A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Panni
hát olyan szeptemberre várható majd a lombik

Kép
gaby25

Hát ez úgy volt, hogy én békésen parkoltam, és éjjel két taxis ütközött a kereszteződésben...az én autóm hátuljában landolva. Gazdasági totálkár lett (alvázcsavarodással, tetőbehorpadással, a hátulját meg látni) De a lábán vittem el éjjelre biztonságos parkolóba, hogy szét ne kapják reggelig. ...aztán meg roncsként eladtam.

Kép
zölddisznó

coca

de kaptál betétlapot valamelyik taxistól, ugye? :shock: de gáz, az ember békésen parkol, mire felébred totálkár az autó :?

este mindenki huncutkodott és nem jött írni semmit, és most fáradt, és azért nincs itt :wink: :lol: mi még nem huncutkodhatunk :?

Kép
gaby25

Nálam tuti nem lesz baba..tegn.hurnutkodtunk és elkezdtem vérezni..perdig csak 23.cn.. előző hóban a 25-en volt ugyanez, majd 5 nap barna és utána megjött...
gyűlölöm..valami bajom lehet?????????

babaimádó
Kép
babaimado

babaimádó
dokinak mondtad már? neked a hormonjaid rendben voltak, nem? Nem tudom mitől lehet :roll:

Kép
gaby25

Friss kalács illatú szépséges Húsvét reggelt!

Baba, nem tudom, mitől lehet. Apa nagyon heves! :wink:

Gaby! Betétlap? Hát az nem kellett. Éjjel egykor csengettek a helyszínelők. Mindkét taxist trailer vitte el. Jegyzőkönyv volt, meg minden, ami kell.

Kellemes ébredezést mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Zöldi köszi! A kalács már le is csúszott!

Macspacs! Aszpirint mire szeded? :shock:

Babaimado! Görbe? És nem feladni! :evil:

Kép
bettike
Eger

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!

Kép
szerika

Boldog nyuszmuszt mindenkinek!

Nemsokára eltűnök, és csak holnap este későn leszek.

(Áfi, majd csörgök, ha elkerülnénk egymást!)

Ebből lesz a nagy nyuszi!

Kép

Kép
zölddisznó

Bettike! Nem baj, ha Macska helyett válaszolok?
Az aspirint meddőségi kezelés részeként szedjük. Kis dózisban (100 mg, azaz gyerekadag) javítja a hajszálerek vérkeringését, ezáltal pedig segíti a babatapit. A győri Kaális honlapon van a hozzá kapcsolódó kutatási eredményről cikk (asszem).

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Baba, nem tudom mitől lehet neked ez!

Bettike, ma 2 dpo! :lol:

Megyek ma Peti anyjáékhoz!! Este 8-ra színházba a Macskákat nézzük meg!

Mindenkinek szép napot kívánok!

Kép
kata05

Jó reggelt csajok!

Jó húsvétolást!

Mi már túlvagyunk a sonkás-tojásos-kalácsos-tormás reggelin :lol:

Coca: cuki ez a nyúl! Tegnap jöttem haza, aztán egy kiscsalád egy nyuszival levegőzött a ház előtt. A nyúl elbújt az ereszcsatorna mögé. Mondom nekik: jaj, de kis félénk. Ők: Hát, már sokkal bátrabb, mint amikor először lehoztuk :shock:

Babaimi: progiddal nem lehet gond, ha jól emlékszem, szép magas volt...Legközelebb említsd meg a dokinak...Lehet, hogy valami fizikai dolog...

Gaby: a HSG miatt nem lehet huncutkodni?!?! Amikor nekem volt, a doki nem mondta, hogy ne lehetne :?

Bettike: az aktualitásaimat kivennéd a táblából? Mármint a nagyból...Nem stimuzok már...A megjegyzést is javítanád? Erre:
mindenkivel minden rendben
E vitamin, Bromocriptin (a többit törölheted..) KÖSZI!!

Puszi!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Coca
igazad van butaságokat kérdezek :? csak gondoltam még tudott menni a taxi és elhajtott :? de így akkor fizet a biztosító, de gondolom nem eleget :x

Szezso
igen, a HSG miatt, doki mondta, hogy 1 hétig no keksz

Kép
gaby25

Kata! Jó Macskázást!

Szezsó! Hmmmm, nyami...

Gaby! Mivel gazdasági totálkár lett, fizetett a biztosító rendesen. + amennyiért eladtam a roncsot. Szóval annyit tudtam kihozni belőle, mintha így 5 évesen eladom. ...csak hát nem akartam eladni. Viszont jó a rosszban, hogy ebben a tanévben - ideiglenesen, építkezés miatt - elköltözött a munkahelyem 20 percre tőlem, ráadásul mertó mellé. Így nem is használnám az autót, mert ha messzebb megyünk, akkor apa autójával. Csak hiányzik a vezetés. De sebaj!

Kép
zölddisznó

...ja, nekem csak 3 nap kextelenséget mondott a doki HSG utánra.

Kép
zölddisznó

Megtaláltam az aspirines izét:
http://quad.bdtf.hu/Kaali/kezelesek.html#aspirin

Kép
zölddisznó

Köszi Zöldi! :lol:
Én is megtaláltam és el is olvastam!
Ezt a kezelést csak lombikosoknál lehet használni?

Felvetem a dokimnál ezt is meg lehet, hogy a Gynevac-ot is! :roll:

És eltetted a pénzt kamatozni remélem, hogy ha majd kell kocsit venni, akkor szupi kocsit tudj majd venni!

Szezso, Kata! Frissítettelek titeket! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike! Nem csak lombiknál, inszemeseknél is szokták. Spontánnál is lehet természetesen, hiszen ugyanaz a cél. Nem minden doki ismeri el az ezzel kapcsolatos okosságokat, és a gynevaccal is ez a helyzet.

Kocsipénz: már a lakásprojektem felemésztette.

Kép
zölddisznó

Köszi Zöldi! Akkor felvetem majd a dokimnak! Kíváncsi leszek mit mond rá!
Ja a leszakadt galéria meg a többi?

Tudtátok, hogy nem is olyan rossz a joghurt! :P
Bár a banánturmix a legjobb!

Apa elvitte a kocsit a "tisztítóba"! Nehogy lemaradjunk itt a nagy kocsitisztításban! :lol:

Kép
bettike
Eger

Nem, Bettike, nem a galéria. Megvettem a régi férjem lakásrészét. (közös tulajdon volt)

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Gyors leszek, bocs:

Babim: nem tudom mi lehet, de: ne add fel, + a dokidat kérdezd meg!!!!

Coca: emléxem anno írtad azt a kocsis storyt!!! Nagyon durva!

Bettike:kérdezd meg a dokit erről az aspirinről, kiváncsi leszek!

Panni: üdv.

Boni?

Sonjusról tud vki vmit?

Pussssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Indulunk, pusz!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!!

coca,
Hát ez mekkora szerencsétlenség!!! Szegény pici ótó!!!!
Micsoda projectekben vagy!! Ügyes csajsz!!!

bettike,
Szia!!!! Szóval akkor Nálatok is gépjárműsubickolás lesz??!!
Kicsit felfrissítenél a táblában??
Gynevac, Gynex, E vitamin - szedek, kapok....

szezsóka,
Ez a jó a húsvétban!!! Sonka, tojás, torma ...... első munkanapon fájó pocak..... Jól vagy???
Nem semmi a vonalzód Te kis vadóc!!!

babaimádó,
Tessék megkérdezni a dokit!!! Remélem - és szerintem - semmi gond, csak a hevesség.... :oops: De azért jobb rákérdezni!!!

Pusssz!
Panni
mfpan

Úgy látom Mindenki Húsvéti ünnepezik...
Megyek én is.... remélhetőleg jövő héttől többször be tudok nézni!!!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!!!
Kép
Pusssssz!
Panni
mfpan

Sziasztok :D ,

Hát úgy tünik nincs nagy forgalom, de legalább vissza tudtam olvasni :D .

Most jöttünk haza apával, horgászni voltunk, szép idő van, csak nagyon fújt a szél, de be voltam öltözve rendesen. :D
Picikét benéztem, mert lassan készülődünk este színházba megyek anyukámmal (előtte fagyizunk egyet, meg kirakatokat nézegetünk).

Kata nektek is jó szórakozást. Mi az anconai szerelmeseket nézzük meg Győrben.

Zsú, már neked sincs sok hátra :wink: . Nektek is az első babó?

Bettike, néztem a szombati görbuszodat, hát elég érdekes :roll: , ha így fent marad a hőd, akkor lehetséges a pé, de olyan kár, hogy nem mérted végig :shock: .

Panni, most már megvagy :D , tudsz jönni azért majd gyakrabban is, vagy az új helyeden nincs lehetőség rá?
Tegnap mi is autót mostunk :D .

Snufi, Boni kedden lesz legközelebb, legalább is asszem azt írta :wink: .

Szép délutánt-estét mindenkinek, holnap reggel jövök csak.

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

babaimi :evil:

mindenkinek ma reggelre felment a hőm 37,1 re tehát kb tegnap lrehetett pém. agy megint lecsúsztam róla, hacsak a kiskatonák ki nnerm bírták addig. kedden leszek legközelebb pussz
Vendég

Melcsi, igen első baba lesz. És azért még a java hátra van. Szerintem a legkeményebb három hónap... . Én azért elcserélném veled a napok számát. :wink: :D

Estére jó szórakozást!

kispiskóta

Sziasztok!

Bekukk. :D Nincs kedvünk dolgozni, úgy döntöttünk, nem is visszük túlzásba, majd inkább holnap. Olyan jó volt a mai nap (és még nincs vége...) :wink:
Délelőtt sütés-főzés, sonkás hidegtál volt, töltött gomba, hurka-kolbász savanyú káposztával, fasírt, krumplipüré, borsóleves, túrós pogi és keksztekercs. Anyuék jöttek délre ebédelni, utána kimentünk a Vadasparkba, nagyon szép volt! Holnap hozok majd képeket az oroszlánokról, jó? :D
Most kicsi meló, aztán összebújós este.
Panni, örülök, hogy újra itt vagy köztünk!

Sonjus??????????????????????????????????????????????????

Kép
szilcsi

Sziasztok Lányok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek!!!!

Pusszantás!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

jó reggelt
no nekem is megvolt a pé, tegnap este éreztem a szurkát, reggel megmértem és 36,8. Fertyn nem jön be a menü, be akartam állítani kézzel a pét, így kénytelen voltam pár hőt még beírni míg helyre nem jön. :P

Szilcsi
ne is dolgozzatok annyit, húsvét van :wink:

Melcsi
fogtatok is halat? :P Milyen volt a színház?

Kép
gaby25

Beléptem újra a fertyre, most meg hirtelen adott VIP-et, nem is mértem a hőm csak ma. Viszont így sikerült beadnom kézzel a pé napját :P

Kép
gaby25

Gaby,
ügyes vagy, győztél a 7fejű ferti ellen! :P
Szilcsi,
tök jó a vadaspark, én idén szülinapomra (ami holnap lesz) azt kértem hogy menjünk fel Pestre az állatkertbe (mert apa kapott üdülési csekket, és azzal lehet fizetni a belépőt :D ), szóval én is imádom az ilyen programokat!
Babaimi,
csatlakozom a "kérdezd meg a dokid" táborhoz.

És természetesen kellemes húsvéti ünnepeket, és sok locsolót mindenkinek!!! (Én remélem megúszom a férjemmel és az apámmal... :? )
Vendég

Sziasztok, szép húsvétos reggelt :wink: ,

Sietek, mert apa átment anyósomékért és megyünk anyuékhoz velük, együtt lesz a család :D , tudom, hogy ez ritka, de én nagyon szeretnem az anyósomat :D
Apa meg délután 2-re megy dolgozni, újra kezdődik a verkli....

Gaby, a színház szuper volt, ajánlom mindenkinek az Anconai szerelmeseket, akik unják a klasszikus szinházi darabokat, szuper jó bohozat a 60-as, 70-es évek olasz slágereivel....mamama, mamma ria ma..... :lol: Anyuval voltunk, hát mondanom sem kell, nagyon élvezte.

Két halat fogtunk egy kárászt és egy pontyot, átküldtem őket anyósomnak, én útálok halat pucolni........ :lol:

Boni, nyugi :wink: , majd dobj görbuszt holnap!!!

Zsú, a 94 nappal is sokan cserélnének veled, igaz lányok :wink: :wink: Hogy álltok a babacucokkal? Kezded a gyüjtögetést?

Szilcsi, nem semmi kajafelhozatal, dolgozni ráértek keddtől, pihenjetek :D :D

Lili, kellemes húsvétot nektek is, majd gyere és írj magadról is :wink:

Áfi, én nem is tudtam, hogy üdülési csekkel is lehet fizetni. De jó :D , maradt nekünk is még a tavaszolásról.....akkor lehet, hogy még a babó előtt felmegyünk.....sima csekkel lehet fizetni, vagy kell legyen rajta valami jelölés?
Én is csak a páromat, öcsémet és aput engedem magamhoz locsolásképp, a kaput bezártuk, nem engedek be senkit. Sajnálom, de így biztonságos, már nem úgy vagyunk, mint régen. :(

Puszi és szép napot mindenkinek, este jövök.

Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi,
sima kutyaközönséges üdülési csekkel ki lehet fizetni a belépőjegyeket, az állatkert honlapján láttam:
http://www.zoobudapest.com/h_index.htm
csak pénzt nem adnak vissza belőle, úgy kell összeválogatni a jegyeket, mi pl a férjemnek "támogatói" jegyet veszünk, mert 5000Ft-os a legkisebb címletünk.
A locsolkodás már számon felüli, a férjem unokaöccse becsúszott :D
Bűzlök :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Látom mindenki húsvétol! :lol:

Én már illatozom!

Tegnap extra rossz színdarabt néztünk meg!! A Macskákat, de azt hiszem ezt már írtam! Az első felvonás után legszívesebben hazajöttem volna! :cry:

Ja és meg vagyok megint győződve hogy sikerült a babát összehozni! Mekkorát fogok megint pofára esni, ha nem!

Kép
kata05

BOLDOG HÚSVÉTOT LÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veramama
veramami4

Sziasztok!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

Kép

Domikáról: már nem kap infúziót, így a súlya vissza is esett. Most 1240 g. De szépen lélegzik, ügyesen eszik. A táplálék nagy része most még elmegy az életfenntartására. Ugye neki a légzése még nem volt teljesen kifejlődve. Mondták is, hogy ne várjuk hogy 1-2 hét alatt nagyon meghízna. Türelemmel kell lennünk hozzá. Én így is látom rajta, hogy sokat fejlődött. A férjemmel elkezdtük " tapizni", azóta mindig simogatjuk. Ilyenkor reagál is rá. Összegömbölyödik a kezemben, megszorítja az ujjunkat, vagy hullámzik a teste - esetleg nyújtózkodik. Látni rajta, hogy biztonságban érzi magát az érintésünk hatására. Még a bevitt kis színes csörgőt is érdeklődéssel figyelte. Úgy vettem észre, hogy nagyon is fontos az érzelmi fejlődése szempontjából a testi kontaktus.

Rakok egy fotót. Ezen jól látszik, hogy elkezdett a kissrác igencsak szőkülni. Nem hiába.. (apja-anyja tejszőke kisgyerek volt )

Kép

Kép
babancs

Sziasztok!

Remélem senki sem hervad el legalább egy évig! :lol:

Én már túl vagyok az összes locsolkodón, így jön a pihi!

Holnap lesz kinek szorítani bőven:

Kép

Nekem pedig tuti, hogy volt pém:

Kép

Kép
bettike
Eger

...és ugye az én szülinapom is pont holnap lesz... :wink:
Vendég

Babancs,
nagyon nagyon szép a kisfiad, és nagyon ügyes, hogy ilyen szépen fejlődik, jó látni hogy egyre kevesebb a cső benne-körülötte! :)
Vendég

Húsvéti képeslap a topiknak :)
Kép
Vendég

Sziasztok,

Boldog Húsvétot! Bár nálunk nem úgy telik, mintha lenne valami is :lol:

babancs, gyönyörű Domi, és nagyon szépen fejlődik. Jó, hogy már tudjátok simogatni, fogdosni :D

Peteérés utáni csajoknak drukkok a ++++++ teszthez. Most aztán már bele kell húzni....

Monyó legalább egy mondatra ugorj be, mi van veled!!!!!!!!!!!!!

Sonjus????

velünk semmi igazán nem történt, de azt hiszem ennek örülök.

pusssz mindenkinek

Purc

Kép

Kép
purc

Kellemes maradék nyulat!

Áfi! Nyomj egy privit, hogy mi légyen holnap! Vagy MSN!

Puszi mindenkinek, most nincs kedvem írni. Meg nincs is nagyon mit. Pihizzetek, apázzatok!

Kép
zölddisznó

Hát sziasztok!

Most szálltam ki a kádból, fürödtem, hajat mostam, mert iszony bűzölögtem, de már nem!!!!! Szalonnát sütöttünk, egész nap kint voltunk a kertben.

Babancs: édes szöszke a kisfiad!

Szirom: drukk holnapra.

Szilcsi: dokii után gyere!!!

Kata, én kb. 3 hónapja néztem a Macskákat, talán írtam is, hogy SZÖRNYŰ volt!!!!!

Rólam: iciri-picirit barnáztam ma, szóval valószínű ebben a hónapban sem jött össze!!! Még nem adtam fel. Azért se!!! :twisted:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Muszáj dolgoznunk, mert a lapzárta az lapzárta, igaz, szirom? :wink:
Ez sajna határidős meló, és már csúszásban vagyunk.
Nem tudom feltenni a talis képeket, csak vártam és vártam, és semmi, csak pörgött a jel, hogy dolgozik a gép, de nem rakott fel 5 percig egy darab képet sem. :cry: Majd később megpróbálom újból.
Babancs, nagyon erős kisfiad van! :wink: :D Hurrá!!!!

Pár kép a vadasparkból:

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
szilcsi

A 3. képen a 3 hete született kistapír látható. :D
Snufi, este fél hatra megyek tüszőlesni, úgyhogy valószínűleg csak másnap reggel tudok beszámolni. :roll:

Kép
szilcsi

Sziasztok,

hogy telt Húsvét utolsó napja?

Babancs, Domika nagyon ügyes már, hogy nem kell lélegeztetni.
Édes kis szöszke baba! :)

Szilcsi, jók a Vadasparkos képek!

Bettike, megagiga ciklusodnak akkor már tuti lesz vége. Vagy így vagy úgy :)

Pusz mindenkinek: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok :D ,

Áfi,
köszi a linket, megpróbáljuk beszorítani babó előtt az állatkertet is, legalább igy "nem kerül" pénzbe :wink:

Kata, pedig azt hittem a Macskák szuper jó....Mi nem tetszett? Pont irigykedtem, de akkor nem maradtunk le semmiről?

Babancs, nagyon édi a kisfiad és tényleg szőkül a haja :D :D , a testi kontaktus nagyon fontos, simogassátok, pont most olvastam, hogy a baba illatról, tapintásról és hangról is megkülönbözteti a szüleit már a születés utántól. :wink:

Bettike, ez tényleg pé, kár, hogy hiányzik pár mérés, akkor pontosan meg lehetne mondani, hogy mikor volt.

Purc, Ti is húsvétoltatok? Csináltatok valami különlegeset?

Zöldi, hogy bírtad a húsvétot fogyi szempontból? :shock: A karácsony és a húsvét számomra a mumus amikor fogyózom. Meg a családlátogatások :shock:

Szilcsi, tök jók a képek :wink: Melyik lapnál dolgozol? Ha nem akarod elárulni priviben is érdekel :wink:

Mi anyósékkal kimentünk a helyi parkba sétálni, nagyon jó volt, aztán úgy elpletyóztuk az időt, hogy fél hétre értem haza.

Holnap megyek a körzeti dokihoz kiiratni magam (méretek vérnyomást is), aztán hívom a szülésznőmet, hogy mikor mehetek kórház látogatásra, meg a homeós bogyók miatt.

Dél körül bekukkantok.

Puszi és szép estét mindenkinek.

Melcsi

[/b]

Kép
melcsi6

Csikken, pont akkor írtál amielőtt én elküldtem az irományom. Veled mizu? Rosszullétek? Minden ok? :wink: Magadról sosem írsz.

Kép
melcsi6

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: