A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!
Én is hallottam, Cat, anyukám is mindig mondja, hogy ne csapvizet.

Orsi!
Szerintem azért, de lehet hogy hülyeséget mondok, akkor majd kijavítotok, vagy Erazmusz, ha jár erre.. Szóval vannak szennyvíztisztító telepek, ahová kerül mindenki vizelete a csatornarendszereken keresztül. A lényeg, hogy a tisztítás után visszakerül a talajvízbe... természetes körforgás... A tisztítás pedig 96%-os(erre ez a szabvány van).
De mondjuk az ásványvíz nem-e csak csapvíz CO2-vel dúsítva? Még ez is lehet, amilyen világ van, kitudja?Kép

Nikie
nikie

Nikie Kép
minden lehet, de én azért bízom benne, hogy amire ásványvíz van írva az az is...de az is bennevan a körforgásba, vagy nem?? hiszen a földbõl származik, vagy nem??

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép,NikieKép

A szennyvíztelepeken megtisztítják a vizet, és visszakerül a körforgásba megint.
Sajnos az ásványvizeket is lehet, hogy ezekbõl a vizekbõl dúsítják, ahogy NikieKép mondja. Ráadásul hormonok nélkül is káros olyan sok ásvánnyal tömni magunkat, ezt is olvastam. (én napi 3 litert iszom). Szerintem célszerû forrásvizet venni. A párom öccse esküszik a kereskedelmi forgalomban kapható Britta víztisztitóra, de nem tudom, hogy a hormonokat kivonja-e. Nyomozok....

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Nina! Én szegedre járok és sajna már a 3. kisérletre készülünk. Ha megyek (febr.19)akkor már lehet hogy a szurikat is felirja. Lányok! igaz drágább lesz most de
a 2 "nagymama" megprobálja összedobni az árát. Kép

Én már nagyon bizok a sikerben, pláne a mostani álom után.

Karmen
karmen

Cat Kép
a britta tényleg elég jó, de én sem tudom, hogy a hormonokat kiszedi-e... de utánanézek, ha van infó írok.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Karmen

Sajnos akkor nem fogunk összefutni.Én a pestire járok és még kezdõ vagyok.

Sok szerencsét.

Üdv: Nina
Nina

Karmen Kép
jó volt olvasni, hogy a leendõ nagymamik is besegítenek. Nagyon drukkolok nektek, hogy most jól meg tudjanak kapaszkodni a kis leendõ pocaklakók Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok
Ma kellett tesztelnem .....és zebrás lettem KépKép. El sem hiszem Kép. Hívtam a Kaáliban az orvosomat, aki behívott vérvételre.Délelõtt bementem és már meg is van az eredmény. A vérvétel is igazolta a terhességet Kép. Jövõ héten pénteken kell mennem UH-ra. Olyan boldog vagyokKép
Lujza
lujza

LUJZA:jaj de jóóó!!!! Gratulálok!!!Boldog babavárást kívánok!KépHa az én babám is rendben van együtt fogunk tologatni!Mennyi idõs a babuka? Mikor fogsz szülni?
KARMEN:az az álom jó ómen!KépRendes a nagyiktól!
CAT:melyik nap mész dokihoz?
Látjátok csak hull csak hull a babesõ!
Virág
Virág

Lujza Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
nagyon nagyon nagy gratula nektek!!!!!
Ez a babaesõ tényleg elkezdett hullani Kép

Virág Kép
te is vigyázz magatokra, és a hétfõ hipp-hopp itt lesz, és kiderül, hogy minden rendben!

kellemes hétvégét mindenkinek

Orsi
ps. ha ilyen tempóban jönnek a babás hírek, akkor nemsokára kiürül a topik Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre és egyszerre mennyi jó hírt találtam.Kép

AndiKép VirágKép LujzaKép
ÓRIÁSI GRATULA!!!KépKépKép Nagyon-nagyon boldog babavárást kívánok nektek!Kép És hogy mindenkinél minden rendben legyen!Kép

Mi ugyanis nagyon megszenvedtük az elsõ harmadot. A három babából csak kettõt mertünk bevállalni, sokat izgultunk, hogy nehogy valami baj legyen a redukció miatt + szinte végig nagyon-nagyon rosszul voltam. Amíg nem lettem zebra gyakran kívántam, hogy bárcsak én is rosszul lennék, hát megkaptam rendesen. Úgyhogy nektek azt kívánom sokkal-sokkal könnyebben viseljétek az elsõ heteket és élvezzetek minden pillanatot.Kép

Gitta!Kép
Nem tudom most mi a szokás a táblicskuban, de úgy rémlett régebben aki betöltötte a 12. hetet azt automatikusan áttetted a kismamás táblába. Én most a 15. hetet taposom, úgyhogy tõlem fölfelé már mindenki mehet a másik táblába. Vagy csak azt teszed át aki kéri? Engem légyszi tegyél át, a szülés várható idõpontja 2003. augusztus 5. Köszönöm.Kép

Lányok!Kép
Mindenkinek mielõbbi zebrásodást kívánok!KépKépKép Tartsatok ki, elõbb-utóbb mindenkinek sikerül, én nagyon sokszor éreztem úgy, hogy örökre itt ragadtam, aztán sok-sok hónap után mégis megjelent a teszten a hõn áhított második csík, úgyhogy ne adjátok fel soha! Sok sikert mindenkinek!Kép

Millió puszi, Edi
edi

LujzaKép
Nagyon nagy gratula!!!!!!!!!!
Elsõre sikerült?
Mikor tudod meg, hány babó van?

Nagyon szorítok minden babucinak, hogy kapaszkodjon!

Puszi:
Krissi
krissi

EdiKép,VirágKép,LujzaKép

Boldog babavárást Lányok!!!!! Mi meg igyekszünk hamar utánnatok, ugye Lányok,hogy együtt tologassuk a babakocsikat!!!

VirágKép
Azt hiszem kedden megyek hozzá, de ha feszül a hasam akkor már hétfõn.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Lujza Kép
Gratulálok a babátokhoz, sok boldogságot nektek!

Tinka
tinka

Orsi.
Igen, beszélhetünk. Akkor, ott a dokinál nem is igen állt ossze, hogy honnan ismeros nekem ez az arc, csak hazafelé ugrott be.
Bár most engem nem is hívott vissza, csak a férjem megy 2 hét múlva.
Lujza.
Nem tudom mióta próbálkoztok, de, úgy rémlik, régóta a topic
tagja vagy.
Gratulálok nektek és sok boldogságot.

Valami van a levegõben...Jön a tavasz!!!
(Márc-ban lesz egy éve, hogy utoljárí pozitív tesztjeim voltak. Bízom a márciusban.)

Bella
Névtelen

Bella Kép
nagyon nagyon drukkolok, hogy ez a március 9 hónapon keresztül pozitív tesztet hozzon nektek Kép Márciusra elvileg a kedvesem is meggyógyul, lehet, hogy már nekünk aktuális lehet újra a babaprojekt Kép De most gyönyörûen süt a nap, és olyan jó a kedvem Kép Megyünk szánkózni Kép

Kellemes hétvégét mindenkinek!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

sziasztok!
Több hete nem jártam itt, most is csak végigfutottam az írásaitokat. Gratulálok és jó egészséget kívánok minden áldott állapotúnak!
Nálunk sajnos egyáltalán nincsenek rendben a dolgok. Nagyon magas a prolaktin szintem, lehet hogy nem tudom elkerülni a bromokriptin nevezetû szörnyeteget. Szedte már valaki? Kiváncsi lennék rá, milyen hatásai vannak. Azért szakállas nem szeretnék lenni...
Ma láttam egy pár hetes csecsemõt, hát! Nem is tudom szavakba foglalni, milyen érzés volt... Bár mostanában érzékenyebb vagyok, mint valaha. Ha meglátok egy babakocsit toló nõt, addig nézem, amíg el nem tûnik a szemem elõl. Kezd betegessé válni...
Néha az az érzésem, hátha nem is lesz soha. Ti fogadnátok örökbe babát??
Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Kedves Anna,
a bromocriptin nem "szörnyeteg", hanem nagyon jó gyógyszer, amitõl, lehet, hogy jobb kedvû és nyugodtabb leszel.

Én errõl tudok beszámolni.-a rossz hangulatod, a sikertelenség megemeli a prolaktin szintedet és ettõl még jobban összezavarodik a hormonháztartásod és még rosszabb kedvû és nyugtalanabb leszel, amitõl még magasabb lesz a prolaktinod...és így tovább.
A bromokriptin megszekítja ezt az ördögi kört.
Vannak mellékhatásai, de nem hormon, és nem leszel szakállas tõle, fõleg nem férfihormon.
A mellékhatása az, hogy beszedés után hányingered lehet, és tompa leszel, ezért én csak este veszem be, így semmi fennakadást nem okoz.
Én is voltam ilyen lelkiállapotban, de már nem vagyok, és ha elolvasod a fölöttünk lévõ topicban a hasznos infók között a prolaktinszintrõl szóló cikket, rájössz, hogy ha idejében nem szakad meg ez a folyamat, hosszú távon nagyon rossz hatásai lehetnek a magas prolaktinnak.

Esetleg írd le mióta próbálkoztok, és mennyire magas a prolaktinod.

Bella
Névtelen

Anna Kép
ne keseredj el, biztos vagyok benne, hogy nektek is lesz babátok. Ami a kisbabákat illeti, mi tegnap látodattunk meg egy ismerõsünk 7 hetes babáját, és nekem is összeszorult a szívem, de tudom, hogy ahogy mindenkinek itt a tipikban nekünk is lesz babánk, csak lehet, hogy egy kicsit többet kell rá várni, mint másoknak. Ne légy szomorkás!!! Azt, meg, hogy mit érzel egy babakocsi láttán itt mindenki tudja, mert mindenki átérzi!
Fel a fejjel Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

LujzaKép

Hatalmas gratula a zebrahozKépKép Megyunk utannatokKép

A tobbieknek drukk, drukk, hogy ne alljon el ez a jo kis babaesoKép

Pusza:
Vica
vica72

Sziasztok!
A prolaktinom 811 valami, nem tudom,hogy mit jelent, de az biztos, hogy tegnap találkoztam egy nõvel, aki már szedte, és tizennégy év alatt nem történt semmi.
Jövõ héten megyek vissza a dokimhoz, õ is mondta egyébként, hogy ne szedjem, ezért írt fel homeopátiás cseppeket.
Egyébként jó kedvem van, mindenkinek szép hetet kívánok!
Anna
JA! Gitta, most 27c, 3cn....beírnál?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

AnnaKép
Ne légy ilyen borulátó. Az, hogy valakivel 14 év alatt nem történik semmi az nem azt jelenti, hogy Veled sem fog. Ráadásul ennek több összetevõje van, és valószínû, hogy nem a Bromokriptin miatt nem történt semmi Vele, hanem mert nem próbált meg minden lehetõséget, vagy így alakult az élete, A Bromokriptin igen is nagyon jó gyógyszer a magas prolaktinra, aminek egyik kiváltója a stressz, amiben látmom most körülötted sajnos nincs hiány. Így ovulációd sincs amíg nem szeded, és nem teszik rendbe a ciklusodat. Óvatosan orvos utasítása mellett szedve, valami tüszõérést segítõ gyógyszerrel kombinálva hamar sikert érhettek el. Nézd meg NikietKép Neki is teljesen rendbetette a ciklusátKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

LányokKép
CsutkávalKép mi van ? Csak nem babás lett Õ is, és folytatja a babesõt ?Kép

KarmenKép
Nagyon sokat gondolok RitáraKép, ha beszélsz vele mond meg Neki kérlek. Nagyon-nagyon drukkolok, hogy a szegedi babaesõ is beinduljon, és akkor spuri Te is utánnaKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Anna,
nem próbálom magyarázni, hogy mi a prolaktin, mert nem vagyok orvos. És nem hinnéd el nekem úgysem, de, mégis hidd el ez nem tragikus dolog (általában).
Pszihés meddoség -címszó alatt olvashatsz róla.
Én csak, mint érintett mondom neked, hogy nagyon sokan szedunk bromokriptint és sokunknak magas a prolaktinszintje. Nagyon sokunknak.

És szerintem jó gyógyszer, mert én kiegyensúlyozottabb lettem, mióta szedem, nem zavar bele a stressz a hormonháztartásomba.

Nem tudom mit mondjak még, hogy elhidd, jó dolog, hogy idoben kiderult ez a "kis" rendellenesség.

Persze nem biztos, hogy csak ez van a meddoség háttereben.

Bella
Névtelen

Sziasztok!
Lujza! Hatalmas gratula! Kép Három babát ültettek vissza? De jó, hogy a babaesõ nem állt meg! Kép
Edi! Örülök, hogy minden van veled és a két babával. Kép Bár Doristól mindig szoktam érdeklödni felöletek.
Zsuzsa! Hát Te is sokat szenvedtél a babádért! Kép De most már a karodban tarthatod. Tündéri egy kisfiú!
Anna, ne keseredj el! Neked is lesz babád! Kép

Puszi!
Andi
andi28

Sziasztok
Hát most vissza kellene térnem közétek de nem bírom tovább most nagyon el vagyok keseredve, ugyanis elvetéltem Kép
Gitta légyszi vegyél ki a táblázatból
Foglak benneteket olvasni néhányszor de most nincs hozzá lelki erõm hogy babákról olvassak.
Az orvosom azt mondta hogy várjunk most egy fél évet, de én azt nem bírom ki az olyan hosszú idõ, most még jobban szeretnék egy babát. Szerintetek is annyi idõt kell várni?
Szomorú Cinci
A babásoknak gratula.

Kép
cinci

Jó reggelt Lányok!

Gitta, javíts légyszi ki a táblában, köv. ciklus 1cn. Most 37. napra jött meg. Legalább már elkezdhetem szedni a gyógyszert. Csak a dokim külföldön van, így pont rosszul jön ki, mikor mehetek UH-ra.

Doris írt. Jó kedve van, és bizaodó, mert a Káliban szívélyesen fogadták, és rendben vannak a leletei, ezek alapján mehet lombikra.

Nelli
nelli2

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a gratulációt, a jókívánságokat és, hogy végig szorítottatok.
Még jóformán semmit nem érzek. Néha picit talán érzékenyebb a mellem, meg a hasam alja feszül.
Krissi
Pénteken megyünk UH-ra, akkor remélem már többet tudunk. Elsõre sikerült és 3 babót ültettek vissza. Pénteken kiderül mennyi maradt.Mától újra dolgozom, bár a férjecském nagyon nem örül neki, de úgy vagyok vele, ha nem érzem jól magam legfeljebb újra kiíratom magam.
Rita
Nagyon szorítok Neked, holnapután tesztelés!!!!
Pusz,
Lujza
lujza

Jó reggelt mindenkinek!

Ezer éve nem jártam erre. Kényszer szüneten voltam otthon. Talán emlékeztek, hogy egy novemberi vetélésem után, decemberben ismét teherbe estem. Január 14-én (7 hetes) voltam elõször dokinál UH-n és sajnos méhenkívüli volt a terhesség. Úgyhogy másnap irány a kórház és laparoszkópia. Amikor felébredtem tudtam meg, hogy a jobboldali petevezetékben volt az embrió, aki egyébként halál jól érezte magát ott, és teljesen rendben volt vele minden :-( csak éppen nem jó helyen volt.... és így a petevezetékemet is ki kellett venni.

Képzelhetitek...

Legközelebb márciusi mensi után próbálkozhatunk újra... kész pánik lesz egy pozitív teszteredmény ezután :-(

Pusz
Noémi
noémi

Sziasztok LányokKép

CinciKép,NoémiKép
Nagyon sajnálom ami Veletek történt. Igazságtalan a sors, hogy így bánik emberekkel akik annyira várják ezt az érzést, bezzeg akik eldobják maguktól azoknál csettintésre jön. Remélem lelkileg kilábaltok mielõbb ebbõl, mert a testi dolog a másodlagos, és hamarosan karotokban tarthatjátok a babócát.

Szomorú hétfõ reggelünk van...

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

SziasztokKép

CinciKép
Nagyon sajnálom!!!!! Gondolj bele, fiatal vagy még, rengeteg babád lehet! Sajna, az a tapasztalat, hogy a legtöbb nõ átél életében legalább egy vetélést. Ez a mostani volt a tied, amit nem követ egyújabb, ez biztos. Fel a fejjel, mindent bele, szerintem se várjatok fél évet, elég lesz három hónap. (Mondom én, dr. Krissi...)

NoémiKép
Ez borzasztó!!!!!!! Hogy bírod? Annyira szeretnék valami biztatót mondani, de semmi nem jut az eszembe. Nagyon veled érzek, és drukkolok, hogy minél hamarabb legyen megint baba a pocidban, mostmár jó helyen. Tudatosítsd magadban, ahogy a babóka vándorol a puha méhed felé, ahol jó neki...

LujzaKép
Nagyon klassz hírek!!!!!! Vigyázz magadra, ne dolgozd agyon magadKépKépKépKép Pénteken írj, hogy mik a hírek!!!

Puszi mindenkinek:

Krissi
krissi

Sziasztok!

CinciKép
Nagyon sajnálom, de fel a fejjel!!! Itt elég sok lánnyal megesett már a dolog, velem is...

NoémiKép
Erre nem is tudom mit mondjak, nagyon nehéz lehet... remélem ezek után már minden rendben lesz veletek!

LujzaKép
Gratulálok!!!!

GittaKép
Szerintem engem is áttehetsz a babás táblázatba. Ma vagyunk 13 hetesek, a szülés várható idõpontja: 2003.08.18.
Köszi!

Többi lányzónak pedig kitartás!!!!
hermi

CinciKép NoémiKép
Nagyon-nagyon sajnálom............
az együttérzõ Bogár
bogár

Sziasztok Kép

Cinci Kép, Noémi Kép
Nagyon együtt érzek veletek, remélem, hogy a megpróbáltatások után a következõ már mindenféle problémától mentes lesz.

Úgy reméltem, hogy ma csak jó dolgokat olvasunk egymásról, meghogy senki nem lesz szomorú február 14-én Kép.

Tinka
tinka

Lujza! De jó még egy ilyen hír!

Anna! Nyugi, nekem sokkal magasabb volt, 1750 a prolaktinom és 2 hónap alatt lement a normálisra. Szóval ne aggodj emiatt, ez sokunknak volt hogy magas volt, de a gyógyszerrel rendben lett. Én is csak azt tanácsolom, este vedd be és fél szemmel kezd, mert attól is erõs hányingered lehet. Ha megszoktad akkor emeld 1 szemre (persze nem tudom a dokid mennyit irt fel, a lényeg fokozatosan szokj hozzá)
Ne félj nekem se lett bajszom Kép
Ja én igen, ha sehogy ne lehet gyerekünk akkor fogadnánk örökbe.

Noémi! Nagyon sajnálom, ennyi pech után már biztos nem történik több ilyen, erre gondolnod se szabad. Persze tudom félni akkor is fogsz, ez természetes de muszáj hinned hogy most minden rendben lesz! Mi drukkolunk.

Rita nevében köszi a drukkokat, ahogy megvan a teszt megirom.

Edi! Légyszi ird meg magánban a redukciót milyen volt, mit éreztél, meddig tartott, volt-e érzéstelenités, UH követték-e? Szoval amit ilyenkor jó lenne tudni. Most nekem is 3at akarnak visszatenni, de mi is 2t akarunk vállalni. Nem kockáztatnánk a babákat.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!Kép

Írtam neked.

Puszi, Edi
edi

Sziasztok!
KépKépKép
Minden babásnak nagyon gratulálok, sok boldogságot!

Cinci, Noémi!Kép
Hát ez nem semmi, de ne csüggedjetek lesz még nekünk is!

Noémi!
Ez tényleg nagyon durva, de nem szabad elkeseredni, az élet néha produkál ilyen gusztustalanságot. Csak pozitívan!!!

Gitta!
Javíts légyszi! Köv.c. 5. nap.

Sajnos nekem sem sikerült, vagyis lehet, hogy igen csak szerdán este a nagy hó miatt koccantunk, meg is ijedtem, meg most akartuk eladni a kocsit, és most történik ilyen. Úgyhogy stresszeltem is. A hõm bíztatoóan lecövekelt 37,0-ra napokig, gondoltam talán van valami, erre történt ez a baj, és még aznap este elkezdtem vérezni.

Ez az én sorsom!

Csutka
Csutka

Sziasztok!
Csak most olvastam, hogy mi történt Cinci és Noémi!

Cinci! Ha lesz erõd, és tudsz róla beszélni, akkor megírhatnád, hogy hányadik hétben történt. Szedted az Utrogestant?

Noémi,Csutka Ti se szomizzatok sokáig, SENKI se, a csuda vigye el, hogy ilyesmik történnek...még mindig ...Kép

Nikie
nikie

Lányok Kép
Virágról mikor várható hír? Nagyon drukkolok, hogy jó helyen kapszakodjon meg ez a babó!!!

Cini, Noémi Kép
Rossz volt olvasni, amit írtatok, ennyi jó hír után két ilyen megrázó. Nem tudok, és nem is akarok nektek okosakat mondani, mert szerintem már az összeset hallottátok. Csak küldöm felétek a pozitív energiákat, hogy egy kicsit könnyebb legyen.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hát ilyet, egyik nap csupa jó hír, máskor csupa rossz.

Cinci, kitartás: nem volt életképes ez a csöppség, a következõ már az lesz.
De látod, lehetsz terhes !!!
Nem kell különösebb beavatkozás. Gyorsan fog jönni a baba, de ehhez az kell hogy összeszedd magad. (Mondom én, akinek egy éve volt hasonló esete.)

Noémi, neked is ezt tudom mondani, egymás utáni hónapokban teherbe esni, az erõs fogékonyságot mutat, nem?
Mindegy hogyan, de sikerülni fog. Petevezeték nélkül is lehet valaki terhes.
Majd figyelni fogja a doki bácsi hogy hol érik tüszõ.

Amúgy tudom, hogy nagyon rossz érzés, és még egy ideig az is lesz.

Bella
Névtelen

Lányok Kép
megnéztem ma az m2-n a Sejtjeink c. filmet, mert én eddig nem láttam. Minden elismerésem azoké, akik ezt végigcsinálták, nagyon nagyon felnézek rátok, mert ez tényleg nem lehet egyszerû!
Az egyik párt meg szegrõl-végrõl ismerem is (vagyis csak a férfitagját).
Bízom abban, hogy vagy így vagy úgy de mindenkinek lesz babája!!!! KitartásKép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok!
Én csak most olvastam a szomorú híreket! Nagyon sajnálom, ami Veletek történt! Én is nagyon drukkolok, hogy a sok megpróbáltatásnak mihamarabb egy egészséges baba legyen az eredménye.

Arra kell gondolni, hogy mostanában többen babásak lettek. Nekünk is sikerülni fog!!! Nyárra mindenki gömbölyödõ hassal megy majd a strandra.
A férjem már most állandóan a nyaralásról beszél, én meg nem tudok olyan feldobott lenni ettõl, mert tavaly már úgy gondoltuk, idén nyáron nem tudunk elmenni, mert terhes leszek. Vagy már meg is szülök. Erre meg sehol semmi. Ez nagyon elszomorít.

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Remélem, ma már mindenki jól érzi magát!

Lujza!
Gratulálok! Kép

Andi!
Utólagos engedelmeddel már bejelöltelek, olyan jó látni, hogy nektek is sikerült!

Noémi, Cinci!
Nagyon-nagyon sajnálom! Tudom, hogy mit éreztek. Kép Kitartás, lesz még babucitok! Kép Tudom, ez nem vígasz, de akkor is!

Lányok!
Sajnálom, hogy eddig nem jelentkeztem, de ki sem látszottam a munkából! Már 3x megcsináltam a táblázatot, de minden nap azt vettem észre, hogy már megint nem volt idõm feltölteni! Kép
Nálunk semmi változás, még mindig iszonyúan köhögök. Kép Így a babó sem fog jönni. Kép Pedig holnapután lesz 1 éve, hogy megfogant az apróság. Pont Valentin napra esett. Kép Az ideiben nem nagyon bízom, hogy ilyen beteg vagyok, ráadásul a párom is lebetegedett. Kép Majd csak lesz valami. Addig is elkezdtem már megint fogyózni, eddig lement 4 kg. Remélem, ilyen tempóban halad tovább. Kép Muszály fogynom, tavaly is azután sikerült, hogy lement több mint 20 kg rólam. Az már más dolog, hogy 10 visszajött azóta. Kép Majdnem ugyanonnan indultam most, de hát nem mindig tehet az ember róla.

Nagyon kiürült mostanában a topic, mindenki elment babásodni? Kép

Ma még visszanézek! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Nem lemaradtak a tablicskuk?

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Lányok Kép
lenne egy kérdésem. A görbém alakja állítólag nagyon szép, volt is valószínûsíthetõen tüszõrepedésem a 16.napon, akkor teljesen normális, hogy a 32. napon még nem jön meg?? (a hõm tegnap leesett 36,9-rõl 36,5-re és ma 36,3 volt)
köszi a segítséget

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sajnos meg kell fejelnem a sok rossz hírt egy újabbal: ez a baba is méhen kívül van, ezúttal a jobb oldalon. Így már az utolsó reménysugár is kihunyt, hogy esetleg megúszhatjuk a lombikot. Mivel lassabban fejlõdött a kelleténél valószínûleg csak hétfõn mûtenek. Nagyon ki vagyok borulva. Mindenkinek köszönöm a drukkot és a lelki támogatást!
Virág
Virág

Jó reggelt Lányok!

Nagyon köszönöm a bíztató szavakat, tényleg nehéz.
Most attól félek, hogy mi lesz, ha a legközelebbi is méhen kívül lesz, és meg kellene nézetnem magam HSG-vel, mert ha rosszul sül el, akkor már csak a lombik van....de mindenki azt modja, hogy ugyan már minek az. Biztos a másik petvezetõvel minden rendben van....

erre itt van reggel Virág Kép rossz híre. Ez nem lehet igaz. Nagyon sajnálom és együtt érzek veled nagyon. Többet és okosabbat nem tudok mondani. Kép

Pusz
Noémi
noémi

...komolyan bõghetnékem van Virág híre után.
Miért ilyen rohadt kegyetlen az élet! (Már bocsánat!)

Noémi
noémi

Virág!
Nem találok szavakat, nem is tudok mit mondani... Szomorú vagyok tiszta szívembõl....

Üdv:
Gitta
gitta

Úristen, VirágKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Hogy történhet meg ilyesmi veled másodszor is??? Annyira, de annyira sajnálom, nem tudom elmondani!!!!! Azt hittem, hogy az inszem képes az ilyen eseteket is kiküszöbölni. Most mi lesz? Ugye nem kell kivenni a petevezetõt is?!
Miért nem tart még ott az orvostudomány, hogy életképes magzatot kiemeljenek és a méhbe tegyék???

Én nagyon veled vagyok, gondolok Rád!!!!!

Olyan még nem volt, hogy egyszer csak elindult a babó jó irányba? Legyen már egyszer ilyen is!!!
Tudom, hogy most semmi kedved hozzá, de mi lenne, ha agykontrollal ezt a babóvándorlást próbálnád elképzelni? Tudod, vannak még csodák, és ha hiszel erõsen... Mi lenne, ha hétfõig hinnél a tuti sikerben?

GittaKép
Jó, hogy jelentkeztél, jobbulást neked, én is most lábaltam ki az influból. Írtam ugyan, hogy vegyél ki a táblából, látom, benthagytál, nem baj, de akkor javíts lécci. Mivel a múltkor rosszul írtam, még csak most vagyok a 8. ciklus elsõ napján, ma jött meg ugyanis. De az Elevit szedése óta nem barnázom, legalább valami reménysugár....

Krissi
krissi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: