Sziasztok Lányok,
Megérkeztem

.
Hát nem akarok hazudni, de legalább 2 óra volt mire visszaolvastam

, remélem nem gond, de most nem írnék mindenkinek külön, inkább csak úgy általánosan.
Délután 4 körül érkeztünk meg a mini tavaszolásból, nagyon jól éreztük magunkat Bükfürdőn. A négy napos csomagunkban volt arcmasszázs és aromás hátmasszázs is (én ezt elcseréltem kismama masszázsra

) és megcsináltattam a hajamat is (csíkokat tettek bele és vágattam picit, egyébként növesztem).
Hazafelé a párom beugrott a fodrászához Győrbe én addig vettem színházjegyeket, mert még anyuval gyors elmegyünk egyet utoljára a babó előtt (az anconai szerelmeseket nézzük meg

, a Chicago-ra akartam jegyet, de már csak május közepére volt, akkor pedig más előadást szeretnék már nézni

).
Itthon a párom és az én családom is ebéddel vártak, úgyhogy nálunk volt az uzsonna a pároméknál a vacsora, hiába, imádnak minket

Szóval nagyon jól sikerüt a négy nap, nagyon jól éreztem magam és a párom is a tenyerén hordozott, nagyon szeretem.
Robcsi, Purc, a hízáskérdéshez: én 12 kg-nál tartok

, most kezdem csak érezni, hogy sok, úgyhogy megpróbálom visszafogni magam. Nem eszem sokat, de úgy érzem étkezhetnék egészségesebben is. Tök érdekes, mert úgy érzem, hogy régen sokkal egészségesebben étkeztem, viszont mindig gond volt az emésztésemmel, most meg semmi problémám vele.....
A hízás meg azért gáz, mert egyébént is van rajtam felesleg. Egyébként a 4. hónapig semmit nem híztam, csak utána
Áfi, nekem is 7,8 van a vércukorterheléses papíromon a felső határnak, direkt megnéztem, de az az alatti eredményt valid-nak írja vagyis, hogy értéken belüli, úgyhogy szeritem ha egy picit odafigyelsz nem lesz gond. Nem ettél előtte nap esetleg valami cukrosat? Sütit, vagy tortát? Azt mondják a terhelés előtti napon nem ajánlott cukrosat fogyasztani.
Babancs, megyek megnézem a kisfiadat a másik topicban, de babás képekkel soha nem terhelsz minket, imádjuk
Katica, küldöm priviben a mail cimemet, de Zöldi táblában is benne vagyok
Ancsa, nagyon aranyos a nyuszkótok a neve is találó
Szirom, Miksának akkor most marad a május?
Monyó, drukk!!!!!!!!!!!!!
Babaimi, a pé-det csak azért rakta szerintem arra a napra, mert hiányzott mérésed, szurkolok
Képezeljétek ma kaptam két terhes nacit (egy vászon és egy farmer nadrágot) és egy cipellőt. Eddig egy terhes nacim volt, mert a régi nadrágjaimat bandázzsal fel tudtam venni, de már nem kényelmesek, így muszáj volt magamra is költeni. Jó érzés volt, mert mostanában inkább csak a babónak vettünk dolgokat

.
Szóval kipihentük magunkat séróm jó, vannak szép ruháim, imádom a férjemet, mi kell még

.
Most újra bekapcsolódom és holnaptól írok mindenkinek, bocsi az önzőzésért, de olyan jó volt egy kicsit "kibeszélni" a boldogságom

.
Puszi és jó éjt
Melcsi
Ui:
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!!!!!!!