A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Nem volt egy csomó időt babanet! :-(
Ági28

Sziasztok!
Ági, ez a vudus bácsi mit csinál? Tapogatással mondja meg mit lát? A diagnózison kívül elmondja a terápiát vagy azt, hogy mit egyél? Érted? tényleg érdekel.

manoka
manoka71

Basszus amit írtam elveszett! :-(

Szóval azt írtam, hogy ez az ember olyan látó féle, aki energiát ad, megmondja, mit igyak , mit egyek, de csak ötletet ad, nem kötelezi.
Megmondja, mire vigyázzak, és a kezét odatartja hozzád, és úgy ad energiát, meg egy két ponton meg is nyomkod. Pl. a vállamat, a lábszáramat, a derekamnál...
Ági28

Már azt hittem sose javul meg ez a fránya babanet...

amúgy sziasztok!:-))))
modrooka

Szia nekem is úgy hiányzik, mikor nincs majdnem percenként próbálkozom ilyenkor!
Ági28

Na jó hétvégét mindenkinek! Kép
Ági28

Sziasztok!

Köszi Kispinty!! Más mértékegységekben volt megadva azokon az oldalakon, amiket én néztem, a papír meg a férjemnél volt és nem tudtam az enyémet, ezért estem pánikba. Megnyugodtam, köszi :)

Jó hétvégét mindenkinek!!
reginana

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot!

Ági
A Vudus bácsi Apucikon is tud segíteni? Mármint a spermaképen! :wink:
Az tuti jó lenne, akkor az én kis párom el is tolnám odáig :lol: :lol: , amúgy is van még ezer baja. Pedig még nem is olyan vén :roll:

Várom a telcsit.

Pusza

Kép
übi

Sziasztok!

Néhány napja szurkál a pocim. Ez most jó vagy nem jó?
modrooka

Sziasztok!

Húúú, jó rég jártam erre! Kicsit zűrös napjaim voltak mostanában...
Most is csak elújságolni jöttem a nagy hírt: két és fél hónap után tegnap este végre összebújhattam a párommal! :D :D Képzeljétek, doktorbácsink külön engedélyt adott rá! Tegnap voltam nála, megkukkolta a méhszájseb-fagyasztás eredményet (hála a jó égnek gyógyulgat, de azért még nem az igazi...), és annak örömére, hogy éppen peteérést látott, engedélyezett egy összebújást! :lol: Hát nem édes?!?! :D

Csak két oldalt olvastam vissza futólag, úgyhogy nem vagyok nagyon képben, de mindenkinek minden jót!!!! Majd jövök... :wink:
noczi

Hú Nocz ez negyon jó hír!

Tegnap én is voltam kontrolon, a korházban, a doki azt mondta, hogy szépen bezárult a méhszáj, meg megnyomkodta a hasim, és azt mondta, hogy minden rendben van. És azt mondta, hogy jöhet a házasélet, de mi apával megbeszéltük azért, hogy még Dévisz véleményét meghallgatjuk, azon a 4 napon már nem múlik semmi. :-)
Ági28

Jó reggelt!

Na, de jó, Ági, akkor lassan nálatok is vége a böjtnek! :D
Akkor ezek szerint jót tett a vuduzás is, szépen rendbejöttél! Örülök!
noczi

Szió! Igen ezek szerint jó tett,. Bár szerdán megyek apánkhoz, és ugye ő mindent lát! :-) Remélem ő is csak jókat fog mondani nekem!
Ági28

Csajok ezt érdemes végigolvasni.

Egyébként megnéztem a céget. Jellemző, hogy Apeh végrehajtás van ellene, a
tulajdonosoknak több bíróság által törölt cége van, ráadásul veszteséges
évek óta.

belföldön szívesen nyaralóknak :

>> Leírok nektek egy történetet, ami átéléséhez talán nem szükséges a
>> naivság. Kérlek minél több embernek adjátok tovább, hogy másokat ne
>> tudjanak megkárosítani a lenti cég tulajdonosai.
>>
>>
>> 2007. 04. 06-tól lefoglaltunk 2 éjszakát egy wellnesshotelben
>> Miskolctapolca Pallas Hotel (Bencések útja 6.) Délután 18 óra körül
>> egy gyönyörű, új (talán 4 éve ha épült) hatalmas épület elé érkeztünk.
>> A hotel belseje is az igényességet tükrözte. A portán előre
>> kifizettünk 67000 Ft-ot (2fő, 2 éjszaka félpanzió), én otthon
>> kevesebbet számoltam, de gondoltam egy ilyen extra helyen minden
>> rendben van. Az sem tünt fel, hogy 2-3 autó áll a zárt udvaron, mivel
>> húsvét előtti péntek volt, gondoltam mások csak szombaton érkeznek.
>> A portástól megkérdeztem, mikor zárják a kaput éjszaka és utána hogyan
>> tudunk bejönni, a szobakulcsot megkapni. A válasz az volt, hogy
>> elvihetjük a szobakulcsot, de nagyon vigyázzunk rá, mert csak ez az
>> egy van a szobához.
>> Megvacsiztunk, majd elmentünk (este fél 8 körül) a Barlangfürdőbe.
>> 23 óra után érkeztünk vissza.
>> A szobaajtó nyitásakor feltünt, hogy a zár 2X fordult az ajtóban,
>> holott
>>
>> én csak egyszer zártam rá. A fürdőszobában égett a villany, az ajtó
>> zárva volt. Ezt az ajtót résnyire nyitva hagytuk, mert nehezen
>> záródott,
>>
>> szorult. Takarékos emberként minden villanyt lekapcsolok magam után.
>> Rögtön megnéztem a táskámat, és kiderül, hogy elloptak 20.000 Ft-ot.
>> Azonnal lementem a portást megkeresni, aki többszöri kiáltozásomra sem
>> került elő. Reggel 6-kor azonnal mentünk hozzá, elmondtuk mi történt
>> és hogy a tulajdonossal szeretnénk beszélni. Kiderült ő a tulajdonos,
>> a vezető, a pincér stb.
>> Elmondása szerint felelősséget nem vállal a szobában hagyott
>> értékekért, erőszakos behatolásnak nyoma nincs különben is hagyjuk
>> békén sok a dolga.
>> Végül felhívtam a rendőrséget: (részlet a beszélgetésből)
>> "- Miskolctapolcán vagyunk egy szállodában, az éjszaka kiraboltak
>> minket míg nem voltunk a szobában, táskából pénzt vittek el.
>> - Melyik szállodában vannak?
>> - Pallas Hotel.
>> - Jellemző.
>> - Nem mondja, hogy nem ez az első eset!?
>> - Hölgyem, hetente járunk ki hozzájuk."
>>
>> Ezek után még próbálkoztunk a pénzünk visszakövetelésével amire szinte
>> semmi esélyünk nem volt, majd elhagytuk a hotelt.
>>
>> Miskolci rendőrségen szerettük volna megtenni a feljelentést, de
>> elküldtek, hogy megindult az eljárás, nyugodtan menjünk haza. Vagy ha
>> ragaszkodunk a meghallgatásunkhoz várnunk kell ami lehet, hogy 2 órát
>> jelent lehet, hogy 4-et, nem tudni. Nem értettem a dolgot felhívtam
>> egy rendőr ismerősömet, aki azt mondta, hogy ez nem eljárás kérdezzem
>> meg hol lehet panaszt tenni ez miatt. Visszamentem a rendőrhöz, persze
>> megint elhajtott. Újabb telefon ügyvéd barátnőmhöz, aki azt tanácsolta
>> írjam meg a feljelentést egy lapra, majd vetessem át vele.
>> Megint vissza a rendőrhöz, eddigre előkerült az ügyeletes tiszt, aki
>> nem akart velünk foglalkozni, kijelentette, hogy ha panaszt akarok
>> tenni ellenük menjek a minisztériumba mert kevés emberük van Mikor a
>> kollegái kimentek a hotelhez meghallgattak bennünket.
>> Megdöbbenten válaszoltam, hogy nem volt kint senki, csak telefonon
>> jeleztem a történteket.
>> Erre kiderült, hogy aznap már egy másik esetben voltak kinn, a portás,
>> tulajdonos stb. többszörösen büntetett előéletű.
>> Ezután minden segítséget megadtak és azt tanácsolták mondjuk el minél
>> több embernek a dolgot.
>> (Megjegyzem: a rendőrök eddig a pontig sem voltak bunkók, udvariasan
>> "hajtottak" el. A félreértés végett számomra is érthető.
>> Semmi panaszom nincs rájuk.)
>>
>> A cég neve MESE 2000 Bt. Székhelye: 4440 Tiszavasvári, Margaréta u.
>> 29-31. Panzió neve: Pallas Hotel Miskolctapolca, Bencések útja 6.
>>
>> A fentiek hitelességét a rendőrségi pecséttel ellátott feljelentéssel
>> tudom igazolni. Valamint ha valaki megkérdezi a miskolci rendőrséget,
>> a fenti hotellel kapcsolatban biztos vagyok benne, hogy azt fogják
>> tanácsolni, másik hotelben szálljon meg.
>>
>> Kérlek juttasd el minél több emberhez és ők is tovább. Bárkinek van
>> valami javaslata a fentiekkel kapcsolatban, illetve van-e olyan
>> honlap, ahová a " tilos látogatni" jelzővel ellátott helyeket fel
>> lehet tenni kérem értesítsen.
>>
>> Kis összesítés: Szállás 67 000
>> Lopás 20 000
>> Bérelt autó, benzin: 28 000
>>
>> Összesen 115 000 Ft-ba került egy éjszaka, 17 Cesius fokos szobában,
>> egy elrontott hétvégén.
>>
>> Kemecsei Zsóka
>> 06-70-70-376-00
>> Budapest
>> zsoka.kemecsei@freemail.hu
Ági28

Na mi az ma nem jön erre senki? Csúnyák vagytok, így egész nap dolgoznom kell! :-(
Ági28

Sziasztok!

Szia Ágica!

Hát igen...ez az eset amit leírtál, elég gáz, főleg, hogy én még soha, sehol nem fizettem ki a szállást előre, csak távozáskor!!!!!max. előleg a foglaláskor de az csak pár ezres...
Szóval mindekinek ajánlom, hogy ne is menjen olyan szállodába, panzióba, ahol előre elkérik a szállás ártá!!!

Na én meg ma jó kis kálváriát jártam! Az új támogatás miatt vissza kellett mennem Déviszhez új receptért, mert nem jó helyre x-elt pénteken.
9 helyett délre értem be a melóhelyemre. Az eredeti terv: Lőrinc/lakás - Erzsébet/patika - Lőrinc/Lakás injektálás - Zugló/melóhely...

Na e helyett: Lőrinc - Erzsébet/Patika - mondták vagy fizetem az eddigi összeget (ami kb + 35 000Ft), vagy hozok új receptet...felhívtam Déviszt, mondta menjek most fel az új receptért - irány Gazdagrét - majd Gazdagréti Patika (olyan mint egy elcseszett bank, sorszámautpmata van és nagyon lassú patikusok), majd vissza beadatni Ágikával a szurit, majd keresztül a városon vissza Zuglóba...
Na de azért spóroltam 35 000Ft-ot - a gázolaj ...hihi
szpandi

Hú basszus nem irigyellek, de legalább tényleg spóroltál egy csomót. Lehet, hogy én nem ingáztam volna ennyi,hanem kiadtam volan a sok pénzt.

Ezt a történetet meg mailban kaptam, de nagyon felháborodtam rajta, ezért tettem be ide.
Ági28

Teljesen jó, hogy megosztottad velünk! Jön a nyár és sokunknak csak a belföldi nyaralás marad praktikus okokból...szóval jó ha az ember óvatos, felkészült és tájékozott!!!

Hát, én meg úgy örültem most ennek az új támogatásnak, mert nagyon ki vagyunk anyagilag centizve! Így lehet jut pénz majd másra is nem csak a lombikra...szóval ezért voltam olyan kitartó...

Már szóltam apának a szombat miatt! Reméljük nem akkor kezd el esni majd az eső! Már nagyon várom:))
szpandi

Andi ilyet ne is mondj, hog yakkor kezd esni az eső!
Ági28

Sziasztok!
Szpandi, szerintem 35 e Ft-ért én is megtettem volna ezt a kört. Ahogy most állunk, lehet, hogy gyalog is :) :(
Szegény Ági, kénytelen voltál dolgozni délelőtt. Borzasztó! :) Az az igazság, hogy velünk most semmi nem történik lombik-ügyben, nem nagyon van mit írni. De azért olvasunk ám mindent F.apuval! Továbbá rágjuk a körmünket, hogy ki lesz az új eü.miniszter. Állítólag H.Á. az egyik legesélyesebb. :(
február

H.Á. nagyon szimpatikus, kedves, jóravaló, empatikus hölgy...csak jobban szeretném, ha mondjuk ugandában gyógyítaná a maláriásokat ahelyett, hogy itt törtet előre...no mindegy!

És presze a találkozást várom és nem a tudjátok mit (amit előbb írtam de már nem merem leírni... :roll: )
szpandi

Andi írtam neked privit!

Február velem sem történik ám semmi, de azért azt isd megosztom veletek! :-)
Ági28

Modrooka, az én nagy tapasztalatommal azt mondom, hogy lehet jó is, meg rossz is. Nekem végig szurkált, kicsit máshogy az elején, mint a végén. Előkotortam Grillázs táblázatát, láttam, hogy ez a 2. lombikod. Ez most más, mint az első volt?

Szpandi, valami különleges oka van, hogy ennyire gyűlölöd az ugandai maláriásokat? :shock: :)
február

Február, ez jó kérdés...és persze hogy nem szeretném nekik sem, csak gonodltam az elég messze van...de teljesen igazad van, szegényeknek joguk van a hozzáértő gyógyatáshoz...
Volnának még ötleteim, amik szerintem testhezállóbbak lennének számára, de hát nem merem én azt itten leírni kérem!
szpandi

börtönorvos? életfogytosok között? Uganda maradhat :lol:
február

Igen! Igen! tetszik...asszem megtanulna néhány dolgot az emberi viselkedési normák szélsőségeiről...
szpandi

Valami ilyesmire gondoltál te is? :lol:
február

Igen, csak nem tudtam gátat szabni a fantáziámnak és nem merném a továbbiakat részletezni...Nemtom miért, de olyan hihetetlen agressziót vált ki belólem ez a nő!!! pl. ...jajj tényleg nagyon váz és kitöröltem inkább amiket leírtam!
szpandi

Ágica besokkolt a témától és lelépett...
szpandi

Andi igen az én számom is változatlan! :-)
Ági28

Hajjaj. Belőlem is. Nem is csak a lombik miatt, tényleg nem. Néha szinte megsajnálom őt. Aztán hallom, hogyan nyilatkozik (nem az, hogy mit, hanem hogy HOGYAN), és akkor már nem sajnálom, egy kicsit sem. Molnár Lajos sem volt a szívem csücske, de valahogy róla elhittem, hogy érti is, amit mond, és komolyan gondolja, mi több, még azt is elhittem időnként, hogy jót akar. De H.Á....! Jaj, váltsunk témát... (tudom, én hoztam fel Kép )
február

február azért vigyázz a fejedre!

Sajnos a munka vont el tőletek! :-)
Ági28

fránya munka... mikor van az embernek fontosabb dolga is :)
február

egyetértek,... egyetértek!

Ja és nem is tudom, hogy írtam-e, hogy a múltkorihoz képest elhagytunk egy injekciót (dekapeptyl) és a peülti után sem lesz már progeszteron szuri minden reggel!!!! (egyrészt, mert nincs decapeptyl, másrészt mert mér külföldről sem lehet beszerezni...)

szóval kevesebb szuri elé nézek, úgytűnik!!! nagyon remélem, hogy a szerdai UH után is jó hangulatban leszek!
A múltkor 11 petesejtet szívott le egy petefészekből. Ha most is 5 fölött lesz, akkor már tök boldog leszek!
szpandi

reméljük, hogy fölötte lesztek. Szerdán mész előszőr UH-ra?
Ági28

Sziasztok!

Engem egész eddig nem engedett be a rendszer:-(

Február, teljesen más. Legalábbis úgy emlékszem, hogy az előzőnél már ilyenkor húzódott a pocim, meg nagyon érzékeny volt a mellem.

Pocihúzódás abszolút nincs, csak néha ez a szurkálás. Mellérzékenység már előjött. Viszont sokkal nyugodtabb vagyok. Pl. nem akarok már most testet csinálni.-) Remélem, kibírom jövő hét pénteki:-)

Szpandi, nagyon szurkolok én is, hogy sok érett sejtecske legyen!:-)
modrooka

Modrooka bírd csak ki a tesztet! :-) Mert különben kikapsz! :-)
Ági28

Sziasztok!

Hát nekem abszolút semmi tünetem sincs eddig (csak 6 nap telt el a beültetés óta), kivéve, hogy az Ovitrelltől tiszta pattanás lettem, ezt nézzétek majd el nekem szombaton :). És egyfolytában aludni tudnék, de ez biztosan az Utrotól van.

Én nem rohangáltam új receptért és régi áron vettem meg az Ovitrellt, nem tudom mennyit buktam rajta, jó drága volt.

Ági elfeljtettem megírni, hogy 176 ezret fizettem, plusz 5 vérvétel volt kb 15 ezerért. Ösztrogén 3010 Ft, progeszteron 3300 Ft.
kispinty

Hú Kispinty, akkor jól tapadjanak azok a babócák! :-) Kapaszkodjanak anyuci hasába a kis drágák!

Ja és a javaslatom akkor aludj jó sokat!
Ági28

Sziasztok!

Tegnap én sem tudtam már bejutni a Topicra!! El is voltam teljesen keseredve...

Kispinty, én is csatlakozom a tapadás-drukkhoz! Hajráááá Srácok! Hajrá Srácok!!

Ági, igen holnap reggel 1. UH! jajj de izgulok! Remélem, hogy az 3 fostimon és 3 merional + 1 closty naponta megteszi hatását!

Mondrooka kitartás! És amíg alszol legalább addig sem aggódsz! Oda is üzenem, hogy kapaszkodjatooooooooooooook!!!!!!!!!!!!
szpandi

Na kiváncsi vagyok, hogy mi lesz reggel. Utánna siess, hogy mesélhess nekünk! :-)
Ági28

Én holnap 15.41-re megyek majd apánkhoz!
Ági28

Ú! pont 15:41-re?

Kár hogy nem tudunk találkozni...

Sietek majd vissza, csak asszem holnap már van vérvétel, úgyhogy 12:00 előtt nem hiszem, hogy beérek...
szpandi

Bocsika elírtam! :-) 15.40-re.
Ági28

:D
szpandi

Sziasztok :)

Mint ős-topiklakó szeretném veletek is tudatni, hogy április 5-én megszületet Balázs fiunk.
Mindenkinek hasonlóan édes kisbabát kívánok, csak jöjjön össze kicsit gyorsabban, mint nekünk sikerült :)

Kép

wish

Wish nem mondod, hogy már eltelt ennyi idő! :-) Tündéri kis krapek. Legyetek vele nagyon boldogok. Egyébkét jól vagy?
Ági28

Sziasztok!
Wish
Gratulálok, a gyönyörű kisfiatokhoz.
Jó egészséget és nagyon- nagyon sok örömet kívánok Nektek. nem tudok betelni vele, tényleg gyönyörű, engem már levett a lábamról. :D
kispinty, modrooka: szurkolok Nektek ezerrel :D
Szpandi! úgy látom Te is max adagot kapsz az injekciókból, biztos minden ok lesz, csak semmi idegeskedés.
Mindenkit puszilok, holnap lehet, hogy benézek.

manoka
manoka71

Na mi van manóka csak villámlátogatás volt?
Ági28

Wish! Nagyon nagyon köszönjük, hogy megosztottad velünk!!! Gratula és nagyon sok boldogságot és tényleg csudiszéparanyostündérpofakislurkó!!!
szpandi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: