Szép jó reggelt!
De sokat írtatok!!!!!!!!!!!!! Ez nem ér, néhány napig nem tudom követni az eseményeket, és máris egy eposz vár elolvasásra!
Gabicsibe!

Nagyon sajálom... De olyan klassz csajszi vagy, hogy máris folytatod! A dokik általában nem ajánlják az inszemeket végigcsinálni, nekem is mindig már a lombikkal jöttek. De tényleg sokaknak 5., 6. sikerül! Szerintem ne add fel a hitedet benne! Ha belegondolunk, annál kevesebb esély van, hiszen 6+xlombik (ki tudja, mikor mennyi) még mindig több, mint 4+x lombik! Na, meggyőző a matematikai eszmefuttatásom? A sikertelenséget pedig azzal lehetne magyarázni, hogy nyilván kisebb az esély, mint a lombiknál, hiszen ott már félkész babót raknak be. És azon is múlhat, hogy pont rosszkor csinálják az inszemet, hiszen ott az is nagyon számít, hogy melyik nap történik a dolog. Írtunk már arról, hogy a ciklus tök eltérő napjain csinálták, tehát tuti volt olyan, hogy egyszerűen rossz volt az időzítés. Nem?
Na, abbahagyom az okoskodást, csak az inszem kontra előbbi lombik témához szerettem volna ezt hozzáfűzni.
Most mennem is kell már a dolgomra, majd este megpróbálok még benézni.
Addig is
Teszt előttieknek kitartás, legyetek jó kislányok, pihenjetek sokat!
Mindenkinek szép napot!
Bocsi, nem tudok most mindenkinek írni, jönnek a kollégák!
Puszi!