A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szirom! Miksának üzenem, hogy egy kis hundut és becsapott :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

huncut

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!

bettike: maratoni ciklusra gyúrsz? :roll:

panni: örülök, hogy előkerültél...

áfi: küldtem mailt neked :D

baba: mondtad dokinak ezt a barnázgatást? :roll:

babancs: nagyon szép a pici szőke domi! :D

szilcsi: mi volt a dokinál? drukk+++ tetszenek a vadasparki képek, kedvem lett kimenni körülnézni :D

ceni: szép nagy hal :D

snufi: :(

macsi: ne add még fel! én még drukkolok++++

coca: barna? nem értem :roll:

gaby: beszélj vele még!

liza: kitartást!

vera: drukk+++

robcsi: képeket kérünk!

szirmi: örülök nektek, hogy minden oké. de édes!

boni: jó munkát! :D

monyo: várjuk a híreket! drukk+++

kata: gyógyulást!

purci: de jó, hogy minden oké. :D

katica
katica30

Jaaaa..és azt még nem is meséltem, hogy ottfelejtettem anyukáméknál (320 km oda-vissza) a lázmérőm :(

babaimádó
Kép
babaimado

Szirom! Miért van,hogy én nem látok semmit az ilyen képeken?

Katica! Nem hívtam fel...most ezzel zavarjam?? Apa szerint sem kellene...

babaimádó
Kép
babaimado

Jó estét! Végre hazakeveredtem én is! :lol:

Macsipacsi: tessék reménykedni tovább! Úgy tudom, lombikosoknak tilos tüneteket keresgélni :wink:

Panni: hát ha Te még bírsz sonkát enni, akkor egészségedre! :lol:
(lehet, hogy én is azt vacsizok... :wink: )

Szilcsi: remélem jó élményeid lesznek az UH-n :lol: (nem mint a nekem, múltkor, mikor elbújt a bal petefészkem!!)

Eliza: visszaszámlálás indul!!

Gaby: ha el akarsz tűnni pár napra, hozzánk jöhetsz Szombathelyre!

Veramami: miért kéne szúrkálást érezni Closti után?! Én pl. sosem érzem a pé-t...

Robcsi: akkor Te rövid úton elintézted a húsvéti sonkázást :lol:

Boni: repesve várom a "reménytelen" görbédet! :lol: Majd mi eldöntjük, hogy az-e, jó? :lol: (biztos nem az... :lol: )

Melcsike: remélem jó élmény lesz a szülőszoba látogatás! :lol: tök jó lesz, mert még nincs tétje :lol:

Kata: csak nem robbansz le...így babásan... :wink:

Monyo: ezt én sem értem, ha halvány, akkor pozitív, ha pozitív, akkor meg terhes vagy, nem :roll:

Purc: gratulálok a bébi eredményeihez! :lol:

Szirom: örülök, hogy jól sikerült az UH, és hogy minden oké :lol:

Rólam: befizettem a közösköltséget! Ja, és nem akar valaki Szhelyre költözni, és akkor rendezhetnénk itt is bicajozással egybekötött sörözést (alkoholosan lehet biciklizni egyáltalán?!? ) :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Veramami egy nagyon kedves emberke... :D

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi: majd legközelebb megemlíted a dokidnak a barnázást, ha találkoztok...most már úgysem tud semmit csinálni...

SzezsoKép
KépKép
szezso

babaimi egyetértek :lol:

szezso köszi, de nem valami biztató. lehet a levegőváltozás miatt :lol: zalában jobb
Vendég

a múltkor is mondtam neki és semmit nem reagált rá...

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimcsi, szerintem nem ZAVAROD!!! Ez a dolga, ha magán meg pláne. Ez pont olyan, minthogy ha beülsz egy étterembe, és azt mondod, mos idehívjam a pincért rendelni, ne zavarjam már szegénykét? :? mondjuk erre én is csak itt jöttem rá, hogy a dokik vannak értünk, és nem mi értük :? Te tudod, mennyire szokatlan jelenség ez nálad, és mennyire barnázol... :roll:

Szirom, nagyon édi, az a pofija????? vagy csak odaképzelem :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

babaimi cserélj orvost!
Vendég

snufi, babimi, a tesóm az eső trimeszterben végig barnázgatott, és semmit nem adtak neki, azt mondta a doki, hogy ez természetes :?:
++++++++++++++++++

szezsó mostantól neked is ++++++++++++++++++
Vendég

Bimi? De miért csapott be Miksa? :shock: :wink:

A képet úgy érdemes nézni, hogy majdnem vízszintesen fekszik a kicsi, a feje búbjától végig van pöttyözve a popsijáig. Először a fejecske van a bal oldalon, majd a pocakja. És felette egy fehér pötty, az az egyik kezecske. Én szoktam látni-érteni ezeket a képeket, de a dokim mindig el is magyarázza.

Purc! Aha, a pofija is látszik picit, a szemgödrei, bár még olyan kis csontvázacska :lol:

No, húzok vissza télleg dolgozni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom én tudom, de majd babaimi megírja :cry: :wink:
Vendég

egyébként purc örülök, hogy minden ok a babóval.(majdcsak végigolvasom az összes hozzászólást :oops:
Vendég

Szirom!
De jó, hogy a körülményekhez képest rendeződött Miksa dolga!
Én most láttam ám a képen a picurt! :lol:

Katica! Csak azt ne mondd, hogy dolgoztál!

Nem igazán hosszú ciklusra gyúrok, hanem a dokim mondatát akarom bizonyítani:

"Nem valószínű, hogy rendeződik csak úgy, de attól még bármikor terhes lehet, azt tudnia kell, ha mégsem akarnak gyereket, attól még ez nem jó védekezési módszer!"

Ezt arra a kérdésemre válaszolta, hogy ha nem csinálok semmit, hanem hagyom így a dolgokat, akkor várhatom-e, hogy rendeződik a dolog, vagy inkább ilyen össze-vissza ciklusú leszek!

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

bettike: nem dolgoztam, hanem okosodni voltam. ma már volt egyetem. :D köszi a szép táblákat.

katica
katica30

Te bettike, mi van akkor, ha ez már közben a második ciklusod, csak közben nem jött meg (mivel nem volt pé) :shock: Na jó tudom, most ez hülyén hangzik, de most ez olyan mintha kb 21 cn-en lennél, mivel közben rendeződtek a dolgok a szervezetedben. Lehet, hogy most tök hülyeségeket írtam, és Áfonya fogja a fejét a baromságaimra.... :lol: Csak azért következtetek erre mert ha megjött volna időben, akkor kb akkor kellett volna pé-ned mint most... vagy nem????? :roll:

ha nem érthető, bocsi....

Purc

Kép

Kép
purc

snufi átutaltad áfinak a pénzt? (mégcsak a 11dpon vagy, azerintem várj még kicsit)
Vendég

bettike :lol: én sem tudom eldönteni a DPO napjainak számát, majd este ha feltettem a görbém, akkor szavazhattok :lol:
Vendég

Boni: azt hiszem 84 Ft-ot nem érdemes átutalni Áfonyának :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso :lol: :lol: :lol:
Vendég

Purc! De édi vagy, hogy így foglalkozol a probléma-körömmel! :lol:
És értettem az egészet, én is gondoltam már rá! :wink:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Áfi!
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Gabi!
Ki ne költözz a lakásodból!!! Ebből aztán ne engedj. Tanácsokkal "sajnos" nem tudok szolgálni, de szerintem is azon kellene elgondolkodni, hogy el tudok e képzelni az életedet vele így és együtt akarsz e megöregedni vele. Nagy változásra már ne számíts. Nagyon sajnálom!!! (((((((((((((((Gabi)))))))))))))) :(

Purc!
Nagyon örülök a jó hírnek!! :lol:

Snufi!
11 dpo-n teszteltél?? Egy kicsit elkapkodtad. Lehet ez még pozitív! :wink:

Babancs!
Nagyon aranyos Domi! :lol: :lol:

Szirom!
Nagyon édes!! örülök hogy minden rendben!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Liza!
Kitartás! Már csak 4 hét és megkapod életed legszebb ajándékát!! :lol: :lol:

Melcsi!
Nagyon izgalmas lesz a csütörtököd!! Beszámolót kérünk! :lol:

Monyó!
Hol vagy már!!??

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

sziasztok.

hazajottemha terhes is voltam mostmar nem vagyok az.vastag a nyalkahartyam es ennyi,lehet hogy megprobalt beagyazodni de nem sikerult neki.
hat ez van,megint.

Kép
monyo83

Magamról csak annyit, hogy hőmérőzök 7 dpo-nál járok de próbálkozás nélküli hónap. Holnap toxoplazma eredmény, majd jelentkezem. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Monyó!
De ez mitől lehet? :cry: :cry: :cry:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Monyo :cry:
És a dokid mit mondott? Hogyan tovább? Vagy lesz egyszer ennek vége is? Mert ez már neked a nagyon sokadik ilyened! :cry:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok.
Semmi jó hír. Nincs peteérésem, sehol semmi, csak a nagy űr. Méhnyálkahártya jó, 7,2 mm, petefészkek méretre rendben, kevés szabad hasűri folyadék (?????????????????????), van sok 10 mm-es tüszőcske, de azok nem vehetők figyelembe. Ha esetleg megvolt már a pé, akkor is trutyi, mert nem elég vastag a mnyh a megtapadáshoz, majd kb két nap múlva lesz az, de pete nélkül mire megyek vele???
Úgyhogy Bettike, veled együtt várom a mensit, hogy mehessek végre vérvételre, az majd mindent kiderít a doki szerint.
Azt mondta, lehet, hogy csak éppen egy idegeskedős ciklusban vagyok, a stressz gátolhatja a pé-t, és egy egészséges nőnek 12 ciklusból átlag 10-ben van peteérése. Nahát ez engem nem vigasztal, ah már egyszer eljutottam az uh-ra oszt ott a nagy büdös semmi!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Papíromon ez van:
uterus:61X35X45 mm
endometrium: 7,2 mm
ovarium l.d.: 33X17mm
ovarium l.s.: 41X24 mm
Diagnózis: U9990

Kép
szilcsi

Sziasztok Lányok!

Bocsi,hogy így ismeretlenül betoppanok hozzátok!
Én a Csnetre szoktam írni,de most kérdeznék tőletek,ha nem probléma.
Sajna a fertyt nem tudom használni, valahogy soha nem sikerült a görbémet megcsinálni. Olvastam a ferty útmutatót,de valahogy ez nem megy nekem.
Ha a hőmet most leírom,akkor tudtok segíteni nekem?
A 16.-21. napig volt szúrkálás és váladék. 16.18.20. és 22.-n voltunk együtt.

Előre is köszi:

Jutka

1. 36.3
2-6. nap 37.3 körül,mert beteg voltam
7. 36.4
8. 36.4
9. 36.4
10. 36.3
11. 36.3
12. 36.5
13. 36.1
14. 36
15. 36.3
16. 36
17. 36.4
18. 36
19. 36.4
20. 36.4
21. 36.2
22. 36.3
23. 36.3
24. 36.5
25. 36.5
26. 36.5
27. 36.2
28. 36.4
29. 36.7
Vendég

g.judit, nem akarlak elkeseríteni, de ez nagyon anovulációs ciklusnak néz ki! A hőd alapján biztos nem volt a 16-21. nap körül pé-d! (Sőt, szerintem máskor sem.) Sajnálom! :(

Épp azt mondtam a páromnak, ha a hőm alapján beteszi ferty a pét, kivágom a p*csába az egész hőmérőt!
:twisted:

Kép
szilcsi

Szilcsi! Vitatkozom!

A 7,2 mm nyálkahártya az már jó beágyazódáshoz!
És neked később szokott lenni pé nem?
Most mérj ezerrel! Egyébként kb. 2 naponta nő a tüsző! Nekem mikor UH-val nézte egyik napról a másikra indult be ezerrel!
Szóval azt ő így honnan tudja, hogy mondjuk holnapután melyik indul be mégis?:roll:

Vagy kövezzetek meg, ha hülyeséget írok! :oops:

Kép
bettike
Eger

Köszi Szilcsi!

Ha megjön,akkor úgyis megyek a dokimhoz kivizsgálásra!

Egyébként mindig olvaslak Titeket és nagyon drukkolok,hogy mindenki babás legyen!!

Pusz:

Jutka
Vendég

7-8 mm-es nyálkahártyán már szépen megtapad a terhesség, igazából a nyálkahártya ultrahanggal mért vastagsága nem ad nagyon egzakt eredményt a teherbe esés esélyére vonatkozólag.

Kép
bettike
Eger

A ciklus közepén, peteéréskor alig 1-2 mm vastag, és épp a petekilökődés hormonális lökése, a beinduló gesztagén hormon termelődés alakítja át olyanná, ami a megtermékenyített - és csak napokkal később oda érkező - petét befogadja. A méhnyálkahártya állapota tehát a szervezeti hormonok függvénye.

Kép
bettike
Eger

És ezt a babaneten találtam, a doki válaszolós rovatban! :lol:

Kép
bettike
Eger

Hasi UH volt, vagy hüvelyi?

Kép
bettike
Eger

Bettike, köszi, édes vagy, tartod bennem a lelket, már nem is érzem magam annyira selejtesnek!
Hüvelyi uh volt, nem is fájt, csak nagyon kellett pisilnem. :oops:
Azt mondta, ez a ciklus már esélytelen. Egyébként 35-40 napos ciklusaim voltak, de négy hónapja, az E vitamin szedése óta beállt 28-29 naposra, szóval már látnia kellett volna valamit. Ja és azt mondta, hogy mi 20 mm-es tüszőket keresünk, az kell a pé-hez, azért nem vehető figyelembe a 10 mm-es, mert az nagyon kicsike.
Hát nem tudom... Mérek tovább, majd lesz valami.

Kép
szilcsi

monyo :cry:
Vendég

monyo :cry:
Vendég

Szilcsi! Szerintem egyáltalán nem esélytelen ez a hónapod! Nekem is volt ilyen, hogy 10-11 mm-est mért a doktor (egyet, és nem nevezett esélytelennek!), már nem emlékszem a pontos méretre. Aztán jártam még vagy másfél hétig követésre, mire 19-20 mm-esen megrepedt. Most kellene menned szerintem uh-s követésre kb. kétnaponta, hogy lássátok, mi lesz, és mikorra ezekből a 10-esekből. Ne keseredj el, kérlek!

Most megyek fürdetni, aztán vissza a melóhoz, csak ezt nem akartam szó nélkül hagyni ...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Monyóka, basszus, én nem értelek, de tényleg! Miért nem mentél azonnal a múlt héten :shock: ? Mikor már többször is megtörtént! Hidd el, én tudom milyen, nekem is volt kétszer ugyanez, azért is merek ebbe belepofizni! Bele lehet halni mindig újra és újra :(

Nem lehet neked is ugyanaz a gondod, mint nekem? Progipótlás? Mit mondott a doki?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szilcsi! :lol:
Emlékeztetőül: Robcsinak kb. szó szerint ezt mondta a dokija! Ahhoz képest elég babás nem?

És még egy kis adalék innen a babanetről:
Az érett tüsző átmérője általában eléri a 20 mm-t! Akkor mi az, hogy min. 20 mm-es tüszőket keresünk? :shock:

Már bocsi, de most egyáltalán nem értek egyet a dokiddal! Bár ez az én problémám! :P

Kép
bettike
Eger

Szilcsi: Figyuka, az elmúlt néhány napban elmaradt az E vitamin nemdebár? Azaz lehet, hogy most megint csúszni fog az egész ciklusod....hiszen az E vitamin hatására állt be 28-29 naposra a 35-40 helyett!
Sztem kéne szedni azt az E vitamint :roll:

Amúgy nekem is ugyanaz az orvosom aki Szilcsinek és megmondja őszintén mi a nagy helyzet nem köntörfalaz, én nagyon jó orvosnak tartom! Nekem is ő nézte és ha jól emlékszem 22 mm-es tüszőm volt az ominózus tüszőleses uh-án a 12. napon.....és 11 mm volt a nyálkahártyám.... akkor maradtam terhes Lackóval :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szilcsi, én sem értem, egy UH-ból szerintem semmi nem derül ki, főleg nem a 12. napon, na jó az igen, hogy még nem volt pé-d. Nekem is 28 naposak voltak a ciklusaim pé-m meg a 17-18 napon volt általában, na most 12. napon nálam se látott volna az égatta világon semmit. Szerintem is Uh követés kellene, és ha akkor sincs semmi, na akkor lehet gondolkozni, hogy miért. Most ne keseredj el szerintem. valahogy nem lehetne kérni a követést????

Monyó, osztom szirom véleményét. Szerintem nálad nem is kérdés, hogy ciklus második felében progi ezerrel... És már lesz is baba. Nagyon sajnálom, hogy most is ez történt :cry: ((((((((((((((((Monyo)))))))))))))

betti, persze, hogy gondolkozok, mindenkin agyalok, csak nem mindig jutok sokra, sőőőőőőőőőt.... :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Megnéztem a leletem, rosszul emlékeztem :oops:
9 mm volt a méhnyálkahártya és a 21+20 a jobb oldali tüsző a 12. napon...... Ekkor fogant meg háromaska :D

Monyó: És azt miből állapította meg a doki, hogy volt terhesség? A méhnyálkahártya vastagságából? Vagy vett vért? Ez hányadik ilyen eset volt Monyó :cry: :oops: ??? Nagyon sajnálom :(

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szóval senki nem bicajozik velem!

Boni! Maradt még teszt?

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: