Csajok
köszönöm a lelki támaszt aranyosak vagytok.
baba téma: nagyon szeretnék babát, és férjem is szeretne. Gondoltam, ha baba van, akkor jobban átértékeli majd a dolgokat, jobban kialakul benne a felelősségtudat, mert van kiért küzdeni, az ő vére ő kis csemetéje. Már nem vagyok olyan biztos ebben, hogy ez megtörténne. Szeretné, foglalkozna is vele, de az alapvető életfelfogása lehet nem változna a baba érdekében sem. Elgondolkodtatott ez a dolog, hogy most nem adtam meg magam, puszika, és minden ok, söpörjük a szőnyeg alá a problémát, és képtelen magába szállni, nem látja a probléma gyökerét. Nem akarja látni jobban mondva, van egy ferdített változat az agyában, és azt gondolja igaznak, ha falra mászok sem fogja elismerni, hogy alapvető dolgokban vannak nézeteltérések, ami miatt nem működik a dolog. Bűnbakot keres mindig, ő teszi a dolgát, én ne baszogassam. Ez a kapcsolat csak akkor működhet, ha mindent elnézek, és elfogadom, hogy minden jó úgy, ahogy ő csinálja a dolgokat. Ne kérjem számon, ne vonjam felelősségre, mindent csinálhasson úgy, mint mikor nem volt társa. Nekem ez nem megy jobban mondva eddig úgy ment, hogy eltussoltuk, utána pár hónap és megint előjött a probléma.