Sziasztok!!
Bocsi, h nem jöttem, csak apa sokat dolgozik, plusz szegélnynek nagyon fáj a lába, állítólag babaúszáskor meghúzódott a combja, mivel neki alacsony volt a víz és rosszul guggolt vagy térdelt...

szóval ha itthon van, akkor is rám hárul minden
Tigri, nagy gratula nektek!!
Köszönöm szépen a szülinapi gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok!
Ancsa, 24 lettem, családtól főleg ruhákat kaptam, felsőket, dzsekit, gatyát, mivel ugye elég sokat kihíztam sajna

nem baj, amint vége a szopinak, úgy leadom, mint a sicc!!
ti is gondolkoztok úszáson? lassan már nektek is aktuális!
Zsófi: igen, igen, Csillaghegy, de mi 11re mentünk oda, szóval barátnődék előttünk lévő csoportban voltak! De sajna nem emlékszem, mivel ott 6-an voltak, mi csopinkban csak négyen!
Gratula a foghoz!!
Masni, Györgyi: én is akarok napszemcsiiiit!! Nem csak iszonyat édi, de praktikus is! ti hol vettétek???
Május 12-én lesz bababörze a biopiacon, akit érdekel!! Steffikém?? Martini hogy van? És te?
Szerdán hozzánk jön a védőnő, de még nem tom pontosan, h mikor, a séta du. lesz??
Hú, hozzánk is jöttek ilyen víztisztítósok bemutatni a gépüket és kikérdeztük pár orvosbarátunk véleményét és nagyon ellenezték, de már nem emlékszem a pontos indokra, majd megkérdezem apukámat (ő tárgyalt velük) és leírom...
Györgyi
Jázmin hogy van? Ez akkor tuti, h a fogzás, szegényke, lmeg persze szegény te, lehet, h azért is viseli meg őt ennyire, mert korán jön neki...