Sziasztok Lányok

,
Tegnap anyukámat vittem havi kontrollra, aztán az OBI-ban bújtuk a növényeket, virágokat több mint két óráig. Utána bevásárlás, egy csomó pénzt elköltöttem, kicsit büntudatom is van, hogy nem igaz, hogy a gyerkőc előtt nem tudom visszafogni magam.
Délután pedig a terhességem második pihenését megejtettem, 3-5-ig úgy aludtam, mint a bunda. szerintem aludtam volna tovább, csak jött a vízvezetékszerelő, aztán fel kellett kelnem.....
Kár volt, mert utána akkora családi veszekedés volt apuval (társasház szerüen lakunk, külön, de közel

), olyan hangon beszélt az anyuval, ami már nekem is sok volt, aztán engem akart sértegetni.......Anyu nálunk vacsorázott, szegénykém teljesen ki volt. Nem elég, hogy beteg, még apu is bántja....még ha szavakkal is, az a legrosszabb
Szóval jó 9 óra volt, mire megnyugodtam, gondolom a babónak sem volt jó ez az egész.
Gaby, örülök, hogy lemnetél és megvetted a könyvet, nagyon jó

Egyébként azt mondják, úgy jó, ha mindkét fél elolvassa (én anno nem tudtam rávenni apát, de így is sokat tanultam belőle).
Lili, hogy én mekkora bunkó vagyok, hát persze, tudom, anno mi történt, emlékszem is rá, de totál kiment a fejemből

A görbéd viszont tuti, úgyhogy tuti, hogy helyreállt minden. Bocsánat a kérdésemért

.
Bonika, szuper a görbéd, tegnap is megnéztelek, de nem volt erőm már írni, nagyon jó, ez a nagy ugrás benne és a 37 feletti hő is szuper!!!!!!Nagyon szorítok és kiváncsi vagyok már most
Ceni, kispiskóta, nagyon szép pocakotok van Mindkettőtöknek

A pocak formáról csak annyit, hogy nekem sincs csúcsos pocakom és mégis kisfiunk lesz, ami tuti, mert két különböző orvos is megerősítette
Ceni, ne reménykedj

(Tudom, hogy mennyire lány párti vagy

) A lányaid zabálni fogják a kis Lackót
Zöldi, barátok köztben semmi nem történt azon kívül, hogy András megnormálisodott és rájött, hogy jobban jár, ha nem támad.... Kinga, meg nem szerelmes.....Toni, meg rátér a drogosok útjára...... Magdinéni meg összejött Lacival........, na jó, az utolsót, csak azért írtam, hogy valami feldobjon, az nem igaz
Áfi, mizu, sikerült a vizsgád, tudtál eleget tanulni?
Purc, köszi a megnyugtatást az "anyás" szüléssel kapcsolatban

. Nem tehetek róla, egyszerűen a párom viszolyog a kórházaktól, amikor egyszer bent voltam, még a napi látogatás is nagy erőfeszítés volt neki, de azt mondta, hogy végig kint lesz a folyosón és szurkol értem.

Ettől függetlenül imádom

Neked lesz segítséged valaki a szülés után, esetleg kinti barátnő, vagy bárki? Mármint apán kívül
Megyek, napközben is jövök majd, irány a szabad levegő, ma is gyönyörű idő lesz. Apa délután dolgozik, lehet, hogy anyut elcsalom a győri állatkertbe

.
Akinek nem írtam bocsi, pusszancs.
Melcsi