Snoopy, igazad van, csak tudod, nehez ugy ez a hizik-nem hizik, foleg anyatejeseknel, ahol nem merheto a szopi mennyiseg /szerintem
/. Meg egypar honapnak el kell telnie, mig a gyerek is kulon sirast kifejleszt az ehsegre, es ido kell, mig az anyja is felismeri ezt, meg tudja kulonboztetni. Es hat mire gondolna egy parhetes siro csecsemo anyja, ha epp nem dol belole a tej, hat arra, hogy ehes a gyerek. Aztan eltelik fel ev es rajon, hogy ez a gyerek ilyen. Sovany es kesz
Nem segit se a banan, se a sutotok, gebe es kesz. Akkor talal maganak uj aggodni valot, miert nincs foga, mikor fog mar maszni, stb. Csupa olyan dolog, amikre abszolut nincs rahatasunk, ez a legidegesitobb
Es akkor leirnam minden kedves Aggodo Anyukanak, hogy en lanyom az elso honapban heti 20 dekakat hizott, aztan jott a heti 10 dkg, most meg, lassan 8 honaposan egy honapja nem hizik, epp 7 kilo es senki nem aggodik miatta, csak en
Mert mas csak egy vidam, elenk, orokmozgo kislanyt lat. Mar belenyugszom lassan en is, megtomni csak nem tomhetem. De nem tudom megigerni, hogy kov. gyereknel nem aggodom ugyanigy halalra magam, ha a sors megint egy nyapicot kuld hozzank
-Afonya