A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Én is szeretnék jobban odakoncentrálni a babára.

A Gergő születésénél, mintha csak magammal lettem volna elfoglalva, hogy úristen hogy, milyen pózban nem fáj annyira.... Én is mondtam az orvosnak, hogy azonnal csázsározzon meg...
és végülis én sem vajúdtam túl sokat kb 10 óra, első gyerekkel még az átlag alsó határát súrultam. Én arra emlékszem, hogy már megjelent a buksija a szeméremrésben, és akkor nagyon rossz lett a szívhangja, lenyúltam a lábamközé és símogattam a kis buksijának a legtetejét és akkor szépen visszajöttek a szívhangjai. Olyan megható volt, kellett várni így félig kint - félig bent egy pár fájást, addig végig simogattam a kis ártatlanját, biztos neki is nagy kín volt, ott fogva tartva lenni. Képzelem kivűlálló ha látja mit gondol, anyuka még szülés közben is magához nyúl! :lol: :lol: :lol:

De csak az ő kis buksija volt a simogatásom célja.... aztán egyszer csak kicsussznat mint egy kis halacska, mintha még csapott is volna egyett a lábacskájival...

És remegetem a fáradtságtól, minden izmom rázkodott, egy óra után még mindig varrat a doktornő, pedig csak három öltésem volt.... de idő volt mire felvette a frekvenciámat, hogy ölteni tudjon. Akkor már nevetgéltem, semmi nem fájt.

Jajj má rén is úgy várom Leventét! :) És apa is nagyon várja, tegnap közölte már úgy unja ezt a terheségesdit, mostmár jobb lenne babázni! :)

Hát mondom te unoooood????Elképesztő! Hát ilyen egy férj? :twisted: :lol: :twisted: :lol:

Bringa igazából én is annyira kipróbálnám az EDA-t a hatása miatt, de én olyan nyúlbéla vagyok, nem merem megszúratni a hátam...
Annyira rettegek tőle... De hát mindenkinek vannak parái.

KépKépKép
bogyra

Sziasztok Mindenkinek!

Doo szia!!!! De jo, hogy irtal! Ugy orulok, hogy hallottam rolatok!!!! :) Az is jo, hogy minden oke es szoptatsz rendesen. Nem faj, nem eg, nem szur? :) :) orulok, hogy jol vagytok. Tul vagy rajta es mar babazhatsz ezerrel!!!! szuper!!! :) :) Varjuk a kepeket Vikirol es rolad! :)

En egyetertek Bringaval. Nem hinnem, hogy valaki attol lenne jo anya, hogy fajdalomtol vergodve szuli meg a gyermeket. Gondoljatok bele, ha faj a fogunk akkor megyunk dokihoz vagy beveszunk fajdalomcsillapitot...miert kene vegig szenvedni a szulest??? Es szerintem is az, hogy termeszetes utom szulod az regen volt a kaposztafoldon, meg nagyanyainknak....azert megkerdeznem oket, hogyha akkor vaalki azt mondta volna, hogy ker-e fajdalomcsillapitot vajon visszautasitotta volna???
En is felek az EDA-tol, plane hogy Doo mondja, hogy utana nyaka, hata fajt! (nekem par honapja beallt ugy a nyakam, hogy ket napig nem aludtam, utana csak ilyen nyakmerevitovel, 15 darab parnaval latamasztva az egesz gerincem!! rettento votl, midnen mozdualtra fajt es osszehuzta a gorcs!!!!!) Akkro arra gondoltam, mi lenne ha most megindulna a szules?? Tuti belehalnek!!!! De az sem hangzik jol, hogy szules utan igy beallhat a nyak....igy eleg nehez lehet ellatni a babat!!!! :( Szoval ettol en most kicsit megijedtem, pedig multkor mar mondtam a dokinak, hogy en rettegek a fajdalomtol..mire o mondta hogy lehet kerni EDA-t......persze kerdes az, hogy adnak-e!!!! Kerni lehet!! :D :D
Szoval en elegge nem birom a fajdalmat, bepanikolok tole...ugyhogy szerintem valami csillapitast majd kerek!!! Aztan meglatjuk mi lesz!! Igazabol mint elso babas anyuka en a regeneralodastol is rettegek. Gatseb, aranyer (ha lesz), szoptatas, begyulladt mell.....ezazamaz!!!!! Jesszus!! Ha beleogndolok, hogy ott lent szet leszek szabdalva......mar ajuldozom is!!!! :? :oops: Na nem vagyok egy hoscincer az biztos!! :lol: :lol: Na meg tesomnak a szoptatas nem nagyon ment, ugyanis annyira kisebessedett a melle, hogy csak bimbovedovel tudott vegig szoptatni. Mondjuk sokaig nem szoptatott, mert komplikacio votl szules utan es el kellett apasztani a tejet 2 honap utan. Ugyhogy sajnos en ezt lattam, hogy ez mennyire nem ment...es en nem akarok bimbovedozni...valahogy ki kell majd birni az elejet. :(

Kepzeljetek a rohadek karnist nem tudtuk felfurni, mert ott olyan szar a fal, hogy nem fogta meg a csavar, betomtuk ilyen tomitovel...de mara az is kijott, ugyhogy ma majd begipszeljuk a tipliket es akkor holnap talan fent lesz mar a fuggony!!!!!!
Most meg a masodik adag babaruhat mostam ki. Az elozo adagot szoktam elovenni es jo nagyot szimatolni a ruhakbol, annyira jo babaszaguk van mar most!!!!!!!! :) :)

Agynemut kene vasalnom, meg teritoket....rettento!!! Nem is tudom hogy vegyem ra magam.....meg tanakodok ezen!! :)

Pusz mindenkinek.

Kép

Kép
lorcika

Bogyra!Olyan furi,amit írtál,mert képzeld a barátosném pont ugyanezt mondta az EDA-ra,mint Te,és hát ugye ő is szülésznő volt anno.Biztosan azért lehet,mert sokkal több a háttér infótok a dologról.Hiába na,tudatlanság=boldogság! :lol: :lol: :lol:

Riella!Az 1ütt lakással még csak annyit,hogy az ember a sajátjával még csak-csak,de a párja mamájával,az azért mégiscsak más! :shock:
Nem az alkalmazkodással van nekem sem bajom,laktunk már mi is "kiskínában",és nekem is olyan a viszonyom anyummal,mint a tietek,hangos,kiabálós,de nagy szerelem és nagy békülések,szegény Balázs az eljén azt sem tudta milyen országban van,de anyósom,na ő kicsit más eset. :roll: Édes,aranyos,csak egy kicsit tényleg beteg,depi,meg miegymás.De ezt az egészet B.sem gondota szerintem komolyan csak elkapta ez a család feeleng! :wink:

Kép
bringababa

A vasalás nálam is két napja napirenden van,de valahogy mindig lekerül róla,mert valami sokkaldesokkal fontosabb dolgot találok helyette! :wink: :roll: :lol: Most is nagyon töröm a fejem mi is legyen az???? :wink: :lol:

Kép
bringababa

BOGYRA! Én dettó ugyanezt érzem. Egyre kevesebb mocorgás, inkább csak csuklás és főként ez a megfeszülés, kifeszülés. Ide nyomja magát, oda nyomja magát. De azt hiszem ez már így normális.
Vagy Te mit tudsz?
Én már azt is hallottam (lehet, hogy nem is igaz), hogy az ilyen megfeszülés alkalmával jön egy méhösszehúzódás és hogy az tulajdonképpen az. Fene sem tudja. Bár ha jobban belegondolok, hogy állítólag a nap 90-95%-át végigalusszák.... :roll:
De szép pillanat lehetett, mikor az érintésed után visszaállt a normális szívhang!

Bringa, téged meg félre ne értsd nem akarlak megbántani....tudom, hogy mindenkinek joga van leírni....de a hozzászólásod kicsit megrémísztett. Eddig nem féltem a szüléstől, de egyszer-egyszer mikor valaki ír a szülésről, a fájdalomról, akkor be tudok parázni. Biztos az én lelkiállapotom is olyan, hogy talán ma kicsit érzékenyebben reagálok ezekre....szóval nem tett túl jót a lelkemnek ahogy olvastalak. De mondom, nem a Te hibád....
A természetes szüléssel egyébként meg egyetértek. Én sem hinném, hogy ettől lesz jobb egy anya. Ez hülyeség. Ha valaki nem bírja a fájdalmat és kéri az edát, az egyáltalán nem elítélendő. Egyszerűen nem vagyunk egyformák, más a fájdalomküszöbünk, de ez nem baj.
Bringa, ha annyira nem kívánod a vasalást, halaszd máskorra, megvárnak azok a terítők halllló!! :wink:

Lorcika, de irigyellek. Babaruhamosás! :) Már alig várom, hogy ott tartsak. De még nincs meg a kisszekrény:(

Kép
niki30

Nekem is kevesebbet mocorog baboca. Csak nyomakol es csuklik! :) :) Apa ilyenkor aggodik, hogy figyeljuk nehogy keveset mozogojon, mert az baj es hogy normalis-e ha ennyit csuklik. Mindigh nyugatom, hogy nem sokat csuklik napi 2-szer kb. :)

Niki en minden egyes szulesleiras utan szivrohamot kapok, hogy hogyan fogom ezt vegigcsinalni!!! Neha ugy vagyok, hogy csaszar es kesz...ki a fene akar orakon at megpusztulni, aztan a szetszabadlt alsofelet apolgatni hetekig!!!!! :D Ide a babaval de izibe, aztan hagyjanak engem!!!!! :) :)
Ugyanakkor meg szeretnem tapasztalni, hogy mennyire fogom birni, meg milyen erzes az egesz....marmitn lelkileg!! :)

Amint latjatok nem vasalok...sot ahogy itt ucsorgok labaim lassan dagadoznak, szoval ebbol se sok minden lesz ma. Na persze babaruhakat szivesen vasalok, azt hiszem holnap neki is esek, addigra mai adag is megszarad! :)

Anyossal, anyuval egyutt lakas???????? KI VAN ZARVA!!!!!!!!!!!!!! SOHAAAAAA!!!!!! :) :)

Kép

Kép
lorcika

Jaj,drága Niki,ne haragudj,nem akartalak rémisztgetni,de tényleg! :oops: Csak arra szerettem volna kilyukadni,hogy szerintem kicsit el van túlozva meg misztifikálva ez a dolog a "jómamiság"gal kapcsolatban.Meg arra,hogy a fájdalom nekem(!) eszemet vette,és én szeretnék eszemnél lenni most!Az is tény,hogy Alexa világrajövetele után úgy csókolgattam az orvosom kezét,mint koldus a két forintost,annyira odavoltam a gyönyörűségtől! :lol: Lehet én voltam felkészületlen(18voltam),de hogy hisztis voltam a fájdalmaim miatt az biztos.Most ezt a hisztit szeretném elkerülni és nem akarom,hogy elvigyék a babámat a születése után.Nagyon sajnálom nem akartalak megrémíteni és senki mást sem!!!!!!Ezer meg még egy bocsika érte! :oops:

Bogyra!A bébim nekem is teljesen másként mocorog,pont tegnap gondoltam én is arra,hogy talán fogy a víz,vagy a hely,mert néha már fáj,de én ennek örülök,mert nekem olyan lusta volt Lili,tudod mindig panaszkodtam,hogy alig mocorog.
Most viszont azt vettem észre,hogy minden érintésemre reagál,kommunikál velem és nem csak úgy véletlenszerűen,hanem direktbe.Most úgy érzem értem mit szeretne mondani,biztos vagyok benne,hogy beszélgetünk!Jól emléxem,hogy Te írtad a pszichólógus rokont,aki a harmadik harmadra datálta az igazi kötődést?Hát kérem igaza van!Legalábbis nálunk mindenképpen.Idáig is volt valami és imádtam,de most már ÉRTEM Őt!Ez valami teljesen más!És olyan jó!
És úgy várom máááááááááááááááááár! :lol:

Azért hogy nevessetek kicsit,közlöm hözom a formám:a házunkban ismét nincs melegvíz! :twisted: :evil: :twisted: Mint vmi román lakótelep!És hogy még jobban nevessetek:jön a barátném gyantázni,de hát ugye nincsen víííííííííííííííííííz.Most egy kicsit megmosakodtam cicásan hideggel,de attól meg tüsszögni fog a nunuskám :oops:

Kép
bringababa

Bringa, semmi baj. Már meg is nyugodtam! Oké?
Pusszantalak Drága! :wink:

Kép
niki30

ÁÁÁÁÁ!

Bezárják a gyerek iskoláját!!!!!

Menten agyrohamot kapok, közlik ezt ma telefonon, hogy ötkör szülői értekezlet ezzel kapcsolatban

Szerintetek én vagyok ilyen földhöz ragadt, vagy ezt azért mégsem így szokás csinálni????

Nah ha valami nagyokos kiáll oda elénkén és elkezdi ecsetelni, hogy jajj de jót fog tennia gyerekeknek, hogy mehet mindenki amerre lát, lehet nem lehányom, hanem leszülöm....

komolyan egyre kevésbbé bírom a streszt, erre még ez is... tényleg már napok óta attól félek, hgy megszülök nemsokára, olyan fájásaim vannak hogy csak nah, és nem elég hogy keményedik a hasam fájdalmasan, de biztosan tágítja a méhszájam, mert amikor elmúlik a fájás, még kb egy percig azt érzem, mintha valaki kenőkéssel kotorászna a méhszájamba...

Szegény, szerencsétlen egyetlen nagy fiam.... :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKépKép
bogyra

sziasztok!

én is csak mosok,meg vasalok,mosok,vasalok....

fájdalomcsillapitás:első szülésem élményei után MINDEN MENNYISÉGBEN fogom kérni,az tuti.nekem ez nem ciki,akkor mindkettőnkért küzdöttek,nehezen hoztak minket vissza a túlvilágról,hát ezt most nem hagynám.meg sem az inditást,meg azt a szar zselét,semmit,hacsak valami nagy gáz nem lenne.dehát persze,hogy nem lesz,simán csak úgy kilövöm majd Brendont. :-)

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

ja,ez a kinyomkodós nekem néha elég fájdalmas ám,a méhszájamról nem is beszélek,néha,mint egy ólomgolyó át akarná szakitani,na ilyenkor vizszint,párna a popó alá,és elmúlik.magyarán:felpolcolom a fenekem.tök vicces,nem?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1176716892.3.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

komolyan nyomom a bálnásodást,mi?elefántlábam van a sok viztől,de már csak nevetek,olyan cukik a virsli lábujjaim.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

ja,még valami.ott mögöttem az én imádott Patrik fiam!!!együtt hizunk.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabibaba, dehogy vagy bálna. Tök jól nézel ki!
És a lábaid sem vastagok egyáltalán!
Én nem tudom lányok ti miről beszéltek, bálnásodás, így hízás, úgy hízás és eddig mindenki tök jól néz ki!
Úgyhogy én már nem hiszek nektek!

Kép
niki30

Sziasztok Lányok (és asszonyok :wink: )

először is úgy örülök Doo hogy írtál!!! Nagyon sok sok boldogságot kívánok nektek és sok tejcsit

a cippzárról csak annyit, hogy egyenlőre Zsófi alapból cippzáros helyzetben fexik...úgyhpgy már pár hete próbálom szoktatni magam a gondolathoz, persze azért nem adom még fel a reményt. de nem azért mert attól leszek jobb any ha természetesen szülök, hanem mert önző módon nem akarok cippzárt a hasamra :oops:
szerintem bárhogy is szül az ember, nem attól lesz jó vagy rossz anya, erre nem is szánnék több szót :)

igazából azért jelentkeztem be, mert Zsófi nem mozgott egész délelőtt, és eléggé megijedtem, bejöttem és leültem és megráztam a pocakom, de semmi.. :shock: teljesen beszartam és behívtam apát is aki itthon van az ügyelet után :) és együtt ráztuk a pocakom és könyörögtünk neki mozduljon meg
erre szegény 10 perc után elkezdett csuklani.. de én már nagyon megijedtem :cry: erre most olvasom nektek sem olyan fürge már, hát ez megnyugtató..azóta feltornázta a bukóját a jobb bordaívem alá, alig kapok levegőt, de úgy örülök neki még így is hogy túrja-fúrja magát :D

Bogyra, hogy titeket mindig ér valami....elképzeltem ahogy leszülöd az igazgatót amikor bejelenti a suli bezárását :lol:

Gabi, milyen elefánt lábak???hol??? másik képet rakhattál fel, ezen két pipaszár láb van :) lakókocsi vana háttérben? tök frankó lehet azzal kirándulni!!! bérelitek, vagy a tietek?

Legi!! Nagyon ari vagy hogy karban tartod a táblát!!!

csajok, én nem tom vannak -e már méhösszehúzódásaim :roll: néha kemény a hasam, de a méhszájam csak akkor fáj ha Zsófika tapossa... gondolom majd rájövök ha lesz :wink:
pici76

Sziasztok!

Gabi megint le vagyok maradva, írtad hogy mikor szültél anno a túlvilágról hoztak vissza titeket, miért mi volt a baj? Vagy félreértettem valamit? Nekem is változó hogy manó mikor hogy mocorog, van hogy egész nap abba se hagyja van hogy csak egyet egyet nyom magán de érdekes hogy bal oldalon lent egy nagyobb domborulat és jobb oldalon fent egy kisebb. Mindíg próbálom kitalálni milye lehet.

Kép
rena10

Gabibaba nem vagy balna!!!!! Bezzeg en!!!! Ma kb ujabb 2 cm nott a hasam!! Komolyan mondom!! En mar aggodok csajok!! Ferjem csak nezi, hogy mi van mar ottt????? Ricsike osztodott gyorsan es ketto lesz belole???? :lol: :lol: Brutal, majd lefotoztatom apjukkal valami passzentos felsovel, hogy nagyobb legyen a rokony...centit elo nem merek venni, mert lehet szivrohamot kapok a 400cm-es haskorfogatomtol!!!!!!!!! :shock: :shock:

Gabibaba engem is erdekelne mi tortent..na persze ha el akarod mondani!!! Tesomnak a szules utan volt ilyen elet-halal harc. Egy mioma volt a meheben es a gyerekkel egyutt nott. Aztan csaszarral kivettek a babat es visszazartak mondvan a mioma az altalaban ilyenkor visszahuzodik. Na eltelt 6 het, tesomnak csak egyre ujabb es ujabb gorcsei voltak...vajudas, veres trutyi jott belole. Nagy nehezen berendeltek a korhazba, megfigyeltek..addigra mar olyan fajasai votlak, hogy csak na!!! Es persze nem tudtuk mi lesz, ezert egy baratnojevel felvaltva fejtuk a ciciet, hogy ne ap[adjon el a teje. A dokik meg tanakodtak. Felvagjuk..ne vagjuk!!! Aztan amikor mar a laza egy hete nem ment 38 ala es kb. alig volt maganal, ujabb metszes es kiszedtek az addigra mar szinte majdnem szetrohado miomat!!!!!!! Borzalom votl..a csalad, mi komolyan azt hittuk meg fog halni. :( Mar o is kb ott volt, hogy minden mindegy. Aztan hala az egnek szep lassan felepult...de ez bruatlis volt!!!! :(

Azt megfigyeltem, hogy a masodik babas anyukak nem allnak nagyon ellen a fajdalomcsillapitasnak!!! :D Ti mar tudtok valamit!!!!!! En megmondom oszinten rettegek a szulestol!!!! Be vagyok rendesen xarva tole!!!!!!! :shock: :?

Kép

Kép
lorcika

Hali Csajszik!

Legi,
köszi hogy bevettél a táblázatba,én a DÉl Pestibe fogok szülni,babuci az utolsó uh szerint BPD:9,1cm és 2500 g a súlya
(36+4).
Nem tudom mikor jön el az a pillanat amikor az én fiam kevesebbet fog mozogni,de egyenlőre az aktivitása változatlan,csak a hely kisebb ezáltal,sokkal intenzívebbek a rúgások.
A védőnő mikor múlt héten megnézte a ctg eredményemet azt mondta,hogy már szépen látszanak a méhösszehúzódások,mondtam neki,hogy mutassa már meg hol látja ezt a papíron,tényleg ott kiugrott a görbe,de én semmit nem éreztem a vizsgálat közben.
Ezeket a tüneteket már produkálnom kéne??????Mert amiket ,Ti írtok,én nem tapasztalom,vizes a bokám egy kicsit,az újjamról nem jön le a gyűrű,ezek szerint egy kis H2O oda is jutott,de nekem sehova semmi nem sugárzik,és nem is görcsölök.Mióta iszom a Hipp natal aktivot-azóta a lábamat se húzza a görcs,totál jó a közérzetem,csak kezdek aggódni ,hogy nálam semmilyen jel nem utal arra,hogy akár már 3 hét múlva kibújik belőlem babuci.
Bár amilyen az én formám,semmi rákészülés,semmi jóslófájás,majd egyszer csak derült égből a villám,és futás.
A fájdalom csillapításhoz csak annyit fűznék hozzá,hogy én mindíg azt gondoltam magamról hogy elég nagy a fájdalom küszöböm,mert mikor menstruáltam sokat görcsölt a hasam,és jól tűrtem,aztán mikor 7 éve volt egy gyerekfej nagyságú cisztám ,és az egyik reggel arra ébredtem,hogy mindjárt meghalok annyira fáj,délután háromkor meg már a műtőben voltam,na akkor eldöntöttem,hogy ha egyszer szülök akkor amit lehet adjanak be,csak ne fájjon.
Most,hogy aktuálissá vált a dolog,megint elbizonytalanodtam,hozzáteszem tűfóbiám van,és a tudat,hogy belémszúrnak egyszerűen sírba tesz,pedig meg fognak szúrni,de most mégis inkább azt mondom,hogy vállalom a fájdalmat,majd ott lesz apa és belé kapaszkodok,és szorítom ha fáj!!!Márpedig fájni fog!
Na jó távozzatok negatív gondolatok,nem szítom a feszültséget,és főleg nem hergellek titeket.
Ma kimostam a szönyegeket a babaszobiban,hogy finom illatosak legyenek,az ágyneműt már legalább 10x megigazítottam,de még mindig nem az igazi,a szekrényben a cuccokat átrámoltam 4x,és a fürdető és popsitörlő illatát már teljesen kiszagoltam a flakonból,.biztos ez már kóros,mert a rucikat is kimostam és 2x kiöblítettem,átvasaltam,és kifújt.
Nincs ötletetek hogy mit hagytam ki??????
Táska bepakolva,babucinak is elkészítve a kórházas cucc.....
Nálunk is kezdem felfedezni apa türelmetlen várakozását,egyre többször mondja....hogy jó lenne ha már túllennénk rajta,és már itt lenne babuci,bár imádja a pocimat,és nagyon bensőséges a két fiú azaz apa fia viszonya,,de fogytán a türelme.
Szeretném a karomba fogni a bébim,a lábát azt el kell majd dugnom,mert én a babatalpat egyszerűen imádom,és félő anya megeszi Martin talpát :D ,ugyanakkor már most érzem,hogy nagyon fog hiányozni ez a meghitt csak az enyém viszony,ami most fennáll.
Pusz mindenkinek
Riella

KépKép
riella77

Nem vagyok már dzsungel harcos!Yuppiéyáóóóóóóóóóó! :lol:
Mondjuk majd bepisiltem közben és még mindig sajog,de végre selymes,fincsi odalennt minden! :lol:

Bogyra! :twisted: :evil: :twisted: :cry:

Niki!én is szeretlek! :oops:

Bocs lányok,rohanok,megyek suliba,pusszantás mindenkinek!

Kép
bringababa

Riella! Aranyos, hogy többször átpakoltad a cuccokat, az illatokat kiszippantottad a flakonokból. Ez annyira tipikus, nem? Amikor már olyan borzasztóan közel van és Te olyan borzasztóan várod már és minden olyan borzasztóan tökéletesen kész van, hogy ennél jobban már nem is lehetne! :lol: :lol: :lol:

Én ma eléggé magam alatt vagyok. Családi gondok.... :cry: Tudom, jobb lenne magamból kiírni vagy kibeszélni...már várom, hogy apa hazajöjjön és elmesélhessem neki.
Vannak nehéz napok és ilyenkor az ember olyan szomorú. Ráadásul most rámtört ez a miből fizetünk a dokinak dolog. Mert párommal már ezt megbeszéltük, hogy kell adni az orvosnak és kész....de ma a telefonban megint azt mondta, hogy de ha nincs???akkor miből???
Azért este ezt még úgyis megbeszéljük.
Aztán a nővérem tök rendes volt, mondta egyből, hogy ad kölcsön...meg hogy biztos nem azt a rengeteg ruhát kellett volna túrnia az Emmának (gyerekek egy rahedli ruhát túrt neki), hanem pénzt. Nah akkor mondtam, hogy dehogyis, én úgy örülök, azoknak a ruháknak!
Jólelkű nővérkém van nagyon!

Aztán meg itt vannak a szülők anyagi gondjai is, ami a legborzasztóbb számomra és ......na de hagyjuk is. Sorry!

Remélem holnap jobb lesz!

Kép
niki30

Úgy látom, ma én vagyok marha érzékeny. :oops:

Kép
niki30

Niki: Minden megoldodik nyugi. Tudom hogy rossz, de az ember sokszor olyan soteten lat mindent..aztan meg szepen valahogy kialakulnak a dolgok!!! De ma ugy latszik tenyleg te vagy a rossz kedvu! :( Fel a fejjel!

Bogyra majd ertesits minket mi lett Gergovel!!! Eleg durva!!! :( De azon jot nevettem, hogy leszulod az igazgatot!!!! :D :D

Riella ez cuki, hogy mindent atpakolgattal! Nekem is megszaradtak a rucik, mar kiszgaoltam en is beloluk a Gabi mosoport es oblitot!!!! En meg nem vettem semmi ilyet, hogy hintopor, pelenka egyebek!!!
Auuuu Ricsikeugy dontott ma aktivan jelzi, hogy odabent van es szetrug vagy nyom vagy nem tom....de faj!!!!! Auuuuuuu!!! :( :)

Na lanyok itt vagyok en-e!!!! Friss 5 perces kep!!!!!!

Kép Repul a balna!!

Kép

Kép
lorcika

Szió!

Lehet el sem megyek a szülőire, mert a végén tényleg leszülöm. :)

Gergőért menet vagy négyszer ráborultam éppen arra mi utamba akadt, ugyanis fájdalmasan kotorászott valami a méhszájamban... szörnyű
húz-feszít-nyilal-villámlik-kisugárzik... :roll: :cry:

Valószínű hogy ebbe az iskolába helyeznek el más gyerekeket is, legalább is a tanárnő ezt mondta, hogy ez megmarad és összevonják valami másikkal. Csak a gimnázium része szűnik meg.

Gergő elaludt, ha nem leszünk kész a leckével, akkor nem megyek le a szülőire....
Gyüjtöm az erőm a tüntetésre :D Minden pénzem tolba és szurokba fektetem, ha menni kell tüntetni legyen megfelelő a kisugárzásom! :D

KépKépKép
bogyra

Niki,fel a fejjel!!!!
Mi most vagyunk túl egy építkezésen,és a mi helyzetünk sem valami rózsás,én is sokszor gondolkodom a miből,hogyan kérdésen,és most hogy már nem tudok dolgozni,néha kétségek gyötörnek,anyukámék nyugdíjasok,és mellette fizetik a hitelt a házra,őket segítenem kéne,és még itt lesz babuci is,aki egy feneketlen bendő lesz pénz terén,még igy is hogy sok cuccot kapok a nagynénémtől.
Mi folyton vitázunk apával,hogy az orvosnak kell-e adni,és mennyit,most hogy nem a fogadott orvosomnál fogok szülni,hanem az ügyeletesnél,lecsökkent az összeg,de még ez is épp elég.
Próbáld magad túltenni ezen,tudom,hogy nehéz,meg örlődsz rajta,de árt a szépségednek,és főleg babócának,azt meg ugye Te sem akarod.
Küldök neked energia puszit jó sokat,töltsd fel a duracelljeidet!!!!!!!
Még Rád nézek
Puszi
Riella

KépKép
riella77

Sziasztok!
csak gyorsba, tanulni kell a naggyal. :)

Dóra,
örülök, hogy jól vagytok ,olvastam a beszámolódta! :) Sok tejcsit kavánok! :)

Bogyra,
szívből gratulálok Neked az esküvődhöz! :) Bár nem semmi lehetett a dolog, annak a fele is sok, amiket leírtál. :shock:

Brigi,
Te az Uzsokiban szülsz, ugye? Nem tudom maga a Hajdu hogy áll EDA-hoz, de a kh alapjáraton nem egy elhíresült EDÁ-s. Ha nem napközben szülsz, nincs is igazán sok esélyed rá. Nekem legalábbis ezt mondták mindig, persze ez lehet, hogy változott másfél év óta, nem tudom. Meg akkor szó voltl róla, hogy folyamatban van egy fuizetős anesztes szolgáltatás, mármint, hogy ha fizetsz x összeget, akkor jön az anesztes és beköti bármikor. Szóval nem elkeseríteni akarlak, de szerintem ebből a szempontból az Uzsoki nem a legjobb választás. De lehet, hogy ez másfél éve változott a legutóbbi szüoésem óta, passz.

És spec nem kérném semmiképp, hogy bárki is matasson a gerincemnél, brrrrr... kicsukva a dolog. Annyira nem fáj az és én "magamnál is voltam. "

Lorci,
szép a pocid. :) Itt mostmár mindenkinek nagyon alakul a végére. :lol: Bálnaságtól messze vagy. :lol:

Magunkról: lányom szépen a gyógyulás útjára lépett, már csak köhécsel nappal, ma is fél 9 -ig aludt egyhuzamban este 8-tól, és moist meg dél óta húzza a lóbőrt. Csak tartsa meg a jó szokását kistesó érkezésekor is. :lol:

Én csütörtökön megyek du a dokimhoz, CTG, UH le lesz tudva. Bennem is érik a gondolat, hogy megint túlhordás lesz a vége, pedig rohadtul nincs kedvem május elejéig itt pocakoskodni. :? De hát Marci bébi dönt, ő a főnök. :D :P

este jövök. Megyek ma du háziorvost intézni, legyen oly bájos felvenni szülési szabira, kezemben van csomó igazolás a dokimtól, és nagy balhét csapok, ha le akar pattintani, mert a kör bezárult ezennel. :evil:

sziasztok
Vendég

Lorcika nagyon vagány kép :) és nem vagy bálna egyáltalán hidd el, tök arányosan nézel ki

az élet apró örömei, mi Bringa? :wink: :lol:

Niki, nekem is szar hangulatom volt egy pár napig, de majd elmúlik, megígérem. Ha minden nap jó napunk lenne, tök uncsi lenne egy idő után :wink: apa hazajön és megmasszírozza a talpacskád, és mindjárt nem lesz olyan fekete a világ, majd meglátod!!!!

Riella, ne szimatold ki az összes illatot, mi marad akkor a gyereknek :?: :wink: :lol: milyen mosóport és öblítőt használsz? Nálunk hétvégén lesz összerakva a komód meg az ágy és csak utána mosok...

Ma viszont kifestettem (csak korrigálni kellett) a gyerekszobát, itt ott és itt volt anyós én nem vette észre hol pingáltam, ami azt jelenti hogy nem látszik ,tehát ügyi voltam :)
pici76

Köszi Lányok a bíztatást, nyugtatás!
Persze, tudom, hogy holnap már más színben látom a világot...már alig várom.
És tudom, hogy nem szabad aggódnom. Már Emma miatt sem!
Pici, tényleg uncsi lenne az életünk, ha minden napunk happy lenne!

Tök jó, hogy ide leírhatjuk a nyűgünket mindannyian. Megértést és megnyugtatást találunk. És még talán sorstársakat is!

:wink:

Kép
niki30

niki!Full őszinte leszek.egy rohadt fillérünk nincs.ez komoly.mindig idegeskedem ezen,de nem tehetek semmit.

Amikor Patrikot szültem,egyedül,otthon kezdődött,aztán ctg után mondták,mehetek haza,pedig majd megpusztultam,de a gép félrerajzolt,mert minden volt ott,csak fájás nem látszott.21-e reggel volt.aztán indulásnál elöntött a vér,igy maradtam benn.délre már összefüggő fájásaim voltak,ez igy ment 25éig,hol oxitocinnal,hol az nélkül,hol zselét kentek a méhszájra,hol hánytam,magamra hagyva,alig néztek rám,mindez szülőszobán.aztán 2 ujjnyi tágulásra még rásegitettek kissé,szó szerint széttéptek,ekkor már nem fájt jobban semmi,minden ugyanannyira csak,mikor nyomhattam,a fiam kijött,majd vissza,majd ki,majd vissza,s mikor kint volt a buksi java,császár és visszatépték őt az egész szülőcsatornán keresztül.nagyon sok vért veszitettem,Patrik alapvető életjelenségei rosszak voltak,klinikai halál állt be mindkettőnknél.De itt vagyunk,ez a legfontossabb,és maradunk is,amig csak lehet.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi,
ez mely intézményben történt? :(

Engem nem írt ki a háziorvos, visszapasszolta a labdát a szülésznek. :shock: :evil: Állítólag a háziorvos csak táppénzre vehet fel, szülési szabira NEM. Na, holnap hívhatom a mhelyemet most ,mi a frnac van, elég-e nekikegy igazolás arról, hogy betöltött x hetes vagyok és ők intézik-e a TGYÁS-t. Anno így volt, csak akkor azzal a különbséggel, hogy munkából 4 hét táppénzre mentem, és aztán intézték ők a többit.

Lányok, senki nincs ilyen szituban, mint én? Mármint, hogy a szülésit igényli szülést megelőzően, és nem táppénzezik?
Vendég

gabi, ez elképesztő :shock: :shock: :shock: nem is tudok mit írni!!!

Örülök, hogy itt vagytok: Patrik is meg te is!

Legi

Kép
leglesscat

Hello Mindenki!

Este volt valami bibi,mert nem tudtam feljönni,a rendszer hibáját dobta ki folyton,majd szét vetett az ideg.Nálatok is kiirta? :evil: :evil:
Gabi.baba,
hála az égnek minden jóra fordult,és itt vagytok,ezek szerint benne voltatok a JÓIsten kötényében,ismerem az érzést,nekem 4 évesen kivették egyszerre az orr -és torok mandulámat,csak éppen nem volt steril a műszer,és kaptam egy vérmérgezést(Bethesda),orromon számon ömlött a vér,arra emlékszem,hogy amikor a kórteremben felébredtem műtét után és kinyitotam a szemem ,tiszta vér volt minden,még a padlón is folyt,nagyon sok vért veszítettem és nem pótolták időben,kaptam egy szívritmus zavart, sokáig azt mondták anyukáméknak,ha hisznek Istenbe akkor most a templomban a helyük!kemény egy hónapot feküdtem az intenzíven,úgy,hogy nem tudták megmondani megmaradok-e,reggel 6-tól ki voltam kötve az ágyhoz,mert nem csak a karomba,de a bokámba is mentek a szárnyas tűkön az infúziók,anya mesélte hogy zöld szinem volt,és átlátszottak a füleim.Én nem cirkuszoltam csak feküdtem,és némán tűrtem a szenvedéseket,potyogtak a könnyeim a fájdalomtól,de egy hang se jött ki a torkomon,mint a többi gyereknek.A szülinapomon ,amit szintén bent töltöttem apukámtól kaptam egy hatalmas hajas babát,amit elvileg az intenzívre nem lehetett behozni,de velem kivételt tettek,és a nagy vizitkor a főorvos hozatott egy nagy rózsacsokrot és személyesen tette az ágyam feletti polcra,a világ legtündéribb betegének,holott ezt sem engedték anno.
De csodával határos módon felépültem,aztán 7 éve volt a cisztám,amiről semmit nem tudtam,hogy létezik,amikor bekerültem a kÓrházba(Újpest Károlyi )össze vissza vizsgáltak,és olyan fájdalmakkal,hogy a falat tudtam volna lekaparani,befektettek egy szobába,és kaptam egy jeges palackot a hasamra,ennyi,majd holnap jön egy nőgyógyász és ha az megvizsgált eldöntik mi legyen a sorsom,ez délután egykor volt ,de akkor azt mondtam anyunak,ha engem itthagynak éjszakára,én a reggelt már nem érem meg,vagy adjanak fájdalom csillapítót vagy csináljanak valamit.Na anyukám kiverte a balhét,erre jött egy nődoki,és közölte,hogy azonnal roham mentőt kell hívni és át kell vinni a szülőotthonba,mert ha egy órán belül nem műtenek meg a ciszta kifakadhat a sok nyomkodástól amit addig csináltak velem,és a hasüregembe ürülve azonnal meghalok.
Utána már felgyorsultak az események,és azt mondom hogy hála az égnek minden jól alakult,bár akkor már erőm nem volt ellenkezni,csak azt tudtam,hogy mire felébredek nem fog fájni.
A következő sokk akkor jött mikor elmondták,hogy nagyobb kókuszdió nagyságú volt(hol fért ez el bennem??)és a petevezetékemről nőtt egy zsinór annak a végén volt,de mivel rá is volt tekeredve a petevezetékemet kivették.Na nekem rögtön beugrott,hogy lesz babám?Megnyugtattak,hogy lesz!!!!!!!!!
Azóta egy para az életem,hogy hogy lesz babuci,erre mit ad Isten áprilisban befejeztem a bogyót és augusztusban terhes lettem! :D :D :D Mindenki kérdezi tőlem,hogy nem félek a szüléstől,annyi rosszat hall az ember,tudjátok csajok akit már kétszer került halál közeli állapotba,valahogy megszűnik a veszély érzete.
Szóval most teljesen nyugodt vagyok és állok elébe!!!!!!!!!!!
Anyukám szegény,minden nap félrevonul és bőg egy sort,nem akarja előttem,hogy ne idegeljen fel vele,de nagyon félt....apa detto egyre feszültebb,én meg mosolygok rajta és egy végtelen nagy nyugalom van bennem,fura dolog ez.
(mindenkitől elnézést aki nem bírja a krízís sztorikat,hogy korán reggel ilyenekkel traktáltam,csak pusztán Gabi.babával akartam szolidaritást vállalni)

Dori
Szerintem a háziorvosod a balfék,ugyanis én is ma megyek a papiromért,eddig táppénzen voltam,bár november óta még egy vasat se láttam,na mindegy és 28 nappal a szülés előtt el lehet menni szülési szabira,amit a háziorvos ad ki.
Ma reggel megyek a papirért,ha gondolod rákérdezek,hogy most ez kinek a feladata.Azt mondta a dokim aszisztense,hogy ha erre kiirnak többet már nem is kell mennem a rózsaszín papirért,ezt megkapom és kész,aztán majd szülés után intézhetem a többit.

Holnap megyek ctgre,csütörtökön meg pisilni a védőnénihez.
És ami a legszebb ,hogy holnap elviszik az autót szervizbe,és 4-5 nap min. a csináltatása,ez miatt jobban parázok,mivel én 45 km-re lakom a kórháztól,akkor semmi gáz,ha éjszaka történik valami fenforgás,mert apa céges autója ithhon van,na de ha nappal,nincs mese marad a mentő,még úgyse ültem mentőautóban,egyszer azt is ki kell próbálni. :?
Lányok ,ma is szép idő lesz,a nappalink ablakán kel fel a Nap,olyan szép. :) :) :)
Megyek hozok egy kakaót és gyönyörködöm benne,majd még jövök
Pusszantás
Riella

KépKép
riella77

Huhh csajok, látom, zajlik és zajlott az élet mindenhol.

Gabibaba, valki nagyon vigyázott akkor rátok:):)

Niki, anyagiak: Ismerős, bár nálunk tegnap jött el a vég. Párom még jóval mielőtt megismert, vállalkozott. Persze apeh tartozása maradt. Minden pénzét anyjáéknak adta(anyja rokkantnyugdíjas, és van egy autista öccse is). Hát, tegnap jött levél apehtől, le akarják tilatani a fizuja 33%-át. Kiszámoltuk, ha megtörténik, egyszerüen nem tudunk kijönni a pénzünkből. Szal csajok, itt az ideje, hogy valami csoda történjen, mert jelenleg ötletem sincs. És nem idegeskedem, az utóbbi 3-4 hónap(párom melóhelyváltása) sem jött jól anyagilag, de azt elviseltük volna, de ha azt a pénzt elvonják...
Mind1, most úgy gondolom, lesz valahogy, eddig is volt:) Ma áttanulmányozom a levelet(még nem láttam, párom huga hozza), aztán meglátjuk, mit lehet tenni. Tudom, más bajától nem lesz jobb neked, de drukkolok, hogy valami történjen felétek is, ami könnyebbé teszi majd a helyzeteteket. És azt tanácsolom, amit én is igyekszem betartani, ne idegeskedj rajta, babucid miatt se! Valami lesz, én ebben bízom, és remélem, most már csak jó hírek jönnek!

Hjah, 2 napja alig alszom, ollan náthás lettem. Full kész vagyok az alvatlanságtól, mert eldugult nózival nem tudok sokat egyben aludni. Most iszom a teám, aztán alszom kilencig, utána meg megyek terhesgondozásra. Drukkoljatok, mert nem tudom még mindig 100%-ra, hogy ott tudok-e szülni a BM-ben.

Nah, kinyavalyogtam én is magam! :oops: :oops: :oops:

Szép napot mindenkinek!!

Márti

Kép
horpika

Sziasztok,

Tegnap en sem tudtam mar feljonni a babanetre.
Marha rosszul aludtam, azt hiszem vissza is megyek, csak kellett a kocsi es aput elvittem egy darabig. Az ejjel azon gondolkoztam, hogy basszus most ez lesz mar a vegeig? Sehogy nem votl kenmyelmes, a derekam fajt, a labam fajt..a pocakom oriasi es pakolaszni nehez volt ide-oda!!!! Szoval nyuglodtem rendesen!! :? :shock:

Jezus lanyok azert ahogy latom paran koztetek mar ateltetek szornyusegeket!! :( :( Az a durva, hogy ugye a mostani egeszsegugyi rendszer egy nagy szar.....na de ez korabban sem volt jobb!! Es ezt nem csak abbol szurtem le,amit ti irtatok, hogy szar volt az ellatas, meg egyedul kellett kuszkodni, hanem ugye emlekszem a csaladban is hanyszor volt ilyen szar orvosi ellatas!! Azt kell, hogy mondjam hogy ez az orszag abszolut nem javul es nem is fog szerintem........semmiben igazandibol!! De remelem hogy mindannyiunknak most siman fognak menni a dolgok!!! Bizom benne!!

Na asszem megprobalok kicist meg ledolni..hatha menni fog!!
majd meg jovok. Pusz.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok, szép jó reggelt!

Riella, potyognak a könnyeim. Édes kicsi 4 éves lányka, ahogy kikötve.....hát ez borzasztó. Micsoda erő lehetett benned és persze a szüleidben. Biztos nekik sem lehetett könnyű. Úgy sajnálom azt a 4 éves kislányt ott akkor.... :cry:
És akkor még ez a ciszta is. Nem semmi, hallod! Neked tényleg itt kellett maradnod! Örülök!!!!!!!

Gabi Baba veled is együttérezk. Szegényke, amit Te is átélhettél.....meg hát ugye Patrik is. Jó kis stramm legény akkor, Te meg....én nem is tudom, hogy képes lennék...Biztos. Ilyet még nem is hallottam, hogy már kinnt a baba buksija és akkor vissza.... :roll: Ez hogy működik, hogy tudják ezt megoldani? És gondolom ez leírhatatlan fájdalom.....

Lányok, örülök, hogy most itt írtok és nemsokára egy új emberkének adtok életet!
Na kicsit szentimentális lettem!

Riella, írod, hogy éjszaka ugye otthon apa céges kocsija, nappal meg otthon lenne a saját. De akkor Te vezetnél Édesem?
Ugye nem?
Igen, tegnap mi is pont erről beszéltünk, hogy mi van, ha napközben kell rohanni majd....mert úgy tudom, taxi már nem szállít szülő nőt.

Horpika, hjajj... az a kurva apeh, komolyan. Bízom benne, hogy ti is megoldjátok valahogy. Nektek van valami kis segítségetek? Család, szülők?
De azért ez is milyen már, mikor küldi ki az apeh a levelet, ha nem most szülés előtt. Nem? Csesszék meg! :evil:

Valaki aki tud segíteni!!!!
Én január óta táppénzen vagyok. A szülés előtti 28 napra szülési szabira kell mennem? Vagy az csak arra vonatkozik, aki előtte nem volt táppénzen? Én akkor végig táppénzen leszek így?
Köszike

Niki

Kép
niki30

Riella,
kérdezz rá légyszíves. Kezdek meghülyülni a sok balféktől, de ez a hibbant háziorvos nem ír i. Ez már tuti.

Niki,
nem KELL menned a szülési szabira. Csak lehetőséged van igényelned ezt is (vagy táppénzen maradsz szülésig, vagy én gyeden maradhattam volna, vagy dolgozhatsz is) a várható szülés előtt 28. nappal. vagy igényled a szülésed napjától. Kevesebb nyugdíjjárulákot vonnak egyépbként a TGYÁS-ból, ezért mondtam le a gyedet, meg hogy ne akkor kelljen szarozni. Neked érdemesebb táppénzen maradnod és majd szüléskor intézkedik a munkahelyed, ez a zegyszerűbb. :) nekem így volt másfél éve.

nekem is nagypn fáj a fülem + torkom. :?
Vendég

Niki, mehetsz szülési szabira a szülés előtt 4 héttel, de nem kötelező. Én pl. nem megyek, hanem szülésig táppénz és csak utána szülési szabi, mert bármikor kezded is el, az csak 168 nap. Utána GYED jön és ha a fizud 70%-a magasabb mint maga a GYED, akkor nem érdemes előbb kivenni. Szerintem.

Legi

Kép
leglesscat

Szép jó reggelt!

Gabibaba, Riella: nem semmi történeteitek vannak. Örülök, hogy végül szerencsésen végződtek. Igazán le a kalappal előttetek a kitartásotok miatt!

A pénzügyi gondokkal küzdőknek pedig kívánom, hogy minnél hamarabb oldódjanak meg a bajok!

Mindenkinek jó gömbölyödést!

Kép
anido

Dóri, Legi köszönöm az infót!

Kép
niki30

Izgi, most hívott a védőnő, hogy akkor délelőtt kijönne meglátogatni. Még nem volt nálunk, gondolom körbenéz.
Tök jó!
Nálatok volt már?

Kép
niki30

Sziasztok, tegnap este én sem tudtam feljelentkezni :(

Csajok, kinevezem a mai napot a horror napjának... reggeli mellé még nem olvastam ilyen horror sztorikat :shock: Örülök hogy mindannyian túléltétek, és egészségesek maradtatok, de tényleg.
Én hiszek benne hogy az élethez mindig kell szerencse is, nekem is volt alkalmam ezt megtapasztalni...

De ha nem haragszotok én most nem tenném hozzá az én saját horror sztorimat, inkább megpróbállak felvidítani benneteket ezen a szép nyárias napon :)

Akkora baromságot álmodtam, muszáj elmesélnem. Szóval Zsófika megszületett, és vitték vizsgálatokra és én tök jól voltam és menetem vele szülés után rögtön. És amikor oltást akartak adni neki, és feküdt az ágyon odahajoltam hozzá és belesúgtam a fülébe hogy ne féljen nem fog fájni, erre tök tisztán visszaválaszolt, hogy csak én halljam, hogy ne aggódjak, tudja hogy nem fog fájni. Na erre döb döbb ledöbbentem. Mikor ezt látta közölte velem, hogy az első fél órában szülés után még minden baba az előző életét éli csak baba testbe zárva, és így az előző élete szerint gondolkodik és tud beszélni is, csak fél óra után felejtik el szinte pár perc alatt, és indul az új életük. Szóval kérdeztem tőle hogy hogy van, és mondta hogy eléggé rühelli hogy ilyen melegben amikor mindenki egy szál göncben flangál, ő úgy be van bugyolálva hogy alig kap levegőt. Tehát gyorsan kihámoztam a sok kórházi göncből, erre rámmosolygott :) de olyan furi felnőttes mosollyal :shock: kérdeztem tőle hogy ha nem fáj az oltás nem lenne -e gond ha még egyet beadatnék neki, erre mondta azért nem kéne túlzásba vinni :wink: Aztán már csak arra emlékszem hogy néztem és gyönyörködtem benne, és a végén megkérdeztem tőle: ki is vagy te tulajdonképpen?

Na és most figyeljetek!!!! Az alábbiakat közölte velem:
Hát én vagyok az öreg Józsi bácsi!

Erre teljesen ledöbbentem, hogy az én Zsófikám lelke egy öreg Józsi bácsi volt előtte :shock: :shock: :shock:

Többet nem is tudtam kérdezni tőle, mert eltelt a fél óra és rohamosan veszített az előző élet tudatából, és pár másodperc múlva már csak babásan nézett rám, és akkor éreztem hogy megérkezett a kis testébe az én Zsófikám :) de tiszta döbbenet voltam :shock:

Már nagyon régen álmodtam eeeeekkkkora baromságot, persze régebben ennél vadabbakat is szoktam :wink: nem hiszek a reinkarnációban, nem tom honnan jött ez most :shock:

na mindenkinek jó rötyögést :lol:
pici76

Niki, nálunk már többször is volt kint a védőnéni. Semmi extra, szerencsére nem nézett be a hűtőbe, és nem nyitogatta ki a szekrényeket. Illedelmesen ültönk a nappaliban és társalogtunk a szokásos dolgokról. Kelengye, gyermekágy, ilyenek :) nem tom a tied milyen, de ne hagyd hogy nagyon ottho érezze magát, hallottam hogy volt akinél be akart nézni a hűtőbe hogy megnézze miket eszik... :shock:
pici76

Pici, hát ez nagggyon jóóó!
Nevet az ember, de közben meg döbbenet tényleg.
Lehet hogy van benne valami? Zsófi Józsi bácsi lelkével:)
Ez nagyon érdekes álom volt azért.

Benéz a hűtőőőbe? Nah azt adja meg az úr isten!
Áh, az én védőnénim nem olyan típus.

Kép
niki30

Sziasztok Mindenkinek!
Huh,hol is kezdjem :roll: ?
Tegnap este mikor hazaértem ledőltem az ágyra hanyatt,és azt vettem észre,hogy eltűnt a hasam :shock: Teljes plötty lett,nem olyan finom telt,feszes,hanem megtudtam fogni a hájacskámat.És akkor jött a para!!!A bébi meg sem mozdult,rázogattam,bökdöstem,sírtam úgy kértem és halálosan be voltam xarva :cry: Apa is ébresztgette,kb tíz perc után megmozdult,de akkor én már annyira kész voltam,hogy azt hittem csak a sok rázás miatt löktem meg a testét és az csak úgy lebeg és nem is igazi mocorgás volt az.Annyira sírtam,annyira nem akartam,hogy előjöjjön belőlem a múlt(a második kislányomat éppen ennyi idősen veszítettem el :cry: ),de úgy látszik a tudatalatti dolgozott,pedig úgy bíztam benne,hogy le tudom majd győzni a félelmeimet,nem sikerült. :cry: Nem aludtam egy szemhunyásnyit sem,csak fogtam a pocim és néha kérleltem,néha dühös voltam és most is csak azt kívánom legyen már vége,tarthassam itt a kezemben és tudjam hogy itt van és majd ha kijön jól meg is mondom neki,hogy többet ilyet nem ér anyával csinálni! :cry:
Félek,hogy mi lesz az elkövetkező pár hét alatt,mert ha ez így marad,totál kikészülök a végére.Próbálok meditálni,meg lazítani,de azt hiszem elvesztettem az önkontrollomat magam felett :(
Amíg fent voltam olyan de olyan idióta gondolataim voltak,többek közt szintén az apehtől kapott levélke miatt :twisted: :evil: :twisted: Ugyanis én is megkaptam,pedig totál korrektben intéztem a cég eladást stb,mégis engem akarnak végrehajtani,én voltam a Bt.beltagja,lehet,hogy valamit okoskodott az új tulaj,én meg majd fizethetek,de legalábbis járkálhatok utána,de mivan akkor,ha semmire nem leszek emiatt jogosult,hiába fizettem most magam után a Tb-t?Az halál.Szóval szörnyű éjszakám volt.
reggel mentem terheléses cukorra,mert az Uh-os doki ugye azt mondta túl nagy a bébi,meg igaz,ami igaz én is nagyon sikat kaptam magamra és vizesedek is,remélem azért minden renben lesz!Nézettem szívhangot,azzal minden okés volt,de még mindig nagyon nyugtalan vagyok,szerintem én már csak tényleg akkor leszek okés,ha végre a karomban tarthatom Lilit!
Ahogy olvasom mindenkinek megvan a maga szomorú története,és mindenkinek megvannak a maga félelmei,de az tényleg jó,hogy legalább azt érzi az ember megértik,nincs egyedül a nyűgjével.
Dóri!Akartalak is kérdezni az Uzsokival kapcsolatban,de kitaláltad mit szeretnék! :wink: Tudom,hogy nem támogatják az EDA-t,sőt a múltkor már faggattam is erről Hajdút,akkor azt mondta ez a beszari nők lehetősége,de sajna ott csak egyetlen orvos vállalja 20ezer forintért.Szavaiból kivéve ő sem nagyon támogatja,de pont lesz..om,most már egyre biztosabb vagyok benne,hogy akarom.Pláne így,hogy majdnem biztos a császár,akkor neki nem mindegy,hogy én fizetek érte vagy sem?Holnap megyek hozzá,remélem meg tudom vele beszélni!Amúgyis kicsit szarabbak lesznek a körülmények,mert ugye az újpesti Szülőotthont bezárják,mindenki ott fog szülni,lehet még helyem sem lesz! :roll:

Bocsi lányok,hogy hosszó voltam,de ki kellett írjam magamból,terápiás céllal :wink: !
Ha más nem,akkor alapítunk egy "juszt is felneveljük őket valamiből"klubbot,és majd olyan kommuna jellleggel üzemelünk! :wink:

Ja és nálam pont az a helyzet,hogy mehetek rimánkodni a háziovoshoz,hogy ameddig csak lehet tartson betegállományban a majdani GYED összege miatt,ugyanis enegem a szülészet tart begsibe,de azok már terhesállományba akarnak venni május 7től.
Nem 1szerű ez sem :twisted: :evil: :twisted:

Kép
bringababa

Bringa,

nem tom olvastad-e hogy mostanában sokunk babója kevesebbet mozog, én is tegnap kaptam sokkot pont e miatt, de este bepótolta Zsófi a mocorgást :) Persze megértem, hogy neked a múltbeli veszteség miatt sokkal szarabb a helyzeted, és nehezebben kezeled a helyzete, bár tegnap én is nagyon be voltam xarva :shock:
de gondolj arra, hogy mekkora lehet az esélye hogy megint pont veled történjen ilyen meg???? Egy a sokmillióhoz? milliárdhoz? Lehetetlen esetleg?

Én EDÁban azóta nem is gondolkodom, amióta közölték a szülőszoba látogatáson, hogy a kórházban össz vissz 3 anesztes van ügyeletben és k***va mák kell ahhoz, hogy épp ne műtőben legyen mind a 3. Kettő általában foglalt a sürgősségin, a harmadikon meg osztozik az összes töbi műtős szakma... napközben meg.. még külsős anesztesek is dolgoznka, mert a kórházban nincs elég... na ennyit az EdÁról szőtt almaimról...
pici76

Pici!És ismersz te olyan öreg Józsi bácsit? :roll: :wink:
Én hiszek a reinkarnációban,ha én álmodtam volna ezt tuti valóságnak hinném!

Niki!Nálunk is volt már,most jön majd újra pénteken,de semmi extra.Úgy volt,ahogyan Pici írta.Kedélyes csacsogás,kelengye nézegetés lakás vizitálás.Az enyémet én is csípem,jóvális velem és tényleg figyel rám,de a régit,aki Alexa védőnője volt,na azt volt,hogy már be sem engedtem :twisted: :evil: :twisted:
Nagyon múlt századi volt,és nekem túl tudományos,erőszakos öregasszonny!Hát volt nekem olyan egy,az akkor anyósom,eleég volt azt elviseljem,belőle már nem kértem! :wink:

Kép
bringababa

Bringa, nem ismerek egy öreg bácsi sem akit Józsinak hívnak :roll: asszem
szerencsére
én Zsófikát akarok, nem egy öregembert :shock: :lol:
pici76

Bringa, nyugika. Ilyenkor a nap 90-95%-át végigalusszák a babák.
És tényleg, ha még a szívhanggal is minden rendben volt, nincs okod az aggodalomra!

Szóval az Uzsokiban ilyen helyzet uralkodik. Mi az, hogy fizetni kell az edáért? Ilyet! :roll:

Kép
niki30

Pici!Pesze,olvastam én is,de nálam pont az volt a helyzet,hogy amióta befordult sokkal vagányabb volt és most sem igazán a mozgás hiánya miatt szartam be,hanem mert a hasam olyan puha volt,tónustalan,olyan semmi.Nem tudom elmondani mit éreztem! :cry: Előjött belőlem minden emlék,pedig jó sokat dolgoztam rajta,hogy a helyére kerüljenek bennem a dolgok és nagyon bíztam magamban,hogy fel vagyok készülve még egy babára!Ez sokkolt és sokkol most is,hogy talán mégsem,és az a legsötétebb gondolatom ezzel kapcsolatban,hogy ha ezt nem sikerül leküzdenem akkor talán pont én fogom okozni a bajt.Akkor is ez volt,kimondták az áment,és én elfogadtam,beletörődtem,amit a mai napig nem bocsátottam meg magamnak!Erre most ugyanezt érzem,nem tudok a jóra koncentrálni,motoszkál benem a tragédia lehetősége.Félek,sőt tudom ezzel ártok a legtöbbet,hiszen a gondolta ereje teremt.Próbálom magam felrázni,de egyenlőre totáll sokkolt,hogy így előtört belőlem a múlt.
És van még egy apró adalék,ami annyira ciki,hogy le sem merem írni,mégis ez az ami most béklyóban tart...Lehet tényleg megbuggyantam :roll: :oops: :cry:
Azért hidd el igyexem összeszedni magam,és bízom benne,hogy csak az önmagamban keletkezett csalódás(azt hittem ura vagyok magamnak) miatt spilázom túl a dolgot,és hogy túl leszek ezen hamar.Lehet egy kiadós alvás után már minden okés lesz.Remélem!

Kép
bringababa

Bringa, ne hergeld magad, ez tényleg nem tesz jót!
Próbálj, próbálj a jóra összpontosítani és arra, hogy minden rendben van Lilivel. Ügyesen befordult, ügyesen dobog a kis szíve, hidd el minden rendben van vele!
Persze biztos rossz, mikor az ember ennek épp az ellenkezőjét érzi, de én akkor is bíztatlak, hogy bízz a kicsi lányban! Képes ő végigcsinálni veled, Te is képes vagy!
És huss a negatív gondolatoknak!!!!!
VELED VAGYUNK!
Ha attól megnyugszol, nézesd meg magad a dokival.

Kép
niki30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: