A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Andi őszíntén szólva, én most mindent hanyagolok, mert tudom, hogy nem bírnám megállni, ha bárhogy elkezdjük, még ha csak apának tennék jót. De ahogy lehet, nem lesz kegyelem! :-)
Ági28

Tépd szét!!!!
szpandi

Úr isten már tenném! De még nem lehet! :-(
Ági28

Még mennyi idő? 2 hét? vágod/vágjátok a centit?
szpandi

Nem tudom. Szombaton megyek kontrollra a korházba. Akkor majd valami kiderűl.
Ági28

Helló lánykák!

Szilvi! Nagyon drukoltam neked, látod milyen erősek a petikéid! Nagyon jó hír, hogy még osztódni is volt kedvük. Gondoltam ám, hogy bemész dolgozni, de ezt már kibeszéltük egy párszor. Mindenesetre nagyon-nagyon szorítok tiszta szívből. Azért vigyázz magadra, oksa?

Szia Ági, február, modrooka, szpandi és mindenki! Bébé, üdv közöttünk. Azért ha van kedved mesélj még magadról. Mivel írtad, hogy elvileg minden rendben veletek, akkor gondolom egyszer már alaposan ki lettetek vizsgálva. 2,5 év próbálkozás után én sem húznám tovább az időt. Jól döntöttetek és abszolút nem a korod miatt, hanem az említett 2,5 év miatt.

Akkor jövő szombat a randi? Nekem 2től jó. És akkor Oktogon?
Ki jön egyáltalán?

Tök jó, hogy a gyógyszerárak jelentősen csökkennek!!

És az is szuper, hogy megint jó hangultban van a banda:)
cyprus

Szia, Cyprus!
Igen, kezd alakulni a hangulat. Nemtom, jövő szombatra mi lesz itt, pláne, ha kihozzák a koktélokat is... hajjaj! :shock: :lol:
február

A koktél az jöhet, én is nagyon szeretem. Hú, a végén kiderül, hogy egy iszákos banda verődött itt össze. Ha ezt apánk hallaná kitérne a hitéből!!!
cyprus

Vagy beülne közénk :lol: Aki éppen benne van, az úgyis csak ásványvizet kaphat. Vagy húslevest, csészében...
február

Cyprus neked alkoholmentes jöhet csak! :-)

Hirtelen nem tudtam ki az a Szilvi! :-) Én balga!

Nekem szerintem csak 3 után lesz jó! :-(
Ági28

Plusz egy nagy szelet husit mellé! :-)
Ági28

Áh, a fenéket. Nagyon laza volt ez a 6. inszem, jól megnevettetet Dévai, beszélgettünk egy nagyot, de hozzátette, hogy örül, hogy vége van az inszemeknek és jöhet a lombik. Hát ennyit arról, hogy nem ihatok alkoholt:)

Nem baj Ági! Akkor mindenki írja meg, hogy neki hánytól lesz jó és akkor egyeztetünk.

Igen a szilvi = kispinty. :) Azért ügyi vagy, hogy leesett!
cyprus

így legalább lesz kedvem szombaton dolgozni! Nézünk majd valamilyen jó kis húsfalodás, koktélos helyet...

tényleg, előtte sztem osszuk majd meg a mobilszámokat, mert ott van vagy 10 hely egymás mellett-szemben...és elég nehéz lesz egymásra lelni különben
szpandi

természetesen. :wink:
február

Oké! Akkor az asztalfoglaláskor meg kéne említeni, hogy készítsenek be a nyársra 1 jó nagy marhát, mert jövünk!
cyprus

www.kavehazak.hu/kavehazak/regio.php?id=9

megpróbálok egy linket elküldeni ami tartalmazza az ottani helyeket...
szpandi

Persze, nyugodtan megszerezhetjük egymás számát (ágiét már tudom:), de akár előre meg is beszélhetjük, hogy melyik helyre menjünk. Mindjárt megnézem szpansi linkjét. Sztem mindegyik jó hely és kb. a kínálat is ugyanaz.
cyprus

úgy értettem, természetesen nagy szelet hús, stb.
február

Hú Andi tze nagyon készülsz! :-)

Oké, meg ha ti korábban tudtok talizni, akkor nekem csak helyet kell foglalnotok, kikérni a koktélomat, és mire odaérek minden készen lesz nekem! :-)
Ági28

igen...de egyébként csak beütöttem a gugliba, hogy Liszt Ferenc tér és rögtön ezt adta ki:))
A választás kínját már rátok bízom:))
szpandi

Nekem egyedül az incognito nem tetszik annyira, mert oylan kényelmetlenek a székek. Szavazzunk?
cyprus

Ági megvárunk!!!! Majd akkor talizunk, amikor mindenkinek jó.
cyprus

Sziasztok! :D

Hát Én is benne lennék a taliban .

manoka
manoka71

Szia Manoka!

naná, hogy benne vagy! Mindenkit várunk aki szeretne jönni!!!
cyprus

Lefagyott az oldal, elveszett amit írtam. Lehetne dohányfüstmentes helyet választani?

manoka
manoka71

manóka persze, hogy lehet, én se szeretem. Aztán Andi haza is visz minket! :-)
Ági28

Lányok, én készülődöm haza. Holnap elutazunk, de lehet, hogy bekukkantok.
Sziasztok! Kép
február

Az jó lesz, mert a koktél és a meleg idő nálam beteszi a kaput, na nem teljesen de vigyorogni fogok mint a vadalma. :D

Szpandi! Hol fogsz parkolni, ott képtelenség helyet találni.

manoka
manoka71

Szia Február! :-) Jó utazást!

Manóka, majd hazatámogatlak! :-)
Ági28

De jóóóóóó :D Tetszik az ötlet.
Február! jó pihenést, és vigyázzatok magatokra!!!

Pusz mindenkinek, lassan leteszem a lantot.

manoka
manoka71

Jó nektek, mi előrre dolgozunk holnapra, és nagyon sok van! :-(

Puszi akkor mindenkinek!
Ági28

Hát én jelen esetben a husi levesre szavazom:-))))

Bár a Macskafogóbana faszagyerek koktélt ajánlanám...az igazán fini...csak füstös hely és csak este héttől van nyitva...szóval az a szombati randinkra nem túlságosan jó (ja húslevesük sincs....:-) )
modrooka

Február, jó pihenést!

Manóka, vigyázz magadra!:-)

Ági te akkor még maradsz ma is 5-ig?
modrooka

igen úgy néz ki maradok! :-(

Szép nevű a koktél, majd 7 után átmegyünk oda! :-)
Ági28

:lol:
A zene is nagyon jó:-)
modrooka

Holnap reggel meg megint megyek Vudus bácsihoz!
Ági28

Na eléköszönök!%
Ági28

Az tök jó:-))) majd mesélj, m volt!

Jó utat haza!
modrooka

Sziasztok!

Ma meglett a 23. napi progeszteron szintem, 57 lett !!
Nézegettem a neten, hogy mennyi a normális, de ilyen magas értéket sehol sem találtam.
Mennyinek kéne lennie?

Köszi a válaszokat az előző kérdéseimre!!

Bébé: csak annyit szeretnék az hozzátenni a többiekéhez, hogy 3 vérvételre számíts (legalábbis nekem ennyi volt). Az első a ciklus 2-3. napján, aztán az AIDS teszt és a végén a ciklus 21-23. napján. A teljes vérképet meg valamelyikhez hozzácsapják. Még annyi, hogy az AIDS teszt 2 hét, amire elkészül, úgyhogy, ha megvan a beutalód, érdemes hamar elmenni.
Mi most végeztünk a vizsgálatokkal, jövő héten megyek vissza.

Csatlakozom a többiek véleményéhez, a Dévai doki tényleg egy jó kis husis tüündér :D
reginana

Sziasztok szexmániások!

Azt hiszem még egyik beültetés után sem voltam ennyire pozitív mint most. Tényleg jobb hogy nem ülök otthon és biztos segít, hogy ilyen szép idő van.

Reginana a progeszteronod tökéletes, az enyém 60 fölött volt, azt hiszem 20 fölött jó. http://membres.lycos.fr/rgv/hormon.htm
kispinty

Sziasztok!

Na megjöttem vudus bácsitól, azt mondta, hogy azért nem sikerült eddíg valószínű, mert a méhfal kicsit gyulladásban volt, és lelökött mindent magáról. De azt mondta, hogy most még egy kicsit vigyázzak, hogy nehogy tehetbe essek.

Ja és hogy a mellékvesém kicsit gyenge, és a miatt fájhat sokat a derekam. :-)
Ági28

Morgensen Csajszik!

Manoka, egy kicsi kis hely azért csak lesz a környéken csak kicsit tovább tart majd meglelni :wink: vagy van valami átmeneti parkolási tilalom arrafele?

Azért gondoltam mindenképp olyan helyet kellene keresni, ahol kint is lehet ülni és persze legyen bent is dohánymentes (igazán füstmentes) rész!!! Ha mégsincs akkor teaházba kell mennünk, mert ott tutira nincs cigizés, de sajna koktél meg husi sem...Egyébként teljesen egyetértek, én sem szeretnék cigifüstben ücsörögni...De bármi, bárhol szóbajöhet még mindíg, ha tudtok valami tuti koktélos, húsos, dohánymentes helyet!

Sztem jövő hét szerda, csütörtök ráérünk véglegesen eldőnteni, lefoglalni, mert addigra tudjuk majd a várható időjárást is. Ha hasonló mint most akkor könnyebb a dolgunk, elég ha van terasz és oda ülünk.
szpandi

Kispinty, egyébként kikérjük magunknak! Csak egézséges a libidónk! :lol:
szpandi

Ágica, mit mondott meddig ne ess teherbe? Elég a következő lombikik várnod?
szpandi

Egyenlőre csak annyit modott, hogy mostanában, hogy a csalódás, stb.. nehogy jöjjön. De azt mondja, hogy jól haladok! :-)
Ági28

Ez akkor jó hír...Tényleg mikor kezdenétek? Május?
szpandi

Á a multkor azt mondta Dévisz, hogy max agusztus. De apával már hamarabb egymásnak esünk, az tuti! :-)
Ági28

Mi az oka, hogy olyan sokat kell várnotok? Nekem ugye januárban volt az első és most, áprilisban a 2., pedig még decapeptylt is kaptam, ami miatt szintén ki kell várni a 3 hónapot, nem csak a szabályozás miatt.

Naná hogy, ebben nem is kételkedtem... :wink:
szpandi

Hát Andi az ok, hogy ugye nekem megtapadt, és a 7.hétig meg is volt a babó, utánna kivették, és most meg kell várni, míg megjön egyszer, ami legalább 6-hét a műtét után, aztán még két mensit meg kell várni, és az már kb akkor lesz, mikor elmennek szabira a Déviszék, és e miatt kell várni olyan sokáig.
Ági28

Most már emlékszem! A szabadság!! De akkor tényleg jobb is így ha a vudus szerint is pihizned kell még ra :)
szpandi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: