A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szirmikém,
hálám sírodig fog üldözni! Jövő héten megyek Szekszárdra, megnézem azt a C&A-t. Köszi!!!
Vendég

Áfi kedves, én is most vettem a C und A-ban magamnak gatyókat és felsők is vannak nagyon jó áron, amiket akcióznak azok mindig jobb áron kaphatók, de alapban sem drágák, mármint a többi kismama bolthoz képest.

Ami tuti a legolcsóbb, én már végignéztem mindent azt az alábbi linken tudod megrendelni, nagyon szép cuccok és nagyon nagyon olcsó....

http://www.gportal.hu/portal/elenorkismamaruha/

Én még nem rendeltem innen, de árban, szabásban nagyon szimpi.

A CundAnal is sokkal olcsóbb.

Puszi
Melcsi

Ui: Katica, azért pihengess is, nem jó az a sok munka, tapasztalatból mondom :wink:

Kép
melcsi6

Kakukk!

Kép
zölddisznó

Kivasaltam YESSS!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Kakukk!

Kép
bettike
Eger

Melcsi,
ez az oldal nagyon jóóó! Köszi! 2000-ért találtam olyan nadrágot, amiért én ma adtam 5000-et (bár az enyémnek kicsit hosszabb a szára, de akkoris! :evil: )
Vendég

Melcsi!

Én a szülészeten voltam, Domi meg a koraszülött-intenzíven. Műtét napján nem is láttam a gyerkőcöt, még csak meg sem mutatták miután kivették belőlem. Másnap reggel, tolókocsival áttolt a férjem a "C" épületbe Domihoz. Műtét után pár napig csak tolókocsival tudtam oda átjutni, mivel "jó messze" van egy frissen műtöttnek. Még így is baromira fájt a hasam a zötykölődéstől, liftezéstől stb. Ja és ami még feltűnt, hogy tolókocsiban ülve mindenki a lábamat nézte (a gyerekek főleg), hogy nyomorék vagyok-e. :lol:
Gondolom a szülészeten gyakran megfordul az inkubátor, azért láthattad. Úgy tudom, ha a baba besárgul és kék fény kell, akkor is inkubátorba kerül a gyermek, de nem kell átszállítani a koraszülött-intenzívre. A koraszülöttön pedig nemcsak koraszülöttek vannak, hanem kis súllyal (2,5 kiló alatt született gyerekek..ők is koraszülöttnek minősülnek súly szempontjából) és azok a normál súlyú gyerekek, akik betegen születnek vagy ápolásra szorulnak.

Kép
babancs

Hova tűnt Mindenki???

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Én TV-t nézni tűntem!

Kép
zölddisznó

én meg nemrég értem haza!

zöldi, gaby mégegyszer bocsi! :oops: Kép
Vendég

megyek Vészhelyzetet nézni( nincs elég az életemben :? )

pussz
Vendég

Na, én is tv-t néztem, most meg megyek szundítani,...

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Boni! Örök harag! :twisted: :wink:

Jó éjt!

Kép
zölddisznó

Hihi, Katica alszik!

Kép
zölddisznó

coca
örülsz, hogy beelőzted katicát? :P

megnéztem én is a kismamaruhás lapot, el is tettem kedvencbe, ha esetleg kelleni fog :wink: de én nem találtam árat a gatyóknál :roll:

Kép
gaby25

Naná, hogy örülök.
A tegnapi blasztókérdésedet nem felejtettem el, majd szörpi mellett kielemezzők, jó?

Vasárnap a Vivicitta futásra jöttök, vagy a Critical Mass kerékpáros felvonulásra? :lol: ...mindenesetre ha autóval közlekednétek aznap Bp. belvárosában, ne tegyétek, nem fog menni! :wink:

Ma tuti nem leszek egész nap. 8 órám van, utánna megyünk halazni kedvenc kollégáimmal. Ki irigy?

Kép
zölddisznó

Zöldi ÉN irigy vagyok! :lol:

A tegnapi depi után még mélyebbre zuhantam, hőm leesett

36,9

UTÁLOM! TÖBBET NEM MÉREM A HŐMET!

többieknek megy a drukk!

Szép Napot Nektek!
Vendég

Boni drágám! Nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Snufi! Mit reklamálsz, hogy mindenki eltűnt?? Napok óta kereslek és le se sz..rsz :P én meg kikészítettem a Bromocriptint a számítógép mellé és várom, hogy kell, vagy nem, de nem is reagálsz

babaimádó
Kép
babaimado

Tegnap totálisan véletlenül a metro aluljáróban találkoztunk Gabyval. Észre sem vettem, majdnem frászt kaptam, mikor elcsípte a karom:-)))

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Melcsi: télleg szupi a kismamaruhás oldal! Azonnal mentettem én is! :lol:

Boniko: sajnálom a családi viszályt, de cserébe elárulom, hogy azt álmodtam, hogy bebabásodtál ebben a ciklusban, és pont azt elemezgettük, hogy biztos azért, mert bejelentkeztél dokihoz :lol: és beijedt a babó :lol:

Bettike, Kata: ti hogy álltok?

Szilcsi? Hőd? Egyébként remélem jobban vagy...

Babaimi: van már valami időpont/info az inszemmel kapcsolatban?

Coca: a blaszto-elemzést majd velünk is megoszthatnátok :wink:

Snufi: kitartást a hosszú héthez!

Eliza: nincs ugyan tapasztalatom, de a kolléganőmnek is látványosan leszállt a pocakja, aztán 1 héten belül meg is volt a baba...

Gaby: meg kell mondjam, nagyon jól kezeled a párodat, meg a viselkedését :wink: csak így tovább! :lol:

Görbém:
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

babaimi nem megy sajnos! ezt a napot hagyjátok meg nekem a sírásra, oszt holnapra összeszedem magam!
Vendég

Snufi, ha neked nem kell, majd én elviszem Babaimi Bromoját :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso, sajnos nem valószínű , mert a hőm továb zuhant. de jó álom, akko én leírom neked én mit álmodtam tegnap

visszamentem a dokinőhöz, és közölte velem, hogy annyira rossz az eredményem, hogy ezen semmi nem segíthet, és nem fogok tudni soha teherbeesni semmilyen segítséggel! :?
Vendég

ja és szezso szép agörbéd! drukk++++++++++++++
Vendég

boni
sírd ki magad, és holnap újra az erős magabiztos boni leszel :wink: mindenkinek meg van a joga, hogy kicsit maga alatt legyen, csak ne tartson sokáig, mert az már nem egészséges :wink:

szezso
köszi :) hát eddig nem kezeltem jól, azért is volt vita. Most ő is igyekszik, mikor anyumat híta vasárnap ő is mondta neki, hogy döglött oroszlánba nem rúgunk, nem olyan nagy dolog beismerni, hogy hibázott, és most ő is könnyebben enged már :P :wink:
mindketten akaratosak vagyunk amúgy :?

Kép
gaby25

Szezso
tényleg kafa a görbéd :D már múltkor is írtam, hogy mennyivel szebb így bogyók nélkül :wink:

Kép
gaby25

jó, majd 14 óra után, mertakkor már nem dolgozom :wink:

Jó hogy jó uton haladtok
Vendég

Boni: rossz passzban vagy, azért álmodsz ilyen butaságokat...majd kicsit helyrerázódsz, és olyanokat álmodsz majd, mint én :wink:

Gaby: több helyen is olvastam, hogy a bogyók összekavarhatják a görbét :? de legalább ismét bebizonyosodott, hogy gyógyszer nélkül normális, kétfázisú ovulációs görbét tudok produkálni... :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso köszi a biztatást! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Szezso drága! ÍRitkán látlak! NEKEM MOST TETSZIK A GÖRBÉD, DE HIÁNYZIK EGY SOR :oops:
Nem tudom, nekem kelleni fog-e a Bromo, mert az előző doki szedette, most meg nem került zsóba, csak gondoltam, hogy felajánlom, mert Snufi bajban van...de nem erőszakolom..csak segíteni akartam neki..eddig is elállt a gyógyszeres dobozban, ezután is el fog állni, aztán vagy kell nekem, vagy nem..
Kérdésedre válaszolva: kedden UH, aztán megmondja a doki, mikor lesz tüszőrepi szuri és inszem. Mától Clostilbegytet szedek.

Boni! A frászt hozod rám!
2x kellett elolvasnom, hogy rájöjjek, hogy csak álmodtad!! Negatív gondolatok:hussss!!!!
Puszillak!!

Klarisszáról tudtok valamit?

Veramami!! MI volt a dokinál??,Eltűntél!!

Lili??Mfpan??Többiek???????????

babaimádó
Kép
babaimado

babaimi bocsi, nem akartam frászt hozni rád! :lol:
puszillak!
Vendég

Sziasztok,

Boni, ha itt lennél, most elfenekelnélek, 36,9-es hővel nem szomorkodunk :D , persze tudom, ha a Te kis lelkecskédnek az a jó, akkor sírd ki magad, az nagyon sokat segít, de ne a hő miatt, ebből amíg nincs piri bármi lehet. :wink: Nyomsz egy görbuszt?

Szezsó, nagyon szép a mintád :D , csak így tovább. Örülök, hogy tetszett az oldal, mindenki tegye be a kedvencek közé, mert mindenkinek szüksége lesz rá!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Babancs, hát nem lehetett könnyű neked :( , még egy kemény hónap aztán már sokkal jobb lesz, ha a babó veletek lesz otthon.

Babaimi, drukkok mennek az inszemhez :wink: .

Puszi mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Kapaszkodjatok meg!
Ilyen görbét még nem láttatok! :lol:

Kép

Kép
bettike
Eger

bettike fogjunk kezet :?

melcsi görbét esetleg este tudok dobni. jó? nekem amikor leesik, akkor vagy aznap, vagy másnap megjön. :cry:
Vendég

baba
azt hittem a kaáliban nem alkalmazzák a clostyt :roll: tudtommal oda jársz :roll: :wink:

Bettike
ez aztán a mélyrepülés, akkor ma már piri lesz gondolom :roll:

Kép
gaby25

lányok nagyon rosszul vagyok leszakad a gyomrom, émelygek és fáj a fejem! :cry: mit csináljak?
Vendég

Sziasztok,

beköszönök el ne felejtsetek :)

Soakt vagyunk kint, meg Rolizok. :) Tegnap meg szekrényt szereltünk este (miután megvettük :) )

Nálunk nagyon fúj a szél, ennek hatására még a pizsimben vagyok...

Bettike, legalább megjön mostmár...

Boniko. :( amíg nem jött meg van remény)

Gaby, nálatok alakul a családi béke???

Nálunk minden rendben, semmi tünet csak a cici feszülés. dokihoz legközelebb 3 hét múlva kedden megyek

puszi

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Boniko, vagyél be valami gyogyit.
Cs.

KépKép
Kép
csikken

boni
ez most migrén, vagy esetleg valami más :?: :roll: :P mindenesetre jobbulást

csikken
családi béke helyreállt :wink: nem baj az ha nincs tünet, én örülnék ha nem beszélnék minden reggel a nagy fehérrel :P

Kép
gaby25

Gaby, örülök neki!!! :)

Képzeljétek nem tudom elérni a védőnői szolgálatot. Pedig mennem kéne, dehát így hogyan. Nem mehetek máshova???
Cs.

KépKép
Kép
csikken

Csikken, fejfájásra már vettem be , de a másik kettő még megvan :cry:

gaby migrénre szavazok!
Vendég

boniko
én a másikra szavazok, az sokkal jobb :P :wink:

Kép
gaby25

Csikken: nem tudom, nálatok hogy van, de itt Szhelyen lehet menni más védőnőhöz is, (ha elvállal), nemcsak oda, ahova tartozik az ember…Örülök, hogy jól vagy :-D

Boni: a végén még az én álmom válik valóra :-D :-D :-D (szerintem menj haza pihenni…vagy ha otthon vagy, ne menj be dolgozni…)

Bettike: biztos jól összeverte magát szegény hőd, hogy olyan magasról akkorát esett :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezsokám! tündér vagy. de nem nagyon tartom valószinűnek,most vadászok rennie re, hátha segít.

csikken fránya véfőnők!

gaby édes vagy, de ua mint szezsonak
Vendég

Sziasztok!

Csikken, védőnőhöz oda kell menni ahová körzetileg tartozol.Máshonnan úgyis elküldenek.

Gabi, örülök, hogy alakultok. A kismamaruhás oldalon nem mindegyiknél van ár, de ha ráviszed az egeret, akkor kiírja, vagy ha rákattintasz a kép alatt ott van az ár.

Melcsi, a Brendonban már a nagykatalógus is megvan, vagy még csak az a kicsi füzet?

Babancs, nagyon szépen gyarapodik Domi, remélem mihamarabb eléri a bűvös 2 kg-ot.

Bettike, hát úgy néz ki a végén téged is megtalál Miki bá.

Macspacs, jelentkezz mi volt a dokinál.

Boni, jobbulást!

Szezso, jó a görbéd :D

Kata, veled mi újság? Hogy vagy?

Kép
Kép
robcsi03

Bettike! Látod, mégis igazam lesz!!Kár, hogy nem fogadtunk!

babaimádó
Kép
babaimado

elmúlt ! :lol: :lol: :lol:
Vendég

hazjöttem, mert visszatért a gyomorfájás, :twisted:

melcsi itt a csúnya görbém Kép
Vendég

Hali!!!

BOni, örülök hogy jobban vagy!!! Kell egy kicsit sírni azt megrázni magunkat! Különben is tudod míg nem jön meg.......

Bettike, te tényleg egyszer mensizel míg mi kétszer!! De talán ez most változni fog!

Szirom, ne hajsd magad túl!!!

Csikken nem tudok neked sajna infoval szolgálni védőnő kérdésben!

Szezso, szép görbusz!!!! Reméljük babás is!! Na -ná hogy babás!! :lol:

Én nem tudok hővel szolgálni, de mensivel sem! A cickóim nagyon fájnak, eddig a mai nap volt a legkritikusabb, ma még melltartóban is fáj!! Bár nálam ez szokott lenni! Azért nem vagyok 1000 %-ig optimista! Sztem csak pénteken tesztelek, ha tesztelek!!

Kép
kata05

Sziasztok lányok!

Melcsi! a 35. héthez gratulálok :)
Csikken! neked a 10-hez :)

Kata! Drukk a holnapi teszthez (Bettike táblájából lestem :) )

Bettike! Köszi, hogy a táblában tartottál!
12 cn :)
A görbéd hűha :shock:

Mindenkit puszilok!
Azért néha kapok ám infót rólatok msn-en :)
Nálunk minden ok, csak sok a meló és otthon már nincs sok kedvem gép elé ülni!
Mindjárt itt a május 2, megyünk a Kaáliba! Utána feltétlen jövök és mesélek! (remélem, azért még érdekel valakit, bár nem tudok jönni írni :oops: :( )
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: