A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Hát igen, nekem is ez már kicsit sok volt. Meg általában az, amennyire féltenek itt bent a cégnél. Nem is meséltem nekik, hyog eveztem a hétvégén, mert tuti a világ leggonoszabb kismamájának tartanának, aki szándékosan árt a babának. :wink: Mint amikor iszom egy kávét. Eleinte mindig elmagyaráztam, hogy nagyon alacsony a vérnyomásom, és azt modnták, napi egy kávé belefér. most már inkább azt mondom, az orvos mondta. Veszekednek velem, ha valamiért lehajolok felvenni. Dehát amíg nem okoz problémát, miért ne hajoljak le??!!

Kép
nenoke

Gurgi!

Bizony ennyit híztam, és az a röhely, hogy úgy igazán nem is látszik nagyon...
Pedig nem is eszek sokat, sőt inkább keveset, van mikor reggelizek aztán délután jut eszembe hohy nem is ettem még semmit , szal keveset, meg mindentől ég a gyomrom így nincs is kedvem enni.
De ezt a 79kg már tartom egy hónapja lassan, a pocakomat is mérem minden héten, nekem már 102 cm!
Szal pocakom az jó nagy van!
De majd csinálok képet valamikor, és megmutizom neketek mekkora bálnus vok én...
Ja meg csináltam, képeket egy párat a kisruhákról is egy párról, majd felrakom vmikor, csak most nagyon fáj a popicsontom...

Én is szivesen nézegetnék képeket Annee!
Csinálj egy albumot, és linkeld be ide, és akkor az nézi meg akit érdekel!
Vendég

ez pl egy pvödör belerakod a pelust és et csomagolja kb 28-30 db-ot.igy nincs büdi.brendon oldalán megtudod nézni.van hagyományos is
Kép

nálunk a fenti okok miatt kell.
a pelenkázó pedig azért mert futonágyunk van max. hasalva tudnék pelenkázni rajt.

Bridzsi

Kép
esztora

Megnőtt a nagyfiú:

Kép
Vendég

Azért szerintem a pelenkázó jó ha van, elég lesz állni szülés után nemhogy hajolni...
Szerintem az kell.
De a szoptatós párna szerintetek hasznos????

Annee!
Édesek a babócáid, kis tündibündik!
Vendég

Annee, bűbájosak a kicsik (nagyobbacskának is, de azért nekem most leginkább a kis vörös ráncos képű töpörtyűk tetszenek. :lol: )
Képzeljétek, azt álmodtam, hogy teljesen ki vagyok akadva, hoyg fiam lesz, és nem lányom. Hogy mik rejtőznek az ember tudatalattijában?!!! Eddig azt hittem, nekem teljesen mindegy, sőt egy kicsit még jobban is örülök a fiúnak, mert így legalább lesz bátyja a másodiknak, aki remélhetőleg lány lesz.

Kép
nenoke

Anneee!!
Milyen picuri cuki babák..egyem meg őket! a kis ráncos mindenit néki.. :lol:
Petya jól megnőtt :lol:

Hencsi!
Az én pocakom 110-en valamennyi..brutkó de persze ebbe beletartozik a szélességem is.. :lol:

Nenoke!
Ja, a menzán engem is nézett egy nőci, hogy merek inni a kóla lájtból... :shock:

Fú de büdös van, apuka lakkozza Samu pelenkázós komódját, kint az udvaron..írtó büdi..
torolve_20131003125716

hencsi van aki nem szereti a sz.párnát.én azzal alszom és imádom.ha szoptatásnál nem is kell most nagyon jó hogy van.

művelődünk:Mozart operettet hallgatunk Dolhai Attilával

Bridzsi

Kép
esztora

Henchy
Hasonlóak vagyunk: én 165 cm-hez indultam 65 kg -val, 1 hete mértek 73 kg-t. Hát én már csak azt szeretném, ha 80 at nem lépném túl. Talán az menni fog.

Vettünk: bodykat, rugikat
Kaptunk: csomó rucit, babahintát, járókát bébikompot
Hétvégén nézünk: babakocsit, bababútort - alig várom! :lol:

Kép
Kép
emma1976

Hencsi!

Nemtom, hogy kell-e szoptatós párna...ezen én is gondolkodom..lehet, hogy nem feltétlenül szükséges..
5 ropiért tudok..a MINI Manóban.. /máshol 10 ezer/
torolve_20131003125716

Köszönjük a dicséretet! :lol: :lol: :lol:

És akkor még egy unalmas ráncos:
Kép
Vendég

Én minnyá megyek az új dokkerhez. Lécccci drukkoljatok. Nagyon izgulok! Annyira kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.

Kép
zsuzsi**

Csajok!

A macskámat ki fogom nyúvasztani!!!
Behozott a fürdőszobába egy gyíkot és még él!
Most megyek a szemöldökcsipeszemmel és megpróbálom kivinni szegénykémet!

Azta Gurgi, én meg azt hittem az én pocakom miylen nagy, mert mindenki azt mondja hogy tök nagy!

Emma!
Én kb a 20 héttől kezdetem el hízni, előtte csak pár kilót szedtem fel, de utána gondolom elkezdett nővögetni a babócám és azért is jöttek a kilók...
Vendég

Annee: Nagyon cukkerek!!!:D

Kép
zsuzsi**

Az én hasam 112 :D

Most mértem meg:)

Kép
zsuzsi**

Hencsi, mi a télen egy patkány fejét kaptuk ajándékba a kutyusunktól. Szerencsére kinti kutya, nem hozta be, csak odaadta nekünk. A többi részét meg akarta tartani. Utána 3 hétig meg sem simogattuk. Utólag tudtam meg, hogy be kellett volna jelenteni az ÁNTSZ-ben.
nenoke

Sziasztok Lányok!
Nem tüntem el. Vagyok! Ne haragudjatok nem tudtam még visszaolvasni. Az elmúlt 3 hétben nagyon termékenyek voltatok. :-)

Velünk most minden ok. A cukrom miatt diétaznom kell és a veséim nem szépek, de ettööl eltekintve minden rendbe. Picurka szépen növöget és mostmár 1000 %, hogy kisfiú :-)) A nevét is szeretnénk a héten eldönteni. :D
Kaptam róla fütyis képeket is, mindjárt felteszem. :wink:
molkata

Kataaa!!! De jó, hogy itt vagy! Anyukááám! Hiányoltunk :D

Kép
zsuzsi**

Henchy
Ezt nem értem, azt írod, hogy 20. hétig semmi, 1 hónapja semmi, akkor 4-5 hét alatt szedted ezt össze?

Kép
Kép
emma1976

Na gyíkot kilakoltattam, szegény úgy nézett rám, engem meg a frász kerülgetett...

Zsuzsi szurk a dokihoz!!!!

Esztora és hogyan alszol vele?
Mármit hová teszed?

Igazából én azért gondoltam a szoptatós párnát venni, mert meleg lesz és én nem akarok pólyát venni neki, arra meg csak ráteszem és kész, és úgy legalább stabilan fekszik, én majd szerintem félni fogok hogy hogyan is fogja meg, olyan kis törékeny picurkák még az elején!
Vendég

Emma!
Azért nem, de nem sokat híztam a 18-20 hétig, utána jött fel a többi.
Pedig tényleg nem sokat eszek...
De majd mingyá megnézem a kiskönyvem.
Tehát a 18dik héten voltam 70 kiló.
Utána jött a többi sajna, de szerintem én inkább vizes vok...
Vendég

Csajok, megyek zuhanyozni.

Van még egy kérdésem. szerintetek hogy illik azt megkérdezni, hogy mennyiért vállalja a szülésemet?
Olyan kellemetlen... :oops:

Kép
zsuzsi**

Ez a kis arca, szembööl. Kép

Ez az elsöö kukis képe 27. hetesen :-)
Kép

Második kukis kép 29 hetesen :-) Kép

ès itt van öö, profilbol. Kép

Nagyon utálta az uh-t, a kis keze ott van az arcocskája elöött. Remélem, hogy minden kivehetöö.

Zsuzsi! Köszi a hiányolást. Nagyon jól esik. :oops:
molkata

Kata: Nagyon édi!! A 29 hetest nem tom kivenni :oops:

Kép
zsuzsi**

Sztem, egyszerüüen kérdezd meg, hogy mennyiért vállal. Nem érdemes köntörfalazni.

Henchy! Èn is kezdek vizesedni. Dagadnak a lábaim. Elég kellemetlen. De a diéta miatt már hetek óta nem hízom semmit.
molkata

Ott rajta van az egész lábacskája, ahogy kicsit összehúzza és jobb oldalt, a combjánál látszanak a kis heréi. :D
molkata

Kata!

Én nem tudom én eddig nem vettem észre hogy vizesednék, csak a hétvégén festettünk és az megtette a hatást estére úgy bedagadtam mint a fene, és azóta azért minden nap egy picit estére bedagad a kezem lábam.
Egyébként fura, mert én a terhességem előtt is szedtem vízhajtót meg vérnyomáscsökkentőt, most meg csak vérnyomáscsökkentőt kell szednem, szal lehet hogy most is kellene...
Vendég

Kata, hihetetlen édes a kis pisze orra! :lol:

Kép
nenoke

Terhesség alatt nem ajánlott a vízhajtó. Beszéld meg az orvosoddal. Egyébként, én is csak tegnap óta dagadok, vagyis a bokáim.
molkata

Nenoke! Igen, nagyon pisze. :lol: Az apukára ütött, mert nekem hegyes orrom van :D
Hogy állsz a mesékkel?
molkata

Hencsi egyik fele a térdem alatt van igy nem fáj a csípőm,a másik pedig a hasam alatt mert "fiús"hasam van nem ér le egyébként és nagyon húzodik.

jővő pénteken 9.30-ra megyünk 4d-re :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Kata, egyelőre folyamatos túlórákkal küzdök, úgyhogy sajnos nincs időm a mesékkel foglalkozni. Szerintem majd júniusban, ha már otthon leszek. Köszi az érdeklődést. :D

Kép
nenoke

Esztora!
Értem köszike, majd ha meglesz én is kipróbálom, bár nekem nem is tom milyen pocakom van, de alváskor ugy féloldalt vagyok és úgy nekem kényelmes.

Krumlisalit csináltam, kinek küldhetek?
Vendég

Kata!
De itt van az Annee, ő szed vízhajtot is a vérnyomáscsökkentö melett!
Egyébként én is úgy hallottam hogy nem szabad, de akkor neki miért kell?
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok és olvasok, csak írni nics erőm :oops:
Ma voltunk oviban nyílt napon. Elég jónak néz ki, van nagy udvaruk, meg az óvónénik is aranyosak. Remélem sikerül bejutnunk!
Kilók: én most +1kg-nál tartok, de ez nem mérvadó mert kb 5kg-ot fogytam az elmúlt hetekben :roll:
Estére nekem is bedagad a bokám, de reggelre rendbejön!
Babának én még semmit nem vettem :oops:
Szoptatós párnám még nem volt ezért nem is tudok róla nyilatkozni. Ha most valaki meglep majd vele akkor lesz, én tuti nem veszek, megteszi egy sima kispárna is :lol:
Uxi: drukk megy a házhoz! Mi egyenlőre fentre tettünk ajtót a lépcsőhöz, ha éjszaka valamelyik kölkencs felébred nehogy elinduljon le. Majd ha a pici is elkezd mászni lentre is teszünk. A lépcsőt egyébbként biztonságosan tudják használni, dehát ők már nagyobbak. Még korlátot kéne tenni, mert a fal már nagyon gázosan néz ki pedig csak 1.5hónapja lakunk itt!

Végezetül egy mai pocakkép. Én igazi bálna vagyok :oops:
Kép

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Henchy: Nah, erre én is kiváncs vagyok! :shock:

Brigi: Szép a pocid, és nem vagy bálna!!! :P
Nagyon szép ez a füri! :)
Vendég

Henchy: Utánnanéztem, ezt találtam:

MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A CORDAFLEX 20 MG RETARD FILMTABLETTA ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?

A készítmény hatóanyaga a dihidropiridin csoportba tartozó kalcium-antagonista nifedipin. Értágító, a szív oxigén ellátását javító hatása révén alkalmas angina pectoris (mellkasi szorító fájdalom) megelőzésére, valamint magas vérnyomás kezelésére.

Tehát nem vízhajtó...én lüke meg kibontás után letettem valahová a tájékoztatóját, aztán azóta sem találom.
Vendég

Annee!
Semmi baj, igazából én sem tudtam pontosan hogy most lehet e szedni ilyent vagy nem, de akkor ezek szerint tényleg nem!
Hogy vagy?
Rendben van a vérnyomásod?
Nekem ma képzeld el csak 120/80 volt a terhesgondozáson, úgy örültem neki...

Na csajok tettem fel képeket, bálnásat is meg kisrucisat is meg ágyneműanyagosat is... :lol:

Klikk rá.

http://henchy.extra.hu/e107_plugins/aut ... 0albumom...
Vendég

sziasztok!

Brigi szép pocak! és csini a háttér is nagyon!

Kata, hazaértél?

Mai tapasztalatok a buszozás terén:
- reggeli járat, teli részben középiskolásokkal: még meg is néz a "jé mekkora hasa van, tuti terhes" nézéssel, és ennyi!!!!!!!!!!

- helyi járat: 70 év feletti bácsika kap a kezembe, hogy üljek le, van egy hely!!!!!!! megköszöntem, és elutasítottam (5 percet kibírok)

- délután hazafelé: teli busz, falubéli nő, menjek csak előre ha nem lesz hely, majd csinálunk! na így is lett! 3-as ülés, 3. ülésen a két srác táskája, a nő eltetette velük és mondta üljek, hiába ellenkeztem, majdnem csak odahúzott! viszont a srácok szép grimaszt vágtak! még én éreztem magam kellemetlenül, pedig nem hiszem, hogy a táskájának is vett volna jegyet!?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Henchy: Micsoda pocid vaaan! :D :D

Vérnyomi nem jó, most mértem, 148/103 :( :( :(
Vendég

Annee!
Na azt azért hozzá kell hogy tegyem, hogy egy picit ki is nyomtam a pocakom, mert csináltam vagy 20 képet amiből egy pár lett vyiszonylag normális, mert nem tükörből fotóztam hanem csak úgy fogtam...

Szegényke, de mi a fenéért olyan magas a vérnyomid?
Minden nap ugyanabban az órában veszed be?

Nekem azt mondta a házidokim, hogy próbáljam elosztani egy napra a 3 szemet úgy, hogy pontosan ugyanakkor vegyem be.
Hát én úgy oldottam meg, hogy reggel 9kor majd 15kor majd 21kor veszem be, és azóta -kop kop kop- egész jó, persze elfelejteném, de beállítottam a telefonomon emlékeztetőt, és így tuti nem felejtem el!
Ha nem így csinálod próbáld ki.
Vendég

Henchy: Dettó ugyanigy csinálom. Csak én 8-kor, 14-kor és 20-kor veszem be őket. Én is a telefon emlékeztető szerint.
Elosztottam a gyógyszert is, van a táskámban, és itthon is. Ha pont menet közben ér az emlékeztető akkor is be tudom venni időre.
Vendég

Hencsi tényleg ne vegyél több kisruhát.
jó nagy a te pocid is.

kimegyek kicsit a kertbe kell a fizikai fáradtság is.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Molkata! Gratila a kis pöcsöshöz!

Gyakorlott kismamák! Szerintetek kell légzésfigyelő?????

Tök jók a képek, mindenki nagyon szép kismama, majd én is próbálok képet felrakni!

Most hívtam a szülésznőt, de éppen a szülőszobán volt, így nem tudtam beszélni vele, de azt mondta majd visszahív, remélem el tud vállalni, nagyon rendesnek tűnt.

Gurgula! Nekem is szokott ott fájni, főleg a hétvégén fájt amikor a lábával nagyon sokat rúgdosott ott lenn, de mostmár megfordult.

Emi

Kép Kép
emi_25

Hát akkor fogalmam nincs miért!
Én mióta így csinálom nekem jó, néha kicsit magasabb de az sem olyan vészes.
Meg azért én reggelente megittam egy ici pici kávét sok tejjel, de már arról is leszoktam, és így minden okés.
És ha ennél fokhagymát?
Tudom hogy gusztustalan nyersen, de az még egy jó természetes vérnyomáscsökkentö, és nem hallottam még sehol sem hogy kismamáknak nem szaban enni.
Vendég

hencsi, micsoda pocó!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Esztora!
És még kapok egy pár zsák ruhát, bár az kisfiúról jön de sebaj...
Hát az én pocakom már olyan hordó...
Kiváncsi vagyok mekkora lesz mire megszülök...
Vendég

Emi megkérdeztem Ricsi nővérét a légzésfigyelőről (ő védőnő) hogy mi a véleménye róla.mondta hogy az elején szokták javasolni.lehet bérelni is.
mi vettünk egyet a babaszobán annyi volt az ára mintha 5 hónapra béreltünk volna.

Bridzsi

Kép
esztora

Lyna!
Már lassan köldököm sem lesz, és tök csúnya a piercingem helye, pedig nem volt ilyen nagy a helye, de totál kinyúlik a pocakom lassan...
Vendég

Ezen a légzésfigyelőn már én is gondolkoztam, de olyan drága.
Nekem az ágy mellett lesz a kiságy, tehát én közvetlen a baba mellett fogok aludni, így nem tudom hogy veszek e majd...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: