A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Nyunyi!
Írtam privit!!! :lol:
Vendég

[quote="madrin"]K írta:madrinöszi Lányok,

Nekem a Konc ajánlotta azt mondta,hogy két embert tudna ajánlani az egyik Lintner a másik vmi Tétényi útis, de az már öreg, na mondom remegő kezűt nem szeretnék:)

lippa,
a próféta szóljon belőled :)))

benszi,
neked laporoszkopia után megoldott minden? Bocsi de már le vagyok maradva ki miért, vagyis nem csak hoyg lemaradva vagyok inkább még nem pörögtem fel kinek mi is a problémája :oops:

Madrin!
Laparnál látták az összenövéseket,de nekem még folyadékkal is tele volt a petevezetékem,így kikapták mindkettőt.Sajna :cry: :cry:
Utána 3héttel volt egy fagyis lombik,de én olyan depis voltam,hogy az lett volna a csoda ha megtapad a magzat.
Utána egy év pihi és most febr.2-án egy db fagyis lombik volt de semmi.Így előlről kezdődött minden.Most 3-at ültettek be oszt hétfőn derül ki mennyi albérlő van a pocakban.
Vendég

Benszi!
Nekem is volt folyadékom.... :( Szerencsére az enyémet még meg lehetett menteni.... :)
Írok privit!

Réka!
Neked is...
Tudom, ma nagyon ráérek....De majd megtudjátok, miért.....
Vendég

Timy 28!
Nekem a Zeke 3db 8sejtest tett vissza és megtapadt.
Úgyhogy szurkolok nagyon!!!!
Vendég

kriszti köszi a részletes leírást,mondjuk a fazon igazításra nem is gondoltam:)
Remélem hamar kiraknak a kórházól, elég demoralizáló számomra bent lenni.
Mondjuk diétának nem rossz:)
Mikor a Söfiben feküdtem valahol az ablakunk alatt főztek, hát képzelhetitek milyen volt erre kelni:(
Amikor szegény nővérke behozta a "fincsi" ebédet,majdnem elhánytam magam:) Így mire végre kiengedtek semmi hasam nem volt :)

gabicsibe,
sajna arra nem emlékszem, csak azt hogy öreg és nyugdíj előtt áll. De nem erőltette hoyg én döntsem el, eldöntötte helyettem:)
Mondjuk pedig az Imre szimpibb kórház, de mindegy jó lesz itt is:)
Legalábba zárójelentésssel robogok egyből át a BMC-be :)

hu benszi,
nem semmi nekem egy szerencsém van hogy hsg alapján minden szépen átjárható, bal petefészken van az endo, amire két éve azt mondják hoyg félidős ciszta ami mensivel úgyis távozik, barmok :twisted:
madrin

[quote="kriszti78"]B írta:kriszti78enszi!
Nekem is volt folyadékom.... :( Szerencsére az enyémet még meg lehetett menteni.... :)
Írok privit!

Réka!
Neked is...
Tudom, ma nagyon ráérek....De majd megtudjátok, miért.....

Kriszti78!
Az enyémet sajnos kikukázták.az egyiket a méhenkívülinél szétroncsolták,úgy,hogy azt mondták tök egészséges maradt a petevezeték./MÁV kórház/
Mikor kinyitottak akkor látták,hogy értelmetlen benthagyni.
A legszebb az egészben,hogy csak egy kivételére készültünk lelkileg.Sejtheted milyen volt felébredni :( :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Szia Krisztike78!

Bejelőltelek iwiw en!Ki van még fent a lányok közül?

Jól vagy Benszi? :D
nyunyi82
Békéscsaba

Nem csodálom...Én már azon kiakadtam, hogy ajobb oldalit ki akarták venni....Mert először arról volt szó! Fel sem fogtam....De szerencsére valami olyat látott a doki, hogy mégis benthagyta...Bár lombik szempontjából mindegy, van e petevezető..... :(

De Neked mostmár a babá(k)ra kell gondolnod!!!Túlvagy a nehezén, a rossz szérián,és mostmár 9 hónap boldogság vár...... :wink:
Vendég

Nyunyi!
Ezért keresgélek én is...És mindenki kap ma egy táblázatot, kit milyen néven találunk meg...Persze titkosba, és nem nyíltan...
JÓ????
Nekem kb. 15 emberem van.... :wink: :lol: Vadászom őket...
Legalább tudjuk kihez írunk...
:lol:
Vendég

Nyunyi!
Egyébként köszike, visszajelöltelek...Csak nem voltam biztos benned.... :oops: :lol: És már megjártam 1-2 X!!! :lol:
Vendég

[quote="nyunyi82"]S írta:nyunyi82zia Krisztike78!

Bejelőltelek iwiw en!Ki van még fent a lányok közül?

Jól vagy Benszi? :D

Nyunyika!
Köszönöm alakulok.Ma egésznap szédültem a vérnyomásom 110/60 volt.De állítólag ez evvel is jár!!!
Nálad minden ok?
Vendég

Kriszti!!!!

Nagyon jó ötlet!!!!Milyen az a titkos??? :o
nyunyi82
Békéscsaba

Madrin!
Nekem aznap mikor megcsinálták, emlékszem csak vacsorát kaptam...Valahogy az ebéd elmaradt, de végígaludtam, nem is hiányzott...Másnap jött a főorvos vizitelni, és közölte, hogy harmadnap reggel korán mehetek haza...
Mondta, nekem az nem jó, párom dolgozik, de 2. nap este el tud jönni értem..Nem nagyon akarta, a lelkemre kötötte, hogy pihenjek....
Igaza volt...Aznap este hazajöttünk, akkor csak reggelit kaptam, mivel aki aznap ment haza, már nem kapott ebédet,és vacsit....És a poén, hogy párom 4-íg dolgozott, és este 7 volt hogy felért pestre, mert nagy forgalom, balesetek hada....
De a pocakom nem ment lejjebb, mert ugye felfújtak gázzal..kb. 3-4 hónapos kismamának néztem ki, le is fotóztam....Durva volt nagyon!
Másnap csak annyira keltem fel, hogy elmosogassak, és elmenjek a házivarázslómhoz, kiíratni magam...Rosszul lettem.... :( :oops: Pedig nem vagyok egy nyámnyila...
Mellkasom feszített, vállamíg egészen fel, azt hittem meghalok! De nem elijjeszteni akarlak!!!! Csak ezek kellemetlen mellékhatások.... :?
Vendég

Már nagyon várom a hétfői UH-t!!!!
Vendég

Hogy nem ide teszem fel, hanem vagy iwiw-en, vagy emailban elküldöm mindenkinek...És akkor csak mi látjuk! Nem akarok senkinek kellemetlenséget! :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!
Nefke vagyok, örömmel látom, hogy más párja is csatlakozott a forumhoz és potolja egy időre a feleségét.
Timi nagyon szépek a képen az embriók, remélem maradnak is.
Mi is lefényképeztük, meg kaptunk képet is, de az egyik 6 sejtes volt a másik pedig talán 7.
Amugy jól vagyok, nem fáj semmim. Bár azt se tudom, hogy kellene-e? :P Tényleg lehetne valamit érzenem egyáltalán amit jót jelenthet?
akinek eddig sikerült, az érzett valamit?
Na jól van, most megyek visszafekszek ismét egy kicsit az ágyra, majd késő este még benézek hozzátok.
Nefke
nefke

Kriszti78!
Küldtem privit!
Vendég

[quote="nefke"]S írta:nefkeziasztok Lányok!
Nefke vagyok, örömmel látom, hogy más párja is csatlakozott a forumhoz és potolja egy időre a feleségét.
Timi nagyon szépek a képen az embriók, remélem maradnak is.
Mi is lefényképeztük, meg kaptunk képet is, de az egyik 6 sejtes volt a másik pedig talán 7.
Amugy jól vagyok, nem fáj semmim. Bár azt se tudom, hogy kellene-e? :P Tényleg lehetne valamit érzenem egyáltalán amit jót jelenthet?
akinek eddig sikerült, az érzett valamit?
Na jól van, most megyek visszafekszek ismét egy kicsit az ágyra, majd késő este még benézek hozzátok.
Nefke

Nefke!
Nekem csak feszített a hasam!Az embrió a leszívástól számított 6-7napon ágyazódik be.Addig semmi jel.Oszt van aki semmit nem érez.Nekem leszakadtak a melleim a beágyazódás után rögtön.A hányinger az sajnos lehet pszihés is.Drukklok
Vendég

Benszi!
Már válasz is ment!! :lol:

Nefke!
Sztem se keress tüneteket....Bele lehet örülni...Na, majd kíváncsi vagyok, én mit fogok csinálni!!! :lol: :lol:
Vendég

Benszike!

Én is megvagyok,várom már hogy megjöjjön és mehessek hsg re!Pihenj sokat,egyépként én is szédelektem ma,még mindig szédelgek néha!Frontra vagyok alergiás amióta szültem!Kicsi fiam kint játszik a kertbe ,most van egy kis nyugim! :D
nyunyi82
Békéscsaba

[quote="nyunyi82"]B írta:nyunyi82enszike!

Én is megvagyok,várom már hogy megjöjjön és mehessek hsg re!Pihenj sokat,egyépként én is szédelektem ma,még mindig szédelgek néha!Frontra vagyok alergiás amióta szültem!Kicsi fiam kint játszik a kertbe ,most van egy kis nyugim! :D

Nyunyi!
Nekem ez a betapadás óta van.Mindennap pár percig.De ma egésznap szédülök!!!
Mennyi idős a fiad?
Vendég

Benszike!

5 éves lesz decemberbe 6 án !A Télapó hozta!Lacikának hívják ,a második neve Olivér!Látom már nektek is van elképzelésetek,a nevet illetően!Én nagyon szeretnék egy kislányt,Noémi Napsugár lenne a neve! :roll: :roll: :roll:
nyunyi82
Békéscsaba

Lippa:
24-én :D
Vendég

Estrella akkor te vagy az idősebb :D !

Kriszti ebben az iwiw-es dologban én is benne lennék el tudod küldeni nekem is a táblázatot?
lippa

Lippa!

Elvileg úgy tervezem, hogy mindenkinek elküldöm, és aki fent van, attól megkérdezem, szabad-e....De gondolom, mindenki beleegyezik...
Vagy ha valaki nem egyezik bele, ide nyugodtan írhatja, őt kiveszem a névsorból.... :wink: :lol:

Egyébként most szerkesztem, és benne lesz, kinek milyen próbálkozásai voltak eddig! Remélem kellőképpen képben vagyok!!! :oops:
Vendég

Krisztike köszi,egy angyal vagy :D !
lippa

[quote="nyunyi82"]B írta:nyunyi82enszike!

5 éves lesz decemberbe 6 án !A Télapó hozta!Lacikának hívják ,a második neve Olivér!Látom már nektek is van elképzelésetek,a nevet illetően!Én nagyon szeretnék egy kislányt,Noémi Napsugár lenne a neve! :roll: :roll: :roll:

Nyunyi!!
Én dec.16-ra várom a babát!
Ha hamarabb jön lehet,hogy az enyémet is a télapu hozza :lol: :lol: :lol: :lol:
Meglesz a kislány :D :D :D :D
Vendég

Niko
Okés, várom, hogy jelentkezz!

Ma nagyon elfáradtam. Ma szerintem már enni se lesz erőm, pedig csak egy lekváros buktát ettem délben. Azt is a barátnőm vette nekem. Holnaptól megint pihi, csak ma volt ilyen zúzós. Mondjuk annyira azért nem erőltettem meg magam amennyire fáradt vagyok....
Vendég

Benszi!
December 16-ra??? Mikor volt a beülti? én dec 26-ra számoltam az enyémet és múlt hét pénteken volt a beültetés? Akkor valamit elszúrtam?
Vendég

[quote="lexi1975"]B írta:lexi1975enszi!
December 16-ra??? Mikor volt a beülti? én dec 26-ra számoltam az enyémet és múlt hét pénteken volt a beültetés? Akkor valamit elszúrtam?

Lexi!
Március26.-án volt a beültetésem!!
Van ilyen számolós program ott kitudod számolni!!
Mikor mész vérvételre?
Vendég

Benszi
Most néztem meg a táblázatban. jövő hét kedden kellene mennem, de szerdán megyek. olyan fura, hiszen alig pár nap a különbség és Te mégis mennyivel előrébb vagy. (Azzal számoltam.)
Vendég

Lexi
az már mindjárt itt van,és megtudjuk a jó hirt :lol: :lol:

Benszi
nem kell mindig kiemelned a kérdést,úgy is tudja az illető hogy mit kérdezett tőled :oops: :oops:

Kriszti
miért is érsz rá ma ennyire?? :lol: :lol: :lol:

Emese
itt is boldog szülinapot neked :lol: :lol: :lol:

bibar

Nem sokára dobok egy táblát is....Hogy legyen ezen az oldalon is.... :lol:
Vendég

Bibar!
Háááát, azért mert ma reggel jöttem haza az éjszakámból, aludtam, és még most éledezem...Ilyenkor használhatatlan vagyok...Pedig annyi munkám lenne, az uracskám már éhes, vasalnom kellene, porszívózni...De tudja, ilyenkor nem vagyok jó semmire.... :lol: :lol:
Marad minden holnapra!!!! :lol:
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

BIbar!
POnt ezért nem piszkál párom sem, ez heti 1 X fordul elő...És ő nem csinálja meg helyettem! :wink:
Ilyenkor örülök, hogy annyi pizzát, és egyéb kaját gyártok előre, és csak kiveszem a fagyóból, és hamar kész a kaja.... :lol: :lol: Ilyenekre nincs gondom...
Most viszont a pizzája felkelette az érdeklődésem!!!!! :oops: :oops: Eddig 5 kiló minusz, ami a ruhatáramon látszik is, és bevallom, a pizza a gyengém.....A múltkor kihagytam, hát, most....... :roll: :oops: :oops:
Vendég

Kriszti, igaza van Bibarnak, kapcsolódj ki!! Meg vár az holnap is :)
Egyébként az én adataimat nyugodtan beírhatod abba a bizonyos iwiw-es táblába.
Még egy apró megjegyzés: már nincs fagyisunk, így a 3. transzferünk friss stimus-ból lesz :) Amúgy nagyon ügyes vagy ám!!!!
süni76

Lukrécia veled mi van? Jól vagy? Lehet csak én voltam figyelmetlen és írtál, akkor bocs!
gombahölgy

Niko
Képzeld el mi történt. Most néztem a freemailen az üziket és visszaírt egy lány, hogy félrement az üzenetem és szól. Ami vicc, hogy jó a cím és valószínű, hogy azt kaptad meg ma reggelre! Éljen az új freemail! Még jó, hogy több szálon tartjuk a kapcsolatot. :lol:
Vendég

Lexi, azért ne erőltesd túl magad!!! Mostantól pihi!!! :wink:
süni76

Süncike!
Na, akkor ezt félrenéztem.... :oops: :lol: Előfordul néha.... :lol: Pedig úgy is van a táblában, hogy 1.február friss stimuból, 2. fagyis ami most volt...Honnan szedtem, hogy a 3.fagyis lesz???? :roll: :roll: Bocsika!!! :wink:
Vendég

Lexi!
Pihi, Pihi, Pihi!!!!!!Ismered Te azt a szót????? :roll: :wink: :lol:
Vendég

Kriszticke, semmi gond nincs belőle :)
süni76

Sziasztok!

Még mindig Timy titkáraként írok (becsületes nevem:Peti), de holnap már Ő jelentkezik, engedélyeztem neki :D :!:
Felolvastam neki az összes üzenetet, nagyon köszöni, és persze én is, a szurkolást, ránkgondolást.
Sajnos én nem tudom megjegyezni, hogy ki mit írt pontosan (csak férfi vagyok), ezért nem külön írok, és ezért elnézést is kérek!
Timy bíztatja a piciket, hogy kapaszkodjanak!
Hisszük, hogy semmi baj nem lehet, s, hogy most jött el a Mi időnk!
Köszönjük a babók képeivel kapcsolatos gratulációkat, mindkettő tiszta apja :D
Valaki kérdezte, hogy lett-e fagyasztva.
Nem lett! Ma telefonált Timy BMC-be, egy babó még küzdött, úgy volt, hogy őt fagyasztják, de nem fejlődött, így nem lett fagyasztva.

Most még gépnél leszek, így kérdezzetek nyugodtan!

Köszönünk mindent!

Puszi lányok :D
timy28

Benszike!

Bocsi hogy csak most válaszolok csak babával kint voltam,most pancsizik! Jó lenne ha tiedet is a Télapu hozná!Ha hideg front van akkor a fiúk indulnak meg megszületni!Ezt a szülésznőm monta szülésnél,és igaza lett amikor én szültem még 4 kisfiú született!Meg 1 kislány!Remélem jön nekem is az a "kislány" hamarosan! :( Legyen szép estéd!

Jó északát lányok ,holnapra drukk mindenkinek akinek kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nyunyi82
Békéscsaba

sziasztok

Antaginista protocolom lesz.
Mától Orgametrilt szedek 30-ig. Május 7-én kezdem szurni a Luverist, Puregont. Máj 11-én vérvétel és attól a naptól ezek mellé kapok Orgarutránt 7 napig. Most csak azokat a gyógyszereket irták fel nekem amiknek nem változik az ára. Jövő héten mennem kell a többi receptért is a BMC-be. Kaptam Puregonhoz pent. Tűt külön fogják felirni? Hű de bonyinak tünik most első hallásra. Akkor 11-ig nem is kell majd ellenörzésre mennem? Tele vagyok kérdéssel :oops:

csibe
csibe32

Szia Peti!!!
Timy pihenjen sokat, Te pedig kényeztesd!!! Biztos jól esik majd neki/nekik :D Azért persze az sem jó, ha túlzásba viszed az aggódást. Bár ezt is egyéne válogatja. Nekem pl. az agyamra ment a férjem, amikor azt hajtogatta: Ne ágyazz!!! Ne emeld a paplant!!! Ne nyúlj a redőnyhöz!!! Nem szorít a nadrág gumija? stb... :D
Ja, és tessék a babákhoz beszélni!!

Csibe, hát én ezeknek a gyógyszereknek a többségét nem ismerem. Annyit viszont tudok, hogy a Puregonhoz ha kiváltod az "anyagot", ahhoz adnak majd tűt. Ne aggódj! Azt lesz a legegyszerűbb beadnod. Hajrá!! Szurkolok nagyon.
süni76

Szia Peti!

Vigyázz nagyon Timyre, és a babákra....Sok puszit küldünk, neki,és kitartást a kicsivel több mint 1 hét pihihez!!!!!

Sünike!
Elhiszem, hogy idegesített párod...Az enyém is ilyen volt..Végíg szabin volt, amíg itthon voltam!!!!! :shock: :lol:
Vendég

Drága Kriszti
Ez most jogos! De jól érzem, hogy Neked is értelmező kéziszótárban kellene megnézned??? :lol: Most 3 napig megint pihi! Fekszem és házidolgozatokat írok, ja, meg egy interjút a férjemmel. Nem egyszerű, mert minden kérdésemre azt mondja, "ez milyen hülye kérdés már" Na ennyi tiszteletet kapok tőle újságíróként :D
Meg kellett volna látogatnunk Jucit a Bartóknál!!

Baby?

Peti és Timy
Hogy megy a fekvés, Te se tűnsz olyan csajszinak, aki simán punnyad. Én most tényleg próbálkozom, becsi szó!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: