Sziasztok!
Mi is mamáztunk a hosszú hétvégén. Pénteken mentünk és ma délelőtt jöttünk. A határon sokat vártunk

Külön élmény gyerekekkel,terhesen (feszt pisilni kell) egyedül állni a sorba....
Aztán délután kimentünk apa után horgászni (Melcsi látom Ti is szintén zenész

) És apa fogott egy bazi nagy nyurgapontyot (többek között) 6,25 dekásat

Nem hoztuk haza, mert ez már túl nagy, hájas ahhoz, hogy jó hallé legyen belőle, meg nem volt kedvem halat puceválni, pedig én szeretek

Fogott még néhány kárászt meg kisebb potykát is.
Itt a bálna :
Hja és fogtak a fiúk egy teknőst is. A gyerekek meg is szeretgették
Más: iszonyat erőt érzek magamban, olyan energiáim vannak, hogy az nem igaz. Toppon vagyok teljesen

Nem hánytam már néhány napja, bár a mai pacsuli szagoknak nem annyira örültem, de végülis nem taccsoltam, pedig volt egy szagom....

Szal rosszul nem vagyok, max nap végére kicsit elfáradok a kölkök utáni rohangálásba,és kicsit keményedik a hasam.... de kb ennyi az összes panaszom

Ez a legjobb része a terhességnek
Nem tudtam visszaolvasni, bocsika érte, csak nagyjából....
Babancs: Nagyon szép Domi baba, olyan kis formás

Örülök, hogy jobban van és hogy azért gyarapszik.... Csak így tovább++++++++++++ hajráhajrá+++++++++++++++
Szilcsi: Mennek a drukkok, hogy tüszőlesen legyen is gyönyörű tüsző és szuperjó méhnyálkahártya!
Coca: ma gondoltam rád, mert iszonyatosan megkívántam a sört

És tudom, te is nagy sörös (is) vagy! És mondtam apának, hogyha nem ihatok meg egy pohárral én belehalok (tényleg úgy éreztem..

) És hozott egy dobozzal, aminek felét egyszuszra lehúztam

Bakker ez van szégyen nem szégyen! Pedig amúgy nem szoktam alkoholizálni -terhesen-, de most muszáj volt

Esküszöm úgy éreztem, szomjanhalok, ha nem ihatok egy kis sörcsit

Lacikám nem reklamált
Elizabeth: Hogy vagy? Múltkor olvastam, hogy elment a nyákdugó? Az volt vagy valami erősebb folyás???
Na felsírt a kicsi, megkukkolom...