A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Bibar én érzem,hogy sikerül neked a :D :) :D :)

Nagyon szorítok!!!!!

Numato, Lukrécia örülök a jó híreknek!!!!

Gabicsibe, még ne add fel!!!!!!!!!! Most hány napos lenne a cikulosod?

Süni nagyon sajnálom!!!!

Én is Konc doki magánrendelőjébe járok. Még sosem vettem észre, hogy többször behívott volna mint ahányszor kellett. Nagyon korrektnek tartom. A múltkor mellettem ült két kismama, az egyiknek kéthetente, a másiknak háromhetente kellett jelentkeznie. 9 és 12 hetesek voltak. Az inszeminációk mikor voltak sokszor a kórházban jelentkeztem és nem szólt semmit sem. De szerintem amikor ennyi pénzt költünk gyógyszerre akkor 10000 ft megér annyit, hogy nem kell 3 hónapot várni csak egy konzultációra. A másik szempont, hogy sokkal több idő van beszélgetni mint a kórházban. A vizsgálatok is gyorsabbak. Csibének is én ajánlottam, és örülök, hogy meg van elégedve. A másik hogy egy sima nődoki is kb. 8-10000 Ft-ot kér, itt meg mégis egy elismert szakemberről van szó. a rendelésen ott van Kanyó doktornő is tehát egyből két orvos van ott és tudnak konzultálni.
málna79

Lexi!
Igen, erről nem beszéltünk!!!De amit láttam, annál lehet picit 1 cm-rel lejjebb adni, és beljebb 2 cm-rel.... :lol: Remélem érthető!!!A megkezdés jó...Igazi Dr. lesz(vagyis már az) a férjed, mire végeztek!!!!Háát, a krémet akkor ne használd!!!!Ne kockáztass!!!Nme is tudtam, hogy nem szabad, azért ajánlottam! :(
Marad a borogatás, jegelés!!!

Süncikém!!
Imádoma hozzáállásod!!!!!Én a sikertelenség napján jól kibőgtem magam, és még aznap chipset, és csípőspaprikát ettem(ugye az tiltott volt addig, ,és én imádom)....Csak így lehet továbbmenni!!!!Ha begubózol, azzal nem lesz jobb...Én is azt tettem azután, de hamar rájöttem, nincs értelme..Addig megyünk, míg nem lesz babánk!!!Kerül amibe kerül!!!! :lol:

Nyunyi!
Én most várom Csibét, hogy jelezze, mennyi lett a gyógyszerár....És annak függvényében indulunk...
De ha májusban nekikezdünk, akkor pont anyaralásra lenne a sűrű feljárkálás...Viszoont ha júniusban kezdünk, akkor is belesik a nyaralásba...Így ha akarom ha nem július marad, vagy nem megyünk nyaralni!!!!
Nehéz döntés...Mert lehet ez lesz utsó nyaralás kettesben.... :wink: :lol:
Vendég

Süni
de igenis illik poénkodni,olyan jó hogy ilyen vagy :lol: :lol: nekem a brutál nyálkahártyám/15/sem volt nagy vérbőség :oops: :oops: fórró fürdő és szex,aztán hipp-hopp megjön :lol: :lol:

bibar

Málna
remélem jól érzed :lol: :lol: :lol: férjem focit néz,én meg unatkozom,jó hogy te is felbukkantál :lol: :lol: ja és azt is remélem hogy neked meg az első sikerül,mint sok más lánynak itt a topikon :lol: :lol:

bibar

Lexi!
Jut eszembe!!!A mérleget dobd ki!!!!!Mert a kilók csak jönnek-jönnek...Hisz növekszik eg yélet benned!!!!Egyébként nem vészes, de legutóbbi találkozásnál semmi pocakod nem volt!!!!!és most!!! :shock: Nem csoda, hoyg gratuláltak...Tudnak valamit!!!! :wink:
A fürdőkádas sztori jó lehetett!!! :lol: :lol:
Vendég

Kriszti, azért a lelkem még fáj, de azt hiszem túl leszek rajta. A férjem miatt aggódom. Úgy érzem, nem beszéli ki magából, közben meg egy csomó minden miatt őrlődik (melóhely, piszkálódásaim...), de ma lelkiztem a legjobb barátjával és segített pár dologban. Úgyhogy a jövőben egymás lelkét ápolgatjuk és szeretjük egymást :D Én pedig megpróbálok kevesebbet kötekedni...
Na, de szerintem nyaraljátok csak ki magatokat!!! Azon a pár hét csúszáson már nem fog múlni semmi!!!

Lexi, köszi az infót. Azért felkészülök minden eshetőségre már holnaptól :) Viccesek lehettetek a fürdőkádban :) Nagyon örülök, hogy jókedved van! Csak így lehet átvészelni ezeket a dolgokat.
süni76

Krisztike

Ok,gyenge poén volt...... :lol:

Gabi

küldenék lóherét én is....szorítok!

Bibarci

Nyunyikám,hanyagol az urad??? :lol:
lukrécia

Lukrécia!!
Áááááááááááááá, dehogy....Legfontosabb az önismeret!!! :wink: :lol: :lol: :lol: Sztem pont ilyen vagy!!!remélem egyszer majd találkozunk!!! :lol:

Süni!
Én is sokat piszkálódtam , és uyge párom senkinek nem mondta el...Nála ez tabu, családi ügy, amit a lakás falain kívűl nem visz ki...Sztem szégyelte....A mai napíg az ő ismerősei, családja nem tudja! :roll: :(
Lehet igazad van, megyünk nyaralni!!!Még azt is bevállaltam volna, hogy a deca-t szúroma nyaralás ideje alatt...de nem úgy jön ki! :( Az a 2 hónap már nem oszt nem szoroz.....
Viszont onnanstól nem dolgozhatok! Épp ma mondta az egyik kis főnököm, hogy felejtsem el, hogy dolgozom, ő lesz az, aki elzavar legelősször, ha meglát!!!Hisz nagyon sokféle betegség előfordul, és nehogy elkapjak valamit!!!Olyan édesek!!!!! :lol:
Vendég

Bibar!
Gyere nálunk van egy plussz...Egy van a nappaliban, egy a konyhában(ha főzök, mert elég sokat töltök e helységben), és egy van a szekrényben, mert a hálóban van a számítógép, és azon nézzük a tv-t.....Ja, és egy kicsi van a garázsban, az volt a régi munkahelyemen, éjszaka azon tv-ztem... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sünci
Elkaptam hálóval :lol:
Fel a fejjel sikerülni fog és míg van lehetőség nem szabad feladni!!
Bizony a férfiakat is megviseli ez a sok tortúra csak hát ők nem nagyon mutatják ki!

Málna
28 napos szokott lenni,ma már barnázok és szerintem 26.napra meg is jön!

Kicsit elpityeredtem,de a párom megvígasztalt!Mondtam neki készüljön,mert kárpótlás képpen szombaton kifosztom a bukszáját :D
gabicsibe

Kriszti:
Ha tudsz valamit a gyógyszerárakról üzenj nekem is. Én is kezdenék elöbb, csak a nyaralás miatt nem akarom. Viszont ha hazaértünk és utána mikor legközelebb megjön már megyek is.
Remélem jöttök nyaralni ti is velünk. Jól kipihenjük magunkat, feltöltődünk, aztán irány a BMC.
Lexi:
Köszi, hogy gondoltál rám is, velem nem történik semmi. Azt leszámítva, hogy már megint valami barnás folyásom van...kész vagyok. Szerintem a hormonjaim megint sz..rakodnak.
Olyan jókat írsz, mindig nevetek. (azért az a Laokoon-formáció nem semmi lehetett :D )
Süni:
:( Marad a nyár nekünk.
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Gabicsibe
Most megpróbálok Neked egy képet küldeni. Ha nem sikerül,akkor a szándékot nézd.

Kép
Vendég

ERika!
A www.kiscsilli.try.hu-n is vannak édes smile jelek...Jó böngészést!! :lol:

Juci!
Lemaradt!!!!165 centi vagyok..Nem valami magas, de tudod: Jóból kicsit adnak!!! :lol: :lol:
Vendég

Gabi
Sikerült! Szóval azt hiszem osztozhatunk rajtuk. Nagyon édik! Bár a férjem nem lesz lelkes, mert koromfekete haja és szeme van. Szóval nem mondhatni, hogy kiköpött apjuk lesznek a gyerekek.
Vendég

Lexi!
Jéééééééééézusom!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Ez azért már túlzás!!!! :lol: :lol:

EStrella!
MI is ha hazajövünk, nekem utána kb. 1 hét 10 nap múlva lenne a szurizás...Ha újra long protokollt csinálok, és ha megyünk nyaralni!!!!Bár reménykedem, hoyg veletek megyünk!!!
Az árakról persze hogy szólok...Még sehol nincs, ma néztem az orvosi listában is....:(
Vendég

Drága Krisztim! Remélem ezt a dumát nem egy pasitól hallottad? Tudod, azért ez nem mindig igaz :oops: :lol: (Mármint azt, hogy a jóból keveset adnak)
Vendég

Jóéjt lányzók! Elvonulok pihizni, tévézni.
Ja, azt nem is mondtam, mekkora hős voltam ma, ugyanis eredményhirdetés után bementem dolgozni. Már hiányoztak :)

Na, pusszantás és mega-giga drukkok holnapra!
A kismamik meg pihenjenek sokat!!!
süni76

Lexi!
Kép Ez jó!!!!!!!!!!!!!!!Nem, nem pasitól hallottam!!! :lol:

A gyerek nálatok ha szőke lesz, tiszta anyja lesz!!!!Panaszra nincs ok!!!Valakire hasonlít!!! :wink:

Süncikém!!
Téynleg hős vagy!!!Én még 3 napot itthon begubóztam, és önsajnálatot gyakoroltam!!!!
Vendég

Na, akkor itt a tábla! A hiányzó adatokat még kérem!!! :wink: :lol: Kép
Kép
Kép
Kép

Akkor holnap Timy, Madrin, és Baby jön haza jó hírekkel!!!!!Várunk benneteket!!!
Vendég

Jó éjszakát mindenkinek!!!
nyunyi82
Békéscsaba

jajjjjjjj, most nézem, a régi táblát tettem fel!!!!!!!!!!!!Jajjjjjjjjj! :oops: :oops: Na, máris javítom!!!!
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi mindenkitől, hogy foglalom a helyet!!!!! :oops: :oops:
Vendég

Kép
Süni!!
Ajnálom,hogy így alakult nálatok,de ne csüggedj!!!
Nekem sem volt más lehetőségem,mert nincsenek petevezetékeim! :cry: :cry: :cry:
Sikerülni fog,csak ne legyen egy pici kételyed sem!

Numató!
Elfelejtettem gratulálni neked,de most GRATULÁLOK! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti78!
Köszönöm,hogy feltettél a táblára!!!Nekem ez már a 6.lombikom volt!!És köszönöm a gratulációdat! :lol:
Megértem a türelmetlenségeteket én 8 évet vártam erre a pillanatra :P :P :P
Vendég

Szép jó reggelt!

Kriszti78!

Köszönöm hogy feltettél a táblázatodra,én az Újvári Elemérhez járok ,Szűcs dokinál keztem de nem vált be és átkértem magam az Újvári dokihoz,nagyon jó fej!Elvileg ő nem csinál programot de el válalt amig nem találok mást!Tudtok nekem valakit ajánlani?Zeke dokiról halottam hogy jó fej.

nagy drukk mindenkinek !
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Nyuny!
Én a Zekéhez járok!
Van egy nem egyszerű stílusa,de én bírom.Volt már olyan nő,aki sírva rohant ki tőle és nem az eredménye miatt.Nem szereti,ha nem érted meg elsőre amit mond.Hangulatember,de bármit elmagyaráz,ha kéred!
Szilvi
Vendég

Kriszti 78!
Elfelejtettem,hogy 4 hetes és 3 napos a bébi vagy bébik!
Vendég

Szia Benszi!

Azt híszem akkor ő is kilőve!Nem szeretem ha valaki hangulat ember!Te hogy állsz egyépként?
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
16.-án fog kiderülni,hogy hány babó van a pociban,mert a HCG-m 147 lett.
Most 4hetes és 3 naposak vagyunk!
Te hogyan állsz most?
Vendég

Benszi!

Gratulálok!Mi még csak nemrég kesztük hátra van még egy hsg és utána értékelés! Elvileg jővő héten meg tudják csinálni a hsgm.Nekem már van egy kisfiam ő természetes úton fogant,lassan 5 éves kis ördi! :D Már ő is mindig kérdezi mikor lessz már kistesó ,az óviba már mindenkinek van kistesója!Mindjárt itt van 16 a !A doki mit mond szerinte hány baba van?
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Köszönöm a gratulációdat!
A doki azt mondja másfél baba van,de szerinte egy.
A Hcg-nél 100ml-ként kell lennie 1 babának,ezért mondta ,hogy másfél van!!!
Nálatok már kitalálták mi a probléma?
Egyébként gratulálok a kisfiadhoz!
Vendég

Benszi!

Köszike majd rakok fel képet rólla!

Nálunk idáig minden jó!A doki azt monta hogy a hsg -után már többet tudunk,de ö arra gyanakszik hogy el vagyok záródva!Majd kiderül!Megyek teregetni majd késöbb vissza nézek! :D
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!

Nekem sajnos mindkét petevezetékemet kivették!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Amúgy mindkettőnknél minden ok volt.a petevezeték kivétel után még volt 2 fagyasztásos lombik,de semmi.Most a 3 protokollnál lett siker!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Benszi!

A barátném 6 inszemináció után az első lombikra lett terhes 3 baba van a pocijába 23 hete!A dokija kicsit dilis volt mert neki teljesen el voltak záródva a pete vezetékei és nem tudták átjárhatóvá tenni és még is végig csináltatta velük a 6 inszeminációt!Meséltem a dokimnak is és azt monta hogy lombikozni kellett vólna az ilyen esetekbe!Én is alig várom már hogy újra terhes legyek ,nincs is csodálatosabb dolog annál amikor mocorog ,és hallod a szívét ahogy ver a babádnak!
nyunyi82
Békéscsaba

Mindenkinek szép napot!
Az enyém annyira nem szép,mert megjött!Pénteken megyek uh-ra és újra kezdem.

Lexi
Hát én is bajban lennék a szőke haj miatt,mert az én párom is fekete,én meg sötétbarna :D
De azért jöhetenek! :lol:
gabicsibe

Nyunyi!
Én 4 inszeminációval kezdtem a Kaáliban és és 1 sima és egy fagyis lombikkal.
Utána jöttem át a BMC-be.
Annyira izgatott vagyok,hogy csak na!
Már volt egy méhenkívüli spontán terhességem,de mindig is rettegtem tőle nehogy megint az legyek./Nem akkor vették ki a petevezetékeimet/Hála égnek ez a gond már nem áll fenn!!!
Csigalassan telik mindennap!!!!!
Vendég

Kép Ópusztaszer szélmalom

Lányok, az ígért kép. Középpen állok a barátainkkal, Ati fényképez, nem szeret rajta lenni a képeken :roll:

Fürdéssel kapcsolatban, én már három hónapja csak zuhanyozni merek, már tiszta beteg vagyok, órákat tudtam én is heverészni a kádban :( de megéri :lol:

Nyunyi! Megkérdezhetem, mi volt a problémád Szűcs dokival? Szerintem édes :oops:

Szép napot!

Judit

jucicuki

Benszi!
Már át is írtam.....Bocsi, pedig írtad!!! :oops: :oops: De tegnap annyit írtatok, hogy alíg bírtam követni...Még gondoltam is magamban, ha nappalos vagyok, tuti akkor írtok sokat.... :lol: :lol:

Nyunyi!
Én is nagyon szeretem Szűcs dokit!!!! :oops: :oops: Alapos, kedves....És sajnálom, ha rossz élményed volt vele kapcsolatban...
A Wiegandt doki is édes, ő közölte nekünk, hogy nem sikerült!!Ennek ellenére szeretem őt is! :lol:
Zeke doktorbácsi tényleg olyan, mint leírták, nekem nem jött be, és a tanárúr sem..... Elnézést mindenkitől, akinek igen!!Ez csak az én véleményem...Különbözőek vagyunk!!!

Képzeljétek!
Most kiváltottam a Gynevac-ot, és 7601 ft!!!! :shock: :shock: :shock: Azt hittem lepetézek!!!!! :oops: Még jó, hogy volt nálam pénz...De remélem segít!
Vendég

Juci!
Szép helyen voltatok!!!És bárhogy is takargatod, már picit látszik a poci.... :wink: :lol: :lol: Csinod kismami vagy!!! :lol:
Vendég

Csinod=csinos...Még korán van!!! :lol: :lol:
Vendég

Kriszti 78!!
Köszönöm!!!
Vendég

Gabi!
Kép
Erre nem is tudok mit írni! Kép
Vendég

Lányok!

Nekem az volt a bajom Szűcs dokival hogy flegma volt velem és kötekedő én normálisan szóltam hozzá ő meg ugy válaszolt mintha azt monta volna neki hogy k.... anyád!Nem tudom mért volt velem ilyen!Szerintem elég hangulat ember!A Wiegand dokit fogom megpróbálni!A Koncz dokival nem sokat beszéltem még csak egyszer és akkor nem volt vele gondom!

Benszike!

Nem kell agodni nem lesz semmi baj a babácskáddal,most az elején lassan megy az idő és nem soká még észre se veszed és már a szülőszobába vagy!!!!Na csajok megyek mert el kell mennem a szokásos kőrutamra aztán megyek az én kis ördimért!

Ja Lányok ki tudja kitől lehet megszerezni dvd -n a sejtjeinket????
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Köszi a bíztatást!!!
A Szűcs nagyon kedves pali!
Most Ő csinálta nekem a leszívást meg a beültetést is mert a Zeke Barcelonában volt!!
Nagyon meg voltam vele elégedve:
A Wiegand nagyon jó,csak ezren vannak nála mindig!
Vendég

Gabicsibe nagyon sajnálom :( .
Engemet is érdekelne a dvd.

csibe
csibe32

Kriszti,

Én holnap fogom kiváltani a Gynevacot, és megkérdeztem: 8100 Ft/doboz!!! :shock: :( Úgyhogy te még jól jártál...

Majd még írok, csak most dolgozom.
Puszi mindenkinek.

Kép

Kép
zsókuci

Kriszti köszönöm,egy tündér vagy!Az orvosunk az áldott jó Wiegandt dr.volt (imádom!!!! :oops: ).

Gabi sajnálom :cry: ,de le a kalappal előtted egy igazi hősként viseled !

Mindenkinek szép napot!
lippa

Zsókuci!
Akkor ez szabadáras????? :shock: :shock: :shock:
Röhejes!!!Na, mindegy, már megvan, csak be kellene adnom valahogy az uracskámnak..Eléggé be van ...... :roll: :lol: :lol:

Lippa!
Nagyon szivesen!!!! :lol: Ilyen kis tündéreket szivesen rakok a táblába...Szoktam olvasgatni a Ti topikotokat, és babákat lesegetni....Sok hasznos infót osztatok meg egymással, figyelek, hisz hamarosan nekem is szükésgem lesz rá....
A dokit beírtam!

Háát, lányok, nem is tudom , mit csináljak!Vagyis csináljunk...Párom azt mondta, hagyjuk a fenébe a nyaralást, kezdjük minél előbb, de én akarok nyaralni menni is!!!Azt mondja, majd megyünk, ha nagyobbak lesznek a gyerekek..(mert ugye ikrekben gondolkozunk) :lol: :lol: Na, majd a sors eldönti!
Lehet pocakkal megyek nyaralni!!!És nem kell BMC-be menni!!! :wink:
Vendég

Lányok
OEP oldaláról szerzett indormációk!
Április 16.-ától 70% támogatást élveznek az alábbi készítmények:

Puregon
Fostimon
Merional
Menopur
Ovitrelle
Luveris
Gonal-F