A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Altatás-éjszakázásra sajnos nem tudok mit írni :(

Steffi! Igen, az a zsinór a megoldás, kétfele kell széthúzni, azzal összehúzza magát, és utána ott is tartja magát abban a helyzetben, ahol akarod.
Ha le akarod engedni, az könnyebb, mert csak azt a műanyag kis kampót meghúzod, és elengedi a zsinórt amíg kihúzod a kallantyút.
Remélem, érthető volt :)

Györgyi, Barbi! 3-4 hónapos kor után már nem kell neki, csak 100 grammot híznia. És tényleg csak fél éves korára kell súlyt duplázni, de ez sem szentírás. Egy kritérium van: jókedvű legyen és fejlődjön szellemileg-testileg. Nekem ezt mondta a doki mindig.

Kiskunmajsa:
faházban laktunk a húgomákkal, mellettünk meg anyumék, nagymamám, és nagybátyámék. Bene nagyon élvezte, hogy jött-ment a házak között, motorozott... Volt játszótár, volt állatsimogató (egy póniló fel islökte :)) Vasárnap bementünk szegedre halászléevés volt, Bene úgy falta, aztán a birkapörköltet is :) fagy-süti, aztán du a faházak közötti hancúr :)
Hétfőn ment locsolkodni apjával, aztán jöttünk haza.
Nagyon élvezte a szabadsághot, sokkal bátrabb lett, nem mintha eddig nem volt az :) Elment mindenkivel, élvezte, hogy akárhova megy, minden házban szívesen fogadják, és valami finomság van, vagy játék, stb.
Mi meg élveztük, hogy csak fél szemmel kellett rá figyelni :)

mtunde

Na, én is küldök képeket

Kép

A bringás :)

Kép

állatsimogatás

Kép

húsvéti ajándékgyűjtés a fűben.

mtunde

Steffi!

Martin nagyon édesdeden alszik,látszik ,hogy jól érzi magát a levegőn. :D :D Gondolom sokszor alszik kint a babakocsiban?

Tünde!

Benedek nagyon jól néz ki, igazi férfi :D Nagyon jó a motorja is!
Aranyos a pónilovacska is. Biztos tök jó volt...
Nahát a halászlére meg külön irigykedem. Mert imádom! :D
Horgászni is szeretek... :D

Ja akartam még kérdezni,hogy csak az én lánykám utálja a sapkát, kalapot,kendőt? vagy más gyerek is? Kb. fél percig van a fején,még ha megkötöm akkor is leszedi magáról. :( Ha kapucnis cucc van rajta, akkor azt esetleg a fejére tudom húzni... :)
Vendég

Mindenkinek nagyon szép napot remélem jól teltek az ünnepek
Nagyon jó hogy tesztek fel képeket a kismanókról mert nagyon édesek.
Köszönöm a sok információt a kórházról és a dokiról most még arra lennék kiváncsi hogy milyen tapasztalataitok vannak a szülésznőkről kinek melyikük segített stb...

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

szaisztok!

még nem gyógyultam meg teljesen mert a torkom még mindig fáj, piros és még gennyes is... igyekszem nem belázasodni de félek hogy nem javul egyáltalán... most lándzsa-utifű szirupot iszok meg kamilla teát és nem is mozdulok ki otthonról de így sem akar begyógyulni :( az orrom nem folyik, csak a torkom fáj...

mit javasoltok, mit cisnáljak?? gyógyszert nem szedhetek, ugye? :?

Kép
aynan

Szia Aynan
Én egy homeovax nevű bogyót szedtem és nálam bevált de egy jó patikus ajánl neked más homeot is csak szólj hogy terhes vagy és lehet hogy kapsz egy homeos füzetet is ami segít kiválasztani mire mit érdemes szedni

Orsi

borsa

Szia Aynan
Én egy homeovax nevű bogyót szedtem és nálam bevált de egy jó patikus ajánl neked más homeot is csak szólj hogy terhes vagy és lehet hogy kapsz egy homeos füzetet is ami segít kiválasztani mire mit érdemes szedni

Orsi

borsa

Szia Aynan!

Ha nagy a gáz, irány az orvos! Vannak gyógyszerek, antibiotikumok is, amiket lehet szedni, ezt az orvosnak tudnia kell. Ha kétségeid vannak, hogy felkészült-e a témában keresni kell mást,aki képben van vagy a neten utánanézni, de bizti van megoldás.
A láz semmiképp sem tesz jót, és a tüszős mandula sem hangzik jól.
Én voltam homeopata előadáson: Belladonna nevű bogyó tök jó a torok-mandulagyulladásra C9, C12-es higításban. De ha homeopátiában is jártas patikába mész, ott segítenek. Nagyobb patikában érdemes keresni.
Én régebben homeogene 9-et szedtem, az is jól működött.
És éljen a mézes tea! Meg nagy adag C-vitamin (min. 500 mg-os!).

Szóval fel a fejjel!
Jobbulást,
zsu

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Bocsánat, hogy betörök hozzátok.

Én dr. Gozár Tamásról érdeklődnék!

Aki ismeri, hallott róla, nála szült vagy most jár terhesgondozásra kérem szépen írja le nekem a tapasztalatait.
Nagyon fontos és sürgős lenne!

Segítő szándékotokat előre is nagyon köszönöm!

Orsi
cirboja

SZiasztok!!

Barbi

Szegény! De tényleg ne aggódj!! (Bagoly mondja verébnek) :lol: Jázmin tutira most sem hízott még 100 g-ot sem, de este mérem és beszámolok. Igaz lehet amit a Tünde ír, mert nekem is azt mondta a védőnőm, hogy egyszercsak meg kell nekik állni. Mármint súlyban. De jó hogy ezt írta Tünde, mert én sem tudtam mennyi a normális. Jókedvű, meg pisis pelus is van. :roll: De az döbbenet, hogy milyen össze-vissza eszik. Nekem sajnos ma meg tegnap mérnem kellett egy párszor, hogy tudjak mit mondani a dokinak. Ma evett már egyszer 150-et és 140-et, tegnap meg szinte semmit... :roll: Nem is értem. Persze ha ez a normális. De ma egyszer sem sírt etetésnél, de már el sem merem kiabálni, mert a múltkor is ez volt és két nap után megint kezdődött minden előlről. A hétvége volt a csúcs. Ha nem lennék ennyire szoptatáspárti már másfél hónapja hagytam volna az egészet, de ha kell és nála ez a "normális" valahogy majd csak kibírom még ezt a két hónapot amíg nem kap mást. :roll:
Séta: Sajnos nekem azért nem jó előbb, mert akkor mindig itthon van még Ákos és akkor indul dolgozni, vagy jön meg. Elég zűrös. :) Plusz Jázmin fél 12 körül eszik egyet, aztán meg kettő-fél 3 körül.
Azért olyan jó lenne ha jönnél még kenguruval is. De szerintem pedig olyan jót aludt Dani kinnt élvezte ő. :lol:

Gabó

Szia eltűnt!! Két és fél évesen aludt végig egy éjszakát???? Minden elismerésem, hogy ezt kibírtad. Nekem mákom van, mert Jázmin mostanában már végigalszik, de már úgy gondoltam magamban, hogy épp itt az ideje... :roll:

Aynan

Én 1000-es C vitamint ajánlok, egy nap egy szem és grapefruitot és sok sok fokhagymát. A homeovox csak akkor segít, ha azonnal elkezded szedni amint fáj a torkod. Ilyen csak még jobb egy kicsit az Angin-Heel, de ez is csak akkor, ha időben elkezded szedni. Sajnos a tiéd szerintem előrehaladott, de azért próbáld meg. Angin-Heel az első nap negyedóránként egy tabletta estig. Másnap félóránkétn, aztán harmadnap 5-ször egy nap. Remélem segít. Ja és én semmilyen más gyógyszer nem szednék, antibiotikumot végképp nem. Ja és persze pihenj sokat!!! Jobbulást!! Ja és még vegyél Stodal szirupot, nehogy köhögj, vagy hurutos legyél, a torokfájás után ez jön. :roll:

Steffi

NAgyon jók a képek. El sem hinném, hogy éjszaka nem alszik. :lol: :lol:

Tünde

Szépek vagytok!!! Ezen felbuzdulva én is teszek fel képeket! :lol:

Eni??? Veronikusz?

Akkor séta holnap kinek jó?

Képek: Van egy haja!! :)))

Kép Csüccs Kép :) Kép Pancsi

Kép
gyorgyi33

Jó hír: Mikolt az elmúlt két éjszaka tuti jól aludt. egyszer 6 órát, majd 4 órát, így csak egyszer keltem fel éjszaka és etetés után is könnyen visszaaludt. (rögtön le is kopogom) úgyhogy most vidám vagyok és szép az élet!!!!

Kép
Kép
Kép
manóka28

Lillus, én is, én is, boldog szülit neked!!! :D

Büszkén jelentem, h Dani az elmúlt 4 napban már 6szor hasra fordult! Először azt hittem, h múló hóbort, de nem az! Jaaaj, megiiiint! :lol: Megyek és visszafordítom! :roll:

KépKép
barimami

Hali!

Györgyi, Benénél is tök normális volt, hogy egyik nap alig evett, másnap meg többet. Még ha akartam volna, sem tudtam volna megtömin, pedig próbáltam :) Ők tök jól tudják ezt szabályozni, náluk még nem alakult ki falánkság, tökéletesen érzik, mikor, mennyi kaja kell. Biztos, hogy normális, amit Jázmin csinál. Csak hát ezt anyaként megélni :)

Gabi! Bene sem szereti a sapkát, csak ha szél van, vagy hideg, akkor viseli el. Amúgy leveszi. De egy éves kor felett már nem olyan fontos a sapi mindig, csak amikor hideg van, vagy amikor meg napszúrás-veszély van :roll:

mtunde

Sziasztok!
Györgyi, kösziiiiiiiiiii. :wink: Hülye autó, basszus! :? Most már csak nem ér újabb meglepetés benneteket. Ne izgulj Jázmin gyarapodása miatt, azért drukkolok a mai mérlegeléshez.
Gabbó, jó itt látni Téged újra. Örülök, hogy végül kiértetek Szentendrére. Utólag megkönnyebbülés (tegnap rém ideges voltam), hogy nem indultunk el sehova... első randihelyünkre mentünk el hármasban. :roll:
Barbi, nagyon sajnálom! Basszus, nekem egyszer-kétszer durrant be görcsösen stb, de lázam nem volt. Még így is nagyon-nagyon megijedtem. De ha múlóban, akkor szupi. :D GRATULA A NAGYFIÚNAK! Ügyike.
Tünde, Bene nagyon aranyos kiskrapek, tudod, elmondtam már egy párszor.
Manóka, Mikolt csúcsügyi. Mindig figyelem, mi van veletek, hisz Benővel majdnem egyidős a csajszi! :wink:
Steffi, olyan szépek vagytok, és fasza a bkocsi. (A lemezt nem tudom lejátszani, Nimi mond erre vmit? Az, hogy dvd lejátszó nem ismeri fel, ok, de a szgép miért nem?)

Akit hanyagoltam, bocsánat.............. :cry: Gyorsan pár kép, elég frissek.

Heni??? Ancsa??? :shock: Kép Nem megy még a szemforgatás Kép Erőltetjük a hasonfekvést
vbea

És örülök az újaknak, hajrá pocisok, borsa, aynan, Zsu!!! :D
vbea

Eni!
Köszi :))))
Milyen szemforgatás nem megy?

Ancsa?

mtunde

Györgyi, de gyönyörűűűűűű, és én legalább 5 hónaposnak nézném!
Bizony 2ésfél...amikor egyszercsak átaludta, én azt hittem már nem él, annyira megijedtem, hogy mi van, miért nem sír. :?

Steffi, tutijó a kocsi, a mama bombasztikus, a fiad meg nagyon helyes srác!

Tünde, nagyon vagány fiacskád van!!!

Eni, na ŐŐŐ meg a kedvencem!!!! (bocsi többiek) Imádnivaló kis manócska!

Gabi, kár, hogy nem találkoztunk...bár azt hiszem, az csoda lett volna, merthogy legalább millió ember volt.

Én is rakom ide a képeket. Megkívántam.
Egy fekvőtámaszos, és 3 skanzenes. Ím:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

ITT VANNAK:

Kép

Kép

Kép

Kép

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok!
Gabboka, Tünde, Gabriella, Vbea, Györgyi, Steffi!
Nagyon szépek vagytok! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Helló Lányok, én is előkerültem!!!!! :lol:
Már ha Ti is ennyire örültök nekem, mint én Nektek! :lol: :oops:
Minden baba gyönyörű, annyira jó nézni a képeket. Én is teszek majd fel este, mert még nincsenek letöltve.

Jól sikerült a hétvégénk, leszámítva, hogy start előtt Szandival még fogrovoshoz robogtam, aki semmit nem tudott kezdeni a fogával :cry: ( sajnos az elős négy elszuvasosdott neki :cry: ) és most egy hete szinte folyamatsoan mondja, hogy fáj neki. Nagyon remélem, hoyg mostmár jönnek lassan az újak, bár még van időnk bőven.....
Beni is nagyon jól érezte magát ( kicsit aggódtam, hogy új környezet, kiságy , de meg sem érezte, sőt kifejezetten tetszett neki, este 8 től reggel negyed8ig durmolt) . Egész nap a levegőn voltunk, jól le is sült a kis arca. Mondanom sem kell, el lett kényeztetve, mindig volt aki cipelje, tologatja, hintáztatja..... De nagyon kis rendes volt.
Ja, és kint van az alsó két fogacskánk!!!!! :lol: :lol: :lol:

Bocsi, csak nagyon nagyjából futottam végig a történéseket, minden újnak üdv. a csapatban és nagyon kívánom, hogy a Kútvölgyiben szülhessenek. Én is úgy izgulok, mi lesz a szülészet sorsa, annyira szeret(t)em azt a helyet!

LESZ HOLNAP SÉTA? HÁNYKOR? Nekem is csak a szerda lenne jó, csüt-péntek korizni viszem a csajokat és egy mozi-vacsira is nagyon rá vagyunk izgulva a férjemmel.

Heni

Kép

Kép
cancan

Gabbóóóó! Sári édes nagyon, Zsombiért pedig meg vagyok veszve, tudod... :wink: Nekünk még nem megy a fekvőtámasz, legalábbis fénykép erejéig tuti nem. Keveset voltunk hason. :?
vbea

Cancan!
De irígyellek! Mi a sarkig se jutunk el ketesben a férjemmel. (Kata születése óta) :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hú, na akkor most sorjában:

Steffi
Jaj, nagyon jók a babakocsis képek, Martini szuperül feszít benne!

Tünde
Bene édesen motorozik, bár én még mindig azon virulok, ahogy magában röhizett, amikor talált egy fadarabot vagy felvett egy kis kavicsot :lol:

Györgyi
Jázmin tényleg hihetetlenül erős, már teljesen szabályosan ül!! Ja, és a hurkák száma alapján szerintem nincs miért aggódnod súlyügyileg! :wink:

Eni
Beni cukipofa továbbra is!

Gabbó
Hú, sose mondanám meg, h kétgyermekes anyuka vagy, nagyon vagány! :D Zsombi csibész, Sári meg csajszis! :)

Heni
Gratula a fogakhoz!

KépKép
barimami

Na jó, én is kedvet kaptam pár kép felrakásához! :roll:

Kép Ronaldo

Kép cseppet kikészülve

Kép zaba után kissé bambulva :roll:

KépKép
barimami

ja, egyébként Dani teljesen beindult, amint leteszem, rögtön hasra vágja magát, már le is videóztam! :)

KépKép
barimami

Sziasztok!
Nekem most szabadult fel a holnap du. 4 körül lenne jó, mint múltkor, én viszek motort Benével, és megpróbálunk azzal követni benneteket. Ha nem sikerül, leparkolunk egy réten :)
csüt-péntek már nem lenne jó :(

mtunde

Sziasztok!

Bocsi ,hogy nem jelentkeztem, de elutaztunk kicsit ünnepelni!!

Látom jól teltek az ünnepek mindekinek :)

A babák gyönyörűek, irigyellek is benneteket...
de eljön az én időm is :)

[b]Emano
Hogy vagy, mi újság veled?
Van valami újabb hír a kórházról?
Én majd csak 24-én megyek a Vidához, talán addigra tudnak valami biztosat mondani.

Mindenkinek üdv.: bogár

Kép
bogár1

Sziasztok csajok!

NAgyon jók a képek!!! Mindenkié tényleg!!

Barbi

Gratula Daninak! Úgy fordul meg, hogy oldalra fordul és egyszercsak átbillen?

Séta

Nekem jó a holnap is és a csütörtök is szabad! Ki jön? Fél 4 Sziget? Tünde, Heni, Barbi, Eni???????

Kép
gyorgyi33

Ja Barbi a ruhaméret! Hát Jázmin nagyon hosszú... Most növi ki a 68-asokat. Holnap el kell mennem vásárolni, mert már kevés ami jó rá, úgyhogy körülnézek 74-es ügyben, mert abból még nincs csak egy body, meg egy melegítő. Úgyhogy van amiből még jó a 68-as, van amiből meg 74-es kell. Ja és mérlegeltem: 50 g-ot hízott a héten. A múlt héten 140-et. :( Hát remélem ez normális, de most iszom-eszem mindenfélét, mert ma meg tök jól evett és úgy kiszívta este a mellemet megint, hogy teljesen szerintem. :roll:

Kép
gyorgyi33

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:53-kor.
Vendég

Sziasztok!
Nagyon jó látni ezt a sok aranyos babát!
Mindenkinek szép estét és jó éjszakát kívánok ha tudtok légyszi írjatok pár infót a szülésznőkről köszönöm sziasztok

Orsi

borsa

Szia Ciboja!

Én Gozár dokinál szűltem 2005 januárjában és végig hozzá jártam terhesgondozásra...most 8 hét múlva megint nála szülök.
Nagyon szeretem őt, mert bármikor hívhatom és mindíg segitőkész. Amikor megyek hozzá havonta egyszer akkor is nagyon kedvesen, türelmesen elmagyaráz mindent.
Szülésnél meg aztán tényleg nem kívánhattam volna jobbat...
Nagyon hamar beért hozzánk és szülés után is az 5 napban többszőr benézett hozzánk.
Csak jó tapasztalatokról tudok beszámolni...
cukipofa

sziasztok!

Nagyon jók a képek csajok!

Gabbóka ! tényleg csoda lett volna találkozni... Nagyon jó képeket készítettél, Sári nagyon ügyes! Ha már így nyomja a fekvőtámaszt. :D :D Gondolom Zsombi is élvezte a skanzenozást. :D Ő is nagyon aranyos! :D

Barimami!
Dani egy cukipofa! :D Ronaldo-s nagyon édi! :D :D

Bea! Benedek is nagyon aranyos!Hát igen , a "fókuszálás" majd ezután jön. :D

A hétre nyári meleget mondtak! 24 fokot....nem semmi,
8)
Vendég

Séta: hm.... Beni du. 1-2 körül szokott egy nagyot aludni az ágyikójában. Ha nem ott teszem le, nem alszik csak 15-20 perceket. Séta közben sem, mert ahhoz már túl izgága, nehogy lemaradjon valamiről. Megpróbálom a délelőtti pihit húzni vagy kihagyni és akkor délbe lerakni egy nagyot aludni.
A másik: az Árpád híd felőli oldalon szoktatok találkozni? Mert ahhoz nekem nagyon bele kéne mennem a dugóba..... aztat nem nagyon szeressem.....Nekem jobb lenne a másik oldalnál. Ki tudja , ott alacsony buszok mennek? Úgy értem fel tudok babakocsival egyedül is szállni? mert még SOHA nem tömegközlekedtem babakocsival egyedül.. Mondjuk a körúton parkolóhelyet találni is művészet lesz.
Szóval van egy két gyenge pont a holnapi sétában, és persze főleg, hogy Szandit ki hozza el az oviból......

Lilluska: nem tudom ez genetikailag menniyre örökölhető, de Öcsémmel anno ugyanez volt. Mondjuk biztos vagyok benne, hogy én voltam a hibás. Szandinak állandóan lógott a cumisüveg a szájában és sajnos - én marha - adtam neki bele narancslevet, meg instant teát is. Kezdő hülye anyuka lévén ugye meg nem fordult a fejemben, hogy ebből baj lehet. Aztán egyszer csak láttam valami kis gyanusat a fogán. Nagy sokáig azt hittem csak színeződés vagy fogkő. Amikor kiderül hogy nem, már késő volt és megbomlott a zománc és onnan nem volt visszaút. Nagyon kivoltam miatta, csomót bőgtem. Ha akkor rátaláltam volna a Mad
chra ( bár azt hiszem akkor még ott sem volt ózonos kezelés - akkor talá menthető lett voln a dolog.
eddig mázlink volt, mert még soha nem gyulladt be, nem is fájt neki csak egyszer-egyszer nagayon rövi didőre, de most már egy hete mondja. Sajnos nem tudnak mit csinálni, nagyon tisztán kell tartani. Maximum lezárni tudják, de az sem válik be mindenkinél, mert a dokinő azt mondta, hogy egy kisfiúval ezt játszák, hogy lezárja-felnyitja..... Csak reménykedek, hogy az átlagnál hamarabb jönnek majd amaradanó fogai.
Mi is mossuk MINDEN ESTE, nincs sumákolás.
Férjem nagypapája úgy halt meg 70valahányévesen, hogy minden foga ÉP volt!

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Tündéri egytől egyig az összes baba, mama a fényképeken!

Éjszakánk megint 5-6 keléssel telt, remélem, hogy "csak" a foga jön, és nem valami megmagyarázhatatlan dolog készteti arra, hogy 1-2 óránként felébredjen. Nálunk is úgy zajlik, ahogy Steffi írta: várunk picit, hátha visszaalszik, ha nem, akkor megy hozzá a párom, ő megpróbálja, ha nem megy, akkor jön a cici... Most éjjel 5kor kellett először... Nem tudom mi lehet, melege nem hiszem hogy lehet, mert tegnap már be sem takartuk. Ti miket adtok éjszakára a babókra? Lénán rövidujjú body, zokni, és hosszúujjú hálózsák van, vékony anyagból. Ez sok? Kevés?

Hízás: nekem azt mondta a védőnő, hogy 3-4 hós kor után már elég havi 2-300 gramm is. Most nem tudom, hogy a mérlegünk a rossz (nem babamérleg, ráállok vele meg nélküle) vagy Léna tényleg fogyott, de múlt héten 7900-at mérünk, most meg 7600-at... Bár nem úgy néz ki, mint aki alul lenne táplálva... :shock:

Séta: nekem jó a holnap, megpróbálom a fél4-et, de nem ígérek inkább már semmit, mert Léna mostanában előszeretettel alszik bele a szopikba, és ha a ma éjszakánk is hasonló lesz, akkor nem kelteném fel, hanem aludnék vele... Mert ő ugyan séta közben is tud aludni, de én nem...

Borsa: én Zachár Erikával szültem, nagyon kedves, segítőkész, jó volt vele, csak ajánlani tudom. De szerintem mindenki ezt mondaná a szülésznőjéről, nem csajok? :lol: Szóval szerintem nem választhatsz rosszul!

Képzeljétek, Léna egyre magabiztosabban ül, és néhány napja ülve fürdik! Nem hagyja, hogy lefektessük a kádban, egyik kezével megkapaszkodik a kád szélébe, a másikkal játszik. És látszik rajta, hogy élvezi! Kaptok egy képet is!

Na, jó hosszú lettem, jóéjt mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Jó reggelt!

Szeretem az ilyen bekapcsolásokat, amikor ennyi aranyos kép van! :D Majd keresek én is.

Györgyi,
kicsit megint inverzek vagyunk. Súlygyarapodásilag sose volt gondunk, én nem is gyakran méregettem. De hát Melinda 4,10-zel született :) 57 centisen,és még jó, hogy nem vásároltam neki sok ruhát. Csak egy pár 56-os volt rá jó egy-két hétig, a 62-68-asokkal kezdte. És örültem, amikor elkezdett lassulni a gyarapodása, mert annyi hájacskája volt, hogy külön krém kellett a pirosodásra. Viszont ő nem csinált szopi-sztrájkot. De hát ahogy elnézem a te kis hajasbabádat, nincs ott semmi gond. :)
Ruhavásárlás:
A Tescoban mi találtunk múltkor fehér, rövidujjú, pamut body-kat.
És nem ment szét az első mosásnál.

Borsa,
szerintem is mindenki meg van elégedve a szülésznőjével és senkivel sem jársz rosszul. Persze van, akivel jobban egymásra hangolódunk. Akár az első perctől kezdve. :)

Zsófi,
Ez igen.
(Az egyik ismerősöm kislánya is üla kádban, és annyira szereti, hogy mindig patáliát csap, amikor ki akarják venni. :) )

Korán kezdődött a napunk, de végre normális éjszakánk volt. Tegnap nem hagytam késő délután sokat aludni, és tényleg csak enni kelt fel. Bementünk táncpróbára, ott volt látnivaló, zene, másik baba, lefoglalta egy ideig. Pénteken is ez lesz.

Bogár,
én meg téged irigyellek. Látod milyen ez.

Lilluska,
bocs, nem láttam, h évfordulsz. Isten éltessen. :)

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Gabboka!
Zsombinak nagyon-nagyon sok boldogságot! Istenke éltesse sokáig! :D :D :D

Cancan!
Beninek nagyon boldog hófordulót! Milyen nagyfiú már! :o :D

Barbi!
Elolvadok ezektől a szemektől! :D 8)

Lilluska!

sok boldosgágot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Sajnos rohanok, de akkor:

Séta

Akkor fél 4 Margitsziget. Ki jön?

Heni

Zsófi tud válaszolni, mert ő is busszal jön, ami egyébként átjön a szállodás felére is a szigetnek. Nekem sajnos csak ott jó, mert csak autóval tudok menni és csak onnan lehet. De nincs is dugó a hídon! Gyere!!!

Eni??? Steffi? Többiek??

Kép
gyorgyi33

Köszönjük a dícsérő sorokat! :D

Györgyi
Okés, én megpróbálok menni, de nem ígérek semmit, mivel 3 buszra kell felszállnom (165, 6, szigetjárat), hogy odamenjek, szóval nagyban függ a délutáni fáradtsági fokomtól is, ill Dani hangulatától! Tegnap is csak 20 percet tudott aludni a kenguruban... :? Csüt. viszont apa du. lehet, h be tud vinni megint!! Te holnap is mész?

Zsófi
Léna nagyon édesen csücsül a kádban! :D

KépKép
barimami

Sziasztok!
Én ma mégsem tudok mennni, mert 6-ra megyünk az Ikeába, év gre 1 év után megvesszük az étkezőszékeket, és maradék mütyűröket a konyhába. Már csak az előszobabútor hiányozna a komfortérzetemhez, de amit kinéztem, azt a párom nem szeretné, úgyhogy az még nem lesz ma...

Györgyi! Dobd ki azt a mérleget. Bőven hízik Jázmin, amit kell. Különben is a havi hízást kell nézni, nem a hetit, és abban is átlagot. Megvan az, ami kell. Nekem azt mondta a védőnőm, ha 10 grammot hízik egy héten, az is jó, mert nem fogy. És ez a lényeg.Szedett magára Jázmin eleget, most már biztos inkább tornázni akar :)

T

mtunde

Hátha senki nem biztos hogy jön, akkor a mait én is kihagyom és csak a Ligetbe megyek, az itt. van közel. De holnap is jó.

Kép
gyorgyi33

Heni!

Boldog hófordulót Beninek!
Séta: a 26os alacsonypadlós, simán fel lehet rá tolni a babakocsit, és az átvisz az Árpád híd felöli oldalra. Mi is azzal megyünk, a Nyugatitól indul, de a Jászainál is fel lehet rá szállni. És szerintem a Jászainál valamelyik kis mellékutcában találsz helyet. De lehet, hogy tényleg nincs dugó a hídon, ahogy Györgyi mondja. Szóval gyere!

Memme, Barbi! Köszi a dicséreteket. Tegnap ráadásul életemben először teljesen egyedül csináltam végig az estét. Nem ment rosszul, csak kicsit jobb lett volna, ha előre tudom, hogy később jön haza a párom, és nem a masszázs végére derül ki, hogy még nincs itthon, csinálhatom egyedül a fürdetést... :x

Az éjszakánk kicsit jobb volt, 4szer kelt, de ebből 2szer visszaaludt magától. Amikor másodszor kellett visszaaltatni, akkor a párom fordítva tette be az ágyba, és aztán visszaaludt magától... Szerintetek ebben lehet valami, hogy a másik irányban jobban tud aludni? Vagy ott nincs fejvédő, és kilát? Nem tudom, nem tudom...

Szép napot mindenkinek, és akkor délután!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Veronikusz, köszöni szépen!!! Milyen figyelmes vagy! :D
Ilyenkor jobban belegondolok az idő múlásába. :cry:

Barbi, ilyen szívemet melengető bókot így Krisztusi korom hajnalán!!! Nagyon köszönöm! :lol: :oops: :oops: :oops:
Dani szemei nagyon vadítóak! :wink:
Nagyon ügyes, hogy már forog a kis focista!

Györgyi, ne aggódd túl ezt a súlymérést szerintem. Olyan szép, egészséges, jókedvű leányzód van, kizárt, hogy baj lenne vele!

Lilluska! Boldog születésnapot így utólag! (bocsánat érte)
30. Hát igen. Emlékszem, számomra sem volt túl szívderítő. Fel a fejjel, nagyon fiatalos Mami vagy!

Zsófi, Léna nagyon ügyes kis nőci!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Lilluska, bizony-bizony, tőlem is ne haragudj, sok boldogságot! Semmi elkettyenés! :D
Gabbó, ZSOMBINAK BOLDOG-BOLDOG-BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :D
vbea

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot!
Egy kis humor A mai napra.... :D :D :D

Kép
Kép

Később jövök!
Vendég

Na, ahogy visszaolvasom elég képlékeny a mai szigeti séta.......
Én itt tököltem, hogy mi legyen - közben beígértem Szandinak, hogy megyek délben érte az oviba, szóval két gyerkőccel kéne mennem. De ahogy elnézem, Györgyi a ligetbe megy, most csak Zsófi a biztos pont?
Lehet, hogy ezt a mai napot megint kihagyom és a gyerekekkel bemegyek a Millenárisba, az egyszerűbb. És jövő héten úgy szervezem, hogy csak Benussal menjek.
Az alvás miatt is, mert most aludt 15 percet, szóval 2 körül alduna egy nagyobbat......

Zsombinak NAGYON BOLDOG HATODIK SZÜLINAPOT!!!!!!
És köszi, köszi csajok, mi is MA vagyunk 7 Hónaposak!!!!!! :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Zsófi, lehet benne valami, Bene amióta forgolódik, mindig másik irányba fordulva találom meg reggel. Ő bemászik a pelenkázólapja alá, mint egy bunkerbe :)

mtunde

Sziasztok!!!

Köszönöm hogy hiányoltatok!!! :oops: :wink:

Tegnap este jöttünk vissza Anyukámtól, majd még jövök, csak gondoltam beköszönök gyorsan!

Lilluska!!

Utólag is nagyon, nagyon boldog szülinapot!!

Gabbó,Zsominak boldog, boldog születésnapot!!!!
Mit kap a nagy fiú??? :wink:

Heni,
Benedeknek is nagyon nagyon boldog hófordulót!
Hogy repül az idő?
Még csak most született.

Lányok, annyira szépek a babák és a mamák is gyönyörűek!!!

Én is kedvet kaptam, gyorsan fel is teszek egy képet, de már megyek is, mert a kis Hercegnőm, már felébredt és unatkozik! :wink:

Kép Ezt Apának adom a locsolásért!

Puszika

szép napot!

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!

Üdv minden Kútvölgyisnek, örülök hogy ilyen összetartó a csapat.Én új vagyok itt, és sajnálom hogy eddig nem találtam rátok. Április 8-ra vagyok kiírva, de Grétánk még jól érzi magát odabent. Tóth dokinál fogok szülni. Tegnap voltam nála, és nem sok jót mesélt. Az osztály megszűnik, a még folyamatban lévő "ügyeket" elvégezhetik ápr. 30-ig Aztán munkanélküliek lesznek! ( Ő fogalmazott így!) Én fel vagyok háborodva, hogy egy ilyen gárdát hagynak szétszéledni, és ennél sokkal embertelenebb, kórházszagú szülészeteket mint a dunaújvárosi, meghagynak.( És akkor az Orvosok hozzáállásáról nem is beszéltem)
Szóval éljen a Kútvölgyi! És főleg a szülészet személyzete...
tigri

Jaj neeeeeeeeee! Mostmár biztos, hogy a magánosításból sem lesz semmi?????? A fenébe!!!!!!
Különben üdv. a csapatban!

Heni

Kép

Kép
cancan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: