A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem jelentkeztem idáig, nagyon sok a dolgom, most is csak bekukk.

Lányok, ha valakit érdekel, maradt 2 doboz Puregon-om, és 1 doboz Merional-om.

Ha kell, e-mailt vagy pü-t írjatok.

üdv.

numa

Kép
numato

Nos lányok sziasztok!!!!!!!

MINDENKINEK ÍROM A KÖVETKEZŐKET!!!

Sikerült!!!!
UH: 14,3 mm. a petezsák! Igaz valószínű egy édeskénk van, de elsőre szuper ez nekünk! :D

Párom repdesés a családom is! Mondtam meg ne öljenek a szeretetükkel!!! :oops:

Azt mondta Konci kedvesen, hogy hatalmas a babyke, és hogy olyan mint a kismama, kis vitamingolyó!!!! :oops: Hát a stimu engem jól felfújt, de majd leadom, most nem aggódom ezen egy évig bizti!!!!!
Párom szereti a plussz kilóimat is, azt mondta azok is az övéi!!!! :D :D

Azért jövök ám még ide! Mindenkinek szorítani, és drukkolni!!!

Hát én azon a véleményen vagyok, hogy én végig ágyhoz voltam a család által láncolva, és nekünk így sikerült!!!!

Cuppantás nektek!!!
Következő UH. május 7-én lesz!!!!

Majd jövök ma este!!!! Páááááááááááááá

Kép
tini75

Jó reggelt Lányok!!
Tegnap nem lehetett feljutni az oldalra!!!
IKREINK VANNAK!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Picit betojtam :) :) :) :oops: :oops:
8mm-es petezsákok,de az egyik mellett van egy 17X5mm-es vérömleny!Ami vagy felszívódik és megmarad az egyik baba vagy nem és akkor elvetélem szegényt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Rutascorbint kell szednem,hogy felszívódjon a vérömleny!
Most sok pihi,úgyhogy nem sokat leszek fent :( :( :(
Nagyon szurkolok mindenkinek!
Ja és tök allergiás lettem az agolutyn injekciókra.Le kellett állni vele és egy másikat kapok.Ha nem múlik akkor cserélünk és vissza az agolutynra és le az Utrogestanról!!
Csók mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!
Tegnap egész délután próbáltam én is belépni de nem sikerült.
Nagyon nagyon gratula a babákhoz Benszinek és Tinynek! Én majd holnap tesztelek, már kiváncsi vagyok nagyon!
Nefke
nefke

Nefke!
Köszi a gratulát!!
Vendég

Sziasztok lányok!

Micsoda jó hírek, gratulálok:)

Jucinak sok erőt kívánok :(

Reggel volt a Konc tanárúr a tv-ben ( Duna)
LÁtta vki sajna én a végére kapcsoltam oda,és ráadásul el voltam foglalvaazzal hogy gyorsan hívjak vkit hogy kapcsoljon oda :oops: :oops:
Lombikról beszélt annyira aranyos volt :)
madrin

Sziasztok!
Picit szurkál a hasam! Mikor melyik oldalon, nem fáj, inkább kellemetlen, kb. 1-2 napja érzem, ez jó vagy rossz szerintetek?
Nefke
nefke

Jó reggelt!!!! :D :D :D

Benszike drága!!!!!! :D :D :D

Nagyon gratula a babácskákhoz!!!!!Minden rendbe lesz bíztos felszívodik az a vérömleny!!!!De tuti 2 baba!!!!!! :D

Tini!

Neked is gratulálok a babához!!!! :D

Nefke!

Én már voltam terhes nekem is szurkált a pocikom az elején,azt monta a dokim akkor hogy ez természetes!!Holnap derül ki hogy van e babád???Megy a drukk már most és akkor holnapra szerencsét hoz! :D
nyunyi82
Békéscsaba

Zsókuci,
annyira édes az a kutyus :D
Mi is tervezzük a kutyusunk mellé eg ymenhelyes kiskutya elhozásást.
KEzd nagyon önző ,irigy , féltékeny kutya lenni, kell egy kistestvér mellé :D
madrin

Köszi nyunyi!
Én még nem voltam és már szeretném nagyon megtudni milyen érzés. Holnap még csak tesztet csinálok, és majd csütörtökön kell menni vérvételre.
Kicsit megijedtem, hogy biztos meg akar jönni, de nem olyan fájdalom és eddig (talán vasárnap éreztem először este) nem is volt semmi, csak a beültetés után 1 héttel.
Nagyon drukkolok, hogy a babák miatt fájjon, bár lassan már egy Hüvelyk Matyinak is tudnék örülni! :lol: Csak valaki nekem is azt mondhassa egyszer, hogy "édesanya".
Nefke
nefke

Nefke!

Hamarosan te is fogod azt hallani!!!!Kitartás hamar elmegy ez a pár nap!!!! :D

Babyke!

Hogy érzed magad a nagynap után????Minden oké?
nyunyi82
Békéscsaba

Mindenkinek szép Kép -ot!

Babyke
Látod megint feleslegesen aggódtál!Nyugi!!Nyugi!!!Az idegeskedés nem tesz jót a picurnak!!! :D

Tini,Benszi
Gratulálok nektek!További szép pocakosodást!

Zsókuci
Nagyon édes kutyu!Ha tehetném én is befogadnám az összes kis árva kutyut!

Nefke
Ne vedd majd kézpénznek,ha negatív!!Tini a példa!!!!
gabicsibe

Lexi!
Veled mi van? Jól tudom, hogy Te holnap fogsz menni vérvételre? Tesztet csinálsz?
Nefke
nefke

Numato!
Írtam privit, de ha nem kapod meg érdekelne a Merional!
Várom válaszodat Emese

Juci!
Szavakba sem tudom önteni a megrázkódtatásomat és csak annyit mondanék okosak legyetek, még van remény!!!! Puszi

Mindenkinek gratulálok aki kismsms lett időközben!!!!!!
tûriné emese

Csajok!!
Nagyon köszönöm a gratulációtokat!!!!
Most osonok vissza pihizni!!
Vendég

Sziasztok,

Juci sajnálom, hogy így alakult :(

Lányok a beültetés után hányadik napon kell visszamenni vérvételre? :oops:
Közületek már csinált valaki antagonista protokolt?

Benszi, Tini Gratulálok.

Kép

csibe
csibe32

[quote="csibe32"]S írta:csibe32ziasztok,

Juci sajnálom, hogy így alakult :(

Lányok a beültetés után hányadik napon kell visszamenni vérvételre? :oops:
Közületek már csinált valaki antagonista protokolt?

Benszi, Tini Gratulálok.

Csibe!
Köszönöm a gratulációt!
Mi aza z antagonista protokoll?
Vendég

Csibe!
Én antagonista vagyok!Mi érdekel belőlle????

Nem a beültetéstől számít a vérvétel, hanem a leszívás napjától 2hét múlva kell visszamenni!

Numato!
Köszi, hogy hívtál és jelentkezem, szerintem a jövőhéten!!!!
Puszika
tûriné emese

Csibe!
Az én se tudom pontosan mi az antagonista protokoll, de nekem a fagysi beültetésnél is úgy volt, mintha a leszívástól számították volna a két hetet és akkorra hívtak vissza. Tehát a beültetés előtt két három nappal hamarabbhoz két hét. Fú, ez lehet bonyolult volt, de remélem azért érhető?!
Nefke
nefke

Sziasztok!
Hát megjöttünk! Reggel majd két órát vártunk mire a recepcióhoz kerültünk a férjemmel. Szörnyű volt!
Úgy néz ki, ha rendben lesznek a vizsgálati eredmények, jövő hónapban kezdem a stimut és júniusban beültetés.
Remélem minden ok lesz! Szűcs doki nagyon aranyos volt, kérdezte, mikor szeretnénk kezdeni, mondtam, ahogy a dr.úrnak jó, errre ő:van még helye júniusra.
Már úgy várom! Igaz félek a szuriktól, helyesebben a beadástól. Eddig a Puregont kivéve mást adta be őket, most én szeretném. Kicsit félek a Decapeptyltől.

Gratulálok a kismamiknak, hogy láthatták a babókat!

manda

Lányok volt ma valaki vérvételen?
Manda! reggel kb. hányra értetek oda, hogy ilyen sokat kellett várni?szurkolok, hogy el tudjátok kezdeni júniusban. Én kb. másfél hónapig kaptam decapeptylt, nekem a párom adta be, de nem volt semmi gond. Kicsit csipett, de annyi.
Nefke
nefke

Nefke
Mi Fehérvárról jöttünk vonattal, és pont lekéstük a 118-as villamost, így fél 8-ra értünk oda és már kint álltunk a külső ajtón kivül. Utána beljebb a két ajtó között majd 3/4 órát. Én nem tudtam, hogy úgy szólnak ki, mikor lehet bemenni. Eddig mindig mindenki ment be magától. Egy csajjal majdnem összevesztem, hogy miért nem megy már be, amikor csak 1 ember állt a recepció előt, ő azt mondta, meg kell várni, hogy szóljanak. Nekem ez új volt! De hát ha ez a változás 1 év alatt, akkor ehhez tartjuk magunkat!

manda

Emese neked, hogy kellett szedned Orgametrilt? Mikor voltál elsőnek uh ellenörzésen? Puregon adása elött kellet uh-ra menned?

Kép

csibe
csibe32

Manda
Tök jó,hogy ilyen hamar kezdhetitek!
Ez a sorbanállós mizéria nem olyan régen van,talán egy hónapja kb.Pénteken én is két órát álltam a sorban mire bejutottam,és már negyed 8-kor ott voltam!
gabicsibe

Sziasztok!
Ez a sorbanállós-beengedős dolog nekem is új volt. De már február végén így volt! Párom se tudta és ő is majdnem összeveszett egy csajjal, hogy miért nem megy be, és akkor mondtam, hogy majd szólni fognak.
Ezek után nem tudom kb. hányra menjek csütörtökön, nem igazá akarok sokat állni, de míg dél lesz, addig nagyon lassan fog telni az idő.
Nefke
nefke

Nefke!

Én ha vérvételre megyek olyan 9 re szoktam oda menni,,nem megyek elöbb mert nincs értelme,ha oda megyek 7-30 akkor se jutok 9-10 nél elöbb a vérvételre!Meg akkor már nem áll kint a sor!A Mártika monta ,hogy a hétfő és a péntek a leggázosabb,akkor vannak álltalába a legtöbben!

Babyke!

Mi újság???? :D
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Babyke jól van. Pihizik otthon. Április 25-én megy vérvételre. Kriszti, szerintem ezt bátran beírhatod. Emiatt csak nem babonás :)

Benszi, gratulálok az ikrekhez!!!
Tini, Neked is a szép, nagy petezsákhoz!!

Többi kismami??? Lexi??? Timy??? Brumi??? Hogy vagytok?
süni76

A hormonvizsgálatra hány órától érdemes menni? Nekem csütörtökön kell mennem az elsőre!
Köszi.

Mi múlt héten voltunk először, akkor simán bele lehetett menni és sorba állni, nem szólított senki. Mondjuk igaz nekünk 12-13 között kellett megérkeznünk.
Vendég

Nekem már elég régen volt hormonvizsgálat, de ha nem kell megvárni az eredményt, akkor érdemes korábban menni és akkor ha megvan a vérvétel, akkor már végeztél is és mehetsz haza.
Nefke
nefke

Bensz, Tini GRATULÁLOK! Ez igen!

Már annyira várom én is a kezdést, jövő hétfőn kezdem el szúrni a decapeptylt, hurrá!! Normális ez, hogy az ember lánya már ezt is annyira várja? Na mindegy, addig lélekben és agyban készülök.

Üdv. mindenkinek, akinek kell pihenjen, akinek meg nem, napozzon!
ballagyo

Berta! :D

Hormon vizsgálatra ,mármint vérvételre 7-30 tól 10 ig lehet menni de szerintem olyan 8-30 re menny oda!Ugyan ugy ki kell várnod a sort a recepcióhoz,ott adnak beutalot!További szép napot!Ha bármi kérdésed van ,kérdezz nyugottan nem rég csináltuk mi is végig ezeket! :D
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok

Voltam ma dokinál,minden ok a terhességgel,de azért hogy ne legyen olyan szép,van mellette egy haematomám. :cry: Ezért voltak a barnázgatások.Ugyhogy sok pihi.3 hét múlva kell mennem megint,hát jóóóó messze van.

Baby

Kislány,jó pihit,örülök hogy felébredt a kis blasztó!

Csibe 32

nekem is antagonista volt.

Benszi

mennyi rutascorbint szedsz?A múltkor 3*2-őt írt fel a doki,most meg csak 3*1-et kell szednem.

Tini

hát tényleg szép méretes kis petezsák..... :lol:

Naposoldal

írok privit

Zsókuci

tündér a kutyi :D

Puszi mindenkinek
lukrécia

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, jól esnek:)
Jól vagyok, nincs semmi gondg, meg semmi....

Gratulálok a kismamiknak!!!

Lexi,
hogy vagy? Holnap vérvétel? Remélem minden ok veled?!
Megnézem írtál-e privit!
Süni,
köszi a tájékoztatást, persze az eredményhírdett be lehet írni, azért már nem vagyok babonás, az mindenképpen meg lesz!! Így vagy úgy:)
Kíváncsi vagyok mi lesz!? De most valahogy nem vagyok egyáltalán ideges!!! Szerintem már most beletörődtem, ami lesz, az lesz a jó!! Meg van biztos mindennek az oka, nem? Na, puszikállak!!

Emese,
Szióka, jól vagy?

Mindenkinek drukkolok, akinek kell!
Puszi nektek, megyek lefeküdni, ja és már én is utálom...... most egyébként más taktikát választottam. Ha esetleg bejönne, akkor majd elmondom, ok?:)
baby.81

Baby, pihenj sokat! Mikor tudtad meg, hogy minden OK, "felébredt" az embrió?
ballagyo

Ballagyo,
Pihenek, csak már nem bírom, fáj a hátam. Na, mindegy:)
Aznap, vagyis tagnap délelőtt tudtam meg, hogy rendben van minden!100%-os és blaszóka volt:) Le is fotóztam őt:) Neked is ilyen fagyis lesz? Bocsi, hogy nem figyeltem!
baby.81

Baby,

igen, nekem is fagyis lesz, májusban. Már nagyon izgulok, ilyen még nem volt, attól félek, hogy esetleg nem "ébrednek majd fel".
ballagyo

Áh, ne aggódj, bár én is aggódtam!
Biztosan felébrednek, ügyesek ők:)
baby.81

Nyunyi,
szióka, most olvastam vissza, hogy mit írtál vasárnap, nagyon köszönöm szépne, édes a kisfiad is! Pedig küldtem a palacsintát:)
Gabi,
neked is köszike, a lóherét, biztosan ezért ébredt fel az egyecském:) Veled mizu?
Gombahölgy,
téged is elolvastalak, ez jó, hogy szerinted és okosabbak szerint sem kell feküdni és most nem is akarok annyit:) Neked ez jött be, ugye? Mentetek kirándulni, ugye?
baby.81

Baby! szorítok, hogy sikeürljön. Jól értem, hogy most Nektek csak 1embriót ültettek be?
Nefke
nefke

Baby nagyon sziritok, mennek a babaragacsok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Nefke,
Igen, sajna csak egy volt már! De hátha majd Ő megmutatja:)
Csibe,
köszike:)
Holnapra megy a drukk mindenkinek:)
baby.81

Sziasztok!

Még négyen vagyunk :lol:
A baba jobban van :!: :!: :!:
Kis teste körül az ödéma teljesen eltűnt és a tarkóredő is már "csak" 4,4 ( ami még mindig sok :cry: )
Bevállaltuk a chorion mintavételt, hát nem volt kellemes, főleg, hogy négyet szúrtak ( két érzéstelenítő, két biopsziás tű), de túl vagyunk rajta.
Ha baj van, akkor jövő hét elején telefonálnak, ha nem telefonálnak, akkor két hét múlva UH kontroll, hogy lássák, mi a helyzet.
Lányok! Szorítsatok, hogy ne kapjunk hívást :!: :!: :!:
Ha mégis beteg lesz, jövő héten, már nyugodt szívvel tudom majd elengedni, annak ellenére, hogy iszonyú nehéz lesz, de tudni fogom, hogy mi mindent megtettünk.
Megyek feküdni, mert pihizni kell a héten.

Tini, Benszi millió gratula!
Baby szorítok nagyon!

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Juci!
A hideg futkos a karomon, soraid olvasása közben...Nem hiába mondják, a gondolatnak teremtő ereje van!!!Nagyon nagyon sokat gondolunk Rátok, és hogy ne legyen semmi baj a babával!!!!Eddig is ezt tettük, sokat imátkozunk, ezután is számíthatsz Ránk!!!
Örülök, hogy ilyen jó hírekkel jöttél!!!Puszi
Vendég

Judit!

Örülök, hogy jobban van a babuci, nagyon drukkolok, hogy ne kapjatok telefonhívást!
Minden rendben lesz, annak kell lennie!! Pihenj sokat és vigyázz magadra!
Nagyon szorítok:)
baby.81

Sziasztok!

Mi is megjöttünk. Ma volt az első napunk a bmc-ben.
Röviden: Reggel 6 órási busszal indulás bmc-be megérkezés
9-re. Sor az ajtón kivűl. Recepcióhoz fél 11-re jutottunk.
Igaz 12-13 között volt az időpontunk. Ehez képest 14-kor Szűcs dokival találkoztunk. Kivizsgálás lesz mindkettőnknek.
Mondjuk a hsg (petevezeték átjárhatóságot) kihagynám, de amit csináltak az régi. Jó tanácsokkal ellátva jöttünk el.
19-re haza is értünk. Na ez igy fog menni. Mindent a babáért. :D :D :D
Mártikát megismertük, de kivolt a narancssárga ruhás hölgy.
Elfelejtettem a nevét megkérdezni. Nagyon kedves volt.

Lukrécia

Lehet, hogy mi találkoztunk? Ott ültünk a recepcióval szemben és mellénk ült egy kék ruhás, szép pocakos, szőke hölgy. Aki büszkén mondta az ott dolgozóknak, hogy 12 hetes. Én barna együttesben voltam, és velem volt a tüsi hajú férjecském.

Tini 75, Benszi gratulálok a babákhoz.
Vigyáztok magatokra :!: :!: :!:

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Na, sikerült rájönnie páromnak, mit rontottan el...Persze tettem az ártatlant....De tényleg nem tudom, mit nyomhattam!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép

Manda!
Remélem minél hamarabb kezdetek Ti is!!!! :wink: :lol:
Vendég

Szia jucicuki!
örülök, hogy jobban van a baba! Reméljük minden rendben lesz és em lesz telefonhívás. Szurkolunk Nektek!
Pihenjél sokat!

Lexiről valaki tud valamit? Jól tudom, hogy ő holnap megy vérvételre?

Nefke
nefke

Juci
Annyira örülök a jó hírnek. Most este nagyon elszomorodtam, mert rossz érzésem van (a saját ügyemmel kapcsolatban) de örülök, hogy benéztem, mert legalább Te jó hírekkel szolgálsz.

Aki ért hozzá, az elmondaná nekem a nyaki redőnek mekkorának kell lenni, és mindaz, ami a Juci babókájánál nem felel meg, az mire utalhat? Mivel én még soha nem jutottam el idáig, fogalmam sincs ezekről a dolgokról.

Azt hiszem nálunk a Progi injekció hiánya végzetesnek bizonyult. Pedig a párom azt mondta, h kimegy Ausztriába és hoz nekem, de úgy tudom nem is gyártják, tehát hiába ment volna. Legszívesebben már nem is mennék holnap. Már elég volt a kudarcokból és a fájdalomból.
Most mindenki majd írja, hogy ne adjam fel, meg blablabla. Nem kell tudom a kötelező szöveget..... Csak tegnap minden más volt, a melleim, a hangulatom, a közérzetem és gondolom azért ez nem véletlen. Most holnap megint egész nap sorban állok, utána ülök azért, hogy hazafele sírhassak. :cry:
Csak tudnám a miértet, akkor könnyebb lenne. Megpróbálnék változtatni rajta, vagy meggyónnám a bűneimet, vagy mittomén.
Vendég

Nefke!
Igen, holnap kell mennie, és vagy tesztelt, és nem akarja elkiabálni a jóhírt, vagy az ellenkezője....Én remélem, hogy az első!!!!De holnap biztos jelentkezik!!!
Vendég

Szia Lexi!
Nem teszteltél?????MItől vagy olyan biztos benne, hogy hazafele sírni fogsz???(Úgy legyen, de csakis az örömöd miatt!!!) :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: