Hello Mindenki!
Este volt valami bibi,mert nem tudtam feljönni,a rendszer hibáját dobta ki folyton,majd szét vetett az ideg.Nálatok is kiirta?
Gabi.baba,
hála az égnek minden jóra fordult,és itt vagytok,ezek szerint benne voltatok a JÓIsten kötényében,ismerem az érzést,nekem 4 évesen kivették egyszerre az orr -és torok mandulámat,csak éppen nem volt steril a műszer,és kaptam egy vérmérgezést(Bethesda),orromon számon ömlött a vér,arra emlékszem,hogy amikor a kórteremben felébredtem műtét után és kinyitotam a szemem ,tiszta vér volt minden,még a padlón is folyt,nagyon sok vért veszítettem és nem pótolták időben,kaptam egy szívritmus zavart, sokáig azt mondták anyukáméknak,ha hisznek Istenbe akkor most a templomban a helyük!kemény egy hónapot feküdtem az intenzíven,úgy,hogy nem tudták megmondani megmaradok-e,reggel 6-tól ki voltam kötve az ágyhoz,mert nem csak a karomba,de a bokámba is mentek a szárnyas tűkön az infúziók,anya mesélte hogy zöld szinem volt,és átlátszottak a füleim.Én nem cirkuszoltam csak feküdtem,és némán tűrtem a szenvedéseket,potyogtak a könnyeim a fájdalomtól,de egy hang se jött ki a torkomon,mint a többi gyereknek.A szülinapomon ,amit szintén bent töltöttem apukámtól kaptam egy hatalmas hajas babát,amit elvileg az intenzívre nem lehetett behozni,de velem kivételt tettek,és a nagy vizitkor a főorvos hozatott egy nagy rózsacsokrot és személyesen tette az ágyam feletti polcra,a világ legtündéribb betegének,holott ezt sem engedték anno.
De csodával határos módon felépültem,aztán 7 éve volt a cisztám,amiről semmit nem tudtam,hogy létezik,amikor bekerültem a kÓrházba(Újpest Károlyi )össze vissza vizsgáltak,és olyan fájdalmakkal,hogy a falat tudtam volna lekaparani,befektettek egy szobába,és kaptam egy jeges palackot a hasamra,ennyi,majd holnap jön egy nőgyógyász és ha az megvizsgált eldöntik mi legyen a sorsom,ez délután egykor volt ,de akkor azt mondtam anyunak,ha engem itthagynak éjszakára,én a reggelt már nem érem meg,vagy adjanak fájdalom csillapítót vagy csináljanak valamit.Na anyukám kiverte a balhét,erre jött egy nődoki,és közölte,hogy azonnal roham mentőt kell hívni és át kell vinni a szülőotthonba,mert ha egy órán belül nem műtenek meg a ciszta kifakadhat a sok nyomkodástól amit addig csináltak velem,és a hasüregembe ürülve azonnal meghalok.
Utána már felgyorsultak az események,és azt mondom hogy hála az égnek minden jól alakult,bár akkor már erőm nem volt ellenkezni,csak azt tudtam,hogy mire felébredek nem fog fájni.
A következő sokk akkor jött mikor elmondták,hogy nagyobb kókuszdió nagyságú volt(hol fért ez el bennem??)és a petevezetékemről nőtt egy zsinór annak a végén volt,de mivel rá is volt tekeredve a petevezetékemet kivették.Na nekem rögtön beugrott,hogy lesz babám?Megnyugtattak,hogy lesz!!!!!!!!!
Azóta egy para az életem,hogy hogy lesz babuci,erre mit ad Isten áprilisban befejeztem a bogyót és augusztusban terhes lettem!

Mindenki kérdezi tőlem,hogy nem félek a szüléstől,annyi rosszat hall az ember,tudjátok csajok akit már kétszer került halál közeli állapotba,valahogy megszűnik a veszély érzete.
Szóval most teljesen nyugodt vagyok és állok elébe!!!!!!!!!!!
Anyukám szegény,minden nap félrevonul és bőg egy sort,nem akarja előttem,hogy ne idegeljen fel vele,de nagyon félt....apa detto egyre feszültebb,én meg mosolygok rajta és egy végtelen nagy nyugalom van bennem,fura dolog ez.
(mindenkitől elnézést aki nem bírja a krízís sztorikat,hogy korán reggel ilyenekkel traktáltam,csak pusztán Gabi.babával akartam szolidaritást vállalni)
Dori
Szerintem a háziorvosod a balfék,ugyanis én is ma megyek a papiromért,eddig táppénzen voltam,bár november óta még egy vasat se láttam,na mindegy és 28 nappal a szülés előtt el lehet menni szülési szabira,amit a háziorvos ad ki.
Ma reggel megyek a papirért,ha gondolod rákérdezek,hogy most ez kinek a feladata.Azt mondta a dokim aszisztense,hogy ha erre kiirnak többet már nem is kell mennem a rózsaszín papirért,ezt megkapom és kész,aztán majd szülés után intézhetem a többit.
Holnap megyek ctgre,csütörtökön meg pisilni a védőnénihez.
És ami a legszebb ,hogy holnap elviszik az autót szervizbe,és 4-5 nap min. a csináltatása,ez miatt jobban parázok,mivel én 45 km-re lakom a kórháztól,akkor semmi gáz,ha éjszaka történik valami fenforgás,mert apa céges autója ithhon van,na de ha nappal,nincs mese marad a mentő,még úgyse ültem mentőautóban,egyszer azt is ki kell próbálni.
Lányok ,ma is szép idő lesz,a nappalink ablakán kel fel a Nap,olyan szép.
Megyek hozok egy kakaót és gyönyörködöm benne,majd még jövök
Pusszantás
Riella