[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
III ker, Békásmegyeri anyukák! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Vikics,
Mit csináltok Nünbergbe? A fiúk is mennek?

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Hédi! A telefonszámom: 243-11-96 hívj fel és megbeszélünk egy találkozót esetleg el is jöhetsz ha van kedved.
Én alig várom, hogy valaki eláztasson mert kihívom a biztosítót még jól fel is önteném vizzel had vizessenek, de engem senki nem áztatott még el.
Vikics! Igen szeretnék árulni, szoktam is járni nagyon szeretem, most is összegyûlt egy csomó ruhánk meg mindenféle játékok, gyerek konyha (bár azt nem tudom hogy fér be a kocsiba).
Biztos voltatok már ott, én mindig a barátnõmmel megyek már hajnali 5.30-6 h körül. Nagyon jó buli, sok ruha meg minden van sok árus aki új ruhákat árul és nem drágán mindig náluk vásárolok, bár nekem szerencsém van mert apukám kint lakik svájcba és egy évben 2 x megyünk ki télen sielni, nyáron meg mondjuk nyaralni, de ezek az idõpontok mindig úgy vannak megadva hogy a leértékelések elkezdõdjenek. Mindig ott vásárolok be a gyerekeknek.
A szolárium tényleg egy szanatórium igaz én is tervezem már több napja de még nem jutottam le, de 12 percig fekszel nyugodtan és senki nem szól hozzád nagyon jót tesz.

Anett
eszter
 
 


Szia Anett,

Engem érdekelnének ruhák illetve játékok is.Milyenek vannak?
És természetesen hívlak majd a cipõ miatt,mondjuk csütörtökig mondjuk.

Hédi
hedvig
 
 

 
 

Hédi!

Vannak lányra való ruhák téli nyári (mert tavaly nem árultam a börzén) és kicsi fiura valók 86-os. Na meg cipõk, szandálok. Õszinte legyek még át sem néztem õket a nyári ruhákat meg csak tavasszal tudom megmutatni mert be van zsákozva és nem tudom mi jó mi nem jó. Bár most a lányom akkorát nõtt (5 éves és 116 pont jó a 122 veszek neki) hogy õsszel vettem neki egy farmert ami most bokalengõ.

Anett
eszter
 
 


Anett,

Engem olyan 92-98-as ruhák érdekelnének,és 23-as cipõk.
Addig is a bakancsot megnézem majd.
Játékaid vannak azt nem írtad.

Hédi
hedvig
 
 


Hédi!

A játékok most hogy belegondolok nem sok mert a férjem kivitte a petõfibe a bolhára, mert kinder figurákat gyûjt és kijár egy másik gyûjtõhöz aki játékokkal is foglalkozik, szóval õk adják el. Csak egy gyerek konyhám van ami nem kell mert szinte sose használták.

Anett
eszter
 
 


Sziasztok!

Látom +int pörögtetek, amíg nem voltam.Kép

Vikics,
azt elfelejtetted megírni, hogy ez melyik szolárium. Nyugodtan írd csak meg, hadd tudjuk meg mi is, hogy hova nem érdemes bemenni. Régebben én is jártam, nagyon szerettem is, de amíg a Pici a pocakomban volt, azalatt a 9 hónap alatt tele lettem anyajeggyel, és nem akarom kísérteni a szerencsémet.

Hédi,

Igaz, hogy nekem csak egy babám van, de én rettentõen rosszul viselem ezt a telet. Fõleg azt, hogy állandóan sötét van. Körülöttem meg mindenki (értsd kozmetikus, fodrász) Thaiföldre mászkál, hogy ott múlassa az idõt. ÉN IS THAIFÖLDRE AKAROK MENNI!!! De legalábbis oda, ahol napfény van!
A múltkor kínomban már azt találtam ki, hogy fogtam a lányt, jó hangosra tekertem a rádiót (remélem, a szomszédok nem voltak otthon), és elkezdtem táncikálni vele.

Ráadásul most a kislány is beteg. A férjem hazahozott egy vírust, amit aztán õ is elkapott, úgyhogy felváltva ápolhattam õket. Most meg jól meg is fázott, úgyhogy újra lázas, így persze se éjjelünk, se nappalom.

Remélem, már nem tart sokáig ez az állapot. Jaj, csak jönne már a tavasz!

Bodorka

U.i.: Bocs a kirohanásért, de kicsit besokalltam. Kép
bodorka
 
 


Sziasztok!

Hédi! Érdekel még az orverál, ha most meg tudjuk oldani a találkozást.

Anett! 86-os fiú cuccok engem is érdekelnének!

Bodorka! Én is akarok Thaiföldre menni!!! Kép

Hédi, Vikics! Hogy én hogy irígyellek benneteket! Én azóta, hogy PiciLaci megszületett, most, 3 hete voltam elõször moziban, és gõzöm sincs, mikor jutok el legközelebb. Az egyik nagymama 150, a másik 220 km.-re lakik, senki sincs, aki legalább napközben 1-2 órára elvállalná Lacikát, hogy tornázni elmehessek. Kép

BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok!

Akit érdekelnek ruhák hívjon fel 243-11-96. Nem szoktam drágán adni õket, legalábbis szerintem ami nagyon szép az max 1.500,- ft a pulcsik általában 850,- a jobbak ami nem olyan jó az 550,- 350,- a lány pamut gatyák 750,- ezek jók a pulcsik lánynak 850,- ami nagyon jó max 1100,-. De nekünk nagyon sok ruhánk van mármint a gyerekeknek, mert szinte ez a hobbim meg magamnak nem nagyon tudok venni semmit ilyenkor mindig a gyerekeknek veszek, ebben az a lényeg hogy nem szokták elhordani, és vigyázni szoktam rájuk tehát otthon mindig másban vannak amit koszolhatnak.
Ja és van tavaszi zseki is ja meg körbe kell nézni itthon.

Bodorka olvastam hogy táncoltatok, mi mindig zenélünk itthon még takarítani is úgy szoktam, mert sokkal hamarabb készen vagyok és közbe jobb kedvem van, a gyerekek is mindig táncolnak de csak ha az apjuk nincs itthon mert õ utálja a zenét.

Ha még mindig érdekel a ruha titeket hívjatok és akkor majd eljöhettek.

Anett
eszter
 
 


Akkor menjünk együtt Thaiföldre! Ki akar még jönni? Ha többen megyünk legalább mindig vigyáz majd valaki a csemetékre KépKépKép
Tényleg, Ti hogy oldjátok meg a gyerekvigyázást, ha valamit el kell intéznetek?

Anett,
mi az, hogy utálja a zenét??? Létezik olyan ember a világon, aki utálja a zenét? (Én tíz évig fuvoláztam, és ha lesz kedve a kicsinek, õt is megtanítom KépKép)

No, már jobb a kedvem Kép

Bodorka
bodorka
 
 


Sziasztok!

Én is akarok Thaiföldre menni! Nehogy kihagyjatok a buliból!!!

Hédi!

Kimegyünk egy motoros bõrzére, meg ott van egy baráti klub akiket meglátogatunk. Én és a pármom nyáron rengeteget motorozunk. Tavaly kaptam egyet én is, de törött, úgyhogy remélem kapunk hozzá alkatrészt. Bár így is lehetne használni csak elég riasztó. Az biztos, hogy mindenki maga elé engedne ezzel a külsõjével. Kép

Márti!
Ha itthon vagyunk és el akarsz menni valahová pár órára és szívesen vigyázok Lacikára. Szerintem az már tök mindegy, hogy kettõ vagy három gyerekre vigyáz az ember. Ha úgy gondolod egyszer gyertek el és meglátjuk mennyirte kivitelezhetõ.

Én is szoktam táncolni a fiúkkal. Kép Gyakran szól a sláger rádió és ha valami jó talpalávaló van mindíg táncolok egymagam vagy felváltva a fiúkkal. Õk is nagyon élvezik!
Meg aztán titkon remélem, hogy ha kiskorban elkezdjük jobb táncosok lesznek mint az apjuk.

A szoli pedíg a bronz factory névre hallgat a rendelõvel szembe ami van. Elmeséltem a páromnak a sztorit és azt mondt, hogy ha avultatni mernek a bérletbõl akkor pert akasz a nyakukba meg agy apeh ellenõrzést. Nagyon begurult, mivel sehol nincs a bérleten feltûntetve ez a szabály sem, mint semmi. Most már én is begurultam, úgyhogy felhívom holnap a fogyasztóvédelmet és megkérdezem, hogy pattoghatok-e.

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Vikics,

addig is ajánlom figyelmedbe: [url=http://www.fvf.hu/" TARGET="_top]http://www.fvf.hu/[/url]

Bodorka
bodorka
 
 


Köszi Bodorka!

Az én esetem elég speciális ahoz, hogy semmit ne találjak ott, de a telefonszám nagyon hasznos!
Holnap felhívom õket az biztos!

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

A férjem hallgat zenét de hangosan nem szereti pedig a gyerekek ha buliznak akkor az hangosan megy, fõleg a kicsi mindig odamegy és feltekeri a hangerõt a maximumra és ilyenkor mind a két gyerek hanyat homlok menekül mert rettenetesen hangos, de hiába mondom a kicsinek hogy nem szabad csak csinálja.
Tényleg a ti gyerekeitek már szót fogadnak, mert az enyém nem a lányommal már nincs baj de a kicsi szörnyen rossz, de lehet hogy a lányom is ilyen volt csak már elfelejtettem. Hiába mondok neki bármit csak azértis csinálja már kap mindig egy tockost mert a szépszó nem jött be hátha ez segít de ez se vezet sok eredményel. Most hívott apukám és mondta hogy mi lenne ha elmennénk kepingezni korzikára. Én voltam ott a nagymamámékkal még úgy 10 éves koromban kempingezni, szóval ez olyan emlék út lenne mivel már nem élnek, de nem is ez a lényeg hanem az hogy a kicsivel mit csináljak. Gondoltam veszek egy pórázt és kikötöm a sátorhoz, jó ez vicc de nekem nincs kedvem egész nap a kempingbe rohangálni a gyerek után, vagy már nyáron 2 és fél éves lesz és akkor talán megjön az esze nem tudom, max most nem megyünk oda talán jövõre.

Szóval nektek szótfogadnak a gyerekek, ha igen hogy éritek el?

Anett
eszter
 
 


Anett!

Nálunk sem fogadnak szót mindenben, de igen sok dologra rá tudom venni õket. Cumisüveget a mosogatóba dobni használat után, pártedlit a széker, koszos pelusokat bezacskózom és azt kidobják a szemétbe, poharamat odahozzák ha kérem stb..
De sajnos szelektív a hallásuk. Már 5 cm-rõl mondva a dolgot sem hajlandóak meghallani sem. Én néha zsarolom õket, hogy csak az kap gumicukrot aki ezt mag azt megcsinálja, illetve annak rajzolok halakat és a többi ilyen kapós dologgal. Ez van. A tockos semmit nem ér csak dacosabb lesz tõle. Ha nálunk hisztiznek a fiúk én mindíg azt kérem, hogy hangosabban kiabáljanak, mert így nem az igazi. Erre álltalában hamar elhallgatnak. Magamból szoktam kiindulni, mert én is elég makacs vagyok és a többi fincsi ami egy kossal jár. Nagymamám mindíg azt mondta nekem: Azt kívánom, hogy azt kapd vissza a gyerekdtõl amilyen Te voltál!
Hát ez bejött, duplán! Pedíg elvileg bakok.
Levi és Nándi most 25 hónaposak és sokkal fegyelmezettebbek az utcán mint akár 2 hónappal ezelõtt is. Úgy jönnek mellettem vagy utánam mint a kisangyal! Nyújtják a kezüket kérés nélkül! Szóval tiszta lutri az egész! Ekkora változást sosem reméltem volna. Mondjuk elég gyászos lenne a helyzet, ha nem így lenne. Sehova nem tudnék menni babakocsi nélkül.

Mi krétára megyünk a Pukkancsok nélkül májusba. Nagyon várom már! Tavaly korzikára akartunk menni mi is, de egy német barátunk azt mondta, hogy irgalmatlan drága lett, és ha ezt egy német mondja....

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Vikics!

A németek ugymond elég szarrágók, bárhová befizetnek mindent felzabálnak. Ez van egy hetet kibírunk. Mért magyarország olyan olcsó? Gondolom hallottad a benzint a mo...k megint emelték. Ma volt a férjem szülinapja és 260 ezer forintot költött el mert a kocsit kötelezõ szervízbe kellett vinni gond volt vele, ma ment könyvelõhöz ott is fizetet és jött egy pár csekk. Ha így nézed magyarország se olcsó, bár mondjuk azt hogy még olcsó ha belépünk az EU-ba akár minden héten mehetünk korzikára.
Boccs csak mérges vagyok mert mindig minden drágább a boltba ha nem veszel semmit akkor is ott hagysz 1.500,- 2.000,- forintot, mi lesz itt?

Jó neked hogy a fiaid utánad mennek, nekem most gond mivel a babakocsit a hóba lehetetlen tolni, muszály gyalog menni és bármerre megy csak arra nem amerre kéne. Talán tavasszal jobb lesz, ezzel szoktam magamat nyugtatgatni.
Ha itthon vagyunk bármit mondok neki semmi nem használ, nem szokot játszani csak ritkán de akkor is az összes neylon zacskómat kiszedi és abba tesz játékokat, bár nem érdekel mit csinál csak néha száljon le rólam egy kicsit. Bár ha valamit csinál és nagyon megdicsérem, örülök az nagyon tetszik neki és akkor tovább csinálja, majd megpróbálok ezzel a taktikával tovább menni. Képzeld el hogy az utcán sétálunk és a gyerek jó felé veszi az irányt én meg elkezdek hangosan örülni (mert halkan nem jó) és tapsolni szép látvány lesz, bár sose adtam más véleményére ilyen téren.

Anett
eszter
 
 


Sziasztok,

Vikics!Kibírod a fiúk nélkül 1 hétig?Én sajna nem hiszem.Lili eddig kb.négyszer aludt a szüleimnél,az utolsó alkalommal este 10h-kor érte kellett menni.Mindenki õt szórakoztatta,de így se volt jó,állandóan csak anyucizás volt.Így érte mentünk mozi után.
Hétvégén sokszor ott hagyjuk 2-3 órára,amíg színházba vagy moziba megyünk.

Az én lányom is olyan aranyosan sétált az utcán,most lassan egy hónapja állandóan cipelteti magát.Ma reggel gondoltam babakocsival viszem a bölcsibe,de nem elkezdett hisztizni,hogy vegyem vel.Remek volt gondolhatjátok,leizzadtam 3 perc alatt,a nadrágom sáros lett.
A nyaralás már nagyon hiányzik, Lili születése elõtt mindig a tengernél nyaraltunk.Krétán (nekünk nem tetszett),a Kanári szigeteken,Korfun.Nagyon jó volt,de azt már nem tudom elképzelni,hogy gyerekkel elmennék.Majd 2-3 év múlva.
Most Horvátországban gondolkozunk vagy a Garda tóhoz mennénk.De én félek neki vágni gyerekkel!Még csak két éves,és iszonyúan aktív,szeleburdi.Nem lenne semmi pihi benne.

Úgy döntöttem,hogy szombaton elmegyek árulni a békási börzése,van jó pár ruhám otthon,ami felesleges.

Hédi
hedvig
 
 


Márti,
Csütörtökön neked mikor lenne jó?

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Ti a duna felöli oldalon laktok ha jól vettem ki az írásaidból. Meg szeretném kérdezni tõletek, hogy van ott kreatív bolt valahol, a ti oldalatokon. Azért kérdezem mert most állítólag nagy divat és nyitnék valahol egyet, mert én is imádom csinálni, a konyhabútoromat is szalvétateknikával megcsináltam.

anett
eszter
 
 


Szia Anett,

A Duna felõli oldalon nincsen kreatív bolt még,én is a Hollós K.utcaiba szoktam járni.
De nem tudom mennyire van létjogosultsága egy ilyen üzletnek Békáson,ahogy elnézem üzletek nyílnak,üzletek bezárnak.Az emberek nem nagyon vásárolnak.Ismerek pár "boltost" itt a telepen - ne felejtsétek el immár 27 évee lakom itt -,és mindegyik panaszkodik,hogy a bevétel 0.

Hédi
hedvig
 
 


Hédi!

Mi is piacozunk a csarnoknál a ruhás részen és a kereskedõknél bevett szokás hogy mindig panaszkodnak. Az tény hogy most tényleg nulla sõt a karácsony is az. Annyira örültek hogy a kormánytól mennyi pénzt kaptak még sem volt nekik.
Én csak azon gondolkodom, hogy itt a Hollós K. L. u.-i is mehet nekik mert azért ha megfigyeled most sokkal több árujuk van mint az elején. És én imádok ilyen dolgokkal foglalkozni fõleg ha a sajátodban vagy és nem másnak gürizel. Bár én sem tudnék ott lenni max. délelött mivel a gyerekek ott vannak és ha a lányom iskolába megy szeretnék vele mindig tanulni, tehát fel kéne venni egy alkalmazottat, de ilyen helyre nem lehet mert sok apró dolog van és nem sok becsületes alkalmazott.

Azért köszi. Ezek még csak tervek lennének de legalább már egy vevõm lenne, Te mert legalább nem kéne átmenned.

Anett
névtelen
 


Hédi!

Mi is piacozunk a csarnoknál a ruhás részen és a kereskedõknél bevett szokás hogy mindig panaszkodnak. Az tény hogy most tényleg nulla sõt a karácsony is az. Annyira örültek hogy a kormánytól mennyi pénzt kaptak még sem volt nekik.
Én csak azon gondolkodom, hogy itt a Hollós K. L. u.-i is mehet nekik mert azért ha megfigyeled most sokkal több árujuk van mint az elején. És én imádok ilyen dolgokkal foglalkozni fõleg ha a sajátodban vagy és nem másnak gürizel. Bár én sem tudnék ott lenni max. délelött mivel a gyerekek ott vannak és ha a lányom iskolába megy szeretnék vele mindig tanulni, tehát fel kéne venni egy alkalmazottat, de ilyen helyre nem lehet mert sok apró dolog van és nem sok becsületes alkalmazott.

Azért köszi. Ezek még csak tervek lennének de legalább már egy vevõm lenne, Te mert legalább nem kéne átmenned.

Anett
névtelen
 


Anett,
Melyik soron árultok?

Hédi
hedvig
 
 


Anett!

Persze a németek általában szarrágók, de ez a manus már évek óta korzikára jár nyaralni és ehhez mérten mondta, hogy most különösen bazi drága lett. Azt mondta, hogy eddíg is drága volt de most Brrruuuuttááááál drága lett. De mondjuk a fõbb ok, hogy nem mentünk, hogy nagyon sokan lettünk volna és már nem volt csak 1-el kevesebb szállás a szállásadók meg nem voltak képesek azt mondani, hogy betesznek még egy ágyat. És ha már ennyire nem tudnak rugalmasak lenni akkor mi lesz ha valami nagyobb gondunk akad?
Marad a jó kipróbált kréta. Imááádomm!

Hédi!
Mi már kiskoruk óta nagyon sok helyre vittük a fiúkat és mindíg a nyüzsi közepén voltak. Szerintem ha elmennénk hozzátok Nálad is ottmaradnának. Nagyon barátságosak és bárkire rá tudom bízni õket, gond nélkül.
A Párom és szerény csapata rendezik Újszilváson a motoros találkozót, amit minden évbe a híradó és az újságok is megírnak. Ezen nekünk mindíg kötelezõ jelen lenni, mert az év lagnagyobb rendezvénye, továbbá én a barátnõimmel elõtte bemotorozzuk a balatont reklám céljából.Összesen 1/2 hét. Ez az esemény történetesen 6 hónapos korukban következett be. A nagyikkal madarat lehetett fogatni, hogy elmegyünk otthonról és csak ÕK vigyázhatnak a fiúkra. Mi meg tehettük a dolgunkat. A fiúk pedíg agyonba lettek kényeztetve.
Mindenkinek jó volt és ez azóta is így van.

Jaj a szolis téma! Felhívtam a fogyasztóvédelmet és azt mondták, hogy abszolút nem jogos amit akarnak. Megmondtam a szolis lánynak aki tök ki volt akadva, hogy felhítam õket. De aztán érvekkel alátámasztottam a mondanivalómat és úgy néz ki belátta, hogy igazam van. Már csak a fõnöke van hátra.

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

A piacon a 66. pavilon a miénk, hátul van a hosszú zoknis és azzal szemben a sarkon, mögöttünk a játékos van.

Korzikához csak annyit, hogy nem tudom, hogy kell kempingezni, mit kell vinni, mit lehet fõzni, meg pl. a gyerekek tejét hova tegyem? Én csak nagyon régen voltam kempingezni és akkor ugye ezek nem az én feladataim voltak, hanem a nagymamámé, tehát fogalmam sincs hogy szokták csinálni.
Amúgy hogy lehet ide fotót feltenni, mert láttam nektek is van.
eszter
 
 


Sziasztok!

Vikics! Köszi a felajánlást, ha egy kicsit kitavaszodik, jól összeismerkedhetnénk a játszótéren. Úgy, ha már ismerne benneteket, biztosan szivesen is lenne veletek Lacika. Imádja a társaságot! Kép Viszont még meggondolhatod, figyelmeztetlek, az én kicsi Bak-omnak Kos a holdja! Kép hajaj... Kép Egyetlen reményem az a jó kis rák aszcendens, az talán lágyít rajta valamit! Kép

Hédi! A Garda tó az merre van? Azt hiszem, én is megpróbálok eljutni szombaton a börzére. Már csak a kimozdulás miatt is. Az lesz a legegyszerûbb, ha ott nézem meg az overált, már, ha addig el nem adod. Kép Lesz valami különös ismertetõ jeled, esetleg lehet már tudni, hogy merre leszel, vagy próbáljalak felismerni a profilodban lévõ képrõl?

Anett! Két vevõd lenne! Kép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Szia Márti,

Nem tudom,hogy hol fogok árulni,attól függ hova kapok aztalt.Különös ismertetõjelem nincs,a kép alapján tudsz csak eligazodni.
Nem tudom mikor tudsz jönni,ugy 8h-tól llh-ig tervezem a börzézést,mert délután még babazsúr lesz nálunk.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Ma igen szép napom illetve délutánom volt mert 3.30 óta uton vagyok és most 7.30-ra értem haza. Hulla fáradt vagyok de az internet miatt még fõzni sem volt idõm így most gyorsan odatettem.

Most szombaton lesz a börze, lehet hogy megnézném én is, bár úgysem isrelek meg titeket. Nem fura mindig irogatunk egymásnak végülis elég sokmindent tudunk a másikról és talán elmegyünk egymás mellett pl. a börzén, lehet hogy nem is szeretjük egymást, mármint vannak akiket csak látásból ismerek és látom rajtuk, hogy nem vagyok valami szimpi nekik, nem is köszönnek, de fogalmam sincs miért én már kinöttem ebbõl.


Anett
eszter
 
 


Sziasztok!

Én is voltam még az õsidõkben, valamikor '93-ban sátorozni Korzikán, egy diáküdültetõ társasággal (mellesleg szintén német diákokkal). Teljesen nomád körülmények között laktunk, magunknak fõztünk. Nagyon jó volt, két hétig tartott, és voltunk egy négynapos gyalogtúrán (az kevésbé volt jó), amikor is körbejártuk a sziget "nagylábujját". (Ha megnézitek a térképen, olyan a sziget alakja, mint egy talpé.) A környezet gyönyörû, vadregényes, de már nem mennék így vissza sátorozni. Öreg vagyok én már ehhez Kép

Bodorka
bodorka
 
 


Szia Anett,

Mibõl gondolod,hogy sokaknak,így nekünk se vagy élõben szimpi?Én is ezt gondolom magamról,de aztán általában csalodok.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Bodorka, bennem is ez van mert én is voltam korzikán kempingben és nagyon jó volt, mint gyereknek, de most ha belegondolok nincs hûtõ, nincs víz, van közös zuhanyzó meg sok pór, homok. Én is elszoktam ezektõl de lehet hogy a gyerekek nagyon jól éreznék magukat és ezért talán muszály kipróbálni, ha nem jön be akkor visszamegyünk svájcba.

Hédi. Nekem sok olyan barátnõm van aki mondta, hogy utált engem amig meg nem ismert, lehet hogy nincs szimpatikus arcom, de nem haraptam le a fejüket mikor megismertek. Biztos neked is volt olyan hogy valaki nem szimpi de ha megismered rájössz hogy mijen rendes csaj. Írtam, hogy most is van olyan hogy szinte minden reggel találkozunk babakocsival egy pár anyukával, nem ismerem õket de mivel általában minden reggel találkozunk ezért köszönök neki, de nem igazán szoktak visszaköszönni. Nem tudom de ez szerintem így normális, de lehet hogy én látom másképpen a dolgokat.

És még valami. Képzeljétek ugye a fiam jövõre (február) menne oviba évközbe, de tegnap mondták az ovónénik, hogy annyian lesznek az oviban, hogy nem kéne vinni a kicsiket hanem inkább vigyem bölcsibe. A bölcsit meg annyira nem szeretem, bár igazából nem is ismerem. Hogy most mit csináljak nem tudom. Az oviból nem tanácsolták el mert mivel odajár a tesója így kötelesek felvenni csak hát nagyon kicsi az ovi és nem nagyon férnek el és kb. 6 kicsi testvér menne a csoportba. Jó mi, pedig alig vártam, hogy a nagyobikkal együtt menjen.

Anett
eszter
 
 


Sziasztok!

Márti!

Hidd el, hogy én már elég edzett vagyok gyerek ügyben. Levi és Nándi is tud olyan cifrákat csinálni, hogy a kötél ideg is néha kevés. Most éppen egy hatalmas kartondobozt hámoznak a szobába és szerintem meg sem állnak amíg legalább a felét fel nem aprították és szét nem szórták mindenhová. De legalább csend van. Meg kell tanulni mérlegelni. Csend vagy kupi. Én a kupi mellett vagyok inkább. Tegnap betettem õket aludni és mire begyitottam szép csendben kirámolták a ruhásszekrényüket amíg elérték. Térdig álltam a ruhában! Persze nem örültem neki, de befogtam õket a rendrakásba és 15 perc múlva a helyén volt minden. Hideg vér! Ez a mottóm. Kép Kép

Anett!
Lehet, hogy nincs semmi unszimpátia abban aki nem köszön, csak éppen máshol jár az esze. Én sem vagyok jelen gyakran mikor babakocsival sétálunk. Csak bambulok és élvezem, hogy nyugi van. Lehet, hogy más is ezt csinálja. Arról nem is beszélve, hogy az arcmemóriám a nullával egyenlõ. Állítólag az ideg és egyéb kimerültségek idõszakosan rontják a memóriát. Na az enyámet totál kivégezték ebbõl a szempontból. Remélem késõbb helyrejön. Kép
A szimpiségrõl meg annyit, hogy tõlem már nem egyszer kérdezték meg emberek, hogy miért utálom õket. Pedíg nem is utáltam õket, csak biztos van valami arcmimikám amitõl azt gondolják. Persze ezek az optimista szemléletek...

Most láttam, hogy keddenként hastánc tanítás van 17h-tól a mûvházban. Lehet, hogy elmegyek és megnézem. Tök jó dolog lehet. Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Tényleg nem tud valaki egy jó ovit? Lassan nekem is utána kéne járnom.

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Hédi! Mi reggel kimegyünk a CORA-ba bevásárolni jó korán, amint hazaérünk, meg kell etetni Lacikát, 9 elõtt nem hiszem, hogy készen leszek. Szóval olyan 10 óra körül (+-fél óra) fogok odaérni, ha sikerül eljutnom. Életem Párja még mindig nem tudta megmondani, hogy mikor és mennyit dolgozik a hétvégén, így nem tudom még, hogy hogy alakul a programunk. Ha õ itthon lesz, akor rá hagyom a kipakolást és Lacikát, akkor már fél10 körül kiérhetek, de ha nekem kell elpakolni, és utána magammal kell cipelni a gyerkõcöt is, akkor fél11 elõtt tutira nem érünk oda.

Anett! Tényleg furcsa, hogy egy csomó mindent megbeszélünk, és igazából nem is ismerjük egymást. Olyan jó lenne személyesen is találkozni az egész társasággal! nem vidéki származású vagy véletlenül? Én egy 1.500 fõs kis alföldi faluban nõttem fel, ahol totál természetes volt, hogy mindenki köszön mindenkinek. Hát, megdöbbentettem néha a pestieket, mire sikerült leszoknom róla! Kép Viszont itt a ház körül azokat, akikkel gyakran találkozom, már elég jól megneveltem. Kép Elször csak néztek rám, mint egy csodabogárra, másodszor már mormoltak valamit az orruk alatt, és ma már van, aki elõre köszön. Kép

Vikics! Nálunk is a kupi van és a csönd legtöbbször. Az egész lakás úgy van kialakítva, hogy bátran szabadon engedhessem Lacikát. Azért persze meglep néha. Kép Mert ki veszi észre elõször, ha pl. egy namszabad kategóriába tartozó szekrényre elfelejtjük visszatenni a gyerekzárat? Kép Az, hogy a ruhákat ki-be pakolássza, már meg se hat. A minap az összes tiszta body-ját és zokniját berakta a szennyesbe, aztán mindent, ami a szennyesben volt, visszapakolt a tiszta ruhák helyeire, ahogy sikerült. Ezt szerintem többször megismételte, mert úgy összekeveredett a tiszta és a koszos ruhája, hogy képtelen voltam kiválogatni. A férjem se lepõdik meg, ha a fekete zoknijai között bugyit talál, de én se, ha a meleg harisnyáim és vastag zoknijaim között úszósapka akad a kezembe. Kép Csak akkor van gáz, ha keresek valamit, ami nincs a helyén... Kép A konyhában külön szekrényben vannak a szabad és a nemszabad dolgok, az utóbbin van egy félfordító, amit szintén elfelejtek néha ráfordítani. Kép Legtöbbször amíg fõzök, csatateret csinál a konyhából, néha már lépni se tudok tõle. De azért a minap, mikor a babakozmetikumokkal pancsolt, kicsit lesápadtam. Kép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok!

Látom mindannyiunk gyereke(i) hasonló kaliberüek. Szombaton én is lemegyek a bababörzére megnézni jó lenne valami ismertetõjel tõletek, talán Vikics neked nem kell mert gondolom két fiúgyerekkel nem sokan fognak futkározni ott. Errõl jut eszembe már lehet jegyetrendelni a májusi nagy bababörzére én már megtettem mert hamar elfogy ha valakit érdekel itt a telefonszám: 437-1503. Úgy látszik most is nagy tömeg lesz mert már nagyon sokan rendeltek jegyet pedig nem láttam sehol hírdetve, direkt vettem egy anyák lapját hogy hátha benne lesz de én nem láttam, ezért írtam egy levelet a kismama újságnak és elküldték a számot, ezért jó az internet.

Nálunk is általános a kupi, pedig a férjem amig én elviszem a gyereket az oviba addig minden reggel kipórszívózik, elmosogat, összepakol és mégis estére csatatér az egész lakás.

Sziasztok
Anett
eszter
 
 


Sziasztok,

Most láttom csak milyen szerencsés vagyok,Lili nem szeret pakolni(gyorsan lekopogom).Néha felveszi a fürdõruháimat,meg az úszósapkát járkál benne egy picit aztán kész.
Engem inkább azzal készít ki általában,hogy nem tudja elfoglalni magát.Akármit csinálnék,jön utánam,hogy vegyem fel,vagyis foglalkozak vele.Pedig annyi játéka van,tõlem nyugodtan a lakást is kipakolhatná,de nem.Mondjuk most elérte a mese korszak,és állandóan a videót nézi.Remek!Ezt nem szerettem volna,de mit csináljak?Amikor megjön a bölcsibõl,olyan fáradt,hogy nem lehet semmi játékra rá venni.És inkább nézze ezt,mint a valóság showkat.

A nagy börzén nem szeretnék árulni,az olyan nagy üzemi.Itt a közösségibe általában ismerek már mindenkit,vannak visszatérõ kuncsaftok.

Anett!Te véletlenül nem szõke vagy?(Nem bántásból,csak probálak beazonosítani.
Én is köszönök általában az ismerõs gyerekeseknek,de néha rám is furcsán néznek.
Oviról még nem nagyon hallottam jót itt a telepen,mi szerintem elviszük majd innen.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Hédi,
jól láttam, Te tényleg hajnali hatkor írtál be elõször? Nem semmi! Nálunk a kislány általában fél hatkor kel, de én akkor még olyan kába vagyok, hogy gondolkozni sem tudok, nemhogy csevegni az ineterneten! Csak miután fél nyolc körül lefektetem, majd én is alszom egyet, azután indul a napunk.

Anett,
kérdezted a fotófeltevést. Bemész a profilodba (vagy Eszterébe), ott van egy olyan rész, hogy képek, nu, ott rákattintasz a képfeltöltésre, Browse-zal kiválsztod, hogy a gépedrõl melyik képet akarod feltenni, és aztán hajrá!
Kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e!

Vikics,
nekünk is számolj be a hastáncról! Én is szemezgettem vele, de inkább konditerembe kezdtem el járni. Ez közelebb is van, meg jobban meg is felel a célnak, ha a nyárra karcsú és szép akarok lenni. Kép
Én inkább thai chire vagy callaneticsre mennék, de ilyet nem láttam a környéken.

Bodorka
bodorka
 
 


Sziasztok!

Márti!

Én sajna nem leszek ott a bõrzén, mert elutazunk holnap délben, de talán jobb is mert már annyi ruhát vettem nekik. Én meg aztán olyan vagyok,hogy ha meglátok valami jót képes vagyok mevenni, aakor is ha annyira nem kell. Kép Imádom õket öltöztetni. Tegnap megvettem nekik életük elsõ adidas cipõjét. Azt sem bírtam ki. Le volt értékelve kb 6000ft-ra és ahhoz képest nagyon jó minõségû. Szerencsére volt 2 db 25-ös méret. Az pont õsz környékére hordható is lesz. Bár most sem túl nagy. Hazaérve meg hozzánéztem a kabátjukhoz és tök ugyanolyan színek vannak benne. Kép
Gondolom azért egyszer csak összejövünk mind.

Felteszek egy új képet a profilba. Most csináltam fürdés elõtt. Annyira édesek voltak. Kép Teljesen véletlenül vannak egyformában. mert otthon nem igazán szoktak így lenni.

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Hédi, nem vagyok szõke hosszú barna, most vöröses (jól elcsesztem) a hajam szine és cipelek magammal egy 5 éves kislányt és egy babakocsis 2 éves kisfiút.

Bodorka, bementem a profilomba de nem volt ott semmi, ilyenkor mi van? Nem értek én a számítógéphez.

Az én lányom nagyon jó oviba jár már írtam róla de nálunk is teltház van és a kicsit jövõre én sem vihetem még, mehet a bölcsibe (végre) szeptemberbe. Nem vagyok boszorka a gyerekekkel de néha kezdek besokalni, már kb. 5 és fél éve vagyok itthon és már kezd belõle elegem lenni, már el szeretnék menni néha a civilizációba az utánfutóim nélkül, ja és a fogaim is lassan kiesnek remélem még szeptemberig kibirják mert akkor nagy generál lesz rajtam, mert már rámfér, csúnyán le lettem strapálva. Szerencsére nekem fogyni nem kell mert anyám jó apát választott nekem és tõle örököltem a soványságot, na azért nem vagyok gebe de most végre híztam 5 kilót, mert elötte tényleg girnyó voltam.

Anett
eszter
 
 


Vikics,

Tényleg nagyon tüncik az ikreid. Ezen felbuzdulva én is feltettem egy képet a Bimbulkámról, sõt egy egész weboldala van a kisasszonynak, a férjem gyártotta, nézzétek meg, ha arra jártok.

Anett,
akkor passz.

Bodorka
bodorka
 
 


Fúú azt ne nézzétek, hogy mennyire koszosak. Vacsi után volt. Kép

Ha jövõ januárba be akarom iratni õket az oviba, akkor mikor kéne nekiveselkednem a témának?
És hogy megy az oviválasztás? Mindenhová elmész és kérdezõsködsz? Annyira nem tudom mit kell csinálni ilyenkor!
Vasárnap elolvasom ha írtatok. Most megyek lefeküdni, mert holnap hosszú nap lesz elõttem, estére meg 800km mögöttem. Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 


SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!

Legalábbis az egyik gyereket a kicsit sikerült feltenni. Hány fotót lehet felrakni mert még véletlenül se sikerülnek azok ahol ketten vannak. Ezeket a fotókat meg apukám küldte meg lemezen, mert neki van hozzá masinája.

Sziasztok
eszter
 
 


SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!

Legalábbis az egyik gyereket a kicsit sikerült feltenni. Hány fotót lehet felrakni mert még véletlenül se sikerülnek azok ahol ketten vannak. Ezeket a fotókat meg apukám küldte meg lemezen, mert neki van hozzá masinája.

Sziasztok

Most néztem de be van csinálva a pelusba, bocsi.
eszter
 


Mi van itt a másodiknál nem lehet megnézni, mit csináltam rosszúl?
anett
 


most mégegyszer próbálom

Szabóné Ábrahám Anett
anett
Fajsz
 
 


ma már nem próbálom többet, nézzétek végig az egyiken csak a kicsi a másikon mind a kettõ látható, igaz hogy az utóbbi skennelve volt.

Jó éjszakát mindenkinek.
Egyedül milyen jól elirogatok, lehet hogy nyitok magamnak egy fórumot.
Hú jó késõ van reggel 7 kor kelek, szép leszek a tükörben.

Szabóné Ábrahám Anett
anett
Fajsz
 
 


Anett,
ügyes vagy, látod megy ez neked nélkülünk is! Kép
Nagyon szépek a gyermekeid!

Bodorka

U.i.: Szép voltál a tükörben?
bodorka
 
 


Köszi, igen szép voltam a tükörben a szemeim jól be voltak dagadva, látni nem láttam semmit. Egyszer reggel jött a barátnõm és õ keltet fel, azt mondta mikor meglátott, hogy így még nem is látott engem. (kis célzás) De ez nálunk mondjuk megengedett dolog ilyenekért sose haragszom meg, másnak is biztos nyúzott a képe reggel.

Szabóné Ábrahám Anett
anett
Fajsz
 
 


Sziasztok!

Megjöttem! Nagyon jól éreztem magamat! Kép Bár az autónk útközben leszázalékoltatta magát, de nem tudta elvenni a kedvemet. Egy csomó motorosboltot végigjártunk és kaptam rengeteg mindent a szezonra. Nagyon örülök. Kép
Milyen volt a bõrze? Találkoztatok egymással? Bár ahohy nézem ki is beszélgettétek magatokat, mert péntek óta egy új szó sem keletkezett.

Anett!

Gratulálok a képekhez! Végre megnézhettem. Nagyon szépek a gyerekek!

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Köszi, szenvedtem vele eleget mire feltettem, de legalább megtanultam hogy kell.
Nem tudom, hogy a többiek voltak-e börzén mert én nem tudtam elmenni mert elfelejtettem, hogy a lányomnak szombaton tornája van.
Február 28-án lesz aprók tánca a közházba, szoktatok járni ? Mi már ott is régen voltuk de most persze ha nem felejtem el lemegyünk.
Én amúgy a kicsi miatt nem nagyon szoktam elmenni velük semhova, szegény lányom szívja meg, hogy testvére született. De remélem nyáron már változik egy kicsit.
Voltunk a játszón és amikor már mennünk kellett persze a kicsi nem akart, kb. 5-6 alkalommal verte magát földhöz hogy vissza akar menni, én minden alkalommal a kapucniánál húztam fel, gondolom nem volt neki kellemes, és amikor felállt újra ment vissza a játszóra, én ugye megint kihúztam onnan õ megint földhöz verte magát én újra a kapucniánál fogva felemeltem és húztam hazafelé. De úgy látszik ezt a csatát én nyertem mert kb. a 6. alkalom után fogta magát és egy szó nélkül elindúlt hazafelé. Jó mi.
Én amúgy már teljesen kivagyok mert nem bírok vele és nem tudom mit csináljak hogy ne legyen rossz. A lányommal semmi gond nem volt mikor kicsi volt, jó õ is rohangált össze vissza de kb. 2 éves korától nagyjából szót fogadott, és soha nem hisztizett, szóval nekem ez új dolog és nem tudok vele mit kezdeni.

Anett

Ui.: Bár a fiam se rossz ha olvasok vele vagy játszunk valamit de kinek van kedve meg persze energiája egyész nap.
anett
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: