Én eddig egyetlen ruhát vettem, 2000 Ft-ért. Szóval nem költöttem még sokat, de nincs is még meg semmi!
Rita! Nekem régebben sokat fájt a szeméremcsontom mögött. Nemtom, melyik héten. Azt hittem húgycső gyulladás, de aztán többeknek volt, és abban maradtunk, hogy csak tágul a medence. (a medence több darabból áll, és ezeket csak szalagok kötik össze. Többek között a szeméremdomb mögött is van egy találkozási pont. A terhesség során tágul a medence, hogy felkészüljön a baba tárolására, és kipréselésére.) Vsz. Samu fészkelődik, és kicsit szétnyomja, hogy legyen helye. Sztem ha nem tudod a pisiléshez kötni, akkor inkább növés, és nem gyulladás. De persze nem vagyok doki!
Dorka! Válassz szülésznőt! Úgyis ő lesz velünk a legtöbbet, közülük könnyebb is választani (mert ált. mindegyik aranyos), és jobban koordinálod vele az eseményeket, mint egy dokiválasztással!
Én viszont kiderült, hogy bajt csináltam. Iszonyatosan bedagadt a bokám. Felhívtam dokit (én, aki soha nem szoktam ilyen elvetemült lenni!). Mondtam napozás, meg termálvíz. Mondta termálvíz nem kellett volna. Megtelt a sóháztartásom... Aszonta ha lehet, egy gram sót ne egyek, és polcoljam fel a lábam. De nem szídott le, ari volt. Úgyogy most megszeppenés van.

De persze polcolódni nem tudok, mert rohangászós délután lesz.
Megyek is!