Nincs babanet, vagy mindenki a napon volt délután?
Deni, jósolgatás

ez már kezd nagyon izgi lenni!
Kátyával beszéltem ma, már túl van a 3. oxitocin-terhelésen is, de semmi eredmény, és a prof megint beígérte neki a császárt... holnap tölti a 39. hetet, úgyhogy Emma talán már magától is elindulna(?), de az uh szerint már nem gyarapszik, Kátya vérnyomása viszont egyre durvább és volt némi fehérjéje is (toxémia-gyanú), úgyhogy talán mégis előbb kikapják a kisasszonyt. De azért még lehet drukkolni nekik egy szép hagyományos szülésért

és mindenkit puszil és reméli haramosan jön, már mint anyuka
Rylie, jobbulást Nektek! őrület, mennyi kórság talált meg titeket egyszerre. remélem hamar kigyógyultok! Borax homeós szerként is jó az aftára (9ch és napi 2-3x3 golyó) és jobbulást!
gyerkőcök cukik a képeken
Blaye, köszi és jó Téged itt látni, és klassz, hogy ilyen jól megvagytok! tejecskéd is van elég, hát ez már szuperzöld
Móni, írjál még, mert attól megnyugszom (Istivel kapcs.)
ma itt volt az új dokinénink (Tóth Ildikó) és nagyo szimpi!

Lilirózánál mindent rendben talált, Isti ekcémájára ajánlott pár dolgot (pl gyógyszertári fürdetőkenőcshöz keverjek teafa olajat) és a testvérféltékenységre adagolhatok még egy kis Hyosciamust is
Lilike meg kapott saját vigantolt meg kokaint. már nagyon hiányzott a véres ampullafeltörés
Macsek
Zuzi rátok is sokat gondolok! sok +++++!
Zsanci, mi volt UH-n??? és léci ne depizz, inkább panaszkodd ki magad!! és vegyél be Sepiát
ma du. apjuk mellén altatta Lilikét, én addig Istókkal játszottam, olvastunk képeskönyvet, énekeltünk, mondókáztunk, egyszervoltoztunk, én etettem, fürdettem, és már egész jól megvoltunk. de azért még ha csak alkalma van, hisztizik, földhöz veri magát, lefejel és rugdos
a gátsebem marha lassan gyógyul, még most se bírok rajta ülni, úgyhogy most ledőlök gyorsan, áú