Lányok!
Nem akartam lavinát indítani! Nehogy mindenkinek előjöjjön valami apa-para jelensége!!!!!
A pasik kicsit félre vannak programozva, de azért teremtett minket melléjük a Jóisten, hogy ezeket a hibáikat korrigáljuk! Hát, rám nem lesz panasz! Korrigálok időközönként Neki olyat, hogy belezöldül!
Mirosz:
Bogesz: ez nagyon tetszett, megnevettettél..... köszönöm! A párom kimagyarázta a dolgot. Hát, elég hihetőnek tűnt....pedig már rá akartam moccanni a csajra, hogy eligazítom a fürtjeit..... Ma megyek be a céghez, ha látom a bigét, bemutatkozom neki, hogy én vagyok én......
Dimet: használd ki az alkohol előnyös hatásait a beszélgetésnél... szemtelenül őszinték bírnak olyankor lenni...... és a legszebb, hogy tényleg nem emlékeznek rá később..... az enyém sajnos még sört sem iszik soha, csak kólát...... így ez nálam nem működik....
Robcsi: szívem szerint azt mondanám (én aki 3 napig ugyanezt tettem....), hogy kár a könnyekért.... de tudom, hogy fáj a szíved! Mondd meg neki, hogy ne vicceljen ezzel, mert Neked jólesne, ha több időt lehetnétek együtt, és nagyon vágytál arra, hogy itthon legyen. Úgyhogy kapja össze magát.... jön egy vacsorával!
Mona: ismerős a helyzet.... ráadásul cégváltáson gondolkodik az enyém.... most ment át másik projekthez és utálja, szóval eddig azért nem láttam, mert 2 hónapig bedolgozta magát, ezek után meg azért nem fogom, mert új helyre megy dolgozni és bizonyítani kell...... átérzem a gondod, de hidd el, a kis jövevény otthon tartja majd! Annyira szép dolog egy kisbaba, hidd el, augusztusbtól minden időt Veletek akar majd tölteni.... addig viszont tényleg húzni kell..... sajnos, ezt meg kell értenünk.... én is szívesen mennék színházba (uram ég, mikor is voltam utoljára....???) meg vacsizni kettesben..... dehát a házat kell csinálni, hogy a gyerekeknek midnen meg legyen augusztusig.... Úgyhogy én most kb másfél évre ismét lemondhatok a kultúráról.....
Sziszike: szorítunk, légy ügyes!
mirr-múrr: puszika!
Lányok: szorítsatok nekem, ma megyek a praxisba uh-ra. A dokim kért időpontot, mert szerinte tapintásra 3 hét lemaradásban van a baba és nem érzem mozogni..... Azt mondta sos uh, és azonnal hívjam az eredménnyel. Nem gáz, nagyon, ugye?!! Hát belém tette az ideget tegnap, annyi szent! Én, aki elhatároztam, hogy a negyedikkel már nem hagyom magam.... ezt csinálták velem eddig mindnél.... és nem lett semmi gond.... amikor meg lett, nos akkor meg lesz...ták az alapos vizsgálatokat..... kezdődik a para.....
De belül azt érzem, hogy a gyerkőc jókat kuncog a doki és az én aggodalmamon! Úgy döntöttem pozitív leszek! Ja, hogy mondjak jót is: lecseréltem a dokimat és a mostani támogat (tudjátok a csasziban), legalábbis ígéretet tett arra, hogy megoldja.... Így legalább az elkötés ingyé van..... az sem kevés! Óh Istenem! Csak jussunk el a kiírt időpontig egészségben!