Votiv

De szupi, hogy ilyen jó alvó a csajszi!

(én is ilyen babát akarok!

) Igazad van, lényeg hogy van tejcsi, majd beáll az egyensúly! Elgondolkoztam azon, amit Istiről írtál, hogy "szinte nem ismer meg", gondolom kicsit "eltávolodtatok", de sztem ez biztos változni fog, főleg, ha nem lesz ott a sok egyéb rokon. Mert jól jön a segítség, anélkül nem megy, de hát nincs tökéletes megoldás

Bevallom én is tartok hasonlótól, de nálunk apa itthon lesz pár hetet szülés után, így addig megpróbálom a rokonokat "féken tartani" (úgysem fog sikerülni

), hogy összeszokhasson kicsit a család az új felállásban, de lehet hogy ez csak olyan "ahogy Móricka elképzeli" dolog, aztán lesz ahogy lesz
Móni

Összebújásos tippet (3-an 1ágyban) köszi, ez is jó megoldásnak tűnik, bár valszeg az ifjúsági ágyban így már nem biztos, hogy elférnénk, a nagyágyra meg nem térnék vissza (mindig attól féltem, hogy legurul), de vhogy majd csak lesz
Zuzi

Ancsi-infót köszi!

Ti hogy vagytok? Pannus javul??
Johi

És hogy sikerült a vizsga??
Lindi

Szerdai tali nekünk sajnos nem jó, mert du. fodrászhoz megyek, valszeg jó időre ez lesz az utolsó, úgyhogy nem hagynám ki
Curse

Szupi, hogy van megint elég tejcsi!

Csajok már megmondták a tutit hozzátápi-ügyben, mi is almával kezdtünk. Bevallom, én kerti bioalmával, meg aztán üvegesekből is igyekeztem a csak gyümit tartalmazó és bio cuccokat venni (pl. Johinál lehet 110g-os üveget is kapni, mert eleinte úgyis keveset eszik a ded, bár ki tudja

), aztán később (már bőven elmúlt 1 éves), akkor már nem estem kétségbe, ha olyat evett, ami nem bio és esetleg cukor is volt benne, de kezdetnek sztem nem árt "vigyázni". És egyszerre mindig egyfélét próbáljatok ki, és pár napig csak azt add neki, és ha minden oké, lehet tovább lépni
Fibi

Péntek délután nekünk is jó Bikázni!

Bár 4 előtt nem valószínű, hogy odaérünk, de remélem még ott lesztek!
Neet

Jó Balcsizást Nektek!! irigykedni azért lehet?
Macs

Fülinek bulást!+++++++ Mosdó és tükörhely rulez, nagyon szép házatok lesz!!
Szrek

Rejtegető Ábel