Judy: A fogantatás után szedtem 2-3 nappal, amikor felfáztam.
Christell: akkor 31 napos volt az előző ciklus. Az egész jó, nem volt maratoni. És tudod, új ciklus, nagy remények!!! Vezesd a hőt, segíthet! Már csak 2 hét és ovu.
Chris: Júniusig mindenki babás lesz, ezt megígértem Nektek.Tényleg jó ez a görbe.Az első két három pötty után már nem olyan unalmas,sőt.Az a baj,hogy egy napomnak csak kábé 2 percét töltöm el a görbével,de jó hobbi
Az még nem számít, a beágyazódás után kerül a babó közvetlenül kapcsolatba az anyaszervezettel.
Andi,
Remélem most már hamar jobban leszel.
Olik,
Jóbbulást.
Csajok,
Mielőtt hazamegyek, még azt mondjátok meg nekem, hogy akinek UPC net-je van, melyik csomagot használja?
Holnap meg akarom rendelni neten, mert ugy ingyenes.
Olik: nem, nagyon fájt ha pisiltem, akkor szedtem. A gyógyszertárban ezt adták már csak recept nélkül, de talán jobb is, hogy nem valami erősebbet kaptam be. 2 szem csúszott le, az semmi talán...
Csajok!
Aranyosak vagytok! Nem vagyok elkeseredve. Nem gondoltam, hogy az első próbálkozós hónapban összejön. Majd a következőben. Az idén úgysem akartam szülni, mert addig nem tudunk beköltözni a házunkba. Szeretném, ha a baba már oda születne.
Abban segítsetek nekem légyszi, hogy a fertiben hogyan kell regisztrálni, és hol találom a görbét, hogyan tudom vezetni. Köszi.
Szóval,felmész a www.fertilityfriend.com oldalára...
Aztán ott kérni fog egy nick nevet, és egy e-mail címet, azt beírod...aztán arra az e-mail címedre megkapod a kódodat, amivel mindig be tudsz lépni
Elvileg ez egy 45 napig ingyenesen használható oldal...egyenlőre ennyit...
"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
Ez megvan Betty! Beírtam mailt, és nicket. Az alatta lévő sort nem töltöttem ki, és rányomtam a finish gombra. Ja. És szőkeségem mellett angolul sem tudok.
Nem baj Chris, nekem is inkább a párom az angolos, én a németes...el van osztva Most ha felmész az e-mail címedre,akkor elvileg megérkezik mostanában a kódod....
"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
Szia Omnia! Remélem jól vagy(tok)!
Mi nem vagyunk tanárok, csak hobbi.....nemrég feküdtünk neki az olasznak is....azt meg együtt Igazából úgy szeretnénk, hgy majd a párom angolul beszél a bébihez, én meg magyarul....
Betty:lehet,hogy útban vannak haza felé...én is most értem haza,de a hányinger megtréfált a közértben.A hűtőpultot majdnem sikerült...most meg fekszem,mert úgy érzem kövek vannak a szempilláimon
Betty: valóban egy hetem van, de a jövő hét utáni hét hetfőjén tesztelek csak,ha....addig nem jön meg.Múlt hónapban 4 napot késett.lehet,hogy a spirál levétele miatt,lehet,hogy spirál nélkül 32 naposak a ciklusaim