A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Nekem már az első pozitív teszt napján volt vérzés, és később is többször. Ez van.... Az UH-n egy lefűződés látszott, ami átment az embrión, szóval valami fejlődési dolog volt.
A műtét másnapján Horvátországba utaztunk, nem használhattam tampont, szóval kicsit szenvedtem a vérzéssel. Ráadásul a vízbe sem mehettem be és ott főttem a parton és nézhettem a többieket. Szerintem házasélet csak néhány hétig nem lehet.

A talira én a saját pasimat nem hozom, mert nem is jönne, sőt menekülne :D .
kispinty

Sziasztok! Visszaértem.

Két 4 sejtes és egy 5 sejtes embrió van:-)))) Vigyorgok, mint vadalma...és az se nagyon tudott feldühíteni, hogy a főnöknőm összehívta a kollégáimat, és elmondta nekik, miért nem vagyok mostanság melóban. Nem hittem volna, hogy ilyen kisstílű és irigy....na mindegy...
Lényeg a, hogyha minden jól megy, a karácsonyfánál már nem csak kettecskén mendikálunk:-)))

Február!
Köszönöm! Nagyon szorítok én is nektek!

Ági, igen, mind a hármójúkat visszakértük.:-)
modrooka

Na hátom kisprücsök kapaszkodni ezerrel!! :-)

Hát Kispinty az nem lehetett jó, hogy főttél a parton! :-)

Hát én is apa nélkül mennék ám!
Ági28

Viszont én lassan megyek hazafelé! Mindenkinek jó pihenét kívánok!

Pussz
Ági28

:-)
modrooka

Modorka!

Gratula jó tapadást kívánok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

gizmixxx, reméljuk, zzal nem lesz gond:-)
modrooka

Úgy látszik péntek délutánra teljesen kiürült a topik!
gizmixxx

Sziasztok!

Hát látom sehol senki még mindig. Én ma is dolgozom sajna :cry: :cry: :cry:
Azért mert Húsvét van jöhettek nyugodtan írogatni.
Unatkozom
gizmixxx

Hahó!
Gizmixx nagyon sajnálom, hogy ma is dolgozol!
Én tojásfestés/sütemény készítésben vagyok, és a legújabb hír, hogy nem biztos, hogy bevállaljuk a lombikot.
A férjem meg kuttyant ebben a témában :?
Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

kata790313

Sziasztok!

Kata hogyhogy így döntöttetek?

Gizmixxx remélem azért így du felé már nem dolgozol!

Jó hétbégét mindenkinek puszika
Ági28

hahó!
Ági, ennek több oka is van.
Az első, hogy félt(és félek egy esetleges újabb csalódástól)
A második, hogy szerinte még várnunk kellene.(ebben nem értünk egyet)
A harmadik, hogy elő jött azzal a szokásos szöveggel, hogy "nem kell kutyult gyerek", csak saját, és elég ezt az egyet is felnevelni, stb..
Igazából én azt látom, hogy ez a sok macera kikészítette(gondolok itt a leletes körútra, és arra, hogy a HIV eredmény kering, és emiatt nem kezdhettük ebben a hónapban)
Én szerettem volna(és szeretném), de ez olyan dolog, amiben kettőnknek kell döntenünk.
Bízom benne, hogy azért májusig változik a véleménye, és kezdhetünk...

kata790313

Hát reménykedek, hogy megváltozik a véleménye, és szorítok, hogy így legyen.
És lehet, hogy pont ez fog sikerülni! MInden alkalomnak meg kell adni az esélyt, és igen ebben kettőtöknek kell dönteni, de májusig még sok idő van! :-)
Ági28

Sziasztok!

Kata, adj férjednek egy kis időt. Rágja át magát mégegyszer rajta. Május tényleg messze van. Addig még háromszor is meggondolhatja magát....:-)

Nekem fájdogál a hasim, pedig V.doki azt mondta, nem fenyeget túlstimu veszély...viszont én meg nem ittam meg a kötelező három l vizet már két napja....úgyhogy most nyomatom rendesen...hátha segít....
modrooka

Modrooka meg egyél sok husit is mellé, de tényleg sokat!
Ági28

Sziasztok!

Modrooka! Gratulálok! Remélem karácsony körül együtt tolongunk a szülészeten :). A hasfájásra sok folyadék és husi, mást nem tudsz csinálni.
kispinty

Modrooka! Szurkolok Nektek :D , az Ági amit mondott(sok husi és folyadék) tényleg érdemes megfogadni. A hasfájás minenkinél előfordul kinél rövidebb, kinél hosszabb ideig.

Február!!!!! megcsináltad már a tesztet? Úgy izgulok, írd meg mi újság?!

Kata! Május még odébb van, addig meggondolhatja a párod is, mondjuk szerintem a legjobb korban vagy ahogy én számolom.

A többieknek is sok puszit küldök.

manoka
manoka71

Februárhiradó: Pénteken elkezdett vérezgetni, most voltak Dévisznél,
és úgy tűnik,hogy megtapadt, de sajnos elhalt. És júniusban kezdhetnek megint!
Ági28

Február!
Sajnálom. A legközelebbi biztos sikerül. Puszi

manoka
manoka71

Sziasztok!

Jelentem, iszom a vizet mint gödü:-))) Mellé meg a husit és a tojást:-))))...azt eszem... Már nem is fáj annyira az oldalam. Az az igazság, hogy most kicsit pánikolósabb vagyok, mint az lző lombiál Meg sírósabb.

Február és Februárapu!
Együttérzésünk!!!:-( ...
modrooka

Modrooka! Helyes de több husit egyél mint tojást. Nyugi ne pánikolj minden ok. lesz
Gondolj valami szép dologra, bízzál magatokban. :D És próbáld magad elfoglalni, az használ.
Hajrá!!!!

manoka
manoka71

Manóka, igyekszem! :-)))) a hal is jó, nem?
modrooka

Kezdődik a Shrek 2...
modrooka

A hal is jó de szerintem abból többet kell enni, mert a vöröshúsok fehérje tartalma magas, bizonyos halfajtáknak szintén magas, de nem annyira mint a vörös húsoké. Halat eszel vagy halrudacskát, mert nem ugyanaz a kettő.
Persze jó kombinálni a húst más fehérje forrással, de a lényeg hogy meglegyen a fehérje adagod.
Jó étvágya! A sonka is hús? :D
puszi

manoka
manoka71

Sziasztok!

Február!

Nagyon sajnálom!

Modorka!

Csak ígyál sokat az a lényeg.

Kata!

Tényleg lehet, hogy idő kell neki. Nektek miért kell lombik????
(Ha esetleg vele van a baj, lehet, hogy nehezen dolgozza fel, bántja a híuságát)
gizmixxx

Sziasztok!

Február
Sajnálom, hogy így alakult!

Modrooka
Igyál sokat, gondolok Rátok!

Ági
Június? Pikk-pakk itt van! Nagyon jó!

Szerintem a halacska is jó, és a sonka is, főleg ha tényleg sonka! :roll:

Végre tegnap hazaértünk. Nem volt túl sikeres a szállás kiválasztása. Sajna már csak egy helyen volt szabad hely amikor lefoglaltam, nem tudtam igazán válogatni aminek meg lett az eredménye. Szerintem hideg volt, így az esti fürdetésnél nyomorogtunk a fürdőbe babócával, hogy nehogy megfázzon! Kicsit köhécsél, de remélem nincs gond!
Felhívta a párom nőt, mire közölte, ez automata, és majd bekapcsol a fűtés és Ő amúgy sincs otthon! Hát, köszi! Legközelebb azt hiszem csak jól megszokott helyre megyünk. Itt még kiskanál sem volt, és az összes bögre csorba! Gondoltam veszek kettőt, és kiteszem az asztalra (ott hagyom) de elfelejtettem szombaton a Tescoba, vasárnap meg nem volt nyitva. :(
Szóval ennyit a kikapcsolódásról, de legalább ittam finom borocskát!

Mindenkinek pusza, megyek élvezkedni (egy kád vízbe!) amíg Roli alszik!

Kép
übi

Sziasztok!
Február!Nagyon sajnálom!!!
Ági, és mindenki, aki lelket önt belém..:hát én is remélem, hogy megváltozik a véleménye, eddig ugye ő akarta nagyon. Most egy vesszőparipája van, mégpedig az, hogy neki nem kell, ha nem természetes úton fogan meg.
Ezt a hülyeséget!Nem mindegy, hogy hogyan???Csak legyen!
És akkor elérkeztünk egy lényeges ponthoz: nem fogja fel, hogy nekem nem lehet természetes úton babám, mert nem átjárható a petevezető!!!!!!!!!!!!
10-ből 9-szer ismét méhen kívüli lenne, és az pesig nem játék..
Übi!
Mi a Kolpingot tudjuk ajánlani!Teljesen baba barát szálloda!

kata790313

Sziasztok! Übi Február kezdhet júniusban!

Én meg elhatároztam, hogy ismét fogyókúrába kezdek, el akarok menni HYPOXI tréningre, de képzeljétek csak 24.-ére kaptam időpontot! :-( Pedíg én már most mennék!

Kata küld ide a párod, és mi meggyőzzük! :-)
Ági28

Csajok nem kell valakinek IWIW meghívó, van egy fölösleges!
Ági28

Kedves Mindenki!
Köszönöm szépen, hogy drukkoltatok, és az együttérzést is.
Áginak meg külön köszönöm, hogy megírta a hírt, nekünk még nincs otthon net.
A legrosszabb az egészben az volt, hogy péntek délutánra sikerült megnyugodni, hogy akkor mégsem a gyógyszer okozza a tüneteket. El is határoztuk, hogy otthon megcsináljuk a tesztet. A munkahelyen még betettem a két Utrogestant, akkor még semmi nem volt, mire hazaértünk, már véreztem. Azért megcsináltuk a tesztet, most már azt mondom, hogy szerencsére negatív volt, azt hiszem, nehezebb lett volna egy pozitív teszt után hallani, hogy már nincs ott. Szóval biztos, hogy megtapadt, de péntekre feladta. Hétfőn az UH semmit nem mutatott már, csak az összeesőben lévő sárgatesteket.
Dévai nagyon kedves volt (hahh, micsoda meglepetés…), mire felöltöztem, a zurammal már meg is beszélték, hogy júniusban újra belevágunk. Májusban még egyszer megyünk hozzá, mert az én ciklusom ugye meglehetősen bizonytalan, valószínűleg megint kell gyógyszer, hogy június elejére biztosan produkáljak valamit.
Modrooka! Drukkolunk a három kis gyöngyszemnek! Vigyázz magatokra! (Ja, és gratulálok a főnöknődnek nagy szeretettel, innen a távolból! :( hogy valaki ilyen tuskó legyen... nő létére.)
Kata, szerintem is leginkább időre van szüksége a férjednek. Lehet, hogy jó is, hogy most nem kezdhettek bele, ezt együtt kell végigcsinálni!
február

Ja, igen, gondoltam, én is megpróbálok megszabadulni néhány kilótól. Ágival nem merek versenyezni, de azért valamennyit megpróbálok leadni. Nincs mérlegünk (pár hónapja költöztünk a saját lakásunkba, hiányzik még pár dolog), de majd a centivel mérem a derekam. Mondjuk nem biztos, hogy ez a legpontosabb módszer...
február

Február jó hallani, hogy nem zuhantál össze. Meglásd júmiusban kettőt kapsz,és ott is marad mind a kettő, én tudom! :-)
Ági28

Február!

Nagyon jó hír, hogy már júniusra kaptál időpontot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

:) Az összezuhanás már pénteken megtörtént. Tegnapi látogatásunk Dévainál helyre tette a lelkivilágunkat. Persze folyamatosan azon jár az agyam, hogy ilyen közel még sosem voltunk a babánkhoz, de szerencsére tudatlanságomban (mármint, hogy nem tudtam, hogy a gyógyszer mellett is megjön, ha nem tapadt meg) nem éltem bele magam, így nem zuhantam akkorát. Biztos lesznek még nehéz perceink, de igyekszem a következőre koncentrálni, és arra, hogy így legalább kiderült, hogy meg tud tapadni a méhemben egy embrió, eddig ezt sem tudtuk biztosan.
február

Azt nemtom, hogy lesz, mert nem mondta, hogy iratkozzunk fel a júniusi listára, mi meg elfelejtettük, ma reggel jutott eszünkbe. Remélem, május elején nem lesz késő, most is úgy volt, hogy a februári listán voltunk rajta, de akkor nem tudtunk kezdeni, és febr. 20-án még át tudott rakni márciusra.
február

Február, ha bizonytalan vagy, hívd fel telefonon, és kérdezd me, és ha kell, akkor felírnak a listára.
Ági28

Nekünk is eszünkbe jutott, majd megpróbáljuk. Csak magát a Doktorbácsit nem akarjuk ilyenekkel zaklatni, azt meg hogy számoljam ki, hogy pont úgy telefonáljak, hogy biztosan a pultnál vegye fel valaki. Bár szerdán délelőtt általában a műtőben van, lehet, hogy akkor kéne próbálkozni. :) az élet olyan bonyolult. főleg, ha folyamatosan azzá tesszük.
február

Elmondod neki, és úgy is kikapcsol a pulthoz, mert ott tudnak csak felírni.
Ági28

Február

Amikor én is említettem a listát a Vass dokinak amikor volt az EÜ-m és mondtam neki, hogy emiatt nem szeretnék lecsúszni a dologról csak mosolygott, hogy nyugodjak meg!
Tavaly úgy jártam, hogy novemberben megcsinálhatták volna az elsőt, de sajna a várólista miatt lecsúsztam a dologról, pedig minden meg volt hozzá.

Most van lista vagy nincs lista érti ezt valaki.
Én pénteken megyek a dokihoz és akkor úgyis kiderül a dolog!!!!

Ági

Ja és elzárták a csapot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyébként nekem is le kéne adnom egy pár kilót, mert az első lombik alatt felszedtem 8kg-t így most 60 kg vagyok.
Ha így folytatom a következőnél 70 leszek
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Gizmixxx én be sem merem vallani, hogy hány kiló vagyok, pedíg a stimu alatt nem is szedtem fel egy dekát sem. :-)
Ági28

Ági!

Ne csináld már, nem az a fontos, hogy hány kiló vagy, hanem hogy érzed maga úgy!
Én még soha nem voltam 60 kg. Így is jól érzem magam, de 3-4kg-azért leadnék. Nem jönnek rám a rucik :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Ági!

Nálam lehet, hogy az is közrejátszott, hogy a stimúval egyidőben letettem a cigit. Biztos az is rásegített a kilók felszedésében :wink: :wink: :wink:
gizmixxx

Nem ejthetnénk ezt a kiló-témát :? :roll: :lol:
Na jó, szóval gizmixxx sehol sincs a 60 kilójával, Ágit láttam élőben, szerintem erősen túloz, én vagyok az abszolút győztes, ami a kilókat illeti. Min. 20 kilót kéne leadni, és akkor lennék a normális felső határánál. Vagy a másik megoldás, hogy növök még harminc centit...
február

lemaradt a ?
február

Na Február azért nem túlzok, nekem is még legalább 20- at kébne leadnom!
És nekem is főleg az a bajom, hogy tele a szekrény rucival, és nem jönnek rám!
Ági28

Én a költözködés ürügyén kihajítottam minden régi holmit, ami már nem jön rám. Nem sok ilyen volt, elég régóta vagyok ekkora :( Bár 10-12 kilótól viszonylag könnyen meg tudok szabadulni, de valahogy mindig visszakúsznak...
február

Hát én sajnos mindíg más kiló vagyok, volt mikor még ennél is több voltam 15-el, de volt, mikor kevesebb voltam 10-15-el. MOst is az lenne a cél legalább! :-)

És ma el is kezdtem jobban táplálkozni, ma még csak két almát ettem, de már baromi éhes vagyok!
Ági28

Sziasztok!
Ági! Nem sok az egy kicsit?
Február! Örülök, hogy nem hagytad el magad.
Gizmixx! te mikor kezdel?

Meglocsoltak benneteket? Engem igen, de nem sokan, úgyhogy még maradt kinder tojás de az már az enyém. :D

manoka
manoka71

:oops: Bocsi, A 20kg leadásra gondoltam, csak ez valahogy lemaradt.

manoka
manoka71

Manoka, és te pontosan mikor is kezdesz? már nem emlékszem, április, vagy május?
Ági, tényleg sok az a két alma! :lol:
február

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: