A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Haliho!

Ma már írtam de elszállt..

Gyors bekukk.
Jól vagyunk.
Voltunk IKEA-ban..meg a MINI Manóban, ami szerintem drága, a szoptatós párna és a kókuszmatrac olcsó..

Most pihi van.
Hétvégén piknikezés, szigorúan pléden fekvés..

EMI!
Emléxel még az elején én kislányt mondtam nektek?? opsz :lol:

Dorka!
Megy egy nagy ölelés, ne szomorkodj jóó?!

Uxi!
Eminek gyógyulást, főleg ilyen szép időben!
torolve_20131003125716

Enikő: Most is sómentessen étkezem. És kerülöm a szénhidrátot is amennyire lehet.
Nekem is kevesebb lett a terheléses cukrom mint az éhgyomri. :)
Lehet hogy valamit rosszul mondtam??? Nem amiatt aggódom hogy pici lesz a baba, hanem hogy hatalmas! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Meg, Annee a harmadik már kijön magától is, akármekkora is legyen ;)
Vendég

Nekem volt 13+2-nél hüvelyi uh-m, haragudtam is érte kicsit a dokira, mert utáltam ,de azt mondta, jobban látszik még úgy.

Annee, szerintem 1300 grammosan nem kicsi a babád.
http://www.med.upenn.edu/fetus/gestage.html
Nézd meg itt, mit ír ki. Rövid a combja, és a combcsont az egyik, ami alapján a kort számítják.

Bori, ja gondolkodom, nem is tudok tőle aludni... :shock:
De ha már így kezdődne az egyszintes, előrevetéti az állandó vitát és stresszt. Nem feltétlen, de van esélye a dolognak. Itt meg tiszta sor a dolog. Ha ébren vannak, úgyis a nappaliban lennénk, meg a kertben/teraszon.
Lassan már éjszaka álmomban (amikor tudok aludni) is lakást keresek....)
Az egyszintes az utolsó lakás, a többit már eladták. Többi lakó kint volt a kertben a kisgyerekeikkel. Emi rögtön rá is vetette magát a játékokra...

KépKépKépKépKép
uxi

Hát, ha túl nagy, úgyis megszületik hamarabb, nem?
Ezek a kölkök tojnak a kiírt időpontra...

KépKépKépKépKép
uxi

Mondom, nem amiatt aggódom hogy kicsi. :lol: :lol: :lol:
Én is ezt mondtam a dokinak. Hogy úgyis akkor születik amikor Ő akar.
Erre ezt mondta: "Csak nem mindegy hogy rásegitünk, vagy visszatartjuk." :? :? :?
Vendég

Sziasztok!

Gurgula! Vigyázz magatokra! Pihenj sokat!

Annee! Örülök hogy minden rendben babócával, csak az a fránya vérnyomás....

Enikő! Nekem is alacsony volt a vasam a cukorterheléses vérvételnél, én is kaptam vasat+homeos bogyókat, és két hét alatt már javult vmennyit az eredményem.

Mindenkinek kellemes délutánt!

Emi

Kép Kép
emi_25

Köszi Szarvasbori a kedves szavakat! Most indulok haza.... ajjajajjjj...
Jó hétvégét Mindenkinek!

Kép
lidikoka

Anne: nyugi, minden rendben van azzal a babócával!

Uxi: nekünk is emeletes a házikó :lol: szerintem jó! Igaz soxor megyek fel meg le, de legalább nem hízok meg :wink: Meg még az a jó benne, hogy saját pici udvara van, nem kell közösködni senkivel, kiengedem a gyerekeket és tökjól elvannak

Dorka: ne szomorkodj! mondom én aki hetek óta sír :roll: De neked nem kell :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Annee: Értem ám én :lol: Sztem pont jó a súlya amúgy, én úgy tudom ennyi idősen ennyinek kell lennie, sőt a felső határon vagytok inkább :wink: Azt hittem a koraszülés miatt aggódsz hogy korábban fog jönni a magasvérnyomás miatt, és hogy ahhoz kicsi hogy korábban jöjjön....... Mert az igencsak esélyes :( Tehát arra készüljél fel azért..... De ha eleve szép súlya van, márpedig szép súlya van, akkor nem lesz gond :wink: Viola 2300 grammal született 36 hetesen.....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Dorka sok gyógypuszi neked depi ellen +++++++++.
Segíjjég, az normális, hogy a gyerekem a végbelemen rugdos vaggy mit csinál?
Olyan furi érzésem van, ahol kalimpál a drága. :oops: , bocs, hogy így írom.

Kép
Kép
christine

Rózsa: olyan mintha kakilni vagy pukizni kéne :oops: ???
Igeeeen az normális :) :lol: Evvan :wink:

ceniko
Szeged

Annyira rendesek vagytok, köszi lányok. Igazad van Brigi, én itt hisztizek a semmiért, holott Neked lenne inkább okod szomorkodni. Csak annyira nem akarom átélni ezt az egészet! Nem akarok kórházba menni. Meg ez a mávos mizéria is. Olyan rossz, hogy fogalmam sincs, mi lesz, nem lehet tervezni, nem tudok mire felkészülni, és nem abban a kórházban fogok szülni, amit kiválasztottam, és nem azzal az orvossal, akivel én akarok.
Na, most jól kihisztizem itt magam Nektek, ne haragudjatok, de így jobban érzem magam. :oops:

kétfiús anyuka
babdorka

Ceniko, pont eltaláltad, ilyen érzés.Már 100* elrohantam wc-re, hogy most kakálok, vagy mi?
Babdorka, fel a fejjel, meglátod, minden kialakul lassacskán...

Kép
Kép
christine

Sziasztok!

Nekem a lábam dagad! :( Lehet a melegtől? A vérnyomim meg lejebb ment:115 körül rohangál.

kispiskóta

Dorka!

Ne szomizz, majd lesz valahogy!
Mikor az elején kórházba kerültem egy hétre azt hittem frászt kapok, minden nap bőgtem mikor bejött hozzám a Robi, már azt mondta hogy be sem jön hozzám, ha minden nap picsogok...
Tök szar, de túl leszünk rajta!

Képzeljétek, ma megvettem az ágynemű anyagát, kétfélét vettem 2300ft volt, és olyan de olyan édi, és a lényeg, hogy sokkal többe került volna, és ezt bárki össze tudja varrni ,mert egyszerű...
Majd a jövö héten megcsinálom és lefényképezem és megmutizom nektek, sőt, ha minden igaz már az IKEA-ba is eljutunk a jövő héten és akkor már kisággyal eggyütt tudom mutizni...
Vendég

Hencsi, hogy te milyen ügyi vagy. Én abszolút nem tudok varrni, sajnos. Pedig tök jó lenne.
Mi inkább megvettük a garniturát. De majd én is ággyal együtt mutizom, az meg még arrébb van. :wink:

kispiskóta

hogy kicsit megnyugodjatok most bőgtem ki magam...
Lurkó nem igazán mocorog ma én meg parázok hogy mi van
ráadásul ma egyedül leszek itthon...

Bridzsi

Kép
esztora

Voltam ma a házidokimnál, vmi vírus van a torkomban. Megpróbálom a hétvégén kikurálni magam, nem akarnék táppénzre menni, csak végszükség esetén.

Nektek nem szokott kiállni a hátatok? Nekem állandóan egyenesíteni kell a hátamat.

100 nap van még a szülésig a kalkulátor szerint. Picurka van olyan okos, h tudja, mikor kell megszületni :P

Esztora!

Nekem sem mozog mindig ugyanazzal a hevességgel, az utóbbi napokban belassult kicsit:))

ezt valahol tudom is de azt hiszem ma v.mi bőgés van a levegőben.
mennyivel könnyebb parázni.

azért köszönöm :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, mizujs? Jobb lett a kedved? Marci tegnapelőtt volt lusta, egész nap, kb kétszer csuklott, hármat rugott oszt jóccakát. :lol: :lol:
Még az esti kenekedésre sem volt hajlandó mozogni!

Ja, krém: Megjelent három csík pocakon. :( Pedig én mindent kentem rá Vichytől a Milupáig és ennyit ér. Tehát sajna igaz, de genetika. Anya is tigris lett velünk. :(

Babdorka, a Péterfybe háromnapot kell csak benntölteni, szerintem máshol sem sokkal többet, főleg az ágyszámcsökkentések véget. Ne aggódj!

Ma takarítok.

Mindenkinek szép napot!!!

kispiskóta

Sziasztok!

Remélem ma már mindenkinek jó kedve van, tegnap azért azt ne felejtsétek hogy péntek 13-a volt, bár én nem vok babonás, de van akinek bejön...

Kispiskóta!
Nem olyan nagy ördöngősség ám egy ágyneműhuzatot összedobni!
Szerintem te is simán meg tudnád csinálni!
Majd várjuk a képeket ha meglesz a babágy!

Na, én ma délelőtt főzök, aztán délben jön apu, meg a zuram is jön a munkából haza és nekiállunk festeni...
Olyan fenemód nincs kedvem ehhez a pakoláshoz, de mindegy muszály...
Mindenkinek nagyon szép nevetős, babamocorgós napot kívánok!!!
Vendég

Zsú köszi már jobb.este mocorgott meg most is.
mondjuk szerintem annélkül is bőgtem volna.

tudod mi volt jó nekem:annyira viszkedett a hasam tegnap előtt hogy majd megőrültem gondoltam szépen végig reped mert én is hajlamos vagyok rá.kentem én is mindennel és a végén az olivaolaj győzött.

a Móri kórházban állítólag 2 nap után küldenek haza mindenkit.

hétfőn kérek időpontot 4d-re múltkor dokibácsi csak a fenekét nézegette.

Bridzsi

Kép
esztora

na csajok, a bőgéshullám engem is elért :?
Férjem 3 napja külföldön, eddig jól bírtam, de most, - pedig este már jön- annyira megsajnáltam magam, hogy negyed órát hüppögtem. Tiszta gyagya vagyok

Gurgi
Olvastam, hogy no szex :(végig szülésig mondta a doki? vagy most néhány hétig?

Zsú
jaj, fránya csíkok! anyukám hasa is tiszta zebra, szóval én is jó esélyekkel indulok :?

Ági
remélem kikúrálod magad!

Kép
Kép
emma1976

Emma, teganp még szomorkodtam, mára... Marci meg fog ismerni, mert csak neki lesz tigriscsíkos anyukája!!! :lol: Egyébként nem annyira vészes, egyelőre...

kispiskóta

zsú
jó hozzáállás :lol:

Én is megvígasztalódtam. Tegnap megkaptam barátnőm kisfiának kezdő kollekcióját. Most néztem át. Gyönyörűek, dögösek, pasisak :D :lol:

56-os:5-6 body, 2 rugi
62-es: 4 hosszú ujjú rugi, 4 ujjatlan de lábas rugi, 2 ujjatlan-lábatlan, 4 gatyó, sapik, zaknik, bodyk, pulcsik
68-as: 4 rugi, bodyk

wow!!! lehet, hogy alig kell vmit vennem :?:

Kép
Kép
emma1976

Brigi, és hogy véded ki, hogy ne essenek le a gyerekek a lépcsőn? Tettetek kiskaput? Van kertetek? Ha igen, mennyire vannak el benne?

KépKépKépKépKép
uxi

Hát, kénytelen vagyok pozitívan felfogni. Megváltoztatni, úgysem tudom.
Igazából hiúsági okoból voltam szontyi, imádok napozni, és hát csíkosan fürdőruciban...

Uxi,tesómék kis ajtót szereltek a lépcső elé.

Emma, hát rucit nem nagyon kell majd vennetek!!! :)

kispiskóta

Esztora
22-én baba expo lesz asszem a köfém-ben!!
http://www.baba-expo.hu/

Én ma meg tegnap jó sok d vitamint vittem be a szervezetbe :lol: Most meg apa elvisz moziba :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

sziasztok!

Esztora ne aggódj, az előző 2-3 napban babó nekem sem mozgott sokat, és amikor mozgott, akkor sem eresztette el magát igazán! na de ma! eszméletlen! komolyan mondom óránként jelentkezik, és elég aktívan!

Hencsi, én is majd varrni szeretném az ágyneműt, csak először még belevalót kéne vennem, mert így méretet sem tudom...de tényleg egyszerű

dagadás: képzeljétek, előbb elmentünk sétálni és a visszafelé nézem, dagadnak az ujjaim, párom kérdezte mire vagyok allergiás (szúnyog és méh+darázs csípés) de nem csípett semmi, és a gyűrűm sem tudtam levenni, nem tudom mi lehetett, de alig tudtam a jobb kezemen az ujjaimat ökölbe szorítani, nem is ment teljesen, de szerencsére már elmúlt!

Emma, irigy vagyok, mi majd jövő 7en hozzuk anyóstól a kiságyat és a rucikat is, már alig várom!!! de én még senkitől nem kaptam amúgy ajándék rucit :( habár b.nőm minap mondta telefonba, hogy az jó ha kislány, mert akkor több rucit tud majd adni! (2 lánya van!) :lol:

bőgés: ma nálam is volt (ismét), aztán párom megölelgetett és jobb lett, de borzalmas, hogy mindenen sírok!!!

csíkos pocak még nincs, de sokaktól hallottam, hogy utolsó hetekben egyszer csak hopp...viszont pici van az oldalamon, de az elég halvány, remélem nem lesz rosszabb

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

ma én is kaptam rendesen bentről.
Emi ha meleg van nekem is bedagad a kezem olyan mintha hurkák lennének az ujjaim helyén.aztán elmúlik.

Szivvi néztem én is futólag a plakátot mondtam Anyunak hogy nézzük meg.

én dolgozom egész hétvégén nincs d vitamin gyüjtés...

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!!!!
Bocsika, hogy iderondítok :oops: , de kaptunk egy ilyen kiságyra szerelhető interaktív Disneys játékot!
Nekünk már van egy így erre nincs szükségünk, ha valakit érdekelne eladnám...inkább vennék valamit (pl kiságyat avagy a kiságy egy részét :lol: ) az árán... Ugyanis ágya még nincs.... :roll:

Vadi új, dobozában van,kibontva sem volt.
A kiságyra lehet akasztani, a falra, menyezetre képeket vetít a sötétben, zenél, vannak rajta ilyen mindenféle kütyük amiket lehet huzigálni, csavargatni, csörgők...stb
Nagyon klassz kis játék :lol:
Kép

ceniko
Szeged

Ceni, mennyibe kerül?

Képzeljétek, holnap dokker!!! Remélem 7 hét után látni is fogjuk Marcipánt. :roll:

Emi, tényleg csak hopp, mikor este lefeküdtem még nem volt csak egy, mire reggel felébredtem... :shock: Amúgy egy hét alatt nőtt akkor pocak 4 centit. Most tartunk 107 centinél. Ezzel már szülni lehetne menni! :lol:

kispiskóta

Hű, anyám, Kispiskóta, én 104 centis pocakkal szültem! :shock:
Mekkora lesz neked a végén?!
(Igaz, nekem már 32 hetesen is akkora volt, meg is mondta a dokim, hogy nem tud tovább nőni, azért is keményedtem folyton, mert Emi még nőtt benne).

Képzeljétek, teljesen meglepődtem, ma istentisztelet után szóltak, hogy van egy néni a gyülekezetben, aki látta, hogy megint babát várok, szeretne majd segíteni, főzne nekem ebédet, és a fia kihozná kocsival. Rendszeresen biztos nem fogadnám el, meg ingyen sem, de szívesen kifizetném (legalább az alapanyagot), már az is nagy segítség lenne :D .

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Christine! Most nekem is úgy fekszik a kiscsaj, hogyha rúgdos, úgy érzem WC-re kell mennem, tegnap óta befelé rúgdos, elég kellemetlen, de kibírom, mozogjon csak a kis drágám, azért mondtam neki, hogy igazán megfordulhatna, de neki biztos így jó!

További jó hétvégét minden kismamának és babának!

Emi

Kép Kép
emi_25

Sziasztok! :)

Vééégre meghozták a babakocsinkat! Naggyon szupiiii! :lol: :lol: :lol: :lol: Kép
Vendég

[quote="szarvasbori"]M írta:szarvasborieg, Annee a harmadik már kijön magától is, akármekkora is legyen ;)

Na Bori, erről majd amúgy vagyunk egy páran itt, akik majd beszámolhatnak július folyamán. Igaz, Brigi, meg a továbbra is eltűntnek nyílvánított, 4-ik gyerekét váró tagtársunk szólhatna ám két szót. Tényleg, Brigi - dobhatnál egy sorszámozást az eddigi 3-ról, nehézségi fokozatokat illetően.
Én csak remélem, hogy nem folytatom a sort, a második intenzívebb volt mint az első, bár azért picivel rövidebb.
Na, ma csak óvasok asszem, éccaka érkeztünk, esik le a fejem a helyéről.
Keresztelő is megvót, de azt elértem az elmúlt 3 napban, hogy a 10 napja vásárolt cipőim nem tudtam felhúzni, mert annyira megdagadtak a lábaim. Na, ezt kihagynám a továbbiakban. Azért van valami vigasz is, mire az éccaka hazaértünk, már nem dagadtam annyira, ujjaimról is lejöttek a gyűrűk. Bár azért a cipőhúzást meg sem reckíroztam ma reggel.
Ja, s babakocsik amiket kinéztem magamnak már elkeltek, s egyenlőre újat (még) nem veszek.

Kép
kissmanó

Ja, az előbb nem ugrott be: Jovikát hiányolom.

Kép
kissmanó

Lehet, hogy hülye a kérdés, de Ti fogtok beöntést kérni?

kétfiús anyuka
babdorka

Jó reggelt!

Dorka: Én nem tudom! Vegyesek az érzéseim ezzel kapcsolatban. Az sem jó, ha szülés közben jön minden (hogy szépen fogalmazzak), de beöntést még soha nem kaptam, nem tudom, milyen, kicsit tartok tőle.

Megvettük a babakocsit...! Nagyon klassz! Hordozó is van hozzá, és a kettő együtt 18 ezer volt.

később megpróbálok képet feltenni, csak le kell kicsinyítenem.

Kép
zsuzsi**

babakocsi ülős helyzetben:
Kép

hordozó:
Kép

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Dorka
Itt a fehérvári kórházban, pl kúp van!

KépKép

KépKép
szivvi

sziasztok!

babdorka, azt nem adják automatikusan??? én mintha úgy hallottam volna, hogy kapsz, esetleg van ahol nem adják, de inkább, mint menet közben, én sem kaptam még, szóval nem várom!

jovi, tényleg nagyon eltűntél, mi a helyzet???????????????

brigi, ti hogy alakultok?

ma elkezdek nacikat átalakítani, úgy döntöttem nem veszek tizenezrekért kismamit, hanem simán megoldom én...

csajok, mi lesz velünk 1 hónap múlva? én már ezt a meleget is utálom, és +10 Cfokban + 10 kilóval, nemtom mi lesz!?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Zsuzsi
Jól néz ki! Mik a paraméterek?

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Nekem mostanában nem nőtt a hasam..nemtom és a kilóim is stagnálnak.

Hétvége jól telt, vettünk pár dolgot Samukámnak meg magamnak is 3 "hálóinget" szexi tunikákat :wink:

Pénteken jól összevesztünk a babakocsin, hogy milyet, honnan, stb.

Minden szinte meg van, hogy mit-honnan csak a babakocsi nincsen....????

Dorka!
Én sztem. fogok beöntést kérni..jobb az, minthogy a dokker és a szülésznő legyen az áldozat, meg mi is sztem jobban fogjuk érezni magunkat.
torolve_20131003125716

Szivvi: A méreteire gondolsz? Kicsit kisebb, mint az új Pierre Cardin PS 647-es terepkocsi, de nagyon jó nagy, jól elfér majd a Királylány! Szép, sehol nam kopott. Mosható a huzata. A bolygókerekek fixálhatók. Azokon sincs sérülés. Teljesen vízszintesbe dönthető a háttámla. Nagyon puha, párnázott a belseje. Van hozzá lábzsák és esővédő. A kocsi kb 1 éves. A hordozót kb kétszer használták. A huzat annál is mosható. Nagyon jó állapotban vannak.

A kocsi könnyű, kicsire össze lehet csukni, kényelmesen befér a Fiestánkba. És nagyon tetszik a színe. Olyan szép élőben.
És a kettőért 18 000 Ft szerintem nagyon megérte. És egy babakádat is kaptunk ajándékba :D

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi
Ez nagyon jó biznissz volt!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Szerintem is. Annyira sokat nézegettem a babaneten, a babaszobán, az expresszen és minden létező helyen, hogy csak na. De meglett. :)

Kép
zsuzsi**

Emi: Lopiztam tőled ötletet! NEm is tudtam, hogy a lilypie-on új vonalzók vannak, de megláttam a tiédet, és uccu....

Dorka: Alkalomadtán kicseréled a táblázatban? Köfffi

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: