Miért neked kell szedni bogyókat Eszter kutacsa miatt?? Nem hangzik logikusnak. A csontfejlődés ilyen elmaradása egyáltalán nem kóros, pici vitaminhiány vagy egyszerűen gének. Semmilyen terhesvitamint nem bírtam, egyedül a folsavat. A két "végeredmény" mégis elég különböző. Simán felül szoktam bírálni a dokikat, amikor kellemetlen tüneteket produkál a tanácsuk.
Próbálj meg a kajáláson változtatni, akkor egyéb dolgok is rendeződhetnek. Eszel elég gyümit? A körtének van a legnagyobb rost tartalma, de bmi megteszi, ami lazít. Meg sok-sok zöldség. Meg a koffein is segít
Timocska,
A dokid gondolom a számítógép csapdájába esett, volt egy csomó panasz arról, hogy az adatbázisuk nem jó. Gondoltam rá, hogy a gyógyszerrel lehetnek gondok, de nem ilyenre
Az átalvás még valószínűleg messze van. Meg amelyik gyerkőc átalussza az éjszakát, nem biztos, hogy úgy marad. Bogi szomszéd a második hónapját rendesen átaludta, utána ilyent egy jó évig nem csinált. Ha viszont hirtelen átaludná, az cici szempontból nagyon durva tud lenni. De gondolom nem kell ecsetelni, milyen az, hogy arra ébredsz, hogy két görögdinnye lóg rajtad és iszony fáj. A jó az, hogy ha nem gyullad be, egy pici noszogatásra ömlik a tej és azonnal elmúlik a fájdalom.
Elég szörnyű lehetett! Mondott valamit a jövőre vonatkozóan? Vagy hogy mi okozhatta ezt a sok gondot?
Barbi,
Ne aggódj, szerintem nem ez lesz az utolsó tali. Én nagyon szeretem, ha vendégeink vannak, de elég nehezen mozdulok ki. Úgyhogy amíg van valaki, aki hajlandó felcammogni a harmadikra, én kapható vagyok bármire.
Az altatásnál vigyázz, nehogy teljesen rászokjon a kendőre. Egyik ismerősöm gyerkőce csak babakocsiban tudott elaludni. Talán fogzás, vagy csak úgy, de egyszer nagyon kiborította a családot. Annyira, hogy le kellett vinni. Kár, hogy tél volt és hajnali 2. Natit én már 2-3 hónapos korában alig bírtam el.
Ha szoptatsz és spriccel a másikból, nyomd be a kezeddel/kéztővel. Abbahagyja, amikor lecseng a tejleadó reflex.
A csorgó tejcsitől nagyon meg lehet fázni, ha átázik a ruhád, mindegy milyen kint az idő. Amikor már 3 hónapja nem aludtam 2 óránál többet egyszerre, jól ki voltam dögölve, valószínűleg az volt az utolsó csepp a pohárban és az eredmény mellhártyagyulladás lett. Augusztusban!
A csípőd nem mintha szélesebb lenne, hanem az
Szopi szabadban: Nem tudok róla, hogy tiltott lenne. Nem egyszer szopiztattam és is nyílt téren. Pl a mellettünk lévő temetőben. Ma is láttam egy anyukát a játszón, pedig tömve volt, legalább száz ember nyomorgott a szokásos 10-20 helyett.
Mazsi,
Szerintem ha felveszi a szopis tanácsadó, akkor nem gond neki. Én is így vagyok vele, ha nem jókor hívnak, nem lehet elérni, pedig van itthon 3 telefon. Robi szokott is szidni emiatt.
Pann,
Szabi is többnyire akkor pisili le a bordáit, ha oldalt van. Nagyon el tud keseredni olyankor.