A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

szilcsi
jól alakulnak a dolgok otthon, én is gyakorlom a könyvben olvastakat és úgy néz ki beválik :wink:
oskodtam, hogy csütörtök helyett lehetne szerdán rendezni a bowlingot, mert akkor olcsóbb, és ingerült lett a kedves, aztán ezt írtam neki:
nem akartam beleszólni, bocsi :oops: csináld ahogy jónak látod
válasz:ne haragudj, csak nagyon rövid az idő
És ma is amikor rászóltam, menjen ki a cigivel, ingerült lett, mert a céglogot tervezte, és hogy nem hagyom dolgozni. Nyugodtan mondtam neki, hogy nem ezen a két percen fog múlni, ő meg válaszolt hogy de sok két perc számít, erre én kevesebb a cigi, akkor nem tart fel. Kiment cigizni, és puffogot magában még kicsit, aztán mikor gondoltam hogy lenyugodott, mondtam neki, hogy az ilyen reakciókat hanyagolja, mert nem leszünk jóban, és rögtön mondta, hogy ne haragudjak, igazam van. :P
Szóval haladunk :wink:

Kép
gaby25

GAby aranyosak lehettek a hogy puffogtok, utána meg szabadkoztok :lol:
Vendég

noniko
lássik be, mindenki szokott puffogni :wink: csak meg kell tanulni kezelni ezeket a dolgokat :P igyekszünk :wink:

Kép
gaby25

noniko = boniko :wink: :lol:

Kép
gaby25

na mi van? mindenkit eltemetett már a munka? :shock:

Kép
gaby25

hahahaha :lol:
Vendég

Sziasztok! Bocsi, de ugye tegnap nem volt bnet, ma reggel a suliban nem volt net, aztán dolgoznom kellett, mert itt volt a főnök!

Szóval akkora állat vagyok, hogy mutogatni kellene az állatkertben! :lol: :oops:

Hajnal negyed 3-kor felébredtem! Megmértem a hőmet: 36,5 :shock:
Kimentem pisilni és teszteltem egy full negatívat! Aztán visszafeküdtem aludni!
Reggel mikor felébredtem megmértem a hőmet, hát nem az igazi, amint látszik a görbén!
Szóval érik nekem nagyon az a pofára esés, amiről tegnap beszéltünk!
Cickóim azért még fájnak! És én ökör még mindig reménykedem!

Kép

Kép
bettike
Eger

Na látom hő terén ma nem nagyon alakítottunk mi csajok?
Kata? Boni? Szilcsi? :lol: (Bocsi, de ezen már csak nevetni tudok, sírni nem!)

Szilcsi! Neked gyors jobbulást, remélem főnököd már visszaért és haza tudtál menni! :wink:

Robcsi! Köszönöm neked, hogy mindig gondolsz rám! :wink: Én is olvaslak csak nagyon ritkán írok neked, bocsi! :oops: Örülök, hogy ilyen kis ficánkád van! :lol:

Kép
bettike
Eger

Purci,
eszméletlen jók ezek az UH képek!!! :o :) Nagyon helyes kiskölök! És persze hogy nincs vele semmi baj, meglátod a veséje is okés lesz legközelebb! :wink:
Szilcsi,
gyógyulgass! Sajnálom hogy nem érzed jól magad :(
Bettike,
a kardhal úszik elöl, a remény hal meg utoljára!
Macsi,
egyre szebbek a tesztjeid!!! :D
Gaby,
ez ám a terápia! :D Aranyosak vagytok :)

Én védőnőnél voltam, a súlyom a 4 héttel ezelőttivel azonos, tehát egy dekát sem híztam! :D (emlékeztek ugye hogy 200 grammos szénhidrát diétán vagyok) a vérnyomásom tökéletes, a pisimben sincs kivetni való (nálunk mindig nézi a védőnő). Jövő hét elején AFP, utána való héten újabb cukorterhelés.
Eboltás van a faluban, mindenki megnyugodhat akit megharap a kutyánk, veszett már nem lesz :D
Vendég

Bettike! Ne hari, de szerintem holnap fog megjönni neked..nekem is volt 60 napos ciklusom tavaly nyáron:-(

babaimádó
Kép
babaimado

Macspacs!

Bocs, hogy megkésve, de szívből gratulálok! :D

Purc!

Jók a fotók! Édes a gyermek!

Szilcsi!

Jobbulást kívánok!

Melcsi!

Te tényleg nagyon pörögsz, de ez tök jó! :wink: Legalább nem otthon görcsölsz a szülés miatt. Csak lazán.
Én terhesen alig bírtam valahova menni..nem voltam valami jól. Örülök, hogy nálad minden oké.
Vásárlás: tegnap a Brendon webáruházából megrendeltem egy csomó mindent. Légzésfigyelőt, bébimérleget, mikrósterilizálót, játékot, ágyneműt. Nem sok kedvem volt kimenni, itt a győri Brendonban általában pont az hiánycikk, amit keresek. A netes rendeléssel 4 nap alatt itt van minden, és ingyenes a házhozszállítás.
Még mindig hiányzik pár dolog, pl. pelenkatartó vödör, termosztáska, cumisüvegmelegítő..de már így is szépen kiköltekeztem ezzel a rendeléssel.
Nektek már minden megvan?
Mi még most csináljuk a babaszobát. Új karnis, függöny, bordűr stb.

Domiról: "már" 1380 gramm. Szépen hízik a kislegény. Lassan már meg merném fogni is (felvenni). Sokat simogatjuk. A kórházba bejárogatás eléggé fárasztó, dehát mit tehetünk mást? Szerintem még egy hónapig bent lesz. 2 kg-ot össze kell szednie, csak utána jöhet haza.
A mellette lévő inkubátorban viszont meghalt egy kislány. :cry: 9 hónapra született, 3 kilós gyermek. (problémamentes terhesség után). Sajnos rácsavarodott a nyakára, testére a köldökzsinór szülés közben és orvosi segítséggel is csak 3 napig tudták életben tartani..

na puszi

Kép
babancs

Áfi, ügyi vagy, hogy nem híztál.

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike
hát ha tényleg 14 dpo, akkor már ki kell mutasson hcg-t ha van, de lehet mégsem 14 :roll: olyan nagyon nem ment még le az a hő, de 1-2 nap, és kiderül az igazság

Kép
gaby25

Áfi
ügyi vagyok, hogy tartottad a súlyod :wink:

Babancs
örülök, hogy szépen fejlődik Domcsi :D viszont a kislány hír az nagyon szomorú :cry:

Kép
gaby25

Gaby,
te vagy ügyi az én súlyom miatt??? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Babaimado! Dehogy haragszom! :lol: Miért haragudnék, csak meg akarom dönteni a rekordodat! :lol:

Csajok! Az az igazság, hogy hiába tudom, nem tudok nem reménykedni!

Babancs! Ez szomorú hír nagyon! Annak viszont örülök, hogy Domi ilyen kis hízékony! :lol:

Áfi! Akkor tökéletes kismami vagy, papírokkal alátámasztva! :lol:

Kép
bettike
Eger

Köszi a gratukat csajszik! :lol:
Babancs, Nagyon örülök hogy Domi szépen fejlődik, erős életrevaló kislegény! : :lol: :lol: Szegény kislány! :cry: :cry: :cry: :cry:
Még olvasni is fáj!!!!!!
Bettike! :shock: :cry: Nem is tudom mit mondjak! Nagyon sajnálom a - tesztet, de legalább megjön a miki, amit már annyira várál. És jövő hónaptól closty, ha jól emlékszem? Hajrá jövő hónap!
Áfi, nagyon ügyes vagy hogy így betartod a diétát, le a kalappal!
:lol: :lol: :lol: :lol: Sok zöldséget eszel?

Kép
macspacs

Áfi
:lol: :lol: te vagy ügyi :lol: :lol: de lehet hogy én, mert küldtem a súlytartó energiákat :lol: :lol: :lol:

Kép
gaby25

bettike, amíg nincs piri , nevetünk rajta :wink:

babancs Örülök, hogy domi jól van!

Szegény kislány, szegény szülei :cry: kész vagyok ettől és ordítani tudnék!más meg a wcbe dobja a gyerekét meg akútba :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

GAby akkor hol is talizunk cocával?
Vendég

áfi örülök, hogy mindent rendben találtak!
Vendég

Boni
4 órakor Deákon a templomnál :P

Kép
gaby25

gaby ok, de ne késs :twisted:
Vendég

én? késni? miből gondolod? :shock: ilyet feltélezni rólam :( :oops:
:lol:

Kép
gaby25

hihihihi viccnek szántam te! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nem mentem haza, jobban vagyok már. Holnap el kell mennem egy továbbképzésre, de ha nem javulok addig, akkor csütörtökön irány a doki.
Görbém: nagyon úgy tűnik, hogy mégsem volt pé... Nem értem... :shock:
Kép

Kép
szilcsi

De még ha a jobbikat nézem, akkor is katasztrófa.

Kép
Megdöntöm a saját fagyosszent rekordomat.

Babancs, örülök, hogy ilyen szépen hízik a kislegény! Mikor veheted fel először???? :lol:
Áfi, gratula a sikeres diétához!
Talizós csajoknak jó talit!

Kép
szilcsi

Te Szilcsi, Ez akár beágyazódási esés is lehet! :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Lépek a munkahelyemrő, irány a doki! :lol: :lol: :lol:
További szép délutánt, a talisoknak meg jó szórakozást :wink: !
Pusssssssssssssssz

Kép
macspacs

Boni, helyileg hol dolgozol 15-ben? Deákra mentek sörözni, mert én ott szállok át esetleg beugranék a tesztért angol előtt, ha megmondanátok hogy hol!

Macs, nagy nagy gratula!

Babancs szépen gyarapodtok!

Kép
kata05

KAta késmárkk utcában dolgozom.

gaby coca rossz hírt kaptam, lehet nem tudok ma elmenni :cry:
Vendég

Boni ugye nincs nagy baj?!

Kép
kata05

kata családi vita,(nem én és párom) de lehet mennünk kell vidékre, meg eléggé felhúztam magamemiatt így nem nagyon lennék jó társaság :twisted:
Vendég

boni
akkor most lehet, vagy bizti nem tudsz jönni? mert akkor tegyük át máskorra. cocának szólni kell

Kép
gaby25

inkább akkor tegyük át máskorra ha nem baj . ne haragudjatok, de ezzel nem számoltam :cry:
Vendég

Bepillantottam...akkor jövő héten.
Pusz, dolgom van, most nem bírok visszaolvasni.

Kép
zölddisznó

boni
nem hari, ma úgysem tudtam volna sokat maradni :P :wink:
cocát felhívod, vagy én hívjam? :roll:

Kép
gaby25

no, akkor coca telefonálás megoldva :P :wink:
akkor jövőhét tali, de nekem a csütörtök is jó :wink:

Kép
gaby25

Helló!

Purc: irtó jók a képek!!!!! Legközelebbre a veséjével is minden rendben lesz, okés?

Bonika: lehet, már el is kaptam a kiscsajtól,... :roll:

Macsi: :lol: :lol: :lol: :wink: (Mi az a blaszto?)

Szilcsi: örülök, hogy jobban vagy!

Sonjus?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok Lányok,

Babancs, örülök, hogy rendben van minden a kislegénnyel :D . Olyan szörnyű, hogy teljesen normális terhesség után is bekövetkezhetnek ilyen bajok, a mai világban :cry: , szegény kislány :cry: .

Babancs, tegnap voltam a győri kórházban a szülészeten, úgy megnéztem volna a kisfiadat. Nem akartam tolakodó lenni......

Irok privit, mert a homeos bogyókat illetve a teát megveszem tőled szivesen, küldöm...

Többiek, küldöm a hőmelegítést mindenkinek!!!!!!!

Szilcsi, még most is simán lehet pé-d :wink:

Áfi, gratula a nem hízáshoz :wink: , én sajna a 4.hónaptól minden hónapban 2kg-ot szépen lassan felcsipegettem :(

Pusza
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok,

Köszi a gratokat, annyira elfogult vagyok, hogy tegnap már megijedtem magamtól. :lol: Komolyan a pofija a szemem előtt lebegett egész este :lol:

babancs, dejó, hogy Domi ilyen szépen fejlődik. A másik hírre nem írok semmit, épp eléggé elszomordtam...

Áfi, juhéééééééééééj, nagyon ügyi vagy, így tovább :!: :!: :!:

Bettike, a fene abba a leesésbe, én még bízok és remélek.

boni, drukkok, remélem nem a mensit érzed ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kata, akkor holnap teszt???? :wink: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melcsi, tényleg mozgalmas volt a napod :lol: Jó lehetett a szülőszoba nagyon.

Macspacs, aztaaaa részfán fütyülőjét, hát ez bizony már két erős teszt, nagyon jó volt látni. Mikor lesz az UH, bocs, ha írtad, de nem láttam akármennyire is kerestem.

Gaby, helyes. Ügyes vagy apával. Csak így tovább.

Szilcsi jobbulást :cry: Mennek a gyógyító energiák.

Autóvásárlás még nyitva van, hétvégén majdnem vettünk egy kocsit, már bele is mentem volna, mikor kiderült, hogy totálkáros volt. Apa volt a szemfüles. :evil: Na azóta marha óvatosak vagyunk. Tegnap is voltunk egyet nézni, remélem az meglesz még ma, mert marhára tetszik, nagyon szép. Jó lenne a gyerkőcnek is, és nem automata :lol:

Pusssz mindenkinek

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!
Itt vagyok ám és olvasgatlak titeket, csak nem jut eszembe semmi értelmes, amit írhatnék! :?

Köszi mindenkinek!

Snufi! Nekem direkt nem írsz? :wink: :lol: HMMM! Lehet, hogy csak mostanában nem volt közös témánk! :lol:

Jaj Purc! Én meg átugorottam a képeket, na most megyek és jól szemügyre veszem a gyerkőcöd! :lol:

Kép
bettike
Eger

Nos megtekintettem!
Még jó, hogy olyan avatatlan szemeknek, mint az enyém oda írtad mit kell nézni! :lol: :lol: De így már könnyebb volt és a csücsörítős az én kedvencem! A többin is édi, de azon a legédibb! :lol:

Kép
bettike
Eger

Köszi csajok az aggódást a picur veséje miatt. Én is bízok abban, hogy ki fogja nőni. Az a jó hír, hogy nem kritikus az állapota, unokahúgnál ilyenkor már kritikus volt, és az UH-n keményen lehetett látni, hogy az egyik majdnem kétszer akkora mint a másik. Na őszinte leszek, én két tök egyforma méretet láttam. Állítólag az egyik nagyobb. :roll:

Snufi, neked is jobbulást, elég durva hogy már 4 hete tart annál a kislánynál ez a betegség. Szegénykém, biztos nagyon megviseli már.

Purc

Kép

Kép
purc

Bettike, mikor megláttam, készen voltam tőle én is. Bakter már most pofákat vág, mi lesz később :oops: Szempillafonás lesz azt hiszem jópárszor, és a hajszálhullatás, az tuti... :lol: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Melcsi!

Aranyos vagy, hogy megnéznéd a kisfiamat. Sajnos a szülőkön kívül más nem mehet be hozzá. Még a nagyszülők sem. Egyedül a nővérem jöhet be, de ő kórházi dolgozó és munkakörénél fogva bárhova beléphet a kórház területén.
Domi nem a szülészeten van, hanem a koraszülött intenzíven (C épület 7. em.)
Egy koraszülöttnél igen nagy a fertőzésveszély, gondolom ezért van a látogatási tilalom.

Kép
babancs

Babancs, ezt nem tudtam :( , tegnap láttam ugyanolyan (lehet, hogy csak hasonló volt) inkubátort amiben Domi volt lefényképezve, azt gondoltam, hogy ők is a szülészeten vannak..... Akkor anno Te is a C épületben voltál? Vagy át kellett oda mindig menned?

Nem baj, egy pár hónap múlva majd tologathatjuk együtt őket :D

Purc, elfelejtettem írni a képekre, hogy nagyon jók :D , szorítok, hogy ne legyen a kis picur veséjével semmi baj.

Kép
melcsi6

Sziasztok

Babancs ez borzasztó szörnyű, hogy ilyen megtörténet! Hát így legyen biztos az ember abban, hogy ha már kihordta a 9 hónap alatt a babát, akkor már csak nem lesz semmi! :(

Mindenesetre örülök, hogy Domi és te is jól vagytok..már nem sok idő, és végre hazavihetitek!

Melcsi, te hogy birod a pocakosságot? :)

És lányok, ti hogy vagytok?

Puszi mindenkinek!

UI: Képzeljétek két napja leszállt a hasam!
Dobok egy képet! :)
Kép

Kép
elizabeth25

sziasztok!

macspacs: hatalmas gratula :D drukkolok tovább++++

melcsi: nagyon aktív vagy! :wink:

purc: szép a pici :D látom az arcát :D drukk, hogy ne legyen semmi baja ++++

kata:gyanús vagy? mikor tesztelsz?

boni: neked is drukk++++

szilcsi: gyógyulást! nem jó ez a sok meló :roll:

gaby:mégis hasznos a könyv? :wink:

bettike: cél a 60? babanetes rekordot akarsz dönteni? :D

áfi: bocsi a tegnapért, későn ültem le a gép elé, te meg már akkor aludtál.

babancs: örülök, hogy szépen gyarapszik a kislegény :D

liza: lassan kibújik a pici domcsi? :D

rólam: teljesen el vagyok havazva a sok melótól...

katica
katica30

Katica, azt dumáltuk meg Domcsival, hogy ezen a héten meg a jövő héten még bent marad...aztán a 38 héten már jöhet! :) Remélem szót fogad! :)
És te hogy vagy?

Kép
elizabeth25

Katicám,
lelkem, szép matektanárom, ma meg valószínűleg én nem leszek (tegnap vártalak egy darabig, de aztán apa ült a gép elé, én meg beszunyáltam) szóval ma elhavazódtam, holnap este ígérem jövök!!!
Délután 867 bolt végigjárása után végre találtam magamra egy vékony nyári kismama halász (vagy inkább 7/8-os) nadrágot, pofátlanul drágán... de már nincs mit felvennem, itthon elslampizok mackóban, de azért emberek közé... dühöngtem egy kört, nem igaz hogy nem élnek rajtam kívül kövér emberek a földön, akik mellesleg aztán teherbe is esnek, és ezen állapotukból kifolyólag a hasuk még az eredetinél is nagyobb lesz...
Mire megyek Szegedre (Katicának házifeladat) keress nekem extra boltot, vagy olyan kismamaruházatit ahol 40es méretnél nem torpannak meg és ki is lehet fizetni! :twisted:
Vendég

Hahó!

Tényleg csak életjel, mert lapzártázok. Majd este igyekszem még benézni azért, puszilok mindenkit!

Áfikám! Engem kérdezzél a méretekről :lol: A C und A-ban 50 akárhányasig vannak ruhák, köztük kismamacuccok is! Szekszárdon a télen nyílt a Tesco mellett egy bevásárlóközpontban, meg van egy svájci ruhabolt is ott, náluk is vannak nagyobb méretek. Csak azt nemtom, hogy kismamicuccokat is kapni-é az utóbbiban.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: