A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Gabriella:
Gratulálok a zebrás teszthez!! :) /Tudom milyen érzés!!/

Emano:
Elöszőr is köszönjük a naprakész infókat a kórházról.
Én 24-én megyek a Vidához, nem tudod minden orvos marad?
Mi tartozik bele a 130e-be?
A havi ellenőrzésekért pl.: UH, vérvétel,... stb. kell fizetni?

Nagyon irigylem azokat akik már túl vannak a szülésen és nem kell aggodniuk, bár nekem még van időm, de nagyon jókat hallottam a kórházról és az orvosokról Tőletek és ismerősőktől is. :(
Sajnálom,ha nem itt fogok szülni!!

Kép
bogár1

Jajj Merci!
Tényleg jó,hogy jöttél és szépek a gyerköcök!

Heni!
A tieid annyiraaaa gyönyörűek!!! Ezt, hogy csináljátok???

Gabi!
Köszi és akkor írok privit!

Zsófi!
Sajna nem jutott eszembe mit álmodtam :(

Györgyi!
Hát te nagyon nem jöttél ma :cry: :cry: Remélem semmi komoly?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Köszi a jótanácsokat! Voltam egy nagy sétán tegnap du! Hullafáradtan értem haza, de meglett az eredménye... Reggelre elment a nyákdugó :D
Mondjuk nem görcsölök, Törpikém folyamatosan tornászik odabent. Még nyugodt vagyok. :roll:

Irigykedek, hogy Ti tudtok együtt sétizni. Nekem kicsit macerás lenne 70 km-ről megoldani. Azért nektek szép időt akkorra...
tigri

Tigris!
WOW! Akkor te még áprilisban szülsz! :D Mikorra vagy kiírva? bocs de nem émlékszem. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

tigri!!!
Hajrá-hajrá! Kórházi csomag kész????? :lol: Jujj, de izgiiiii!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Bocs Tigri!
hogy Kata lányom Tigrise után csak így szimplán le TIGRIS-eztelek! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Húúú, Gabi, én is gratulálok! Vagy azt még nem szabad? Akkor drukkolok! Meg egy iciri-picirit irigykedem is...

Steffi! Képzeld, Léna is tegnap kezdett mászni! Olyan aranyos, ma már parkettán is próbálkozik. :lol: Holnap nekiállunk és bababiztossá tesszük a lakást.
Azért még hátha eszedbe jut az álom!

Ancsa, Merci! Jó, hogy jöttetek! Tündériek a babócák!

Tigri! Drukkolok, bár most már tényleg nincs sok hátra!

Délelőtti séta: lehet, hogy jó, de nem ígérek semmit. De, ha beleszólhatok a napba, akkor nekem a kedd vagy a szerda lenne jó!

Györgyi???? Mit mondott a doki?

Annyira gyönyörű idő van! Imádom? De mi lesz nyáron? Meg fogunk dögleni a kánikulában...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

[quote="cancan"]J írta:cancanaj, de jó!!!! Még valaki????
Nekem is Beni csak itthon ágyikóban, sötétben alszik nagyot, babakocsiban csak szenved ha álmos, mert nem akar lemaradni semmiről. És du. nekem már családom is van. Délelőtt meg ált. egyedül vagyunk.
Szinte bármelyik nap jó.
Na lányok,ki tud még csatlakozni??????
Kép
[quote]< írta:/div>

Sziasztok!
ági70

Édik vagytok!

Kórházi csomi kész, Törpeszoba kész.Lakás kitakarítva , mélyhűtő tele kész és félkész kajákkal. Kimosva, kivasalva. Kicsit most dicsekedtem, de nem volt még ilyen idilli a helyzet, és nem is nagyon lesz mostanában. Én nem is értem, hogy nektek kisbabás mamiknak hogy van időtök még Netezni is? (Remélem Én is megoldom majd v-hogy)

Veronikusz!
Húsvét vasárnapra voltunk kiírva, de Grétánk jól érzi még magát odabent.Ha addig semmi, Én is hétfőn megyek a Tóth dokihoz.

Tündériék a képek...
tigri

Hajrá Tigri nagyon szorítunk!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Tigri,
Juj de jó így csoportosan szorítani a Grétiért!
A legeslegjobbakat!

cancan,
a gyerkőcök tényleg gyönyörűek. Édesapjuk megvette már a puskát, amivel a nem kívánatos udvarlókat fogja távol tartani..?? :))

A többi gyerek is gyönyörű, úgy látom, nagyon jó kombinációk jöttek ki a papák-mamák génjeiből. :)
Mi is már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy leendő elsőszülött fiunk vajon mit hoz belőlünk..
Ez a vége a legizgibb, eddig tudtam, hogy sok van hátra, de most már nem annyira, a pocak is nagyon nagy, hova akar még nőni?!
Mindenkinek a legjobbakat a hétvégére!

KépKép
Kép
gyuzso

Tigri!

Szerintem nem hétfőn mész a dokihoz, hanem holnap de legkésőbb holnapután tuti meglesz a babuci.
Ha elment a dugó, akkor már nagyon jön kifelé... :D
Nekem is reggel ment el,aztán visszafeküdtem aludni. Semmi fájás sem volt, csak már este kezdődtek el a kórházban, aztán pedig nagyon hamar megszületett Enci.
Szóval most akkor nagy az izgalom nálatok! :D :D
De minden rendben lesz,nyugi.
Ki a szülésznőd???

Steffi!
Kell a neved is!!!!!!
Vendég

Gabi!
Bocsi :oops: Becses nevem :D : Juhász Stefánia

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Léna,
nagyon jó hír, örülök, hogy Léna ilyen jól eszik! Máté is tátogatja a száját arra amit szeret! Nem tudom szoktatok-e biopiacra járni, mi onnan kapjuk a krumplit is és a répát is, nagyon finom édes mindkettő.

Barbi,
mi nem használunk semmit a járókánál, nem szokta megütni magát. Igaz, még mindig nem fordult át, csak tekereg meg fókázik.
Édes ez a Dani baba :-)

Gabi,
Gratula a legújabb pocakosnak!!!

Kangamama,
nekem nagyon sokat keményedett a pocim szinte végig. MagneB6 meg málnalevél tea?

Steffi,
már mászik? Hihetetlen! Máté még át sem fordult, jövőhéten szeretném vinni gyógytornászhoz.

!!! Minden baba szépséges !!!

Masni
masni

Masni!
Igen tegnap elkezdett mászni. A padlón nem annyira megy, csúszik szegény :D , de az ágyon úúúúgy teper!!! Nem mondtam volna?

Memme!
Melinda olyan kis édes, elfelejtettem mondani tegnap. Milyen volt az éjszakátok?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok LÁnyok!
Tigri!!! Drukkk!

Sajnálom, hogy ez a rendszer dezintegrálta a Kútvölygiben szülőket, de remélem, mindneki megtalálja a helyét, másrészt viszont a csapat megmarad!!!

Ja és senki nem hiányolt??? :( :D

Na mindegy, megyek... suliban voltam és leszek is egész hétvégén.

JA!!! Séta délelőtt nekem is jó!!! Hétfő nem jó, de amúgy igen!

mtunde

Sziasztok!

Masni,

kérünk képeket!!!

Tigri,

Húúúú, de jó!!! Olyan izgalmas! Nagyon nagyon szorítunk Neked és várjuk a híreket!!!
Puszika Nektek!!!

Kangamama,
Igen, egyetértek Masnival, az én hasam is már nagyon korán, talán az 5 vagy a 6 hónaptól keményedett.

Veronikusz,
Igen, megkaptam a mailt.
köszike

Steffi,
Küldtem mailt megkaptad?

Zsófi,
De jó, de jó!!! Lénának is nagy gratuláció! kérünk képeket! Steffi tőled is!!! Dokumentáljátok, különben hiszi a piszi. :wink:

Györgyi,
Hol vagy?
Aggodom!!! :cry:
Doki mit mondott???

Steffi, Heni,
Mit értettek a délelőtti sétán?
sajnos mi 10-11 ig alszunk és nekünk ez a délelőtti alvás a fontos alvás, ma sajnos kimaradt a csipőszűrés miatt, és hát nagyon nyügős is volt a kis Hercegnőnk!
Szóval én úgy mennék, de hánykor mentek és hova?

Csipőszűrés,
hát minket nagyon ríogattak, hogy milyen borzasztó lesz, és órákig kinozzák a babákat.
Hát itt nem az volt.
Lara aludt, le kellett fektetni egy asztalra, ami ablakkal volt körbe véve, és sütött be a nap. Lara aludt, amikor a dokinő megmozgatta a lábát, kicsit felkiabált, aztán kettőt nyujtozott, és aludt tovább a napocskán!
A férjem meg is szólalt, hogy hát kislányom ez nem a női napozó! :lol:

Tünde,
merre jársz?
nem figyeltem.
Suliban vagy?

Barbi?
Voltatok ma úszni?

Jajj mindenkinek köszönjük a dicséretet!

Ma kipróbáltuk a fürdőmacit.
:)
Igazán nem mosolygott még benne, de tetszett neki!
Bár minden jöhet ami víz! Imádja!
de úgy vettük észre hogy az én ölemben érezte magát a kádban a legjobban, gondolom olyan volt mintha ismét bent lenne a pocakban, olyan meglepetten nézett.
Íme a macis kép!

Kép

Szép nyugodt éjszakát! és Jó hétvégét!!!

puszi

ancsaboszi

Szia Tünde!!!

Pont egyszerre írtunk!
És mire elküldtem akkor láttam csak hogy Te is írtál!
és igen, igen én hiányoltalak!
De gondoltuk ám, hogy suliban vagy!
mi jót tanulát?

puszi

Jó hétvégét, ne tanulj sokat!

ancsaboszi

Sziasztok!

Szép jó reggelt!!! Gyönyörűen süt a napocska!
Látom még mindenki alszik! :)

Én meg megreggeliztem, és gondoltam benézek!
De már megyek is vissza aludni a többiekhez!

Csodálatos hétvégét!

puszika

ancsaboszi

Ancsa!
Azért látszik Larán, hogy tetszik neki. :D
A csípőszűrés story nagyon tetszett. :lol: aranyos lehetett :D

Tirgi!
Kérünk legalább egy gyors bejelentkezést, hogy otthon vagy-e még? :D :D :D Drukkolunk!

Kellemes hétvégét! 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Na sziasztok!
Persze jó sokat írtatok, mióta nem voltam, próbáltam mindent visszaolvasni!
Babák nagyon édesek, minden anyukának csak gratulálni tudok hozzájuk! Persze Gabi, neked külön is! :wink:
Mi is köszönjük a dícséreteket!

Masni
Sajna nekünk ki kell találni valamit, mert Danika már össze-vissza forog és hol a keze, hol a lába szorul be a rácsok közé! Szerintem mégiscsak venni fogunk egy védőt körbe! Esetleg valakinek van ötlete, hogy hol lehet ilyet kapni?

Györgyi
Írj, h mi van veletek, most már én is aggódom picit, remélem mindenrendben van, csak nem tudsz írni, mert folyamatosan szoptatsz!! :!:

Steffi
Jaj, de ügyi Martini, akkor most gondolom mindent el kell pakolni, mert a kis csibész keze már mindenhova elér! :lol: Bababiztossá tettétek már a lakást? Mi még nem egészen, majd nemsokára elkezdjük.

Délelőtti séta nekem nem tudom, hogy jó-e, azaz én olyan 10 körül szoktam etetni, végülis 11re ki tudok menni a szigetre és akkor a közlekedés is jobb, akár kocsival, akár bkv-val megyek! Szóval ha a délelőtt alatt a fél 11-11 is értendő, én benne vagyok! :wink:

Hát, voltunk babaúszáson, nagyon jó volt, Dani nem sírt, de azért nem mondanám, h felszabadult volt! :lol: Meg is voltunk nagyon lepődve, mert egyáltalán nem szokott ilyen fejet vágni, alig ismertünk rá, nagyon be volt sózva szegényke, dehát azt mondták, h 2-3 alkalom és teljesen hozzá fog szokni a hangzavarhoz, a sok emberhez, meg a nagy vízhez :lol:
Íme, felrakok két képet az úszásról, meg egyet aznap reggelről, amit ébredés után készítettem. Azt hiszem a különbség szembetűnő! :lol:

Kép
Kép
Kép

KépKép
barimami

Sziasztok!!

Danika de aranyos!!! Milyen jól nézki a fürdősapiban!
Kis vizipók! Tündéri!!! :D

Steffi!
Ma postáztam ajánlva az egeret, ugyhogy remélem tutira megkapod!!! :D :D
Vendég

Jaj Lányok!

Most jöttünk haza a kórházból...
Képzeljétek megint hazaküldtek . Ma reggelre már sima vér jött. Felhívtam a Rákóczinét, azt mondta :Irány a Kórház! A Doki megvizsgált, és zárt a mészáj ,jó a CTG. Akkor mitől a vér ?
Még napok lehetnek hátra szerinte... Sajna nem foghatnak bent. :evil:

Nemes Gabriellának üzi: Nem választottam szülésznőt. Az nagyon gáz? Olyan szimpi mindegyik... Remélem mielöbb kibújik már a kiscsaj...

Olyan jó hogy igy együtt szurkoltok nekünk. Tök jól esik. Mondtam is Apának hogy ha bentfognak jelezzen nektek! Szóval nagyon köszike!
tigri

Sziasztok!

Tigri kitartást úgylátszik a kis mütyűr nagyon jól érzi magát ott ahol van:D
Kitartást!

Nagyon édes Danika a kis úszóbajnok!

Mi jó nagyokat sétálunk most ebben a szép időben remélem mindenki így tesz!
További szép napot

Orsi

borsa

Tigri!

Nagyon szorítunk nektek! Nem, nem gáz, ha nem választottál szülésznőt, mert tényleg mindegyik egy tündér. :D
Szóval hazaküldtek... Ó te szegény! De hát a babuci még jól érzi magát odabenn. :D :D

Most jöttünk haza a sétából, a babakocsiban már tök fáradt volt, azt hittem itthon pillanatok alatt elalszik majd, de tévedtem.
Most trillázik még a kiságyban... :( Lehet,hogy már nem is lesz ebből alvás?

Gondolom mindenki élvezi a napsütést, tiszta nyár van... 8) :D
Vendég

Először is: BARBIKÁM!!!!! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!!!

Ancsa!
Megkaptam az e-mailt, nem válaszoltam? :oops: Bocsi, mindjárt pótolom! Nagyon édes Lara baba továbbra is!!!! A szűrésen minden rendben volt egyébként???

Barbi!
Tök jók a képek Dancáról! Nagyon édes a sapiban, és milyen pofit vág! Cukiiii!!!!! Még nem tettük biztonságossá a lakást, de rajta vagyunk az ügyön. Már elég régóta egyébként mindig a nyomában vagyok és mindent szedek ki a kezéből, mert mindig olyan kell neki, amit nem nagyon lehet. Pl: távirányítok, telefon, zsinor stb.

Gabi!
Nagyon köszönöm szépen!

Györgyi!
Én is izgulok érted, ha tudsz légy szíves jelentkezz! Legalább egy szó erejéig!!!!!!!!!!

Nekem ma jó napom volt: reggel voltam fodrásznál, aztán kaptam egy farmer szoknyát és halász nadrágot. Martinnak megvettük az etetőszéket.

Pocisok remélem jól vagytok!?

Tigri!
Zárt a méhszáj? Nem azt mondtad, hogy elment a nyákdugó? Nem akarok izé lenni, de ha elmegy a nyákdugó akkor nem elkezd nyílni a méhszáj???? A vérzés meg nem a tágulástól van? Nekem legalábbis így volt. Elment a nyákdugó szerdán, szombaton elkezdtem vérezni, ez volt a tágulásos vérzés és vasárnap megszületett Martin.

További szép hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Steffi: Köszönöm mi jól vagyunk.
Ma voltunk a praxisban 4D. Jó volt, bár aludt a kisfiúnk, de azért így is jól láttuk. Egyenlőre farfekvéses. Elivleg még megfordulhat.
Mikor fordulnak be a babák? Hétfőn leszünk 24 hetesek ilyenkor már nem lefelé kéne nézniük?

A férjemmel beszélgettünk és lehet, hogy mégis maradok a Kútvölgyinél, bár még a dokimmal szeretnék beszélni, hogy kb mennyibe jönne ki az egész és van-e részletfizetés?

A héten a másik kórházban megcsináltattam a terhelésest, még nem tudom az eredményt, de remélem minden rendben van.

Nagyon tündériek a babák!!!!
cukorfalat

Tigri: megy a drukk!!! Remélem minnél hamarabb kibújik a kislányod!
cukorfalat

Steffi!
Ezt én sem értem, a tegnapi rózsaszínes folyást (bocs) lehet, hogy én diagnosztizáltam félre. Doki szerint mégis zárt. De akkor mi a vér?
Cukorfalat!
Köszi ! Az enyém a 28. heti 4D-n még nem volt befordulva. Azóta persze igen. Úgy tudom a 33.-ig ráér.
Lányok!
Ha már ma kényszerű kiruccanást tettünk Pestre, gondoltuk kipihenendő a reggeli izgalmakat elmegyünk az Állatkertbe... Ingyen nap volt ma, vagy mindíg ilyen hosszú a sor. Mikor kell már beállni a sorba hogy ne kelljen sokat várni? Szóval nem vártuk ki, maradt a séta a Városligetben... Az is tök jó volt.
tigri

Sziasztok!

Steffi!

Mi ma elkezdtük a lakás biztonságossá tételét, mert Léna nagyon belejött ebbe a mászás dologba... :lol: Már kipakoltuk a dohányzóasztal alsó szintjét, ami tele volt mindenféle "fontos" dologgal, és néhány olyan dolgot tettünk oda, ami ugyan nem gyerekjáték, de nyugodtan játszhat vele Léna, pl. cd-k, poháralátét...
Mi is most akarunk etetőszéket venni, ti milyet vettetek?

Barbi!

Nagyon cuki Dani az úszósapiban, és tényleg majd belejön, én elsőre azzal is nagyon elégedett voltam, hogy nem sírt. :) Hol van ez az uszi? A Csillaghegyen? Csak mert írtad, hogy ez egy magánház medencéje, és egy barátnőmék is ilyen helyre járnak, és ők is voltak csütörtökön fél11-kor! Nem lehet, hogy együtt voltatok? Ő már 11 hónapos nagyfiú!

Tigri!

Mennek a drukkok, sétálj sokat, lépcsőzz, tonik és miegymás... :lol: :oops:

Masni!

Mi is biorépát és biokrumplit veszünk, és megkóstoltam, tényleg nagyon finom édes. Ma és tegnap alma-répát kapott, az is ízlett neki. Bár nem evett rengeteget, megmértük az edényt előtte és utána, és 15 gramm hiányzott belőle... Hát, az nem sok, de több, mint a semmi. És megivott hozzá egy feles pohárnyi vizet!

Ancsa!

Nagyon cuki Lara, ahogy pihen a fürdőmacijában! Fényképen annyira nem jön vissza, hogy Léna mászik, de készült videó, amit majd felteszünk a blogra, majd szólok! Addig lehet kételkedni! :lol:

Cukorfalat!

Örülök, hogy minden rendben, és jó, hogy lehet, hogy itt tudsz maradni a Kútvölgyiben!

Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Cukorfalat!
Fú azt hiszem a 32-33 hét körül fordulnak be végleg a babák, első gyerekeseknél. Azt hiszem, nem bizti! Mi a 28. héten voltunk 4D-n és a mi babánk akkor már menetre kész volt :lol: Szerencsére végig bent maradt, kivárta a sorát... De szerintem ne aggódj, be fog fordulni! Én hallottam olyat is, hogy az utolsó pillanatban fordult be! Sokat fogod még hallanni, de nagy igazság: két gyerek sem egyforma!!!!!! Tök jó lenne, ha tudnál maradni a kútvölgyiben!

Tigri!
Hát jó kérdés... Nem értem mi lehetett??? Doki nem is mondott semmit?! Ki is a dokid? Bocs biztos mondtad én meg jól nem emlékszem :oops: , pedig szoktam tudni az ilyesmit...

Zsófi!
Martin is belelendült, bár ő a kanapén és az ágyon mászik nagyon, a padló és a habtapi csúszik neki, de azért ott is boldogul.
Etetőszékkel kapcs-ban írok privit és küldök képet is, nem akarom a többieket untatni!

Györgyi!!!!
Pleaseeeeee!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Ma a boltban, ahol az etetőszéket vettük, kaptam 3 db kismama magazint, 2006. július, 2007. januári, 2007. február havi számokat.
Ha valakit érdekel jelezze és szívesen elpostázom!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hahó mindenki!
Szép napotok volt? Én dolgoztam ma - kivételesen. Máté pedig apával jött-ment. Estére olyan fáradt volt, hogy vacsi nélkül elaludt. 8 után ébredt, hogy éhes, evett és alszik tovább :-)

Ancsa,
holnap lesz kép. Balatonra megyünk és viszünk fényképezőgépet!
Mennyit nőtt ez a Larababa!

Barbi,
sok helyen lehet kapni fejvédőt, pl. az Ikeában, ha jól emlékszem nem is drága.
Igazi pasi a kisfiad, nagyon édes!

Steffi,
ez aztán a program, micsoda jó dolgok történtek ma veled! Kép az új frizutól???

Cukorfalat,
úgy tudom, a 30.héten szoktak a babák fordulni, de van aki még később.

Zsófi,
ügyesek vagytok, fog menni ez a hozzátápi, meglátod!
Nálunk egy ebédre már elfogy 200-250 gr, eddig 280 volt a rekord. Muszáj főzni, mert a bébiétel amellett, hogy drága, nem is elég

Masni
masni

Dani baba gyönyörű, bár még nem volt teljesen őszinte a mosolya, de teljesen megérthető az adott körülmények között: zavaró satyi, nem elég meleg pancsi víz, viszont izgi a sok újdonság miatt. nagyon drága!

Cukorfalat,
Szerintem sem kell izgulni a forgolódás miatt, amíg elfér kényelmesen a kuckában, addig a baba lelkesedésén múlik, hogy mennyit forog.
Én 24 hetesen szerdán fejfekvéses volt, csütörtökön pedig már farfekvéses. :) ezt csak azért tudom, mert leestem alépcsőn és csináltak kontroll uh-t, hogy minden rendben van a micuval. persze, hogy rendben volt. Csak Anya mozgott kényszeres farokcsontfájdalmakkal hetekig. veszélyes üzem a lépcső!
A munkatársam kislánya utolsó időben fordult be, már császárra készültek lelkileg, mert keresztbe feküdt a kismanó.

tigri,
valószínű a rózsaszín folyás a nyákdugó távozását kísérte. ezek szerint már tényleg csak néhány nap..
Drukkolunk, kitartást, sok sétát és pihit Apával!
És várjuk apa jelentkezését!

További remek hétvégét mindenkinek!

KépKép
Kép
gyuzso

Tigri! Drukkolok. Én úgy tudom 2 méhszáj van, egy külső és egy belső, és a nyákdugó távozásakor a külső nyílik.... mondjátok, ha nem így van!

Suli volt ma is. Elvileg ez egy 3 napos bentlakásos térning lenne: személyiségfejlesztés, csoporttréning és konfliktuskezelés. Csak kibuliztuk, hogy pesti legyen a helyszín, és este hazajöhessünk. De már bánom, mert nagyon jó a csapat, hihetetlen jó tanárok-pszichológusok, óvónők, és jobb lett volna elutazni velük 3 napra valahova. Baerátnőmmel együtt járunk, és ő beoltott, hogy nehogy már ott aludjunk, de már akkor éreztem, hogy az lenne az igazi. Nem baj, majd köv. félévben, mert akkor is lesz.

Györgyi! Én is aggódok, mindig szoktál írni!!!

Puszi nektek, Dani és Lara is gyönyörű.

Kangamama, Tigri, Gyuzsó: van eg ytáblánk, mivel mind olvastok minket régóta, bizti láttátok már, nem akartok rákerülni???
Kell: ti születési évetek, lakhely (kerület is), Gyerek neve (ha van tesó, ők is), születési idő (kiírás dátuma) orvos, szülésznő! Ha végül más kórházban fogtok szülni, akkor is szívesen beteszünk benneteket, hiszen lélekben Kútvölgyisek vagytok!!!

mtunde

Jajj, a lényeg!
A fél11-11-es séta nekünk is jó, kb 1 órát tudunk maradni, aztán Bene kidől, és valszeg bringával fogunk menni, apjuk összrakta!!!

mtunde

Szépreggelt mindenkinek!

Ki a szabadba ebben a szép időben! :-)

Meg tudná valaki mondani, hogy meddig kell forralni a vizet a tápszerhez?
Bizony, bizony, jól látjátok, ma lett Máté féléves! Hihetetlen, mintha tegnap szültem volna!
Szerintetek egy ilyen nagyfiúnak még forralni kell, vagy vehetek valamilyen ásványvizet is?

Szép vasárnapot minden babának, mamának és papának!

Masni
masni

Szép jó reggelt!

Györgyi,
Hol vagy????
AGGODUNK!!!

Barbi,
Dani nagyon nagyon édes!!!Olyan cuki ebben a sapiban! :-) Szerintem biztos szeretni fogja, csak még furcsa volt, de hát ez érthető!

Masni,
Gratulálunk Máténak!!! Boldog fél éves évfordulót!!! És várjuk az évfordulós képeket!

Én úgy emlékszem, hogy egyszer olvastuk, hogy 5 percig kell forralni, de rá volt írva tápszerre, arra nincs?
de van az a Jana víz, aminek azt írja az ismertetője, hogy már nagyon hamar adható, és forralni sem kell!

Steffi,
Tényleg?
Én gyüjtöm a kismama újságot, de valahogy a januári szám kimaradt az életemből, és azóta is azt kérdezgetem mindenkitől, hogy kinek van meg. MÁr az újságos rokonunkat is kérdeztem, de már Ő sem tudta megrendelni!
Így ha nem kell senkinek, én a januári számnak nagyon örülnék!
Előre is köszönöm.

Zsófi
Szólj ha lehet nézni a blgot!
de hiszek Neked! :lol:
Készen van a biztonságos lakás?

Steffi,
Nálatok is készen van már a mászóterep?
Igen, köszönjük a kérdést. Aranyos vagy!
Igen minden rendben volt a csipőszűrésen!

Tünde,
ez jól hangzik, lehet hogy tényleg ott kellett volna aludni, de már mindegy!

Veronikusz,
köszönjük a dicséretet!
Aranyos vagy mint mindig! :wink:
és igen ez a story jó volt, élőben is!

Merci,
jó hogy jöttél, még ha csak egy kicsit is.
Nagyon szépek vagytok!

Tigri
Hogy vagy?
Igen, igen várjuk majd Apa jelentkezését!
És továbbra is nagyon szorítunk Nektek!
Nekem este ment el a dugó :wink: és hajnalban meg a víz, aztán meg ugye császár volt reggel és 9,29-re már volt is egy kislányunk.
Nem is értem, hogy mért engedtek haza! :twisted: Ki is a dokid? és mit modott?

Gabi,
hogy vagytok? Első izgalommal teli napok hogy telnek?

Eni? Gabbo? Heni?

Lányok,
lehet egy kérdésem.
Ti hogy vágjátok a babátoknak a lábáról a körmöt? mikor?
Mert én a kezéről szopizás alatt szoktam.
de a lábáról mikor? állandóan mocorog?
:lol:
Köszönöm a választ!

Mindenkinek szép vasárnapot!

puszika

Ancsa

ancsaboszi

Steffi!

Tóth dokinál szülök. Azt hallottam türelmes, és kivárós szülés alatt.

Tünde!

Milyen tábláról van szó? Én nem vagyok képben. De bizti fel szeretnék kerülni.
Láttam a Babanetes karácsonyi tablót a CTG szobában. Van itt valaki aki rajta van? Lehet hogy ti már jobban ismeritek egymást,nekem még kell egy kis idő. Jó ennyi boldog Kútvölgyist látni

Gyuzsó

Úr Ég! Megjedtél mikor elestél? Megütötted a Pocót? Te szegény! Lényeg , hogy túl vagy rajta, és minden rendben Micuval. Amúgy mi a Törpe igazi neve? Bizti az én hiányosságom,de ez csak becenév igaz?
tigri

Ancsa Drága!
Priviben légy szíves a címed és holnap postázom! :lol: A januárihoz van az az aranyos kisbabás naptár is! :lol:
Én 'elkapom' egy nyugisabb pillanatban és akkor vágom a körmét csipesszel. De alig bírja kivárni, már menne is a dolgára :lol:

Tigri!
Én is csupa jókat hallottam róla. Engem ő vett fel mikor bementünk a kórházba és a flowmetriát is ő csinálta nekem. Én rajta vagyok a tablón, de innen még sokan, majd jönnek és mondják.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tigri!

Én Tóth dokinál szültem, csak jókat tudok mondani róla! Teljesen rábízhatod magad! Nagyon türelmes, jó humora van. Segít is sokat!
ugyhogy ne izgulj! Minden oké lesz. Ha kérdésed van, kérdezz nyugodtan... Papás szülés lesz?
Vendég

Ancsa és akit még érdekel!

Jelentem, fent van a blogon a videó a mászásról. Meg még 5 régebbi videó. Jó szórakozást!
A lakás már alakul, de asszem Léna mindig elő fog állni új ötletekkel. :)
Én a pelenkázón vágom Léna körmét, ha nagyon kapálózik, a másik lábát lefogja a párom. De a kezét meg úgy szoktam vágni, hogy reklámot kapcsolok be neki, és az leköti. Különben soha nem nézünk tévét, ha ébren van Léna, de ilyenkor bevetem, szégyen ide, szégyen oda... :oops: Hátha nektek is beválik!

Tigri!
Drukkolok, én is Tóth dokinál szültem! A tablón én mi is fent vagyunk, meg innen tényleg majdnem mindenki. A táblázatban meg mindenki benne van, Tünde néha felteszi, és akkor látjuk, hogy ki hol tart!

Szerintem nekünk is jó a séta!

Szép vasárnapot!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Csak röviden tudok írni, mert pár napig egyedül vagyok itthon és megy a szerelés, mert csőtörés volt. Köszönöm a sok tanácsot a pocikeményedéssel kapcsolatban.

Tigri!

Szurkolok neked! Ha elment a nyákdugód akkor nemsokára biztosan megszülsz. Mondjuk én sem igazán értem, amit a doki mondott. Én is Tóth dokinál fogok szülni,- legalábbis remélem úgyhogy ha lesz időd jó lenne, egy rövid bejelentkezés.

Mindenkinek szép napos hétvégét!
kangamama

SziasztoK!

En mar par eve szultem a Kutvolgyiben, de azt hallom, hogy be fogjak zarni a szuleszetet. Ti tudtok errol valamit?

Koszi,
E.
vevi

Vevi: üdv. Nem zárják be a szülészetet, megmarad az osztály, csak átalakul keményen fizetőssé! Hogy minden doki-szülésznő marad -e azt még nem tudjuk, még sok a bizonytalanság.

Hú, lányok, csak témákra tudok reagálni, nem személy szerint, bocsi. ( ahhoz jegyzetelnem kellett volna :oops: )
Állatkert: hétvégén NEM szabad menni. Mi most jöttünk a ligetből - kimondottan oda indultunk, ugyan ott is sokan voltak , de az állatkert pénztáránál...... tényleg mintha ingyen adnának valamit. Ugyanez a vidámparknál is, pedig ott egy fix belépőt kell fizetni. Be akartunk nézni, de így nem érte volna meg, mert Benivel én csak sétáltam volna ( és ugye nekem is meg kellett volna venni a belépőt)

Tigri: ha megvizsgált a doki és minden okés, akkor nyugi. De ha legközelebb is van vér akkor is irány a kórház, mert azt okozhatja a méhlepény leválása is ( erős, piros vér). meg persze tágulás is. Nem kell megijedni, de minden esetben mostmár minimum telefon, de inkább kórház. Megy a drukk!!!!!!

Nagyon édes Lara a fürdőmaciban és Dani is nagy vagány az uszósapiban!!!!!!

Masni: én alkalmanként már bőven csináltam olyat, hogy ásványvízet mikróztam cumisüvegben és bele a tápszer. Nem kerítek nagy dolgot ezekből, nem steril világban élünk....

Ancsa:
én most vágtam Beninek először!!!!!! a körmét a lábáról.
Férjem fogta le és úgy vágtam. Már nagyon muszáj volt , szerintem eddig letört vagy mi magától, de mostmár nem.

Délelőtti séta: nekem a szerda lenne jó 10 körül.

Györgyi????????

Steffi: milyen etetőszéket vettetek? Nekem is kéne pár vidám színű nyári cucc. De szerintem megvárom a hó elejét vele, mert már üres a számlám :oops:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!
Én nem tudom mi van Encivel de már második napja nem hajlandó délután aludni, most is ordít a kiságyban.. :(
Délelőtt alszik rendesen,,..
Eddig aludt délután is mindig rendesen, de most....én nem tudom mi van? :( érthetetlen számomra
Tanács ????

Ja Steffi bejelöltelek az iwiwen, így már könnyű volt,hogy tudom a neved... Sajnos senkiét nem tudom, mert mindenki becenéven van itt... :wink:
Vendég

Sziasztok!
mindenkinek nagyon szép napot!
Tigri nagyon szurkolunk!
Ma egész nap dobozoltunk mert költözünk és az ember nem is gondolná mennyi cucca van ameddig össze nem kell pakolni!
Na de nem baj hiszen minden a jó ügy érdekében történik.
Holnap végre minden eldől mert bejelentkeztem a dokihoz igaz csak egy hét múlva kéne menni de nem bírom ezt a bizonytalanságot.
Ráadásul valahol a kórházban elkeveredett a hepatitis tesztem így sűrgösen be kééne szereznem, csak az a baj hogy nem tudom hol csináltassam mert hiszen ha az osztály fizetőssé válik sajnos nem tudok maradni viszont mire az új doki beutal vérvizsgálatra lehet hogy kicsúszom az időből mert ugy vagy 4 hét mire meglesz az eredménye....
Remélem Emma időben érkezik és akkor még pont beleférünk.
Vagy lehet hogy még gyorsan beutalna Tóth doktor úr és így megérkezne. Nem is tudom mit tegyek.
na mindegy valahogyan csak alakul majd.
A jó hír hogy a szakdogám már végre a kötészeten csücsül így legalább ezt letudtam.
Mindenkinek további szép napot.
Lehet hogy én is megsétáltatot a kis manót:D

Orsi

borsa

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége!

Köszönjük ismét mindenkinek a dicséretet!!!

Tigri,
Igen, igen sokan rajta vagyunk a tablón, én még pocakkal. És tök jó volt úgy ctg-re járni, hogy ott voltak az ismerősök körülöttem a tablón!
Igaz először nem ott volt, ha nem az uh-gal szemben, de aztán egy doki akinek nincs itt páciense levetette. :cry: De hát így a kismamák látják és ez a lényeg! Na meg a dokik és szülésznők akiknek készült!

Gabi,

Nekünk is elég rossz volt ez a két nap. Nagyon nyügős volt Lara is. Valószinű ez a nagy meleg, ami megviseli őket, de hát nem csoda. borzasztó meleg lett és azért nagyon gyorsan!

Zsófi,
Megnéztem a videót!Annyira édes!!!
És mint egy kis sztár a végén eltakarj a kamerát, hát meg kell zabálni és ez a kis kalap! Nagyon cuki!!
És elolvastam az írást is. Hát nem semmi tényleg nagyon jó napja volt, aznap mikor elindult! És olyan jó volt olvasni!

Steffi,

KÖSZÖNÖM, :lol: Elküldtem a címet mailben!
Mi van a Györgyivel? Nem küldötök neki sms-t hogy aggodunk érte és jelentkezzen!

Borsa,

Hú most költöztetek?
az szép!
Szegénykém, hát nem irigyellek, és nagyon szorítok!
És a gépben sincs benne az eredmény?
Majd jelentkezz hogy mit mondott a doki?

Kriszta?

Köszönöm a tanácsokat körömvágással kapcsolatban.
Hát igen, én is arra gondoltam, hogy csak úgy lehet ha a férjemet is bevonom a progiba. TEgnap már úgy csináltuk és igen Heni én is most vágtam a lábkörmét először, de most is csak a nagy lábujjról kellett a többi még nem nőt meg.

A kezéről szopi alatt szoktam, aztán majd ha az nem lesz akkor nem tudom hogy fogom, majd kitalálom. De addig még remélem van időm.

puszika

További szép napot!

Ancsa

ancsaboszi

Tünde,

A jelek szerint Te kezeled a csapat alapadatait. :)
A mienk:
Gyuzso - 1977 - Őrbottyán - kisfiú, Miklós, Micu - orvos dr. Tóth - kiírt időpont 2007.05.30. - szülésznő még nincs
Első manónk. :)

Tigri,
Drukkolunk ezerrel! A legeslegjobbakat!
Szerencsére a lépcsőn leesés fenékre történt, poc nem sérült egyáltalán, csak a döcögéstől féltettem. a farokcsigolyám nem úszta meg olcsón, de mára már fel tudok kelni az ágyból sírás nélkül :)

Majd ha már CTG-re kell járni, megnézzük a tablót jó alaposan! hátha rá lehet ismerni a csapatra!

Ez érdekes felvetés, hogy ha a kórház fizetős lesz a terminus végi CTG-k minek számítanak.. Újabb költség a számlán vagy állam bácsi valamit szolgáltat is a nem kevés befizetett TB-ért.
Rákérdeztem az egészségpénztárnál, elvileg arról a számláról is rendezhető a magán-szülészet. Azért ezt még a kórháztól is jó lesz megkérdeznem!

kangamama,
remélem a pockeményedés enyhült, most hogy a csőtörésből is kifele mászik a mama és kevesebb a stressz.
Sok pihit és nyugodt mozgolódást!

meg mindenkinek nagyon szép vasárnap estét!
Holnap mi is megyünk dokihoz, este hozom a friss infót!

KépKép
Kép
gyuzso

Tünde
Én is feliratkozhatok?
Gelleén Orsolya 1985 -Dunakeszi-Emma Tóth doktor úrkiirt időpont: május 30

Orsi

borsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: