SZiasztok!
Dori,
megkérdeztem ,háziorvos!!!!!!!!!!Legalább is nálunk ez a rendszer,de azt mondta az aszisztens,hogy szerinte ez országosan igy van előírva,hogy a szül.szabit a háziorvos írja.Odaadták a papirt és ezt elküldöm a TB-be,azt csókolom.Egyszerűen nevetséges ez az egész,senki nem tud semmit,mindenki hárít,és tologatja a szerencsétlen kismamát egyik helyről a másikra.
A bátyusom azt mondta,hogy én 20 évenként produkálok valami halál közelit,a szülés nem esik bele ,tehát semmi baj nem lesz,mondjuk ő külön izgul értem,mert nekik a sógornőm önzése miatt nincs gyerekük,és most úgy izgul,mintha a sajátját várná,egyébként is az édes kicsi hugijáról van szó,akit imád.Szerintem apa,meg anyuék után neki fog a váróban reszketni keze lába.
Pici,
én hiszek az álmokban,ugyanis az agyunk rengeteg infót kap nap közben amit lefényképez,tárol,de feldolgozni nem tudja olyan gyorsan,sokszor a megoldatlan problémák megfejtése is az álmokban történik,nekem már sokszor volt ilyen.
Az álmoskönyv azt írja,ha babával álmodsz-igazságtalanul haragszol valakire aki védtelen.....az öreg ember: a benned lévő gátakat szimbolizálja amiket le kellen döntened.....gondolkodj el rajta mit jelenthet ez.
A mi védőnénink se mai csibe,de az biztos,hogy so mindent megélt már,és azon kívül,hogy nem tudta hová tartozom területileg és hová menjek szülni,azon kívül,mindíg ellát az éppen aktuális kiadványokkal,..stb.
Egyszer volt nálunk amikor az AFP papiromat kihozta,de a szalonban leültettem fent a lakásban nem volt még egyszer se,mondjuk várható hogy jönni fog,de ki bánja.
Már a legelején megmondtam,hogy a rendelőben lévő mérleg csal,minden mérérsnél plussz 4 kilóval többet mért,azóta én mérem az itthonin és bediktálom,elfogadja.
ha hagytam volna már 100 kilónál járnánk,és képes beírni a kiskönyvembe is,pedig csak 84 vagyok.
Az autó ha itthon lesz apukám fogja vezetni a kórházig,mert azt azért én sem vállalnám be,hogy vezetek miközben szülök,fasza csaj vagyok,de azért ez túlzás lenne.
Most jöttem meg a vásárlásból,kikészít ez a kocsiból ki kocsiba be,mire elhelyezkedek,lemegy a nap,pedig imádok vezetni.
Ha előretolom az ülést,nem fér el a hasam,ha hátra nem érem el a pedálokat,jajjjjjj.
Megyek kipakolok a szatyikból,berakom a mariskát,had mosson!
pá puszi
Riella