A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

de végülis teljsen mindegy, ha akar jönni, akkor úgyis jön, nem görfcsölök ezen :lol:
Vendég

Sziasztok!

Felidegesített a Ferty. Nézzétek meg...még véletlenül sem oda teszi a PÉ, amikorra kellene...

Két nappal ezelőtt (ugyanaz, mint a tegnapi, csak arról nem csináltam mentést):
Kép

Ma meg úgy döntött, hogy átteszi a vonalát:
Kép

babaimádó
Kép
babaimado

babimi, ne foglalkozz fertivel , ugyis te érezted :wink:
Vendég

Pusszancs! Már hiányoltalak Bonikám:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Boni! Nem semmi a görbéd..Hány naposak aciklusaid ált.?

Áfi! Örülök, hogy ügyes Katicánk megokosít!

Melcsi! SZép melcsi, pihent melcsi, jó melcsi :D
Képeket nem mellékelsz a pihenésetekről?

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt mindenkinek :wink: ,

A nyolc órámat végig aludtam, úgy tűnik elég volt :wink: , apa még pihentet....

Katica, ma teszem fel a képeket a gépre, küldök neked priviben jó? :wink:

Bonika, hát a mai mérésed alapján már én sem vagyok biztos a pé-ben. De most totál úgy emlékszem, hogy a múlt hónapban is valamikor a 20.dpo környékén volt pé-d (nem feltétlenül kell a 14. körül lennie). Úgyhogy apát kényesztesd és még bújjatok össze egy picit. Én nem vagyok egyébként a minden napos keksz híve, szerintem elég minden másnap, az is tuti hatásos lehet :wink:

Szezsóka, én is a melírra szavazok és az lehet sötét és világos vörös tincsekből is egyszerre, az aztán tuti feldobja a frizidet. Ráadásul rövid hajad van, amiben meg aztán még jobban mutat a melír :wink: Hajrá tavaszi megújulás :wink:

Gaby, mi is csak azért mentünk, mert volt üdülési csekkünk, egyébként húztam volna a fogamat ennyi pénzt kifizetni a négy napra a babó előtt..... :shock: Egyébként olyan jó volt hazajönni is :D Boldog évfordulót :D (nekünk is 12-én lesz az egyéves házassági, de már 12 éve együtt vagyunk :wink: , nem kapkodtuk el)

Kata, tegnap mikor visszaolvastam, megállt bennem az ütő :D , néztem a tesztedet és totál azt hittem, hogy terhesteszt, aztán néztem a vonalzódat és rájöttem, hogy terhesteszt még nem lehet....... :shock: :roll: A pozitív LH teszt is szuper, így tuti biztos lehetsz a pé-ben, de mielőtt elolvastam volna már kalimpált a szívem, hogy új kismamánk van 8) 8) .
Várjuk a teszteredményt ma is :wink:

Babaimi, nem értem miért idegeskedsz :wink: , szuper ez a görbusz, csak az a hiányzó napod zavar be neki, ne aggódj, nagyon jól alakul :wink: , csak nyugalom :wink: , nem kell egy hét és kiderül, persze tudom, könnyű mondani....ilyenkor vánszorognak a napok.....Mennek a drukkok...Küldök majd képeket.Pussz.

Mára nem terveztem különösebben semmit, most elmegyek bevásárolni, mert tök üres a hütőnk és gyümölcsöt is kívánok..... :D , aztán nap közben is bekukkantok.

jajj nektek csajok, most már időm is lesz, pihent is vagyok, meg is untok majd :D

Pusza mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Babaimi
szerintem hiányolja a ferty azt az anapot, mikor nem mértél :? próbáld ki mit csinál, ha beírsz oda is 36,9-et :P

Kép
gaby25

Szezso,
spriccelőbe tégy szappanoldatot, és azzal fújkodd le a tetveket! Ha egyszer nem jön be oldj fel több szappant...
Kata,
köszi a gratut, ezentúl aki nem tud deriválni, az nem lehet a barátom! :D :D :D
Még pár nap és ugyanez vonatkozik az integrálásra is :lol:
Babaimi,
a ferty buta! Az a lényeg hogy te tudd!

Én boldog vagyok mert megtaláltam álmaim multifunksön babacuccát. Igazából Enikőtől loptam az ötletet :oops: ő is ilyet vett. Képzeljetek el egy hordozót, ami autósülés is, és van hozzá egy kerekes váz, arra rápattintva babakocsi (így csak ezt a kerekes vázat kell a kocsi csomagtartójába préselni, nem egy böszme babakocsit) és van hozzá mégegy váz, arra pattintva meg etetőszék! És ha mindez nem volna elég, ha a hordozó fülét hátrahajtjuk babaszék, a földön stabilan elnézelődik benne a kölök. Magyarországon nemigen forgalmazzák, a külföldről behozott használt darabokat lehet megszerezni, de az új árát úgysem tudtuk volna kifizetni...
Ne kövezzetek meg hogy a 15. héten ilyet veszek, alkalmi vétel és ritkán találni, nem lehet otthagyni :D
Kedden megyünk érte, akkor rakok képeket is!
Vendég

Áfi
nekem olyan autósülésem van, amiből ki lehet tolni a kereket, és ki lehet húzni a kart a tetején :) Amcsiból hozta tesóm mikor Gabikával itt volt, és itt hagyta nekem :P

be akartam tenni mégegy vonalzót az évfordulóra, és nem hagyja :evil: azt írja túl hosszú aláírás

Kép
gaby25

Boni! Nem semmi a görbéd..Hány naposak aciklusaid ált.?

Áfi! Örülök, hogy ügyes Katicánk megokosít!

Melcsi! SZép melcsi, pihent melcsi, jó melcsi :D
Képeket nem mellékelsz a pihenésetekről?

babaimádó
Kép
babaimado

melcsi, babaimi 30.40 nap között,váltakozva de 2 napja éreztem a szúrkálást baloldalon, meg mensiszerű hasfájást.gondoltam, akkor biztos megvolt aPé. most már nem vagyok benne biztos
igazából nekem azért rossz, mert sokat an távol párom, ígynehéz éppen akkor elkapni. de mint már feljebb említettem, már nem görcsölök ezen, mert ha baba akar jönni hozzánk, akkor úgyisj ön, ha nem aznap vagyunk együtt :lol:
Vendég

melcsi mi is vasárnap voltunk 12 évesek, de csak augusztusban lesz a 2.házassági évfordulónk :lol:
Vendég

A múlt havi nem is hasonlit erre íme emlékeztetőül egy részeKép :shock:
Vendég

Boni! Azért nem hasonlít, mert akkor nem lettél babás, most meg az leszel!!!! :D

Kiszúrtam a fertyvel! Becsaptam!!Ugyebár az a agond, hogy buli után éjfél után értünk haza és én 3/4 5-kor szoktam mérni. MIvel alig tudtam aludni (meg amúgyis hányingerem volt hazafelé is), nem volt értelme mérnem...
Most Gaby javaslatára ápr. 1-jére, ápr. elsejei tréfaként csőbe húztam a fertyt és beírtam 36,9-et..és lássatok csodát!!:
Kép

babaimádó
Kép
babaimado

No..ezzel már egyetértenék..

babaimádó
Kép
babaimado

Boni! Szerintem még majd ezután fog neked leesni (és nem a tantuszra gondolok:-) ) :D

babaimádó
Kép
babaimado

Boni! Felveszlek skípe-ra, oksi?

babaimádó
Kép
babaimado

babaimi ügyi vagy.te nyertél a fertyvel szemben :lol:
egyébként ha ebben a hónapban sem jön össze, akkor is megyek 3.án a doktornőhöz és utána majd sikerül :lol:

elkezdett fájni a hasam, mintha meg akarna jönni :twisted: feladom, a szervezetem hülyét csinál belőlem
Vendég

Áfi, én tudok deriválni! Vagyis tudtam még az egyetemen! :lol:

Küldöm a képet! Kép

Kép
kata05

babimi ok, be is vagyok jelentkezve

kata akkor ti elkaptátok
Vendég

Babaimi
látod, mondtam én, hiányolja a ferty azt a napot :P

Boniko
múlt hónapban is késői pé volt

[font=Verdana]1. évforduló közeleg[/font][br]KépKép

csak azért is betettem a vonalzót megmutatni, ha már aláírásba nem hagyta :wink:

Kép
gaby25

a nyavajás, a szöveget nem a vonalzóra rakta :shock:

Kép
gaby25

Boni, fel ne add az lehet a pé-től! Mondtam!!!

Kép
kata05

kata de a következő 4 napban még esélyem sincs arra, hogy együtt legyünk.akko meg ne fájjon.kezd már néha elegem lenni az egészből. :cry:

mindegy megyek, mert indulunk anyukámékhoz, kedden leszek legközelebb.

pusz
Vendég

Sziasztok!

Vhencsi, én Béres magnéziumot szedek, nagyon-nagyon ritkán, de sokkal több magnézium van benne, mint a sima Magne B6-ban, tehát a görcsoldó hatása is jobb.
Rékával 6 hetesen gyökérkezelték a fogam, kaptam érzéstelenítést, de előtte szóltam a dokicsajnak, hogy mi a helyzet, de azt mondta mehet nyugodtan.

Kata, engem is átvertél. Csak néztem mint Jani a moziban, hogy most ez hogy is van :roll: aztán 5 perc után leesett a tantusz. Megírnád nekem priviben hogyan tudom megnézni az esküvős képeid? Ha e-mail cím kell benn vagyok Coca táblájában. Köszönöm.

Gaby, most láttam, hogy tegnap kerestél skypon, csak én akkor vasaltam, este meg már apáé a gép, szóval én csak inkább hétköznap délelőtt vagyok, ritkán délután elérhető.
Egyébként az én terhesgörbém is csal, mert nem akkor volt a peteérés amikorra ő betette, hanem korábban és így a vízszintes vonalam sincs jó helyen, de már nem igazán érdekel :lol:

Boni, nem merné rá megesküdni, de szerintem a 17. nap volt a peteérés.

Babaimi, így már tökéletes a görbéd :wink: már csak meg kell fejelni egy kétcsíkos teszttel a végén :lol:

Melcsi örülök, hogy jól sikerült a mini tavaszolás. A 12 kg pont jó, bár a végéig még 1-2 lehet felugrik :roll: Én Rékával úgy voltam, hogy 62-ről indultam, aztán a hányásoknak köszönhetően 54 lettem és végül 68 kg voltam amikor bementem szülni.

Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

Kép

Kép
Kép
robcsi03

robcsi jó az avatarod :lol: köszi a váéleményt, de sajna valószínűbb, hogy katának lesz igaza

kata bocs, hogy nyafogok kicsit, de ez most így jött ki.keddre összeszedem magam :lol:

babaimi++++++++++++++++

snufi++++++++++++++++++

Kata++++++++++++++++++
Vendég

és tényleg mindjárt lépek, csak párom még nem ért haza értem :lol:
Vendég

Boni, nem nyafogsz, és lehet hogy pont most jön össze a baba!!!! A hőmérőzés is csalhat!! Amúgy menjetek kirándulni!:)

Robcsi, Katicához fordulj, mert ő tudja megmondani neked, hogy hogy tudod megnézni! Én sajna nem. :oops:

Baba, jó nagyon a görbéd!!!

Kép
kata05

Köszi Kata! Neked meg szépek ám nagyon a képeid :D

babaimádó
Kép
babaimado

Bonika, emlékszel? múlt hónapban én azt mondtam, hogy 22.cn-en lehetett a pé-d és a mensi szerint ez jó is, mert a 14.dpon jöhetett meg.....
Így viszont korai volt most pé-t jósolni, szerintem a görbuszod alapján most lesz, persze ez csak az én privi véleményem :wink:

Babaimi látod :D ennyit számít, ha hiányzik egy érték, szerintem teljesen jó a görbéd, pusszantás :D

Katica, köszönöm a képeket :D , megtiszteltetek, hogy megnézhettem :wink:

Kata, gyönyörű voltál :wink: , helyes csajszi vagy :wink:

Áfi, Szirom, annyira aranyos volt Enikő és Miksa együtt, írtó édesek :wink: Én már mondtam-írtam egy párszor külön külön rájuk, hogy gyönyörűek, de tényleg annyira szépek :D :D

Áfi, azért látom a kislányod festés nélkül is tudja maszatolni a pofiját :wink: Írtó aranyos amikor kis maszat Panna :D

Lányok, valaki megírja nekem, hogyan kell avatart készíteni? Tök hülye vagyok hozzá :wink:

Robcsi, gratuláció a 22.héthez :wink: hogy megy az idő :D

Már csak 46 napom van hátra :D Juhéé.

Szép napot mindenkinek, nálunk gyönyörű idő van.

Melcsi

Kép
melcsi6

Jó reggelt!
sikerült háromnegyed 12-kor felkelnem :D

robcsi: küldtem...

melcsi: a képeket inkább a mailcímemre küldd, a coca-féle listában megtalálod :D

áfi: jót nevettem előbb azon, amit írtál a deriválással, integrálással kapcsolatban.

lányok: ezekkel az lh tesztekkel engem is jól becsaptok, mert félálomban ideülök a géphez, aztán lassan jövök rá, hogy ez más teszt.

rólam: mennem kéne takarítani tovább, meg vmi ebédet összedobni, de lehet, hogy inkább visszabújok apához. ő még alszik :D
szegeden süt a nap.

katica
katica30

Melcsi cserélnék Veled, mármint a napok számában! :wink:

Ilyen ráírom a nevem avatart sajna én sem tudok készíteni. De amúgy a kívánt képet kell lekicsinyíteni a Profilban megadott méretekre.

Nem akarok pofátlan lenni, de a mai sikerélményemet meg kell veletek osztani. Párom és közöttem vita volt a babakocsi, milyen legyen, és ma felszállt a füst. Ilyen lesz:
http://www.yatego.com/kinderwagen/p,460 ... trio-enjoy

Egy kicsit drága, de két-három éves koráig, amíg kocsi kell elkíséri.

kispiskóta

Olvasó üzemmódban vok 2 napja, most is csak bekukk!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk: Snufiék

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok! :lol:

Boniko! Szerintem 17. napi pé lehetséges!

Katica! Köszi neked is pirit!

Megmutassam, hogy szerintem miért nem jön miki, piri??
Hm???? :roll: :shock:

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép
bettike
Eger

Mindenkinek jól kezdődött a 3 napos ünnep?
KÉsz vagytok a takarítással, sütéssel, főzéssel?

Babaimado! Nagyon kafa a görbéd, csak így tovább!+++++++

Kata és Boniko! Majd azért szóljatok, hogy akkor most hanyadik DPO is?

Kép
bettike
Eger

Bettike! Neked 11. dpo. Jó lesz?

Kép
zölddisznó

Kispiskóta! Nekem naggggggyon bejön a babakocsi! :lol:

Snufi! De csak az otthoni teendők miatt nem? Már nincs nyitva a játszóházatok ugye?

Áfi! Az is bele számít, hogy én tudtam deriválni és integrálni, de a szigorlat óta elfelejtettem? Így is lehetek a barátod?

Melcsi! :shock: Ennyire rohan az idő? Hihetetlen!

Robcsi! Ti is hogy öregszetek! Pedig úgy előttem van a görbéd és az, ahogy jöttél az UH-ról, hogy a dokid azt mondta nincs péd! Aztán tessék lássék!

Kata! Szerintem extra béna vagyok, de én sem tudom megnézni a képeidet :cry:

Zöldi! Tavaszi szünetet tartasz gépileg? Kreatívkodsz? Képek?

Kép
bettike
Eger

Zöldi! Egye fene az is jó lenne, mert akkor már tényleg megjönne hamarosan! De ha visszaemlékszem a hét eseményeire, akkor inkább kedden volt, csak kekszelni nem volt kedvem, de az látszik is! :lol:

Kép
bettike
Eger

Tényleg!

Monyóval mi van??????????

Kép
bettike
Eger

Bettike! Igen,, az otthoni dolgok miatt nem vok. (tegnap még volt játszóház) Ebédelni Anyóséknál voltunk, délután bnőmék jöttek, most mentek el. Most meg indulunk egy sznapi zsúrra. Holnap ugyanez, ill. hasonló: én szüleimnél ebéd, utána további családtagoknál látogatás, este meg husvéti bálba megyünk a Zurammal. Szóval,.....

Mindenkinek pusssssssssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Jaja, tavaszi szünnet!
Kreatívkodni sincs kedvem, annyira fáj a hasam, meg egyebek - én így szoktam peteérni.
Látom, mások is henyélnek...

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!!
Itt vagyok, mint elveszett és eddig csak gondolatban babanetező..... :oops:
Nagyon hiányoztatok!!!! Végre net közelébe kerültem, és még időm is van... valamennyi... Annyi sajna biztos nincs, hogy visszaolvassam azt a ki tudja hány 10 oldalt, ami azóta történt Veletek, hogy be sem kukkantottam.
Írjatok Magatokról, kérlek, mert csak nagyon röviden hallottam Felőletek....

Babancs hatalmas gratula a Bébihez, aztán tessék behozni a lemaradást!!!

Coca Drága, nagyon sajnálom..... :cry: Kitartást, meglátod a szeptemberi sikerül!!!!!

Babaimádó, ügyes voltál az átjárhatóságin, hallom minden OK!!! :wink:

Gaby, Tied hogy sikerült??!! Remélem minden OK!! Apa cigizése??

Áfi, úgy hallom minden okés Veletek!!!! Növögettek??!! Valamint a találkozóról is szupi dolgokat csiripelt az én Aranyos Kis Madaram!!! :lol:

Snufi, Babaimádó HAJRÁ!!!! Mennek az óriás DRUKKKKKOOOOOK!!!!

Bettike ez a fránya megaciklus.... De gyogyival ez egy-kettőre orvosolható, nem??!! Doki mit mond??

Babások hallom minden OK!! Növögetni és millió puszika!!!
Enikő vigyázzatok Magatokra a Kissráccal!!! Jól vagy már??

Kedves Többiek írjatok Magatokról!!! Képtelenség, hogy visszaolvassak, de nagyon kíváncsi vagyok!!! :oops:

Pusssssszzzz!
mfpan

Helló Panni!

Húsvétlor még az elveszett bárányok is megkerülnek, de jó! :lol: Tessék írni magadról! Most!

Kép
zölddisznó

Szia Coca-Drága!!!
Írtam Neked valamelyik nap az iwiw-en....
Igen megkerültem ..... Én a kis bari...
Szóval...:
Múlt hét pénteken leszámoltam a cukorgyárban, mivel - nemtom hallottatok-e róla - bezárják, elbocsájtják az embereket. Szerencsére egyből, egy nap pihenés nélkül új munkahelyen kezdtem... Igaz, hogy az utolsó hónapot úgy melóztam végig a cukgyárban, hogy már erre az új helyre is bedolgoztam... Kicsit ki is vagyok... Végül is itt is ugyanazt csinálom, csak kisebb méretben, és kevesebb pénzért...
Remélhetőleg április végén elmehetünk egy picit pihenni!!!
A Baba még nem sikerült, még mindig a bacikkal küzdök. Újabb antibiotikum kúrát kezdtem, de már nem hagytam magam lebeszélni, és felírattam a Gynevacot. Holnap adatjuk be az elsőt. Remélem az antibiotikummal csak segít!!! Jól hallottam, hogy nem gond, ha az antibiotikummal együtt is használjuk??? Bár az antiizém csak egy hetes kúra, annak lassan vége... A doki azt mondta e bacik mellett nyugodtan teherbe eshetek, de én azért megpróbálom Apával együtt a Gynevacot. Hát ez van mostanság velem...
mfpan

Panni,
köszönjük jól vagyunk! És a tali is fantasztikusan jó volt!!! Legközelebb majd te is jössz. :)
Bettike,
na jó! Lehetsz a barátom! :D
Coca,
milyen henyélés? Egész délután kocsit takarítottam, annyi dzsuva gyűlt össze benne hogy megtelt a porszívó porzsákja :shock: meg le is lett mosva, az üléshuzatokat most fogom kiteregetni.
Melcsi,
ha te tudnád milyen profi a gyerek a natúr testfestésben! Pláne most hogy jön a jóidő, többet lehet kinn lenni...
Vendég

áfi,
Ma mindenki autót pucul..... Itt Szolnokon mászkáltunk és minden 2-3. háznál, garázsnál autót mostak. Hát, gyönyörű az idő!!!
Azért csak óvatosan a sok takarítással!!!
OK, akkor már én is megyek!!!! :wink:

Kinézek, mert Apa Sógorommal tollasozik..... :shock:
Beállok, és szétszedem Őket!!!!! :twisted:
mfpan

...az enyémet már egy éve nem kell mosni :cry:
Kép
Nem olyan ronda, mint amilyen totál káros lett
Ez meg a hült helye:
Kép

Kép
zölddisznó

Panni
itt is szia :) apa cigizése :evil: :evil: :evil: pár napig úgy tűnt a dolog, hogy leteszi, oszt mégsem :twisted: nálam hormonok OK, átjárható vagyok, apa kiskatonái nem OK, lombik a terv, május 8 Kaáli konzultáció. Remélem most már hamarosan megszabadulsz a baciktól, a Gynevacot sokan dícsérik, biztos jó hatással lesz

Mi is autót mostunk anyóséknál a garázs előtt :P jobban mondva apa mosta :wink: én porszívóztam :P

Kép
gaby25

gaby,
Apa, Apa .....ejnye-bejnye!!! Ez nem elég neki, hogy letegye azt a fránya füstölgő ropit????!!!!
Ügyes kiscsajszi vagy, minden okés Nálad!!!!
Akkor májusban konzi??, Kb. mikorra várható maga a lombik?? Vagy ez majd csak ott derül ki???

coca,
Most össze is tört a kis drága, meg el is lopták?????? :shock:
Vagy "csak" összetörés után elvitték összeszerelni, vagy netán teljes totálkáros lett???????? Atyaég!!!
mfpan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: