A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Csao lányok!

Juci! Nagyon sajnálom!!! Rengeteg erőt és kitartást kívánok nektek!!!

Próbáltam ma is feküdni, aludtam is délben 2 órát.
Petim olyan édi volt.
Kint álltunk az erkélyen, sütött a nap ezerrel. Erre megszólal:
- Látod anya, milyen helyre hoztalak, képzeld azt mintha elvittelek volna kirándulni. Csicseregnek a madarak..Virágba borult fák vesznek minket körbe..
Aztán meg ebédeltünk az erkélyen arra meg azt mondta:
-Látod, még piknikezni is elhoztalak!
Látja szegénykém, hogy már nehezen bírom a fekvést, de azért persze próbálom minél többet az ágyat koptatni!
Csak tudnám, hogy ezen múlik, akár 9 hónapig is feküdnék!

Baby! Úgy legyen! Én ugyanezt kívánom neked!!

Lexi! Én folsavat nem szedek!
Csak a gravida az utro és a progi szuri, amitől már olyan a fenekem,mint a karfiol! Na nem olyan fehér, hanem olyan göbös!
A megérzésem nem osztom meg,mert akkor elkiabálnám :wink:

Nefke! Alapjáraton az Én férjem se egy házitündér, csak most a gyereke(i) érdekébe teszi amit tesz.
Halkan megsúgom az én uram is mosott ma egy adagot (fehér). Féltem is, hogy nehogy belekeverjen valami nem odavalót a gépbe, de nem történt katasztrófa!

benszi! Köszi, hogy megírtad, Te meddig feküdtél.
Holnap már Én is kilátásba helyeztem egy pár méternyi sétát, de még őrlődöm.
Nem szeretnék azon aggódni péntekig, hogy nem-e ezzel a sétával ártottam.
Még kigondolom holnapig :)

Bibar! Kitartunk, de azért az a mindjárt még egy évezrednek tűnik :D

Estrella! Nekem is nehezen megy, de még bírom!

Tegnap írtam, hogy szurkál a méhem környéke. Ma abbahagyta, csak néha beleszúr (nem fáj, csak érzem), most meg ez a bajom. Inkább szurkáljon! :D

charlott! Üdv körünkben! Ez az első ET-d?
timy28

Kriszta: nincsen szabály a tapadásra, sajnos. Én már mindenféle sztorit hallottam, hogy hogyan marad meg a baba.

Timi: a 3. lombokot gyűrűm.

KépKép
charlott

Timy ez olyan aranyos amit a párod csinált.
Az enyém rengeteget nevettet és félek, hogy a nevetéstől mozog a pocim és ártok esetleg a babáknak, de a nevetés eddig még senkinek sem ártott meg és inkább vidám legyek, mint szomorú! :lol:
Holnap lehet én is kimozdulok kb. 50 métert teszek meg, mert az uncsitesom csinál kaját (ma a párom) és ott fogunk ebédelni. Szerencsére közel laknak, de ha messzebb lenne elhoznák a kaját!
Szóval teljes kiszolgálás. :P Csak legyen is eredménye!
Nefke
nefke

Helló csajok!

itt ülök a gép előtt és megszakad a szívem ahogy Juci üzenetét olvastam. És utána jött Lexi, és már potyogtak a könnyeim. Próbálj meg pozítivan nézni előre, és megtalálni a rosszban a jót, hogy nem mind a kettő babának rossz az eredménye. Annyira igazságtalan az élet.

ma volta egy volt osztálytársamnál, akinek egy gyönyörű 8 hónapos babája van . Én még nem is láttam ilyen gyönyörű fiú babát. ÉS csak arra tudtam gondolni, hogy egy csoda. Csoda hogy jó időben jó helyen megfelelő méretű petesejt és kiskatona találkozott, sikerült megtermékenyülni, megtapadni, megmaradni és egészségesen megszületni.
málna79

Timy
Nagyon édi a férjed! Kicsit most irigyellek, de mindegy, nekem ez jutott. Nekem muszáj felkelnem, mosogatni, mosni, teregetni és holnap már porszívózni is kell, mert ugye a múlt hét végén már feküdtem....szóval elég gáz a helyzet. Már nagyon zavar. Bár kicsit félek, mert mikor utoljára porszívóztam, akkor valami miatt szétégett a falban a vezeték és hát elég égett szag volt. Úgy megijedtem!

Egyre nehezebben viselem a fekvést, de mást se csinálnék szívesen. Olyan hisztis és lökött vagyok, ahogy a párom mondaná. Sajna igaza van. És én nem várom a szerdát, mert így legalább van egy illúzióm, amit lehet, hogy majd elvesznek tőlem. Nem akarom.....

Mondjuk kicsit durva, hogy mennyit kell fizetni a tévécsatornákért, de én az elmúlt egy hét alatt egyetlen műsort akartam megnézni, a Médiumot tegnap este, erre a legérdekesebb résznél elkékült a képernyő és ma reggel kb 11-ig úgy is maradt. Vicc! Ezen kívül se egy jó film, se semmi, amit az ember nézhetne itt a nagy unalomban. Oké, tudom, dvd
Vendég

LIppa!
Válaszoltam... :wink: És ha mindne igaz sikerrel jártam...

Lexi!
Erre eddig nem is gondoltam.... :oops: :oops: :oops: Keress meg, az email címem a MSN-n.... :lol:
Vendég

Sziasztok mindenkinek!!!!!

Nagyon szupi volt a buli, még tart, de nekünk vigyáznunk kell magunkra, ezért leléptünk!!
Akik babások azok is léptek, de ez az élet rendje!!!

ELSÍRTAM MAGAM MIKOR MEGÉRKEZTÜNK, ÉS MINDENKI CSAK NÉZTE A GÖMBÖLYÖDŐ POCIMAT, PÁRAN TUDTÁK MI AZ ÁBRA! PÁROM SZINTE MINT EGY BETANULT SZÖVEGET ELMONDTA A LEGKEDVESEBB SZAVAKKAL, HOGY PINDURKÁKAT VÁRUNK ÉS EZ A LEGNAGYOBB BOLDOGSÁG AZÓTA AMIÓTA MEGISMERT, MEGVETTÜK A HÁZUNKAT......stb.!!!
mEGKÖSZÖNTE BEHUNYT SZEMMEL A KEZEMET SZORONGATVA, HOGY VAGYOK NEKI, ÉS HOGY VANNAK A POCAKLAKÓINK, AMI AZ ÉN ÉRDEMEM!!

Sírtam mint egy..............., szavakkal el sem lehet mondani!!!

Mindíg tud újjabb és újabb meglepetéseket okozni!!!
A nagy taps és gratulációk közben tértem észhez!!

Valahogy a kimondott szónak, hogy SZERETLEK most mégnagyobb volt a hangsúlya! IMÁDOM!!! :oops: :oops: PUSZI NEKTEK!

Kép
tini75

Megy a szorítás mindenkinek akinek kell változattlanul!

Hétfőn este megírom mi volt az UH-on, mivel du. lesz a magánrendin! Nagyon várjuk!

Vigyázzatok magatokra, pihenjetek, és öleljétek meg a párotokat, mivel olyan jó, hogy ők is vannak nekünk!!!! :D

Jó éjt nektek!!!

Kép
tini75

TINI!
NAGYON NAGYON ÖRÜLÖK, ŐSZINTÉN MONDOM, ITT PITYERGEK AZ ÁGYON...... Beleéltem magam a helyedbe, hisz tudom, az én párom is hasonlóképpen vélekedne....
Elképzelem, milyen boldogok vagytok!!!!És nagyon boldoggá tesz!!!HIsz annyit vártatok Ti is erre a babára(babákra)!!!!

Örülök, hogy ilyen gazdag, szeretett teljes az életed!!!! 8)
Vendég

Megnézegettem a táblázatokat itt is és a babás topikon is. Nagyon sok első lombik volt sikeres! Szinte ez a legtöbb! Akkor meg nem tudom mit sír horváth ágika szája.......
Vendég

Juci
Nagyon sajnálom ami most veletek történik!próbáld meg úgy felfogni,hogy jobb egy mint egysem!nagyon nagy erőt és kitartást kívánok nektek!

Timy,Lexi

"Ha életünknek meg van a miértje,akkor majdnem minden hogyanját eltudjuk viselni"
Szóval kitartás nektek és sikerülni fog!!!!!!!

Tini
Hát le a kalappal a párod előtt!Nagyon megható lehetett nem csodálkozom azon hogy sírtál!

Köszi csajok a vigasztalást!Rá jöttem azért kell ez az 1 hónap,hogy egy kicsit leadjak.Nagyon nem érzem jól magam a bőrömben!Na meg a ruhatáramat kidobhatom!ma próbáltam frissíteni,de sajnos ami tetszett az nem állt jól a nagy hátsómon és hasamon.Ez van!

Mindenkinek szép éjszakát kívánok!Holnapra gyönyörű napot!Este jövök :D

Timy
Megyek holnap délelött helyetted a körömhajóra :D
gabicsibe

Drága Juci!

A lányok már elmondtak mindent, amit ilyenkor lehet...
Kívánom nektek, hogy előre tudjatok nézni, és a lehető " legfájdalommentesebben" ( tudom, ez képtelenség) vészeljétek át az előttetek lévő időszakot!
Fogjátok egymás kezét!

Babyke, ugye tudod, hogy gondolok rátok hétfőn?
Szorítok nagyon!

Gabicsibe, sajnálom, hogy most nem sikerült, de nagyon helyén az eszed!
Mindennek eljön az ideje, ( csak hát kivárni...) reméljük hamarosan a tiéd is!!!!!!
Sok sikert az előtted lévő "alakformáláshoz", bár hamarosan úgyis pocit növesztesz :lol:

Én csak a fekvéses témához szólnék még pár szót:
mindenki csinálja úgy, ahogy a legjobbnak érzi az esélyeket!
De azt hiszem, alapvetően nem ezen múlik.
Én csináltam így is, úgy is. Végül a sokat pihenős ( de nem egész nap fekvős ) váltazat jött be.
De lehet, akkor is sikerült volna, ha fekszem.
Szóval nincs recept.
Bár kedves W. dokim mindig azt mondta, jobb a tapadásnak, ha kicsit mocorgok, mert attól jobb a méh vérellátása.
Sikert mindenkinek! Úgy lesz!!!!!!

KépKép
naposoldal

Sziasztok lányok,

csak gyors bekukk...

Mindenkinek - akinek kell -, mennek a babatapik, babanövesztők és egyéb drukkok:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kriszti drága,
segíts kérlek, amivel anno a progit szúrtam tű, olyannal mehet a Gynevac is? És kb. ugyanoda? :D Mert akkor szerintem holnap beadom magunknak az első adagot :roll: :wink:

Puszi mindenkinek! Jók legyetek :lol:

Kép

Kép
zsókuci

Naposoldal!
Én is próbáltam már mindent a fekvéssel kapcsoltaban.
az elsőnél feküdtem, a másodiknál már mozogtam is egy kicsit, a harmadinál minden nap elsétáltam a dokihoz beadatni a szurit, de most inkább nagyokat pihizek. Az első 3-4 nap tényleg fekvés volt, de utána is csak itt a lakásban járkálok csak és most nincs szuri sem, csak crinone-gél, azt is inkább éjszakára használom, mert akkor tuti nyugodtan tudok feküdni és nem mocorgok annyit, nappal pedig a 3x1 utro szájon át (kaja közben, mert akkor nem bántja annyira a gyomrot). Szóval én se tudom, hogy melyik a jó, mert még sose indult meg a terhesség, de ha most sikerül, akkor biztos erre fogok esküdni, de ez mindenkinél biztosan más.
Te amúgy éreztél valamit mikor sikerült?
Nefke
nefke

Lippa,Nyunyi
visszajalöltelek titeket,és Lippa,dehogy baj,már én is terveztem hogy ráugrok Kriszti táblázatára és jelölgetek,csak még nem tettem meg :lol: :lol: :lol:

bibar

Lányok!

Köszi a kedves szavakat, nagyon aranyosak vagytok!

Nyunyi pü-t sajnos nem kaptam meg.

A legtöbb amit magunkról el tudok mondani most, az az, hogy vagyunk...

Sünike!
Ezért gondolkodtam rajta, hogy leírjam-e egyáltalán, de mivel itt mindent megosztunk egymással...
Nem akartam, hogy bárki feleslegesen aggódjon.
Tudod sokat gondolkodtam, és arra jutottam, hogy ha tudnám, hogy ez történik, akkor is belevágnék újra, hiszen nincs más lehetőségem...
Ez most iszonyú, de olyan igazságtalanság nem történhet, hogy elveszem mindkettőjüket...
Ati azt mondta, hogy ha nagyobb lesz a pici, belevágunk még egyszer és azért is lesz testvére...
Lehet, hogy sokat fogunk/fogtok aggódni, de mellette lesz rengeteg csoda is és szerintem érdemes...

Millió puszi mindenkinek, igyekszem nem eltűnni, gondoljatok ránk kedden!

Judit

jucicuki

Jobb reggelt!

Képzeljétek,van a 3 as ikres barátném,és szereztem nekik kisruhákat az egyik ismeröstöl és montam neki adja meg a címét mert a barátném küld neki egy képeslapot ,hogy megköszönje a ruhákat!És most jött egy email a csajtól aki adta a ruhákat ,hogy megbánta hogy oda adta a ruhákat mert nem kapott képes lapot és biztos azért hoztam el a kisruhákat hogy eladjam :shock: :shock: !Pedig a barátném feladott neki egy képes lapot ,de nem kapta meg!Jó kezdődik a napom!
Egyépként minden oké???
Benszike?
Babyke?
Krisztike?
nyunyi82
Békéscsaba

Mindenkinek szép jó reggelt!!
Nyunyi,
köszi az érdeklődést, itt vagyok meg vagyok, kicsit izgulok a holnapi naptól:( De közben várom:) Most kajáltam egyedül, ugye a férjemnincs itthon:( Most meg szerintem felülök a bicómra és elmegyek anyuhoz és napozni fogok ma, ja meg sütünk palacsintát:) Majd küldök, ok?:)
Lexi,
elmegyek én hozzád és segítek én neked,ok:) A párodat úgy látom noszogatni kéne!! Neked még nem szabadna ilyeneket csinálni!!!
Te, figyi lehet, hogy azért nem találtad a helyedet tegnap(azt hiszem), hogy már ott vannak a pocidban a babók:) Úgy legyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn:)
Szia Málna!
De régen olvastalak itt:) Jól vagy? Mikor mentek nyaralni, illetve mikor kezditek a lombikot? Puszi:)
Napcsi,
épp tegnap kérdeztem, hogy hol vagy?! Köszike, hogy gondolsz rám:) Biztosan te meg nagyon csinos kismami vagy:) Aranyos lehet a pocid:) Izgulok,hogy mi lesz, de most valahogy úgy megyek ennek neki, hogy lesz ami lesz, mármint nem fűzök hozzá sokat!!! Tudod, a párom sincs itthon, elég nehezen viselem a hiányát:( Na, vigyázz magadra és a picurkára:)
Timi, Nefke, és Lexi
már nem sok van bírjátok ki:) Napozzatok egy kicsit!
baby.81

Baby
Gyere, nagyon várlak, de ne takarítani. Fagyizunk egyet, meg sétálunk a Duna-parton. :lol: Holnap meg elmegyek veled a babákért, hogy ne kelljen egyedül lenned. Tényleg valaki el tud kísérni azért?

Kriszti, vagy vki, aki még eügyben dolgozik
A számra kijött egy herpesz. Jókor, pedig már ezer éve nem volt. Anya szerint azért, mert össze-vissza kajálok. Most ezt én bekenhetem valami krémmel? Ez most nagyon rosszkor jött, ugye?
MOst aztán tiszta frászban vagyok.

Gabicsibe
Téged is a hormonok gömbölyítettek ki? Én a kávés diétára és a futásra esküszöm, de remélem most nem lesz alkalmam az önsanyargatásra. Neked sok sikert hozzá. Én ezzel a módszerrel két hét alatt 5 kg-ot fogytam, bár kávét életemben akkor ittam először és jól meghajtott, meg olyan hányingerem volt tőle, hogy nem is kívántaaa
Vendég

Bocsi, de a dolgozóban levő számítógéppel nagyon utáljuk egymást. Hetek óta le se ültem oda, mert valami gáz mindig van, ha én dolgozom rajta.Most pl. meghalt a billentyűzet. Átjöttem laptopra, majd ezen befejezem az előző üzit.

Gabicsibe folyt. köv
szóval nem is kívántam a kaját. Mondjuk a két hetet nem bírtam ki. :oops:

Málna
Veled most mi újság?
Vendég

Szia Babayke!

Várom a palacsintát!!!!Emailbe küldöd??? :D
Holnap a beultetésed lessz ugye???Gondolom nem mész egyedül!!!Kitartás Drága!Te hol is laksz?
nyunyi82
Békéscsaba

Baby
Írtam privit Neked! Holnap (is) szorítok. puszi
Vendég

BAby!

Szerdán megyünk nyaralni, és ha hazajöttünk akkor másnap megyek vissza a dokihoz és kapom meg a receptet. Most van egy kis flóra egyensúlyhiányom, erre kaptam kúpot, remélem ez elmúlik és tudom kezdeni. Nagyon sokat gondolok rád holnap!!!!

Bibar veled mi újság?
málna79

Szép napot!

Ma Én is egyedül maradtam, dolgozik a férjem :(
Még jó, hogy lesz ma F1, legalább lesz mit néznem a tv-be. Függő vagyok!
De addig is szétunom magam...és semmihez nincs kedvem.
timy28

Szia Timy!
Mi újság?Én is unom magam!
nyunyi82
Békéscsaba

Mindenféle édességet meg tudok csinálni, egyedül a palacsintát nem :(
Helyette gofrit sütök mindig, de hát az mégsem palacsinta.
Ezért szeretek elmenni a csajokkal palacsintázni. MÁr néha függő vagyok, imádom a palacsintát!
Tegnap sütött a tesóm, előtte meg anyukám is hozott nekem, de most is simán be tudnék nyomni egypárat. :)

Baby:
Mennek a drukkok holnapra!

Kismamik, akiknek a pocijában ott vannak a bébik, jó pihit kívánok!

Ja, és persze mindenkinek jó hétvégét!
Vendég

Sziasztok!
Nyunyi!
Köszi kérdésed!!!Elég sokáíg aludtam, átaludtam az edzést.... :oops: Mert ma csak 11 íg volt terem...Na, majd holnap!Így jár az, aki lusta!!! :lol: Ezzel a barátnővel pedig....ne foglalkozz...Nem szép dolog tőle, hogy ilyet ír, pedig elvileg ismer....Ez miatt ne legyen lelkiismeret furdalásod!!!Legyen szép napod, csodás napsütés van!!!! :lol: :lol:

Zsókuci drága!
Ha a zöld tűvel szúrtál, (olyat amiből párat vittem), akkor igen!!!! :wink: MI is megkaptuk már az elsőt...Nekem most picit begyulladt!!(pedig nem szűz kéz adta!) :lol: :lol:
Igen lehet ugyanoda adni....Elvileg megkeresed a csípőcsontod, és hátrafele egy araszt mérsz..Majd elolsztod képzeletben 3 fele...És a 2. és a 3. rész között legideálisabb beadni....(Ugye nem zavaros??? :oops: :oops: )Csak csinálni egyszerűbb... :lol: Ha közelebb lennél, be is adnám!!! :wink:

Napcsi!
POcakképet nem kapunk???Nem baj, ha nincs rajta fej, csak a poci legyen!!! :roll: :lol: Kíváncsi vagyok, már biztos nagy pocid van!!!!!

Lexi!
Ilyenkor semmit nem szabad...Vagyis kismamáknak nem!!És Te az vagy!!!!(Amíg az ellenkezője nem bizonyított, de nem fog bebizonyosodni!!!)Én fogkrémet tettem rá mindig,mert minden hónapban egyszer meglátogat, és mindig azt hiszem, na majd most jön a baba, és ne ártsak!!!
Egyébként, tudod mit mondanak????Azért jön ki a herpesz, mert az immunrendszer legyengül, a vírus megtámadja...És miért gyengül az immunrendszer??Mert a babára koncentrál..Ezt olvastam egy olyan fórumon, ahol szakember válaszolt....(nem magamtól szedtem) :oops: Remélem nálad is így van!!!!
Kávé engem minden reggel meghajt! :oops: :oops: Azért iszom!!!! :lol: Na meg persze a tejszínhab miatt! :oops: :lol:

Málna!
Nagyon jó nyaralást kívánok!!!!!Meglátod, kipihenten meglesz a küzdelem eredméyne!!!!

Timy!
Neked jó forma 1 nézést!!!Én nem szeretem...Sajnos párom igen, de remélem rá tudom venni egy kis közös programra!!! :oops: :oops: :lol: :lol:

Estrella!
Én ma éjjeles vagyok, így palacsintázás kilőve..De lassan sort kerítünk rá.... :lol: És Lexi kismami is jön velünk!!! :wink: :lol:

Na, ma dobok egy táblát is!!!
Vendég

Drága Kriszti!
Ugyanezt a gondolatmenetet lefuttatta reggel a drága Házidoktorom is. Én meg próbáltam meggyőzni arról, ahogy én tudtam, hogy a terhesség alatt a szervezet sokkal ellenállóbb, mert pl. ilyenkor az allergia sem jön ki az emberen. Elolvasta, amit írtál és nagyon büszke volt az általad alátámasztott diagnózisára. CSAK NEKTEK LEGYEN IGAZATOK!

Timy
Kinek drukkolsz a F1-ben?
Vendég

Lukrécia????????????? Nincs semmi baj???Nem írtál jó pár napja!!!!! :roll:
Vendég

Lexi!
Ezt nem mondod????? :lol: :lol: :lol: Örülök neki, hogy egy véleményen vagyunk, pedig sztem nem is ismerem a dokid.... :lol: Valami hasonlót tanulhattunk, annó...Csak ő mélyebben!!! :wink: :lol: Én nem vagyok olyan okos! :lol:
Én nagyon drukkolok, hogy nekünk van igazunk!!!Tesztelsz előtte??? :roll:
Vendég

Kimi rajongó vagyok :)
timy28

De jó nektek, én meg itt szívok a munkahelyen :(
De már mindjárt megyek haza és főzök apának estére valamit.
Hát én nagyon nem szeretem a F1-et, bocsi.
Timy:
Ha hazaérek felveszlek. :)
Vendég

Uhh, Te szegény, ma is meló :(
timy28

Juci, nagyon sajnálom. Nagyon nehéz döntés, de inkább egy egészséges baba! Én is sokszor félek, hogy ne beteg babánk legyen!
Két héttel ezelőttig a Móri úton dolgoztam, és mindig tele volt a 33. ill. 34.busz beteg gyerekekkel. Nagyon rossz érés volt mindennap látni őket.
Bocsi, remélem nem bántottalak meg. És a családban is van egy kisfiú, aki nem egészséges, annyira helyes, mindig fáj érte a szívem, ő nem szellemi és nem is testi fogyatékos, csak más, mint a többiek. Olyan szép gyerek! De mindig a szüleire lesz szorulva.
Bocsi!!!!!

manda

Kriszti,

köszönöm az infót. Akkor lehet, hogy ma lesz a napja... Nem attól félek, hogy magamnak, hanem, hogy a párocskámnak hogy adom be... :shock: :lol:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Estrella!
Nemsokára vége!!!!És beeshetsz a konyhába,.... :wink: Asszonysors! Én is itt érdeklődöm, mit főzzek vacsira, mert megyek éjszakára, és nem akarom kaja nélkül hagyni....De nincs elképzelése... :lol:
Vendég

Zsókuci!
Édes vagy... :lol: Én mindig harcot vívok párommal...Nagyon fél a fenék szuritól...Bár én is.... :lol: :lol: Így előtte szólok 1 órával, hogy készüljön...Kész szenvedés! :lol:
Sok sikert, és kívánom, hogy használjon!!!
Vendég

Holnap megy Benszi és Tini UH-ra....Valamint Baby!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Kriszti
félreértettél. Én a kis különbejáratú, jóképű, Dr. Kovácsra gondoltam..... Tudod!!???
Vendég

Timy
Akkor egy szurkolótábort erősítünk. Remélem, most hogy tettek alá egy normális lovat megmutatja mire képes és nem mellesleg legalább elszórakoztat bennünket ezen a hétvégén.

Elkészült az interjú a férjemmel. Csak 3-4-szer hagyott itt, mert nem uazt írtam le, amit ő mondott (szóismétlés miatt) vagy szerinte a kérdés nem volt megfelelő stb. Ezek után már csak azt nem tudom, hogy a tanár mit szól hozzá, de már nem is érdekel, mert eléggé meguntam a dolgot.
Vendég

Lexi!!!
Kép
Így már igen!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kép a
probálkoztam kép feltöltéssel.
Végre sikerült

:oops: :oops:

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Még egy próbálkozás

Kép a

Ez is sikerűlt :!:

Tündéri a kép, egyszer remélem egyszer nekem is részem benne.

Jerika

Kép
jezsoerika

Próbálkozás befejezve. Egy kicsit jobb hangulatott teremtett
(legalább is nekem).
Megyek vasalni. Estére még benézek.

Mindenkinek további szép napot.

Erika

Jerika

Kép
jezsoerika

Erika!
Jó vasalást!!!! :lol: Hozzám is jöhetnél..... :wink: Az ilyen képek valóban jó kedvre derítenek!Legalábbis engem!Éltet a remény, hogy nekünk is lesz ilyen.... :lol:
Vendég

Estrella!
Te mikor gondoltál bejelentkezni a lombikra????
Vendég

Kriszti:
Júniusban megyünk sp.vizsgálatra meg rákszűrésre, azt mondta a dokim, hogy ezek kellenek, és akkor augusztusban lombik.
Én kérdeztem, hogy fel kell-e iratkozni, azt mondta nem kell, ha júniusban megyek ráér akkor. Hát nagyon remélem.
Ja, fő az ebéd is már. :)
Vendég

Ja Timy, felvettelek ám téged! :D
Vendég

Málna
köszi kérdésed megvagyunk,párom kedden megy anyagot adni,csüt-re kiderül,ha negativ indulunk jövö héten :oops: :oops: de jó nektek hogy mész nyaralni,irigykedek :lol: :lol: jo pihit nektek :lol: :lol:

Kriszti
Lukrécia kicsit barnázgat,fekszik egyenlőre,nem kockáztat :oops: :oops:

bibar

sziasztok csajok!
Nekem most olyan semmi se jó állapotom van, nem tudom mi van, de nem jó semmi.
kaját se igazán kívánom, alig ettem ebédre is valamit és tegnap este is.
Nefke
nefke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: