált pipaszárairól meg nem is vagyok hajlandó beszélni! :D

Forrónadrágos képen meg csak elbőgöm magam! :D

Másodszor: a férjem érdeklődik, hogy az apukák nem szeretnének e forumozni baba - terhesség - szüls témában egymás között? Még nem árulta el miért kérdi, úgyhogy közvélemény kutassatok! :) Köszi, ezzel szekíroz már négy napja... másról sem szól a házasságunk! :lol: :lol:

Vízhajtó teának köszönhetően éccaka háromszor voltam WC-.n, mint egy víztorony... , ellenben a bokám akkora mint Lulué a viziló mamájának. Tehát nem sokat használt, csak tudnám hogy honnan jött az a rengeteg pisi....
A hasam viszont most hogy 10-ig feküdtem, eddig még nem görcsölt. De éjszaka fájt, a magnézium bevétele után pár órával, gondoltam iszok egy pezsitabit, de mire tettlegességig fajultam volna lemúlt és szépen elalutam.

Reggel nagy vihánc volt odabent, nah persze csak párpercig járta a legényest, aztán intenzív csuklásba fulladt a néptáncos karrierje! :)

De úgy örültem neki, végre kicsit intenzívebb volt mint szokott lenni általában... Amúgy nekem is fáj néha ahogy mozog, valóban változik a magzat/magzatvíz arány már :)

KépKépKép
bogyra

Na kiporszivoztam, felmostam. Be is kemenyedett a hasam es Ricsibaba is rugott egy nagyot, hogy anyu most uljel mar le egy kicsit! :)
Tegnap amugy este leultem es a hasam tok plottyedt volt. Ram is jott a frasz....himbaloztam ossze-visssza, Karesz meg puszilgatta, magyarazott a hasamnak. Aztan Ricsimics nagy kegyesen felebredt es hullamzott, bujkalt vadul, majd nalunk is csuklasba fulladt a nagy akcio! :D :D de mar tenyleg nem olyan aktiv mint hajdanan!!! De azert figyelem, hogy minden napra jusson valami aktivitas!!!! :)

Bogyra: Megkerdem ferjem ohajt-e forumozni, mint jovendobeli apuka! :) Bar mostanaban este be sem kapcsolja a laptopjat, ami nala szokatlan!! :shock: Sokat dolgozik, aztan este meg a kertben is szeret kicsit poszmogni.

De jo mar fel del van. Kezdek ehes lenni....de nagyon nagyon!!! Sutok mindjart halackat, aztan benyomom parolt kukoricaval, meg egy kis salataval!!!! Ma fitnessz leszek es egeszsegesen taplalkozom vegre!!!!! :D :D Hmm...lehet egy kis krumplit is sutok hozza!
Na megyek, mert beindult a nyalelvalasztasom!!!!!! :D :D

Kép

Kép
lorcika

sziasztok

ma megvolt az első ctg vizsgálatom. A kislányom természetesen aludt, úgyhogy egy berregővel megijesztették, hogy ébredjen fel. Az ijesztés hatásos volt, ugyanis az én drágám úgy megijedt, hogy elkezdett csuklani és vagy 10 percig egyfolytában csuklott. Mindenki rajtunk mulatott, de tényleg muris volt, ahogy ki volt ugyebár hangosítva:-)) Én meg vettem a mély levegőket, mintha legalábbis én csuklottam volna. Gondoltam hátha bejön. No lényeg a lényeg, méhtevékenységem nem igazán van, majdnem egyenes volt a vonal, mondjuk még nem is kívántam szülni, majd ha már betöltjük a 37. hetet. Az még egy hét!! Az orvosom műtött, úgyhogy visszarendelt szombatra. Szombaton megpróbálok csokit enni a vizsgálat előtt, azt mondják attól felélénkülhet a baba. Nem akarom, hogy megint megijesszék és így csukoljon szegény!!!

Tegnap kicsit gonosz voltam. Főpróbát tartottam apánál. Éppen elmélyülten játszott a számítógépen este a hálóban, amikor is bekukkantottam hozzá és közöltem vele, hogy " elmegyek tusolni aztán indulunk". Erre ő megkérdezte, hogy "hova". Én meg tök komolyan mondtam neki, hogy " a kórházba". Erre úgy felpattant, hogy csak na, meg tiszta ijedt képet vágott, hát nem bírtam ki nevetés nélkül. De megígértem neki, hogy többet ezzel nem viccelődök, mostmár csak akkor mondok ilyet ha tényleg itt az idő. Azért látom rajta, hogy már ő is nagyon várja a babát, már neki is hosszú ez az idő. Meg ugyebár első gyermek és nemigazán tudja sem ő sem én, hogy mi vár ránk és ez vonatkozik a szülésre is, hát persze, hogy ő is kicsit ideges.

Szép napot mindenkinek, én mára kisétáltam magam, úgyhogy szerintem pihi lesz. Legfeljebb elindítom a mosógépet..

Márti
stella2007

sziasztok!

Legújabb alakításom: tejberizs, rajta szépenfelezett őszibarack és leöntve málnaszörppel :)

Illetve bálnaszörppel! :D

Valami isteni lett!

KépKépKép
bogyra

Bogyra: Nyaammmmm!!!! :)
En meg benyomtam az ebedem es olyan kiegyensulyozottnak erzem magam!!! :D Enni joooooooo!!!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Stella a jovo heten mar en is szulnek! :) Te is?

Kép
elizabeth25

Elizabeth!

Én még nem sietnék annyira. Meg amúgy is jön május 1. liget, sör, virsli....:-))) A lányom majd tudja mikor akar kijönni. végül semmi bajom, nem fáj semmim és még nagyokat tudok sétálni. Csak estére dagadok meg egy kicsit, és hatalmas nagyot tudok aludni.. Ja és az én hasam még nagyon fent van.. Úgyhogy nem hinném, hogy jön a baba jövő héten.
stella2007

melcsi!ird meg a nevét!lécci,lécci,lécci!!!

lorcika!tényleg?jönnek majd a darazsak?????kipróbálom.

stella!húúúú,de gonoszmókus vagy!!! :-)

bogyra!!azt birnám én is.

eliza!ne siess!maradjon még,addig jó neki is,neked is,minden egyes percben fejlődik és növöget ott picit.

Én meg azon rimánkodok,maradjon...de fog is,rendes kisfiú a tesó,nem szomoritja el anyát.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

huhh én úgy de úgy teli ettem magam, ogy mozdulni sem tudok...

kanalaztam kanalaztam és egyszer csak eltűnt az össze tejberizs... és most ott keménykedik a hasamban, Levi meg rugdossa....

én meg csak nyekk nyekk :)

Mai angolt kegyes hazugsággal lemondtam, azt hazudtam hogy kórházba kell menjek, és már csak viszgázni jöhetek ki bizonyos napokon... pukkadjon meg a szemét k...vája. :)

Azért remélem nem kel majd kórházba mennem csak szülni! :D

Le is fekszem ennek örömére, ügyes kislány voltam, megpróbálomazt a nagy gobocót leküzdeni a gyomromból

KépKépKép
bogyra

Lanyok en ugy vagyok vele, hogy marad meg marad...de nekem mar annyira faj a hasam sokat, es annyira dagad a bokam, hogy mar menni nem tudok! :( En azt mondtam manocskanak, hogy a heten, meg jovo heten meg maradjon, aztan a 38 hettol johet! Baratnom is akkor szult! :)

Kép
elizabeth25

Mi holnap megyunk a masodik NST/re,este, meg dokihoz..kivancsi vagyok, hogy mi lesz! Majd utana jelentkezem!

Kép
elizabeth25

Szunyaltam olyan fel oracskat, hogy legyen erom most elmenni a baratnomhoz, meg vissza!!!

Gabibaba: MONDOM!!!!!!! Mezezzed minel surubben, utanad a mehraj, de ne torodj vele!! :lol: :lol: Nekem egy het alatt eltunt, pedig randa votl, meg fajt. :)

Stella nekem is van neha ilyen gondolatom, hogy apud beijesztem!! Hahaha. De igy is szegeny midnen nyekkenesemre figyel, meg normalsi-e ha ez meg az van!!! Nem gonoszkodom meg!! :D

Bogyra jol tetted hogy beettel!! :) En este fogom benyomni a plotyi madartej galuskat, meg az azota besurusodott let!!! Nyammm!! :)

Na lanyok elindulok.
Pusz nektek.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok Lányok!

Tartalmas volt a délelőttöm,voltam ctg-n ahol az én fiamat is berregővel ijesztegették,nagy nehetezen fel is bírt kelni,pedig rá nem ez a lusta lét a jellemző,jó mondjuk ma éjjel voltunk vagy 20x pisilni,és annyiszor ment a lambada a hasamban,elhiszem,hogy reggel nyolcra kimerült.
Na lényeg a lényeg,hogy minden rendben van vele,jövő héten szerdán kell mennem megint,és akkor lesz uh-is.
Két kismama volt velem egyszerre bent,és azt hittem dobok egy hátast,annyira ronda volt a pocijuk,hogy nem is mertem oda nézni,valami brutál sok csík heg,repedés,a rózsaszíntől a sötét baráig.
Én szinte szarul éreztem magam az irigy tekintetük össztüzében,a tükör sima pocimmal,pedig a nővérke megjegyezte,(nehogy jól érezzem magam)hogy azért nem veszi be a gép a babuci szívét rendesen,mert jól ki van párnázva :oops: :oops:
Pedig nem is vagyok kövér,13 kg-ot hiztam.
és megmondták,hogy hosszú a babuci,kis nyúlánkom!!
Elhatároztam senki nem érdekel aki kritizálni mer a súlyom miatt,most bevágtam a durcit és pont.
Viszont amig ott voltam volt ott egy apuka akinek szerintem szült az asszony,már szinte szédültem ahogy néztem le s föl,40x egy perc alatt,próbált újságot olvasni,de szerintem kettőig nem látott,inkább járkált,....belegondoltam,hogy egy-két hét és az én családom fog itt korzózni,mert ugye apa velem lesz,jut eszembe be kell rakjak egy pacskert neki is ,mert ki van írva,hogy hozni kell,ha be akar menni a szülőszobára.
Jobb ha én bekészítem,mert ha menni kell,akkor a nevét nem fogja tudni,nemhogy a papucsot észben tartani.
:shock: :D :D
Van egy enyhén intim kérdésem,számomra nem kérdés,hogy a szőrtelenítést magam oldom meg mielőtt elindulok a kórházba,és nem szolgáltatom ki magam a szülésznő életlen borotvájának,de azt nem tudom,hogy mennyire legyek alapos?Mi a protokol? Úgy kell kinézni,mint egy újszülött,vagy hagyhatok magamon vonalkódot??? :roll: :roll: :roll: aki már volt ilyen szituban megoszthatná a tapasztalatait,mert teljes a kétség bennem.....
bocsi,ha túl nyersen fogalmaztam,de szebben nem akartam körülírni,mert az nem én vagyok.
pusz
Riella

KépKép
riella77

Hello!

No volt nalunk a vedono, jot beszelgettunk, sok hasznos dolgot mondott. Orulok, mert szinte nem is volt ujj dolog, amit ne hallottam volna meg - es ez ennek a forumnak koszonheto - Koszi Mindenkinek! :D

Amugy az eldobhato bugyi uj volt neki, o azt modta, hogy papirvattat vegyek, es bugyi nelkul azt hasznaljam majd a szulest koveto napokon, hogy szellozzon.
Persze ha setalok, akkor johetnek pl. ezek az eldobhatos bugyik.

Tetszett neki nagyon a babaszobank,beszeltunk a szoptatasrol, korhazi csomagrol, babakelengyerol, szocilasis juttatasokrol.
Nem nezegette a hutonket, meg ilyenek, szoval szimpi volt, remelem igy is marad.

Elmentem du. a korzeti dokihoz, mert csak nem akar ez a natha elmulni, hat orrspray-t javasolt, mellkasomat meghallgatta, tiszta volt.
Szoval jobb is hogy nem irt mast.

Lanyok, hihetetlen, de szinte minden napra bejelentkezik valamelyik baratnom. Jol esik, hogy nem felejtettek el, sot ahogy kozeledek a vegehez, egyre inkabb keresnek. Ezek megszinesitik a napomat.

Bogyra en is megkerdem a parom, amugy jo otletnek hangzik!

No jott az egyik baratnom, leptem.

Tovabbi szep napot Mindenkinek!

KépKép
horilda

Sziasztok!

Csajok szerintetek van összefüggés aközött hogy lent van a hasam és így előbb jön a baba? Bogyra te mit mondasz? A védőnőm szerint nagyon lent van és szerinte nem húzzuk végig, sokat kéne pihenni. Egyébként különösebb panaszom nincs nem fáj a hasam se.

Kép
rena10

Reilla!

Nem vagy elég intim,itt már kb egy hónapja átbeszéltük hogy ki hogy oldja meg a szőrtelenítést... nem mondom hogy olvass vissza, de lehet egy pár kandikamerába illő ötletet találni.

Amúgy szakamilag hüvelyi szülésnél csak a szeméremajkak és a gát környékének szörtelenítése indokolt. Nah most ekkora hassal ugye ezt a legnehezebb megoldani, hát szegény párom már nagyon készül a nagy mutatványra... próbált kibújni a duplapengés alól a szakállnyírójával, meg hasonló ötletetk. Mi egyenlőre úgy csináljuk, hogy enyém a hónom, övé a lábam, a nunim meg mindkettőnkké. :D
Szóval ő megigazítja a fazont én meg legugolva, félkézzel tapogatózva próbálom nem lenyírni valami fontos szervem... :D A nőgyógyász is csak röhögött a múltkor rajtam, megjegyezte hogy látja vagy az uram csinálta vagy én, de tuti látatlanba :D
De szülés előtt sajnos neki kell majd leszednie tükör simára... főleg a fertőzések elkerülésének érdekében.

Amúgy még egy gondolat, én a mai napig kórházi borotvát használok, sokkal élesebb mint bármelyik ami kapható. Amikor úgy érezzük, hgy nem éles, akkor valszeg a növérkével vana gond, és nem meri rányomni eléggé a borotvát a testrészre így húzza a szőrt. Nah mindegy.

Első szülésnél, végülis az orvos borotvált le a varrás előtt, mert a tanuló szülésznő nem találta el a gáttájékot és leborotválta a seggem !!!!!!! és a szemérem ajkam, de ont a kettő között nem sikerült neki.... :D :lol:

Nahdeviszont, ha meg neadjisten császár lesz, akkor viszont felülről is le kell szedni teljesen.

Ha babonás vagy, hagyjál "vonalkódot", ha meg nem annyira akkor inkább szedd le teljesen. Jah és ha amúgy felül nem szoktad annyira borotválni, akkor ne pont a szülés előtt tedd először, hanem két héttel előtte, majd a szülés előtt mégegyszer... nehogy begyulladjon a bőrőd.

Köszönjük, hogy ismét kifakadhatott belőlem a szülésznő! :D

KépKépKép
bogyra

Sziasztok,

Csak gyorsan jövök, mert jön a barátunk leszedni a radiátorokat, hogy holnap a maradék két helységet is ki tudjuk festeni.

Gabi.baba, nekem olyan szinten kijött kb. egy hónapja, hogy aludni nem tudtam, viszketett és iszonyat csúnya volt :( A doki megnyugtatott, hogy ez normális, mert az aranyér is viszér és a terhes nők nagy %-ánál kijön.

Több krémet is próbáltam, de nekem a reparon kúp jött be, napi egyszer ülőfürdő után ajánlott és reggel este reparon krémmel kenegettem. 3 nap után már sokkal jobb volt, 5 nap után teljesen elmúlt. A gyógyszertárban vény nélkül kapható.

Ezenkívül még a kamillás ülőfürdőt mondták, természetesen nem meleg, hanem csak langyos vízben és minden székelés után popsimosást.

Remélem rendbe jössz hamar.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Jajj lányok én úgy örülök, hogy nekem az aranyérrel nem gyűlt még meg a bajom...

Nekem inkább a szülés után okozott gondot, de akkor sem sokáig, és azóta sem. Vol tegy időszak úgy középidőben, amikor székrekedésessé váltam, hogy fájdogált, vérezgetett, de lekezdtem a tamarin lekvárt enni, meg gyakorta megmostam és el is múlt.
Azóta sem tarolt! Pedig a lekvárt sem eszem már, de figyelek hogy mindennap szépen elmenjek wc-re és ne legyen túl kemény...

Bocs a naturalista hozzászólásért. :)

Lorci! Neked szokták kontrolálni a pajzsmirigyedet vérvétellel? Ha igen, akkor neked mennyi szokott lenni a FT4 értéke????

Mert nekem először azt mondta a doki hogy a felső határértéket kell megcélozni. Akkor volt 14 pont a közepe, mert ugye 28 a felső határ. Már a duplájára emelte a gyógyszert, de még mindig csak 17...
Most akkor ez jó vagy sem???
vagy szedjek naponta egy doboz L-thyroxint????

KépKépKép
bogyra

Riella, olyan jó fej csaj lehetsz, tetszik a stílusod. Ezen a vonalkódon jót röhögtem (még nem hallottam). Hát igen, jó kérdés, hogy mennyire kell...
Nálunk is úgy megy a borotválás, h. párom vágja, én meg borotválom.
Gondolom lenyírnak kopaszra bennt. Én arra gondoltam, hogy megcsinálom itthon magamnak.

Jah, és remélem büszkén kiduktad a sima szépséges pocidat!!!
:D
Tényleg ne foglalkozzál vele, ki mit mondd a súlyodra. Az a legutolsó. Főleg, ha Te jól érzed így magad.

Rena, én úgy tudom, hogy ha leszáll a hasika, az már egy jelzés. Akkor már közel az időőőő....jujjjujjj. És hogy érzed egyébként?
Neked még nagyon nem kéne az időpontból ítélve.

Kép
niki30

Hatra megyek a körzetihez, nem voltam már nála hónapok óta. Minidg a párom beszalad a receptekért azt kész.

de most lesz vele elintézni valóm bőven: jogsit kell hosszabítani, TGYÁSos papír (remélem könnyebb dolgom lesz vele mint Dórinak), egy csomó leletet be kell mutassak neki, meg persze recepteket kell íratnom.

És mindehez jön még Gergő is.... nagy parádé lesz! :D

KépKépKép
bogyra

jajj nem is mondtam én is mekkora marhasgot álmodtam! :)

Képzeljétek álmomban a férjemmel veszekedtem valamelyik boltban az ital soron, ahol is kinézett magának valami tízezer forintos bort.. én meg üvöltöttem vele, hogy a szaros kis háromezer forintos béliszt sosem vehetemmeg magamnak... persze mindehhez nagy has.

Az igazi alkesz famili.... a tény az hogy szívesen innék egy kis béliszt, de tömény alkoholt elvből nem iszok a terhesség alatt.:D

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!
Megjöttem,csupa jó hír,lülülülü! :wink: :lol:
Elintéztük az apaságit(két óra hosszás mutatvány volt),apa olyan lelkes,hogy két percenként olvasgatja,most pedig átvitte apukájának megmutatni,hogy ő bizony "magáénak ismeri el"születendő bébinket! :lol: Culi nagyon! :lol:
Aztán voltunk szülőszobán,Dóri!Te hogy mentél oda fel,én már most meg kellett álljak félúton,olyan sok a lépcső! :roll:
A szülésznő tündéri volt,apa szerint én meg be vagyok sz..va.Nem tudom ezt mégis honnan vehette???? :roll: Kiröhögött,de tényleg.gondolom bejött neki,hogy a vezérmadzag,milyen jó kiskány is tud lenni!
Aztán doktorkámhoz mentünk,összeszedtem magam és előálltam a farbával:szülni akarok,mégpedig EDA-val.És lőn csoda nem ellenkezett a fájdalomcsillpítás elen,azt mondta,ha ilyen fasza kislány maradok akkor most 20-30%-ot ad arra,hogy Lili ne császárral jöjjön a napvilágra!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Cukor eredmény rendben,csak kicsit vérszegény lettem,de amúgy minden okés.
Megvetteük a hiányzó kórházi motyókat,most azt pakolgatom össze,meg a bébi hazajövős cuccait.Üröm az örömben,hogy eltűntek a sporttáskáink,most két brutál zacsekba raktam be,kicsit olyan "ócóbugyitzoknittessék"feelenges a történet. :)

Gyps!Remélem még olvasod,szorítok értetek én is!!!!!!! :wink:

Látom ismét porondon van a "bokros csomag" téma! :lol:
Ez mindig vicces.Az enyém még mindig sajog picit a 7fői gyanta után,és bizony a popo kimaradt,ami viszont eléggé rontja az amúgy is keserves összképet! :oops:
A doki mikor vizsgált Balázs pont szembe ült velem,vagyis inkább az alfelemmel,arra gondoltam,hogy szegény lehet egy életre elmegy a kedve tőlem.Csajok most én leszek naturális,de meg kell kérdezzem:a tietek is meg van duzzadva?Mert az enyém valami brutál! :oops:

Apukák fórumozásával kapcsolatban.Szegény én Balázsom olyan hülye a géphez,azt sem tudja hol kell bekapcsolni,meg különben is írígy vagyok,elég nekem Alexával küzdenem a lehetőségért,hogy ide férhessek,úgyhogy nálunk sztornó az ötlet.
Meg amúgyis majd jól kibeszélnek :roll:

Szopis párna.A legjobb találmány a világon.Ő az én állandó legális szeretőm :wink: :lol: :wink: Annyira az,hogy apa este az ágyazásnál már szó nélkül rakja az én felemre,mi így nyomjuk gruppenben :oops: :lol: :oops:
És ennyiben ki is merül a sexuális életünk. :oops:

Gabi!Elő a mézesbödönnel! :wink: Jobbulást Teneked,remélem hamar elmúlik ez a nyavaja!

Kép
bringababa

Bogyra! Jó kis alkesz család:):):) Lehet, hogy tudat alatt hiányzik az alkohol?:):):)
Voltam már én is úgy, hogy de lehúznék egy jagert....na de azt nem szabad.

Bringa, akkor ti sem vagytok összeházasodva (apasági).
Nálunk is már el lett intézve. Vicces volt aláírni, mint anya és mint apa. Nem?

Kép
niki30

Igen,én is mulatkáztam közben,pláne amikor apa nagyon komoly és felelösség teljes(ezt most egybe vagy külön írják?! :roll: ) ábrázatát figyeletem!Annál a résznál,mikor a nőci elmondra,hogy aláírás után ezt csak bíróságon lehet megtámadni és hogy a felügyeleti jog közös lesz,bármiben csak 1ütt dönthetünk Lili felől,majd kidagadt a mája és peckesen kihúzta magát,jelezvén ő mostantól végre hivatalosan is APA! :lol:
Azért én mondtam neki gonoszul,hogy még most meggondol6ja magát,de ha nem,akkor is még most menjünk át a bíróságra és még mint barátok,ki tudja mit hoz a jövő alapon,kérjük a gyermek felügyeleti jogának megállapítását,természetesen nálam!
:shock: :shock: :shock: Hát ilyen fejet vágott,szerinte ez nem vicces és különben is az egész nem az a gyerek sorsával nem ér vicceskedni.Tényleg nem ismer tréfát,ha az apaságról van szó.Tudod milyen olyankor?Mint a hülye UPC reklámban a Szőke András,mont Szőke kapitány.Felszegi az állát és rettentő dölyfösen tekint előre,én pedig pukkadozom a nevetéstől. :lol: :lol: :lol:

Én a múltkor arról ábrándoztam,hogy beülök egy helyre kis mulatóba és végre kérek magamnak egy bacardi colát majd még egyet és talán egy harmadikat is,és utána meg ki számolja máááááááár!Sok jéggel,sok citrommal,szigorúan light colával,szívószállal és keverő kanállal és (szégyellem de :oops: ) végre elszívok mellé egy cigit!
Álom,álom,édes álom................

Kép
bringababa

Sziasztok,

Hazajottem baratnomtol, jot dumcsiztunk. Kozben csaladommal is beszeltem, holnap anyumekkal megyunk tesomhoz. Mar elore rosszul, vagyok az egesztol..tesom is!! Naahh mindegy.......
Ja es apjuk pedig pont itthonrol dolgozik holnap, szoval inkabb en vezetek, meg ha meg is szulok az idegtol, de igy legalabb hajtom a szuloket, hogy huzzunk haza. :? :? :roll:

Bogyra: nekem havonta nezik a TSH, T4, T3-at. nekem majdnem mindegyik ertek kozepen van. Mast nem neznek. En bizom bennuk..hat remelem, hogy jol kezelnek es nem lesz semmi babocanak!! :shock: 8)
Amugy en egyik nap 150-et, masik nap 125 Euthyroxot szedek. Ez eleg sok szerintem, mert 75-rol indultam!!! :shock: :shock: Azt mondta a vedono, hogy majd a babat is ki kell vizsgaltatani, mert ilyenkor ugye mivel az egesz terhesseg alatt nyomatom neki a thyroxint, neki eleve emelt adag jut! :( Majd mondom a dokinak.

Az aranyeremnel en is naponta ketszer kamillas ulofurdoztem es minden pisiles utan mezeztem, meg popsi mosas volt a nagy dolog utan!! :) 2 nap utan mar nem fajt es mondom 1 het alatt elmult!!! Batran ajanlom!! ;)

Szortelenites nekem meg valamennyire megy..bar ket nap alatt akkorat nott a hasam, hogy ihajj....szoval lehet, hogy legkozelebb nem fog menni. Amugy en csak a doki elott szorozok mar...szex ugy sincs, akkor meg minek kuzdjek vele?? :D :D

En almomban a postan voltam es sorban alltam, aztan kinyilt egy masik ablak es e;lindultam oda, de egy manus beelozott, ugyhogy majd fellokott, en meg kinyomtam meg jobban a hasam es kozol.tem, hogy nah persze rugjuk fol a 8 honapos kismamat!!!!!!!!!! A fickot nem erdekelte......lehet nem is alom volt??? :lol: :roll: Tul valosagos!! :D

Jajj beliszt en is innek...de azt mar en sem merem. Viszont alig varom es a baratnoim, hogy ne szoptassak....akkora buli lesz!!!!!!!! :D En a pezsgore vagyok most raallva...meg bort iszogatok neha, de most a fel pohar kedvemert parom nem bont egy pezsgot!!!! :lol: :roll:
Amugy mi is csont alkesz csalad vagyunk!!! :D :D

Egyre szimpibb ez a szoptatos parna. A fenebe ma venni akartam..de elfelejtettem, mert idegroncs voltam hazafele a csalad miatt!!! :shock: :roll: MOst mar el nem idnulok beszerezni!!!

Kép

Kép
lorcika

Jaj, teljesen letaglózott ez a köhögős, náthás vírus, amit a lánykámtól nyertem. Fáj a fülem is, voltam a fülésznél ráhúzódott a fülemre is, melegítsem és reménykedjem, hogy nem fog kelleni antibio. :( Csak most ne kelljen szülnöm ilyen állapotban, az nagyon szar lenne. :? :roll: :cry:

Igyekszem kúrálni magam, semmi étvágyam sincs, pedig lazacot sütöttem vacsira. :?
Vendég

Niki én nem érzek semmi különöset csak annyi hogy érzem hogy lent van. Elég nehéz a " hasam " de az mindenkinek gondolom. Egyébként semmi görcs vagy jóslófájás-hála istennek.

Kép
rena10

Hello Csajok!

Nagyon durva napom volt, 4 órát töltöttem a kórházba... mindenhol várni kellett.. megvolt z első NST-m is, tök jól néz ki :) babó feje még mindig picike :( csak 82 mm :roll: bár az UH orvos rámnézett aztn vissza a képre és azt mondta nekem sincs túl széles homlokom, úgyhogy belefér :lol:
sajnos még mindig faros Zsófi, és azt mondta a dokim, hogy első szülésnél 90% a cippzár esélye ha faros a baba :cry: nem nagyon örültem neki. de aminek meg pláne nem az az, hogy május 20 ra vagyok kiírva, a dokim pedig május 11-20 ig Japánban lesz!!!!! Tragédia :cry: :cry: :cry: mjad igyekszem túlhordani :roll:

Olvastam a hozzászólásokat, Gyps nagyon szurkolok neked! Nemsokára babázhatsz :)

Stella nagyon tetszett ez a beijesztős :lol: ezt szerintem majd én is kiprószálom kicsit később :lol:

Csajok nekem ma teljesen egyedül sikerült lebundáznom magam, tokától bokáig :) igaz vesztettem pár deci vért, de elértem minden kényes részt, sőt a lábam epiláltam :) mondjuk a kígyónő hozzám képest merev műanyagbaba amilyen pózokat felvettem, de tükörrel csekkoltam utána és tök jól sikerült :) az élet apró örömei :wink: :lol: hogy meg van -e duzzadva? hát talán egy picit, de én nem látom túl vészesnek :roll:

szopis párnát én már 3 hónapja használok alváshoz, azért igyekszem a párna mellett néha a páromhoz is odabújni, de mielőtt elalszom, már jó ideje a párna az igazi ölelős befutó :oops: :roll:
a kifli alját a combjaim közé gyűröm, a közepét a pocim alá, a tetejét pedig a két hatalmas emlőm közé, így éjszaka is kapok levegőt oldalt fekve :lol:

Bogyra a párom nem az a tipikus fórumozó, lőni szereti magát meg másokat a neten mindenféle barom játékban, de chattelni nem nagyon :roll:

Niki neked befordult közben Emma? Ha még faros, neked mit mond a dokid a természetes szülés esélyeiről?
pici76

Rena, akkor valószínű minden okés. Még marad a kicsike. Helyes!

Dóri, szegénykém, jobbulást! Kúráld magad! Most tényleg nem jönne jókor egy vajúdás! A fülfájás tényleg marha szar.
Sok-sok energiapuszit küldök!!!!

Kép
niki30

Dóri! hát ez tényleg nem a legjobbkor jött, bár a fülfájás mindig szar :( egyél sok citromot, mézet és tegyél forró sózsákot a füledre!

Rena, nekem sincs túl magasan a pocakom, szerintem ez alkati kérdés is... ha csak simán lent van ls nem lejebb mint egy hete, akkor nem hiszem hogy a szülés jele lenne..
pici76

Pici, én már tényleg nem tudom, hogy fekszik Emma. Néha azt érzem, hogy befordulhatott, néha ott dugja ki magát, ahol "nem kéne".
Szóval passz. Jövő héten megyek a dokihoz, majd akkor fog kiderülni tutira, mi a pálya.
Sajnálom, hogy Zsófika faros. Bár még minden lehetséges.
Ha meg mégsem fordulna jó irányba, akkor sincs gond.
Már én is barátozom a császár gondolatával.

Kép
niki30

Sziasztok Lányok,

most kerültem ágyközelbe, egész nap pakolásztunk, mert holnap festjük a saját szobánkat meg a fürdőt és leteszünk minden felújítással az elkövetkezendő 3 évre :wink: .

Bringababa Te csúcs vagy, olyan jó olvasni amiket írsz.... :wink: Gratulálok a párodnak, most már papíron is apuka :D

Szőrtelenítés: nekem a kozmetikusbarátnőm bevállalta, hogy szülés előtt leszőrtelenít, hogy ne borotválás legyen, őszintén szólva nagyon megörültem neki, bár nem tudom, hogy mikor fogjuk megoldani, mert hogy nem tudom mikor fogok szülni :shock: :roll: :D ......

Bogyra, ezek elvonási tünetek :lol:, régen a szülő nőknek is pálinkát adtak...... én a bort kívánom néha, aztán mire odaérek lebeszélem magam, picit minek, sokat meg nem szabad..... :D

EDA: nálunk a győri kórházban nem jellemző, nincs emberke aki megoldja, így nem nagyon szokták használni, van fájdalomcsillapítás, de nem EDA, azt nem erőltetik. Úgyhogy nincs sok esély rá.....

Szopipárna: apa néha kukinak hívja, mert mindig azzal alszom a lábam között és tényleg néha csak a végét látja ami tényleg olyan :lol: :lol: :lol:

Dori :( , jobbulást neked.

Megyek próbálok pihengetni, holnap nagy nap, festünk......kell az energy.

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Lányok, akinek lent van a pocija, ezt találtam a babszoba.hu-n a 35.hétnél:

"A méhboltozat ekkor már a szegycsont magasságában van, és ez megnehezítheti a légzést, különösen étkezés után. Jó hír viszont, hogy lassan itt az ideje, hogy a baba feje lesüllyedjen és rögzüljön a medencében. Ekkor a hasi tájék felszabadul a teher alól, ami "cserébe" a kismedencébe vándorol. Ennek következtében még gyakoribbá válik a vizelési inger, sőt, ha eddig még nem jelentkezett, most a vizeletcsepegés is észlelhetővé válhat. "

Kérdés mennyi időt jelent a "lassan itt az ideje"..... :D

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Jó reggelt Lányok!

Niki, Pici, Melcsi, köszönöm a jókívánságokat. :) Tiszta nátha vagyok még mindig. :?

Pici,
necces az az időpont, amkor a japán utazás van. :? De hátha túlhordod és megvárjátok a dokidat. Beszéld meg a lánykával. :) Mondott egyébként kollégát, akinek "átad" bármilyen probléma esetén? Azért az mégiscsak megnyugtató lenne.

Márti,
szegényke, ijedtében csuklani kezdett. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de azt a berregőt én nagyon rühelltem (Uzsokiban használták előszeretettel), és nem hagytam, inkább megböködtem a babát.

Melcsi,
annyira változó ez a kinek van lenne a pocakja szerintem. Rám pl. van aki azt mondja, te jó ég menyyire lenn van, a köv. emberke meg á, még van időd, tök fenn van. :shock: :lol: Ráadásul nem is mindenkinél igaz, mert van, akinek az utolsó pillanatban "száll le" (illeszkedik be). Pl. nekem az 1 héttel ezelőtti CTG-n azt mondta a szülésznőm, hogy még egészen fenn van a szívhang. Azt hiszem inkább ez a mérvadó. :)
Az tény azonban, hogy ez a hülye vizeletcsepegés. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ez nálam bejátszik (pl. egy-egy hapcizásnál), és sajna szülés után is megmarad(t) egy ideig, aztán rendeződött vissza a dolog. :roll: :)
Úgyhogy nálam állandóan van tisztasági betét, sajnos a baba súlya rajta van a hólyagon, és valóban 2x pisijárat van éjszaka is. :roll:

Eddig nem volt ilyen, de valami rettenetes módon begörcsölt a jobb vádlim az éjjel, és komolyan mondom könnyezni kezdtem annyira fájt. :( Pedig tudom mit kell csinálni ellene, de nem ment. :shock: Felébredt a férjem és 2 mp alatt helyrehozta. :shock: :D De annyira görcsölt, hogy még mindig fáj ott az izmom.

Nektek van/volt ilyen?
Vendég

Sziasztok!

Dóri! Gyógyulgass meg! Ezek a gyerektől összeszedett nyavalyák szoktak a legkitartóbbak lenni. Ha Gergő túl van rajta 3 nap alatt, az nekem legalább 10 nap szokott lenni, és tuti hogy háromszor annyira szenvedek. Jobb tanácsom nekem sincs, mint citrom, kiwi és rengeteg tea mézzel.

Szerintem ez a poci kérdés, teljesen semleges a szülés szempontjából, főleg ezekben a hetekben.... Nekem ugyanis fel-le jár a pocakom már vagy egy hónapja. Tegnap épp fent volt, alig bírt a háziorvos meghallgatni, mert már jóformám tüdőm sem volt, ma épp lent van. :) Biztos azért mert ma esedékes a vízhajtó tea kúra, iziben lefeküdt a hólyagomra, nehogy megusszam az ötpercenkénti pisilést! :) Nah nem rosszindulatból ment oda, csak ott történik valami, szeret ott lenni és aktívan résztvenni a dolgokban! :D

Viszont olvasom mindenki CTG-re jár, én is úgy mennék, de nálunk csak a 38. héten csinálnak olyasmit.... :( Pedig a tankönyvben is 36. hetet írnak, de annyi kismama van, hogy nem fér bele és állítólag felesleges is... hát én úgy szerettem hallgatni azt a kis lódobogást odabent. Nah mindegy. Majd a 38. héten.

Szopipárnánk nekünk is van. Az első gyerek után, akit próbáltam kispárnán, nagypárnán, díszpárnán szoptatni, de csak a hátfájás sikeredett be, úgy döntötem meglepem magam eggyel. Énis 5000 forint körül szereztem be a Szent Imrében. Én higéniai okok miatt nem gyűrűm a lábam közé, de olyan jól beletudok helyezkedni, mert nekem a karom szokott zsibbadni, és vállam meg a nyakam kipárnázom, így nem a karomon van a súly és máris nem zsibbad.
hát remélem szoptatni is jobb lesz rajta. :shock:

Ha nem akkor marad a fekve szoppantyú. Amúgyis jobb szerettem fekve. Szerintem az a legkényelmesebb. :)

Niki! Képzeld nekem is olyan fura érzésem volt, mintha megfordult volna, illetve ebben biztos vagyok hogy megfordult popsival lefelé ez a kis ebihal, meg talán éreztem olyat is hogy visszafordult, de abban nem voltam biztos, mert itt fent mindig ki tud dugni valami nagyon keménynek tűnőt, de megnézte az orvos és aztmondta fejjel lefelé van. Lehet te is a csontos kis popsiját érzed! :)
Amúgy meg nagy szülésznői tapasztalotam lehúzhatom a klotyón, mert magamat nem tudom ámmegtapogatni, hogy hol-merre van.
Eddig szentülmegvoltam győzödve, hogy jobbra van a háta akárháy ultrahangon voltam mindig azt mondták balra van a háta... :D :D

Ma mennem kell az okmányirodába, remélem hamar megy majd minden.

Melcsi teljesen megértelek, mi jövő héten festjük a mi szobánkat és a konyhát is remélhetőleg, de azt még előbb leburkoltatom. Ma jöna burkoló megnézni. Kicseréltük a tűzhelyet és kiderült, hogy az előző tulaj elfeledkezett a tűzhely mögötti területről, úgyhogy ott puszta beton van, azt a kis sarkot leburkolja nekünk remélem ripszropsz.

De a szoba szép lesz, megvettük már a bordürt is. Valószínű én már nem nagyon csinálok semmit, csak felügyelem a munkálatokat! :)

Szombaton megyünk az állatkertbe, úgy de úgy várom már. :D Szerintem jobban szeretem mint a gyerek. Csak győzzünk elég kaját vinni magunkkal, mert nagy drágaság van odakint. Gergő már megszokta, hgy az állatkertben csak zoo csemegét veszünk és egy-egy perecet. Nah meg a belépő jegyet..... Úgyhogy ennit-innit minidg csomagolok, különben a havi fizetésem rámenne. :(

KépKépKép
bogyra

Jóreggelt!

Dóri, jobbulást, átérzem a dolgot, én mostanság lábalok ki belőle, hál istenkének, csak nátha volt.

"Bokros" cucc: Nálunk párom vállaja rendszeresen, mondjuk a műtétek előtt is az ő dolga az ilyesmi, tehát "szakértő kezek" Alatt vagyok...

Mindenkinek kívánom, babuci találja meg a fejjel előre pozitúrát, remélem, enyim ott van lassan:):)

Apeh, letiltották a fizuja 33%-át a páromnak, de kicsit elkéstek...A BM kórháztól tiltották le. Ő meg már nem ott van...Pár hónap haladék, addig talán el tudjuk intéztetni, hogy ne 33% legyen, tekintettel gyerek, albérlet, stb. Hát remélem, meg lehet oldani...

Na, szép napot mindenkinek, nyugis babavárást, mingyá babázunk!:):)

Márti

Kép
horpika

Horpika!

Ku..a érdekes hogy az APEH csak úgy pikk pakk letilthatja az ember fizetésének 33%-át, de visszafizetésben nem ilyen gyorsak. Nekem hónapok óta lógnak 200 ezerrel.

A másik meg, hogy én bezzeg a volt férjem fizetéséből mindenféle hülye indokok miatt nem tudom letiltani még a rongyos gyerektartást sem.... Nah erről ennyit.
Azt hogy a vagyonunk felét meg mikor kapom meg tőle...

Érdekes hogy csak a szerencsétlenebbektől tudnak elvenni mindent, nem???

Bosszantóóóó :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKépKép
bogyra

Apeh :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Mocskok. :evil:

Nálam ma lesz aktuális a bokros téma. :? Mindig kifáradok belé, és az jut eszembe, mikor kész vagyok, hogy mit gondolhat a doki, hogy ilyen végeredmény van, miket bűvészkedhetnek a kismamák. :) :roll:

Amennyire szerettem volna szülni pár napja, most annyira nem még egy hétig, míg teljesen rendbe nem jövök náthailag. Arról nem is beszélve, hogy Gergő is rettenetesen taknyol még.
Vendég

Sziasztok!

Dóri!
Ez nekem már a második éjszajkám, hogy begörcsöl a vádlim. Mondjuk nem vészes és kb 10 mp-ig tart csak és még Ferit sem kell felébresztenem.

Bogyra!
Akkor Neked már befordult, frankó!
Jah, hát tényleg nem tudhatja tutira az ember, úgyhogy én csak remélem, hogy Emma is fejjel lefelé van.

Ma beszaladok a munkahelyemre, aztán veszek ajándékdobozokat, amiket majd bekasírozok, és aztán jövök haza.
Tuti ma is hulla fáradtan érek haza.

Szép napot!

Niki

Kép
niki30

Sziasztok lanyok,

Dori jobbalulast neked, remelem hamar tul leszel ezen a nyavajan!!!! :(

Ma veszek szopisparnat lesz ami lesz, megint kuzdottem ejjel, es 2 oran keresztul virrasztottam!!! :twisted: :?

Jaaajjj...asszem megjott a csalad!! :roll: Mennem kell, majd delutan jovok.
Szoritsatok, hogy ne szuljek meg az idegtol!!!!!!! :?

Pusz.

Kép

Kép
lorcika

hello

megjöttem, elintéztem mindent. Lakcím kártyát megkaptam, de a többit majd csak két hét múlva küldik. Remélem még a TAJ kártyámat is el tudom intézni időben. Hülye rokkant nyugdíjas szomszédunk fut utánam a lépcsőn, csak hogy baszogathasson...
Szavazás volt arról, hogy magunk takarítsuk é a lépcsőházat, vagy takarítassuk, ami kereken havi 400 forintba került volna. Persze a sok mámi meg papi leszavazta a takarítattást, mert hát ők ráérnek...
Nem lustaságkérdése, de basszki azt a félórát is szívesebben töltöm az itthoni teendőkkel, vagy sétával vagy fagyizással vagy bármi mással. Nah a két hete ránk esett a takarítás Gergő be is vállalta persze segítettem neki. Ám de a felmoso nyeléről ahogy fogta lehulott egy kis darabfehér olyan izé bevonat... Nah erre a szomszéd becsenget bazzeg vasárnap délután, hogy miért nem seprünk fel, mert morzsikás maradt a szemétledobó!!!!!! ÁÁÁÁÁ

Ma kerek perec rákérdezett, hogy az esküvőm napján hajnalban miért nem takarítottam fel a lépcsőházat, hát azthittem lebaszarintom a lépcsőről a hülye nyomorékját.....Megmondtam neki a magamét:
1. ha ilyen jól bír futni, akkor mié nem megy el dolgozni, talán nem jutna ennyi ideje foglalkozni velünk
2. ha nem futja a havi 400-ra akkor majd én kifizetem helyette is, vagy esetleg odaadom neki és takarítson helyettünk is
3. ha jót akar magának többé ne szóljon hozzám, mert a másik lábára is hamarost megsántul.

HUHHHHH!!! SZUUUUSZÁÁÁÁÁÁ!

De a legjobban azon van éppen felháborodva, hogy a szemétledobó helyiségbe kihelyeztem három zsák ruhát, amiért majd csak szombaton jönnek és viszik el. Mondtam neki ki is dobhattam volna kukába, de én inkább gondoskodok arról, hogy nálunk is rosszabb helyzetben lévők kapják meg.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKépKép
bogyra

Sziasztok,csak egy gyors bekukk,mert futok a könyvelőhöz a k...va APEH ügyben! :twisted: :evil: :twisted:
Horpika!Remélem ki tudjátok "nyarvogni",hogy méltányolják a helyzeteteket!Mondjuk nme is értem,de tényleg,a millós sikkasztók olyan baromi nyugodtan al6nak,vajon miért is??????????!!!!!!!!!!! :twisted: :evil: :twisted:

Irigylek mindenkit,aki még meg tudja saját 6áskörben oldani a monkey múlt csúfos hagyatékát! :wink: :lol:

Dóri!Jobbulást Neked,remélem csak futó kórság,nyavaja!A vállam nekem két hete fájt,de annyira,hogy én is hüppiztem,akkor én azt hittem megfázott,de most,hogy írtad,felmerült bennem a kérdés,hogy ez is egy amolyan másállapoti mellék6ás?Mert,hogy azt írtad tudtad mit kellenne vele csinálni.Mégis mit?

Niki!Sok puszi a pocakban Emmácskának neve napja alkalmából,simikézd jól meg a nevünkben! :D

Lorci!Kitartás,ne hagyd magad felbőszíteni,gondolatban megy a mantra:AOUM,AOUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Pici!Azért ez nem semmi,szegénykém!Gondolom milyen jó érzés lehetett,mikor közölte......... :shock: De!Elő a pozitív Picivel,bízom benne,hogy jól alakulnak majd a dolgok! :wink:

Melcsi! :oops: :oops: :oops:
Ma azzal kezdte apa a telefonban,hogy mondtam-e ma már Lilinek,hogy ő nagyon szereti.Mondom:nem.Na erre kifakadt,hogy ez az,meg hogy ezt igenis kéne és én kisajátítom magamnak a gyereket,meg ilyeneket. :roll: Ismét nagyon kinevettem,mondtam neki,hogy igen,meg persze és megígértem,hogy mindezt pótolni fogom,ettől kicsit megnyugodott és azt mondta akkor jó.Én meg fuldokoltam a nevetéstől :lol: :lol: :lol:
Ki mondta,hogy a papír nem változtat semmin :?: :!: :?: :!:
Hát ő tegnap óta nagyon is megváltozott,hivatalosan is papa lett és ez komoly funkció,igyexik is a pozicíójának megfelelően nagyon céltudatosnak,határozottnak és felelősségteljesnek mutatkozni. :roll: :shock: :roll:

Mindenkinek nagyon szép napot,délután jövök!
Puszik

Kép
bringababa

Bogyra! :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Kép
bringababa

Most kapok szélütést!
Irtam egy frenetikusat és erre mit ír ki,hogy nem is vagyok bejelentkezve,elszállt,kezdhetem elölről
Elő a puskát,mert sok mindenről szó van,volt...

Bogyra szőrme sztorin visítottam tegnap,anyukám is feljött hogy mi történt,elolvastam neki is,hát görcsölt a nevetéstől,haláli csaj vagy!!!
Én cirkuszi produkcióval szőrtelenítek,állok a tetőtéri kecónk csapott mennyezetű fürdőjében,a sarok kád közepén 80%-ig kiegyenesedve,miközben kapaszkodok a gerendába,hogy el ne csússzak,majd igyekszem beosztani összesen kettő erre a célra hasznosítható végtagom,hogy tartsa a tükröt,a szerzámot,készítse elő a területet,és mivel nem sík a borotválandó rész,hanem dimbes dombos,igyekszem nem elvérezni a procedúra végére.
Én ,még gyűjtöm a bátorságot,hogy szóljak apának ez ügyben,de azt hiszem a szülés kontra kórház projecktben rá leszek utalva,mert fájások közben,nem biztos,hogy ugyan ilyen a koncentrációm.Abban meg csak reménykedek hogy nem fog az idegtől remegni a keze,mert akkor a szülésznő fog a legjobban szórakozni,és tutira el foja nevezni apát ollókezű Edvárdnak,vagy Zorrónak.
Hogy mennyire van megduzzadva,tükrös szembesüléseim alkalmával rá kell jönnöm,hogy egy nagy kifordított bundakesztyűt hordok a lábam között,de ha bele gondolok ,hogy egy citromnyi lyukon kell kinyomni egy görögdinnyét,ki bánja,hogy nekem narancsom van.Csak előnyömre lehet.

Bringa,
te egy hős voltál a kórházban,látod bátraké a cseresznye!!!!!!!!!!

Dóri, egy hatalmas gyógypuszi postázva,ha nem múlnak a tünetek szólj,és küldöm a következő dózist!!!!!

Pici,
én ezúton szeretném felajánlani minden varrás tudásom és gépparkom,istenien tudok lyukakat elszegni,van négyszálas tisztázóm is,amivel hermetikusan elzárhatnánk minden kijáratot babóca elől,amíg meg nem jön a dokid a csíkszeműektől :D :D :D
Nekem nem kell bemutatni milyen kiszolgáltatottnak érzi az ember magát egy ilyen szituban,nagyon együtt érzek veled,velem két hete volt ilyen mikor a dokimközölte hogy nyista kórház,mehetek ahová akarok.
Neked legalább van remény,hogy hazajön,csak ki kell bekkelni!!!
Szóval ha gondolod,minden szaktudásom a tied!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Képzeljétek nekem is sokat húzta a görcs a lábam ,de nem csak a vádlimat,hanem a combomtól a bokámig,azt hittem leszakad,már olyan is volt,hogy apa maszírkázta ,visszafeszítette,de semmi ,és már sírtam,mondtam neki inkább tépje ki tövestül,nem kell láb,ami igy tud fájni,és mióta iszom ezt a Hipp natal Aktivot amiben van magnézium meg folsav hogy gyorsabban felszívódjon nincs görcs.
Lekopogom.

Ingázó pocikról én is úgy tudom,hogy ha elindult lefele,az már a vég kezdete!!!Az enyém még a torkomban van,szóval szerintem én kihúzom a 3 hetet.

Apa sokat ül a gépnél,zenéket kever,mert régen dj volt,de szerintem nem tudom meggyőzni,hogy fórumozzon ,sorry lányok!

Most megyek berakom a mosó masát,aztán napfürdőzök a kertben,ebéd után folytatom,mert még a felét nem írtam le.
szép napot mindenkinek
Riella

KépKép
riella77

lorcika!bekentem,ragad.szóltam apának,most kinyalhatja...:-) :-)

én olyan jókat nevetek itt!!!

Riella!nyomatsd az újszülöttest!!!

melcsi!!!MI???reparonom van itthon,de a nyamvadt házidoki azt mondta,ne használjam!a ku..a anyját!!most bedugok vagy 3at ezért a mézesbe!!! :P :lol: :lol: :lol:

pici!mi van megduzzadva????????bringababa neked?a csikimikló???

dori!a vádligörcs mindenhajnalos,szétszakit teljesen,ezzel már együtt élek jó 3 hónapjaa.nagggggyyyyyyon gáz?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok lanyok!

Drukkoljatok estere, olyan furin erzem magamat, kiv. leszek mi lesz a dokinal! Lehet, hogy megint ez a hulye front kavar be..nem faj a pocim, csak olyan komasnak meg erotlennek erzem magamat!

Kép
elizabeth25

Reilla!

Nem ér mások szenvedésén jókat kacagni, de amúgy aslussz poént még nemírtam csak annak idején.... Ha látnád a párom homlokán ilyenkor összegyülő ráncokat, nem nevetnél inkább sirnál! :)
Én is úgy sajnálom szegényt, és ráadásul vészesen komolyan vesz minden mozdulatot!

Akartam írni egy csomó mindent de most muszáj lefeküdjek, mert ép a gyomromat tapossa és ezt nem bírom ülve elviselni....

Majd re, csak elrendezem a végtagjait!

KépKépKép
bogyra

sziasztok

Bogyra érdekes amit írtál a ctg-ről. Az nagy fővárosban nincs rá keret? Itt vidéken meg azért elég komolyan veszik. Én úgy gondolom, hogy nem felesleges, szerintem a 4d a felesleges. Én tegnap találkoztam 33 hetes kismamával is a ctg-n, járnia kell, mivel sokat görcsöl, és már méhösszehúzódásai vannak. És ugyebár ha jól tudom a ctg azt nézi, hogy a méhösszehúzódásra hogyan reagál a kicsi babóca, a szívműködése a kicsinek. Ez lenne felesleges???? Tudom persze, hogy van olyan, akinek egyik nap semmilyen méhtevékenységet nem mér a gép, másnap meg megszül. Jah, és olyan megnyugtató hallgatni a szívhangját, főleg, hogy mostanában már tényleg nem olyan aktív a mozgása a piciknek.

Akkor nálatok nincs 37 hetes vérvétel, illetve sztreptokkokusz szűrés sem???

Ma én is inaktív vagyok, még a buszra is felmerészkedtem, pedig itt a jó idő és az emberek büdösek és bunkók. Én éppen a védőnőképző/diplomás ápoló képző intézetnél lakom, és hát ma is egy védőnő/diplomás ápoló jelölt furakodott elém mikor léptem volna fel a buszra, csak hogy le tudjon ülni. A jövő szakemberei:-((( Legalább arra gondolna, hogy ő is fog szülni, neki is kell majd cipelni... És én nem akartam leülni, csak szar, mikor már kapaszkodnál fel a buszra, de elédugranak.... Bunkó.

Ma voltam az esküvő szervező lebonyolító irodában. Hát persze nem tudtam elintézni, mivel én nem tudtam, hogy háromfajta zenét kell megjelölni, meg a többi részletkérdés. Úgyhogy elhoztam a papírt, majd apával eldöntjük. bár érzem előre, hogy rockesküvő lesz:-))) Jah és sokkalom a 10 ezer forintot az "alapcsomagért". De mindegy, remélhetőleg egyszer történik csak meg, és júliusig még ki tudjuk gazdálkodni ezt is.

Én is sokat gondolok a régi bulikra, meg arra, hogy tudnék inni. ráadásul május 15-től nálunk borfesztivál lesz, ahonnan még soha nem hiányoztam, hát most fogok. Jah és már én is rá tudnék gyújtani, nem úgy mint az elején, hogy még a gondolattól is hányingerem volt. Hát nem tudom mi lesz, ha visszamegyek dolgozni, félek, hogy visszaszokom, pedig addigra már luxuscikk lesz a cigaretta. Tudom nem kellett volna rászokni.... Fiatalság, bolondság..

Szép napot mindenkinek

Márti
stella2007

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: